Galeria zdjęć - Galeria i rozmowy - Zdjęcia Gatek, Majtek, stringów,bielizny
mateusz_papuga - Sro 25 Kwi, 2007 Temat postu: Galeria i rozmowy - Zdjęcia Gatek, Majtek, stringów,bielizny Hm... Zakładam ten temat gdyż jest bardzo ciekawy.... I myślę że Paniom się spodoba....
paulinka - Sro 25 Kwi, 2007
mateusz_papuga - Sro 25 Kwi, 2007
Paulinko bardzo ladna bielizna buzka
Gość - Sro 25 Kwi, 2007
Paulinka : pięknie i piękny biust !!!!
Gość - Czw 26 Kwi, 2007
A w tej galerii to tylko kobiety mają umieszczać swoje foty w bieliźnie??
Czy faceci też mogą ??
[ Dodano: Czw 26 Kwi, 2007 ]
To wstawiam swoje
mateusz_papuga - Czw 26 Kwi, 2007
No i tak trzymać Panie i Panowie... jak tylko uda mi sięzrobićfotki to wrzucę tu parę fotek...
budnis - Czw 26 Kwi, 2007
nie najlepsze no ale jest
mehu - Pią 27 Kwi, 2007
to ja jeszcze to doloze
pablo115 - Pią 27 Kwi, 2007
Ja także dokładam to chyba będzie już każdy rodzaj teraz jackostrap
Strikerx - Pią 27 Kwi, 2007 Temat postu: odp Co wy w tym widzicie? ja bym się czuł głupio w stringach
grzesiek_19 - Pią 27 Kwi, 2007
wole bokserki moja dziewczyna też a szczególnie jak są dopasowane
paulinka - Pią 27 Kwi, 2007
pablo115 napisał/a: | Ja także dokładam to chyba będzie już każdy rodzaj teraz jackostrap |
nigdy nie widziałam na żywo faceta w takich gatkach
a swoja drogą to jest wygodne?
arekarek - Pią 27 Kwi, 2007
mehu, super.
budnis - Pią 27 Kwi, 2007
jeszcze w bokserkach
arekarek - Pią 27 Kwi, 2007
budnis, super, na Twoim miejscu wzialbym jakis wiekszy rozmiar bokserek bo widac, ze masz duzego.
pablo115 - Pią 27 Kwi, 2007
Jackostrap są naprawdę wygodne ! Przud maja jak slipy tył zresztą też ale bez materiału Na gorące lato są wyjebiste w kosmos Polecam wszytkim !
Gość - Sob 28 Kwi, 2007
Następna fotka
[ Dodano: Sob 28 Kwi, 2007 ]
i kolejna:
20latek - Wto 01 Maj, 2007
gatki
heroes84 - Czw 17 Maj, 2007
te dwa zdjęcia od góry to moje, tak samo jak te z diabełkiem na poprzedniej stronie, tylko moderator mógłby coś zrobić bym odzyskał do nich dostęp
lubom - Pon 21 Maj, 2007
jak sie wam podobają
zola - Pon 21 Maj, 2007
nono, to Ty jesteś na tym zdjęciu??
lubom - Pon 21 Maj, 2007
zola napisał/a: | nono, to Ty jesteś na tym zdjęciu?? |
plaża 2006
ale bez twarzy bo wiecie czym to grozi
dar862 - Wto 22 Maj, 2007
fotka fajna
lubom, czy mi się zdaje, czy Ty depilujesz całe ciało!?!
zola - Wto 22 Maj, 2007
no to ciałko masz boskie
lubom - Wto 22 Maj, 2007
dar862 napisał/a: | fotka fajna
lubom, czy mi się zdaje, czy Ty depilujesz całe ciało!?! |
trochę mam na jajkach i kolo penisa , a czemu pytasz
tak jakoś bo wydawało by się, że baaaardzo dbasz o ciało i nie chodzi mi tylko o muskulature, a właśnie o brak owłosienia! ale jak nie masz to się ciesz;p bardzo estetyczny widok
lubom - Wto 22 Maj, 2007
w sumie to chciałbym mieć trochę na brzuchu no tak bozia mnie stworzyła
no ja mam na brzuchu i jakoś nie podobaja mi się, a moja dziewczyna chciałaby, żebym miał też tors bleeeee
lubom - Wto 22 Maj, 2007
tors nie to było modne wieki temu
jak widzę gościa owłosionego jak małpa i jeszcze w bezrękawniku to zbiera mi sie na wymioty!! jak można tak wyjść na ulice co za brak higieny!!!
turituri - Wto 22 Maj, 2007
dar862 napisał/a: | jak widzę gościa owłosionego jak małpa i jeszcze w bezrękawniku to zbiera mi sie na wymioty!! jak można tak wyjść na ulice co za brak higieny!!! |
Zgadzam sie z tym calkowicie:P moj sasiad tak chadza po osiedlu a ma jakies 20 lat:P oblecha i tyle;]
paulinka - Wto 22 Maj, 2007
dar862 napisał/a: | jak widzę gościa owłosionego jak małpa i jeszcze w bezrękawniku to zbiera mi sie na wymioty!! jak można tak wyjść na ulice co za brak higieny!!! |
moim zdaniem przesada p[rzecież jak ktoś ma włosy to nie jego wina a mysle że nikomu nie chciałby sie wszystkiego depilowac to bolesne a golic codziennie to kłopotliwe
mój obecny chłopiec ma sporo włosków i chodz kiedys tego nie lubilam jak go poznalam i poikochałam teraz wydaje mi sie to bardzo meskie
wybacz, ale jak masz włosy na przedramionach i pod pachami to jak na litość boska można zakładać bezrękawnik!! to tak jakby kobieta założyła spódnice przed kolano i "zapomniała" o eksterminacji owłosienia na nogach!! nie do przyjęcia
dar862 napisał/a: | wybacz, ale jak masz włosy na przedramionach i pod pachami to jak na litość boska można zakładać bezrękawnik!! to tak jakby kobieta założyła spódnice przed kolano i "zapomniała" o eksterminacji owłosienia na nogach!! nie do przyjęcia |
pachy goli na przed ramieniach nie ma dużo ma sporo na klatce i brzuszku
no to oki przecież nie wychodzi bez t-shirt'u na ulice!!!;p ja pisze o takich gościach(zwłaszcza jeden koles rzuca mi się w oczy, aż boli!!) przedramiona owłosione i cały jak mamut, a łazi w bezrękawnikach!!! koszmarny widok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w niedziele mną plaży wryło mnie w ziemie zobaczyłam kolesia co na plecach miał tyle włosów że wielu chciałby mieć tyle na głowach po prosty on bardziej jakaś małpkę przypominał szkoda mi sie go zrobiło ale chłopak sie zapytał czy mogłabym z takim kręcić gdyby był młodszy -bo miał z 40 lat -a le bez zastanowienie odpowiedziałam że nie naprawdę podziwiam kobiety które kochają takie orangutaniki
artemis - Wto 22 Maj, 2007
podobają mnie sie wasze piesczotliwe określenia typu małpka, orangutanki, po prostu boskie respect dla was
artemis napisał/a: | podobają mnie sie wasze piesczotliwe określenia typu małpka, orangutanki, po prostu boskie respect dla was |
po prostu staram sie nikogo nie obrażać a wyrazić swoje emocje:)
bad ziom - Sro 23 Maj, 2007
Wg mnie owlosienie to jedna z oznak meskosci, nie mam zamiaru ani golic pach ani niczego innego, na arzie nie mam stosunkow sexualnych, kto wie, moze pozniej zaczne golic, teraz mis ie podoba tak, jak ejst
niedlugo, jak to mowicie - przyjdzie moda, na golenie nog, teraz wam wydaje sie to oblesne ale zobaczycie ze za kilka lat to bedzie norma, zalosne...
dar862 - Sro 23 Maj, 2007
żałosne, nie żałosne! kwestia higieny i estetycznego wyglądu;p żałosne to jest chodzić jak małpa w bezrekawniku!!! z czasem zrozumiesz(tak mi się wydaje) te racje
ankylosaurus - Sro 23 Maj, 2007
dar862 napisał/a: | żałosne, nie żałosne! kwestia higieny i estetycznego wyglądu;p żałosne to jest chodzić jak małpa w bezrekawniku!!! z czasem zrozumiesz(tak mi się wydaje) te racje |
Ciągle zakrywasz się tym jednym przykładem faceta w bezrękawniku - człowieku, jak chcesz to się gol na nogach, rękach, dupie, jajkach i brodzie - nikomu to nie przeszkadza. Ale skoro ktoś ma włosy na klacie i nie goli ich sobie codziennie z obrzydzeniem, to nie nazywaj tego brakiem higieny - włosy są i będą, jeżeli brzydzisz się ich w najbardziej popularnych miejscach, to chyba masz problem z akceptacją dla ciała człowieczego.
Fakt, faktem - busz włosów na plecach i ramionach upodabnia każdego do małpy i ja napewno bym się ogolił - ale nie można wciąż powoływać się na teeen sam przykład.
dar862 - Sro 23 Maj, 2007
fakt ciągle wracam do tego samego bo niestety widzę go codiennie, ale uwierz to nie jest odosobniony przypadek!!! nie mówię, żeby golić/ depilować całe ciało!! są to niech sobie będą! tylko wystawianie ich na pokaz publiczny i nie mam tu na myśli plaży jest dla mnie nie do przyjęcia!!! moje zdanie i mam do niego prawo!
ankylosaurus - Czw 24 Maj, 2007
Ano spoko, miej swoje zdanie, miej Po prostu Twoje wypowiedzi uznałem za totalny anty-owłosieniowy apel, ale rozumiem, to "pokazywanie" dziczy na plecach... Może się chłopu podoba jak mu na ramionach powiewa... dziwne, ale bywa
heroes84 - Czw 24 Maj, 2007
Myśle, drogie panie i drodzy panowie, że na temat owłosienia możnaby nowy temaz założyć. Też znam pana, który ma plecy sporo owłosione. Ja bym do czegoś takiego nie dopuścił, ale prawda jest taka, jedni wolą ananaski a drudzy brzoskwinki
Więc wracam do tematu i umieszczam fotke :
dar862 - Czw 24 Maj, 2007
heroes84 napisał/a: | Myśle, drogie panie i drodzy panowie, że na temat owłosienia możnaby nowy temaz założyć. Też znam pana, który ma plecy sporo owłosione. Ja bym do czegoś takiego nie dopuścił, ale prawda jest taka, jedni wolą ananaski a drudzy brzoskwinki
Obrazek |
i to jest dobry przyklad normalnie nienadmiernie owłosionego faceta!! bo prosze Państwa WSZYSTKO Z UMIAREM!!
przemaszks - Pią 25 Maj, 2007
najlepsze sa bokserki bardzo polecam;)
Alex-sex - Pią 25 Maj, 2007
przemaszks napisał/a: | najlepsze sa bokserki bardzo polecam;) |
no ja tez nosze tylko bokserki takie jak spodenki bo nie lubie za bardzo obcislychh a ty jakie preferujesz?
paulinka - Pią 25 Maj, 2007
dar862 napisał/a: | i to jest dobry przyklad normalnie nienadmiernie owłosionego faceta!! bo prosze Państwa WSZYSTKO Z UMIAREM!! |
ale on przecież prawie na brzuchu nie ma włosków a na klacie w ogóle wiec moim zdaniem to chłopak o niewielkim owłosieniu
dar862 - Pią 25 Maj, 2007
no w sumie masz racje;P jednak ta ilość owłosienia nie razi!! szczerze sam mam chyba troche mniej i jest mi z tym dobrze: jedyne co przycinam to okolice wacka i pach i nie zapowiada się, żeby bujnęło
existenz - Pią 25 Maj, 2007
Dżizys jak można golić sobie ręce Dla mnie to jest dziwne, mój kolega ogolił sobie kiedyś ręce i wszyscy go wyśmiali. A osoba, ktora ciągle wypisuje, że owłosienie = brak higieny musi mieć problemy z akceptacją własnego ciała lub stara się dowartościować. Jeżeli ktoś naprawdę chce zmniejszyć owłosienie na rękach, niech poleje je wodą utlenioną i wystawi na słońce, same się rozjaśnią.
pzdr!
dar862 - Pią 25 Maj, 2007
existenz napisał/a: | Dżizys jak można golić sobie ręce Dla mnie to jest dziwne, mój kolega ogolił sobie kiedyś ręce i wszyscy go wyśmiali. A osoba, ktora ciągle wypisuje, że owłosienie = brak higieny musi mieć problemy z akceptacją własnego ciała lub stara się dowartościować. Jeżeli ktoś naprawdę chce zmniejszyć owłosienie na rękach, niech poleje je wodą utlenioną i wystawi na słońce, same się rozjaśnią.
pzdr! |
yyy a kto pisał o rekach? bo chyba nie ja! nie śpimy czytamy dokładnie posty
zarkavi - Nie 27 Maj, 2007
Moim zdaniem owłosienie jest oznaką męskości, i mając futerko można tak samo zachowywać higienę jakby się go nie miało.
heroes84 - Sob 16 Cze, 2007
by temat nie umarł to coś kolejnego:
lubom - Sro 20 Cze, 2007
a to moje nowe fajtki hehe
Barret - Pon 25 Cze, 2007
dar862 napisał/a: | heroes84 napisał/a: | Myśle, drogie panie i drodzy panowie, że na temat owłosienia możnaby nowy temaz założyć. Też znam pana, który ma plecy sporo owłosione. Ja bym do czegoś takiego nie dopuścił, ale prawda jest taka, jedni wolą ananaski a drudzy brzoskwinki
Obrazek |
i to jest dobry przyklad normalnie nienadmiernie owłosionego faceta!! bo prosze Państwa WSZYSTKO Z UMIAREM!! |
A jak ja napiszę (to tylko przykład), że heroes84 ma za mało włosów i mnie to obrzydza to to też będzie prawda nie do podważenia? Weź przestań pisać już w tym temacie, bo czepiasz się jakichś bzdetów i szukasz dziury w całym.
heroes84 - Pon 25 Cze, 2007
Oczywiście, że bedzie to prawda. Jedni się golą, drudzy nie, jedni mają wąsy, drudzy nie.
Jeszcze inni golą sobie jaja, a niektórzy nie. Po prostu każdy lubi to co chce
mateusz_papuga - Pon 25 Cze, 2007
Racja racja heroes.... jajka muszą oddychac
heroes84 - Pon 25 Cze, 2007
OOOO tak... jajka nie lubią być zarośnięte
LIBLINKS - Sro 27 Cze, 2007
to jest stronka na której można zamieścić fotke swojej "pupci"
ponoć najseksownejsza pupcia ma wygrać bielizne
przyjmowane fotki od kobiet jak i od mężczyzn
http://smys.sloggi.com/index.php
napewno tam wyśle fotke....
może sie coś uda
wan - Sob 07 Lip, 2007
moja fotka
przemeq - Sob 07 Lip, 2007
Innowatorskie ujęcie
mateusz_papuga - Sob 07 Lip, 2007
mnie sie podoba wannie
maniek88 - Nie 08 Lip, 2007
Wan, fajne ujecie\? Mokra koszulka?
m4g1k_ - Sob 14 Lip, 2007
proszę moje ulubione:
Bruno Pelletier - Nie 15 Lip, 2007
mam identyczne
też je bardzo lubię
20latek - Sob 21 Lip, 2007
to ja tez cos wrzuce
[ Dodano: Sob 21 Lip, 2007 ]
;p
[ Dodano: Sob 21 Lip, 2007 ]
ll
Bruno Pelletier - Nie 22 Lip, 2007
20latek, no i ?
nabijasz sobie posty, czy co?
20latek - Nie 22 Lip, 2007
Bruno Pelletier chcialem wrzucic ale zdjec niemoge dodac niewiem co jest
[ Dodano: Nie 22 Lip, 2007 ]
gatki
[ Dodano: Nie 22 Lip, 2007 ]
gatki
Alex-sex - Nie 22 Lip, 2007
pięknie :O jeszcze bardziej sexi wyglada xD a on zawsze taki grubszy czy to przez koszulke? i widac ze masz dosyc fajne jadra
20latek - Wto 24 Lip, 2007
http://img502.imageshack....07071040un6.jpg
Bruno Pelletier - Pią 27 Lip, 2007
20latek, a kogo zakryłeś czarną plamą ?
mar22 - Wto 04 Wrz, 2007
przesyłam swoje fotki w gatkach, w których najlepiej się czuję

paulinka - Wto 04 Wrz, 2007
w szarych i białych boksereczkach najładniej moim zdaniem
mar22 - Sro 05 Wrz, 2007
paulinka napisał/a: | w szarych i białych boksereczkach najładniej moim zdaniem |
, dzięki
mmm333 - Czw 06 Wrz, 2007
do mar22 ile masz lat? widać ze sie golisz czym to robisz jestes brunetem czy blondynem niezłego masz
wan - Nie 09 Wrz, 2007
stringi
CheshireCat - Nie 09 Wrz, 2007
nice
Hubertttus - Pon 10 Wrz, 2007
Ja wiem czy to są stringi? ,raczej prześwitujące i pieknie prezentujące zawartość slipy.
CheshireCat - Pon 10 Wrz, 2007
trzeba by było z tyłu zobaczyć jak wyglądają?:>
mar22 - Pią 14 Wrz, 2007
dorzucę jeszcze jedną fotkę
Hubertttus - Sob 15 Wrz, 2007
Jak zawsze imponująco
CheshireCat - Nie 16 Wrz, 2007
taka z mrugnieciem tylko że nie oka
myopic - Pon 17 Wrz, 2007
więcej na www.myopic.fotosik.pl
http://www.fotosik.pl/pok...ace6e26132.html
http://www.fotosik.pl/pok...9b60ebe737.html
http://www.fotosik.pl/pok...a376b6062b.html
Hubertttus - Wto 18 Wrz, 2007
Zawartość tych fotek może i całkiem ,całkiem ale światło do kitu psuje fotki.
antek115 - Wto 02 Paź, 2007
a ja mam z gatkami taki problem ze mi penis wychodzi z gatek jak stanie ;/ a wiekszych nie moge kupic bo jestem chudy ;/ macie jakis sposob?
Szymon7 - Pon 29 Paź, 2007
hehe tez mam taki problem jestem szczuplutki i nosze rozmiar S. nos obcisle bokserki, z takich nie powinien wychodzic
grom999 - Pon 03 Gru, 2007
http://grom999.wrzuta.pl/
Maxie - Nie 09 Gru, 2007
ja lubie nosic damska bielizne jako ze jestem crossdresserem.Najbardziej mnie rajcuje koronka,lycra....
[ Dodano: Nie 09 Gru, 2007 ]
grom999 - Pon 31 Gru, 2007
http://grom999.wrzuta.pl/obraz/lN3HladPnF/abcd0011 następne zdjęcia też są moje
Szymon7 - Pon 31 Gru, 2007
Pozdrawiam
dario.net - Pon 14 Sty, 2008
Bruno Pelletier - Sob 26 Sty, 2008
WAN - nie ściemniaj !!!
kipa - Nie 27 Sty, 2008
zapraszam panie do oceny
zola - Pon 28 Sty, 2008
kipa, wsztystko ładnie pieknie, ale czy ty jestes dziewczyną bo z profilu wygodzi ze tak, a tu dajesz fotki niby swojego ptaszka no chba ze jestes...
kipa - Pon 28 Sty, 2008
poprawiłem już sobie w profilu
Szymon7 - Wto 05 Lut, 2008
paulinka - Sro 06 Lut, 2008
Szymon7, śliczne ;P ;*
konrad-m - Sro 13 Lut, 2008
Szymon7, tak z ciekawości, ile masz cm?
Szymon7 - Czw 14 Lut, 2008
konrad-m napisał/a: | Szymon7, tak z ciekawości, ile masz cm? |
Z 16cm będzie
konrad-m - Czw 14 Lut, 2008
aha, to gratulacje z powodu rozmiaru
gmail - Pon 25 Lut, 2008
gdzie kupujecie bielizne? jakies konkretne sklepy? marki?
someone892 - Nie 23 Mar, 2008
Szymon7...fajna opalenizna:P solarium?czy z wakacji masz fote?
Napalony92 - Nie 23 Mar, 2008
http://img179.imageshack....dsc00001ix6.jpg
http://img87.imageshack.u...dsc00002iq7.jpg
konrad-m - Pon 24 Mar, 2008
gmail napisał/a: | gdzie kupujecie bielizne? jakies konkretne sklepy? marki? | ja zamawiam na allegro nie mam czasu chodzić po sklepach
gmail - Pon 24 Mar, 2008
jak bielizna to tylko henderson lub atlantic
polecam - fajnie sie nosza i fajnie wyglada:D
Dominik79 - Pon 24 Mar, 2008
Dokładnie też uwielbiam Atantica i Henderssona
gmail - Pon 24 Mar, 2008
Dominik79, zrobisz fotki tych boxow, ktore najbardziej lubisz?:D
adonius - Wto 25 Mar, 2008
Temat spoko lecz ludzie dość często zamiast pokazywać swoją bieliznę pokazują swój sprzęt w bieliźnie. Wiem, głupio brzmi lecz mam nadzieję ,że po przejrzeniu tematu zrozumiecie o co mi chodzi. Jak chcecie pokazywać penisy to taki temat też jest
Przepraszam ,że się tak czepiam
A co do bielizny to ja noszę to co mam a nie mam nic nadzwyczajnego. Mam wszystkiego po trochu i w wszystkim mi wygodnie
gmail - Wto 25 Mar, 2008
adonius, masz troche racji.... ale wiesz bielizna jest dla peniskow wiec dlatego sa takie foty
a czy ktos z was nosi slipy? czy bardziej preferujecie boxy?
nastolatek3 - Sro 26 Mar, 2008
Ja noszę tylko boxy, obcisłe, nie luźne. W przeciwieństwie do kolegów zraziłem się trochę do Atlantica i Hendersona. Atl. ma zbyt wąskie kroje w kroku i kutasek wyskakuje bokiem , zaś Henderson używa przeciętnych materiałów. Ze swojej strony polecam wam Fabio i Cornette.
gmail - Sro 26 Mar, 2008
nastolatek3, a gdzie mozna kupic Fabio lub Cornette ?:)
tomas13 - Sro 26 Mar, 2008
Obie marki są ogólnie dostępne, zatem gdziekolwiek pójdziesz, powinieneś trafić. W razie problemów zawsze pozostaje net, tylko nie kupuj hurtowo, bo producenci róźnie podchodzą do rozmiarów i póki nie zmierzy się jednej pary, lepiej nie wydawać większej kasy na większa ilość, bo potem będzie problem co z tym zrobić, a nie ma nic gorszego niż za duża/za mała bielizna.
nastolatek3 - Czw 27 Mar, 2008
Z tego co kojarzę to Cornette jest w Galerii Centrum (przynajmniej w Szczecinie).
gmail - Czw 27 Mar, 2008
ja nigdy sie z nimi nie spotkalem:(
paulinka - Czw 27 Mar, 2008
Cornette ja często kupowałam swoim facetom bądź przyjaciołom , bo uwielbiam majtki i lubię je dawać w prezencie szczególnie świątecznym
a tak z firm męskich jakie lubię to :Cornette, Henderson, Key, Sesto Senso, La marru , i to chyba wsio,
aczkolwiek nieraz można znaleźć fajne gatki, nie znanej firmy i mogą świetnie sie nosić
a z damskiej to wiele by wymieniać , ale ogólnie trudno mi znaleźć stanik który jest dla mnie dobry rozmiarem czyli 70d lub 70dd lub 70e zależy od rozmiarówki i do tego żeby był śliczny, miał ciekawe połączenia kolorów, ładnie leżał czyli miał mały rozstaw, żeby miał fiszbiny, szerokie i odpinane ramiączka, nie miał w sobie tony gąbki ale też nie taki całkiem z cienkiego materiału, nie kosztował 300zł i żeby były majteczki do kompletu najlepiej bokserki figi i stringi jak narazie wszystkich wymogów nie spełnił żaden, ale może kiedyś sie uda
gmail - Pią 28 Mar, 2008
pipipi, a gdzie je kupujesz?
a masz jeszcze te CK gdzies?:) moglbys zrobic sobie w nich zdjecie:P
grom999 - Sro 09 Kwi, 2008
kapcius - Sro 09 Kwi, 2008
ee.. zajebiaszcze majtki, za ile kupiles? zlotwoke czy 2 zl> ...
Szymon7 - Pią 25 Kwi, 2008
Jeszcze cosik sorki za słabą jakość, postaram się dorzucić coś porządniejszego
http://www.fotosik.pl/pok...051244ad10.html
http://www.fotosik.pl/pok...bc64e58804.html
http://www.fotosik.pl/pok...4bacfbe720.html
pozdrawiam
jagej - Pon 28 Kwi, 2008
pokazuje sie panowie
Alex-sex - Pią 02 Maj, 2008
jagej, 2 i 3 zdjecie najlepsze
kapcius - Nie 01 Cze, 2008
pipipi napisał/a: | Hejka Alex-sex
Zaniedbujesz nas ( "bi" ) na tym forum ... daj parę ładnych fotek , tak jak kiedyś
PS.
Aż miło było popatrzeć |
jak chcesz sie spie ---------- lić na jego widok to sie onanizujcie na pw, nie kazdy chce czytać to co aktualnie twoja niestworzona wyobraźnia wymysli.
Szymon7 - Nie 01 Cze, 2008
Cytat: | jak chcesz sie spie ---------- lić na jego widok to sie onanizujcie na pw, nie kazdy chce czytać to co aktualnie twoja niestworzona wyobraźnia wymysli. |
Widać Ty chcesz to czytać, skoro odwiedzasz ten topic Więcej konsekwencji w wypowiedziach
maniek88 - Sro 11 Cze, 2008
mehu napisał/a: | to ja jeszcze to doloze
| pala az piszczy zeby ja potrzepac hehe
alex6 - Wto 17 Cze, 2008
Moja nowa inwestycja he he jak się podoba
http://www.fotosik.pl/pok...7580639920.html
http://www.fotosik.pl/pok...582b8ace2b.html
http://www.fotosik.pl/pok...069541f711.html
kapcius - Wto 17 Cze, 2008
te pomarańczowe bardzo fajne
alex6 - Sro 18 Cze, 2008
ano przykład trzeba brać od najlepszych He He
a tak na serio to myślę że każdy z nas wie co dobre i nikt nikogo nie musi naśladować
Szymon7 - Czw 19 Cze, 2008
Bardzo fajna bielizna pozdrawiam
[ Dodano: Czw 19 Cze, 2008 ]
alex6 napisał/a: | myślę że każdy z nas wie co dobre i nikt nikogo nie musi naśladować |
Zgadza się
Hariko - Nie 13 Lip, 2008
troche moich gaci....
[img=http://img132.imagev..._123_876lo.jpg][img=http://img221.imagev..._123_560lo.jpg][img=http://img139.imagev..._123_733lo.jpg][img=http://img13.imageve..._123_693lo.jpg]
[ Dodano: Nie 13 Lip, 2008 ]
[img=http://img153.imagev..._123_750lo.jpg][img=http://img104.imagev..._123_554lo.jpg][img=http://img243.imagev..._123_253lo.jpg][img=http://img199.imagev..._123_127lo.jpg]
Xardas - Pon 14 Lip, 2008
No to dam i ja Swoją fotkę. Niedługo dam jeszcze jakieś...
kapcius - Wto 15 Lip, 2008
[ Dodano: Wto 15 Lip, 2008 ]
jagej napisał/a: | pokazuje sie panowie |
spadaj, fora dla gejów są chyba gdzie indziej
Szymon7 - Pią 18 Lip, 2008
To jeszcze coś ode mnie
Hariko - Sob 19 Lip, 2008
C-IN 2 sa naprawde niezle!

Conrado - Pią 28 Lis, 2008
http://www.fotoload.pl/in...a2d3039fcdd4910
adamos234 - Sob 29 Lis, 2008
Hariko na focie 3 włożyleś rekę z gacie i myślisz że uwierzymy Ci że masz takiego penisa?
ukrryty - Sob 29 Lis, 2008
adamos, chyba nie chodziło mu o to, myśl czasem
Hubertttus - Sob 29 Lis, 2008
adamos234 napisał/a: | Hariko na focie 3 włożyleś rekę z gacie i myślisz że uwierzymy Ci że masz takiego penisa? | Uwierz że Hariko ma porządny sprzęt,jakbyś przejrzał jego profil to byś nie wątpił.
apollo88 - Sob 29 Lis, 2008
Z CROPP
Wtajemniczony - Nie 30 Lis, 2008
Ty masz 20 lat? Hm.. wyglądasz tak jakby eee... strasznie dorosło?
Croop ma świetne ciuchy, chociaż te bokserki...
apollo88 - Nie 30 Lis, 2008
Wtajemniczony napisał/a: | Ty masz 20 lat? Hm.. wyglądasz tak jakby eee... strasznie dorosło? |
Obejrzyj moje zdjęcia w Garii Dumy Męskiej, może tam wyglądam młodziej
Wtajemniczony napisał/a: | Croop ma świetne ciuchy, chociaż te bokserki... |
Wolę reserved, ale tam nie sprzedają bielizny...
matteusz - Nie 30 Lis, 2008
świetne fotki ale ta druga nie działa a szkoda
kapcius - Sro 03 Gru, 2008
apollo88, jakaś troche zniewieściała ta fotka ^^
apollo88 - Sro 03 Gru, 2008
kapcius napisał/a: | apollo88, jakaś troche zniewieściała ta fotka ^^ |
Jaki komentator, taka wypowiedź
kapcius - Czw 04 Gru, 2008
jakie foto takie wlasciciel ;]
paulinka - Czw 04 Gru, 2008
a mi się podoba, apollo88, jest świetnie
dario.net - Sro 04 Mar, 2009
kocurek - Sro 04 Mar, 2009
apollo88 napisał/a: |
Wolę reserved, ale tam nie sprzedają bielizny... |
jak nie sprzedają jak sprzedają
bardzo wygodna i ciekawa
Hariko - Czw 05 Mar, 2009
ja bielizne kupuje tutaj, polecam!!!
http://www.mensunderwears...source=2009-02b
marbb - Czw 05 Mar, 2009
napalony93 - Czw 05 Mar, 2009
marbb widze ze masz bielizne z "klasycznego" pochodzenia tzn szort w serduszka hehe podbiły chyba calutki świat
apollo88 - Pią 06 Mar, 2009
kocurek napisał/a: |
jak nie sprzedają jak sprzedają
bardzo wygodna i ciekawa |
Widać przede mną chowają...
maklerm - Czw 12 Mar, 2009
Takie zwykłe, ale jakie wygodne Moje ulubione
zdesperowanyxd - Czw 12 Mar, 2009
Mi jakos najbardziej odpowiadaja bokserki Cropp'a i Reserved ;o
marbb - Pią 13 Mar, 2009
[ Dodano: Pią 13 Mar, 2009 ]
o to kolejna fotka
3tom - Pią 13 Mar, 2009
Ja osobiście wolę obcisłe bokserki, ale każdy nosi to co lubi.
Luks - Wto 19 Maj, 2009
Ja nosze tylo obcisłe bokserki , fajny kutas niewazne w co ubrany , hehe
3tom - Wto 19 Maj, 2009
Luks napisał/a: | fajny kutas niewazne w co ubrany , hehe |
Zła rama może spieprzyć nawet najlepszy obraz. hehe
Luks - Czw 21 Maj, 2009
no ale to nie szata zdobi człowieka , a ładnemu ( kutaskowi ) we wszystkim ładnie - sam siebie tutaj troszke oszukuje , hehe
dario.net - Pią 19 Cze, 2009
Nowe fotki w nowej bieliznie
Kamillo20 - Pią 19 Cze, 2009
nienaturalne jakies te fotki, nie napchales sobie czegos tam?:DD
noemalny09 - Sob 20 Cze, 2009
albo napchał albo mu poprostu stoi
banan_85 - Sob 20 Cze, 2009
hallam - Pon 22 Cze, 2009
dario.net, super fotki, niezły sprzęt
mati0393 - Nie 05 Lip, 2009
moje gatki
kocurek - Pon 13 Lip, 2009
Kamillo20 napisał/a: | nienaturalne jakies te fotki, nie napchales sobie czegos tam?:DD |
one są specjalnie tak wykrojone, że penis z moszną są tak wyeksponowane po prostu
Kamillo20 - Pon 13 Lip, 2009
No ale dla mnie to głupio wygląda, tak nienaturalnie. Napewno bym sobie takich nie kupił:)
dario.net - Nie 19 Lip, 2009
kocurek napisał/a: | Kamillo20 napisał/a: | nienaturalne jakies te fotki, nie napchales sobie czegos tam?:DD |
one są specjalnie tak wykrojone, że penis z moszną są tak wyeksponowane po prostu |
dokładnie, firmowa bielizna jest całkiem inaczej szyta ))
lew966 - Pon 20 Lip, 2009
ja w gatkach
kacperro - Pon 27 Lip, 2009
dario.net napisał/a: | kocurek napisał/a: | Kamillo20 napisał/a: | nienaturalne jakies te fotki, nie napchales sobie czegos tam?:DD |
one są specjalnie tak wykrojone, że penis z moszną są tak wyeksponowane po prostu |
dokładnie, firmowa bielizna jest całkiem inaczej szyta )) |
Zgadzam się. Mój też w Sloggi wygląda jakby był sztuczny. Ale fajnie. Laski mają na co popatrzeć.
heroes84 - Wto 11 Sie, 2009
Wstawiam swoje
sharpe - Sro 12 Sie, 2009
heroes84, świetne slipki! A masz też jakieś fotki w bokserkach?
pipipi - Sro 12 Sie, 2009
Slipki jak slipki , ale zobaczcie jakie jest ich "wyposażenie" Gratulacje Widać , że to wyższa półka
heroes84 - Pią 14 Sie, 2009
eee no nie jest to wyższa półka - do półki nie sięga
gizmonts - Nie 23 Sie, 2009
...
Shnitzel - Nie 23 Sie, 2009
Jak z paczki dobrych bokserek super.
monstercock - Nie 23 Sie, 2009
nienawidze obcislych bokserek
Kamillo20 - Pon 24 Sie, 2009
Jeny jak to okropnie i nienaturalnie wygląda..
gizmonts - Pon 24 Sie, 2009
...
emdej - Pon 24 Sie, 2009
Coś ode mnie
Shnitzel - Pon 24 Sie, 2009
slimek, a jak wygląda w spodniach? bo ładnie sie zaokrągla wiec niezły namiocik moze byc
emdej - Pon 24 Sie, 2009
Noszę raczej szersze spodnie, więc aż tak nie widać
Shnitzel - Wto 25 Sie, 2009
e, szkoda było by co pokazać
emdej - Czw 27 Sie, 2009
lew966 - Nie 13 Wrz, 2009
ładne slipeczki
lamsoter - Sro 20 Sty, 2010
xselix - Czw 21 Sty, 2010
fajne majteczki, aczkolwiek wolę bokserki xD
Barque - Wto 27 Kwi, 2010
to ja tez coś dam
Flinston - Wto 27 Kwi, 2010
Barque, mmmmm, bardzo zajebiste
heroes84 - Czw 09 Wrz, 2010
Wstawię coś dla odświeżenia tematu
Czy naprawdę forumowicze nie posiadają fajnej bielizny?
harry_22 - Pią 10 Wrz, 2010
forumowicze zapewne maja ciekawa bielizne, ale nie maja takiego ciala jak Ty, by ja zaprezentowac...
kukuleczka123 - Pią 10 Wrz, 2010
harry_22 napisał/a: | forumowicze zapewne maja ciekawa bielizne, ale nie maja takiego ciala jak Ty, by ja zaprezentowac... |
haha, dokladnie;)
Rufus1 - Pią 10 Wrz, 2010
harry_22, pewnie masz racje bo fajna bielizna to jedno a ladne cialo to drugie , jak trochę kg jest za dużo to nie jest widok już tak superowy jak przy szczuplej sylwetce
heroes84 - Pią 10 Wrz, 2010
To można wrzucić tylko kadr na slipki. Ja brzuch też wciągnąłem
Ale dzięki za komplementy, miło mi
Nie ma za co W takim razie postaram się coś zrobić, ale nie mam jakieś ekstra bielizny. I niestety nawet jak wciągnę brzuch to nie będzie to wyglądało jak u Ciebie, podobnie z samą bielizną i jej zawartością
heroes84 - Pią 10 Wrz, 2010
Zawsze można wrzucić skarpetkę :p, ale to tak w ostateczności
Hahaha, dobre - pomyślę o tym, ale może spróbuję bez, a potem koledzy ocenią
kipa - Czw 16 Wrz, 2010
harry_22 - Czw 16 Wrz, 2010
Ciekawe...
noemalny09 - Pią 17 Wrz, 2010
jakieś dziwne te gacie...... wole normalniejsze....
Luks - Pią 17 Wrz, 2010
gacie jak gacie , ważne co w srodku , hehe
Barque - Nie 19 Wrz, 2010
heroes84 napisał/a: | Wstawię coś dla odświeżenia tematu
Czy naprawdę forumowicze nie posiadają fajnej bielizny? |
Wypraszam sobie!!!
andrzejgadarr - Nie 19 Wrz, 2010
Ja nie noszę bielizny. Nie lubię gdy mnie coś ogranicza
harry_22 - Nie 19 Wrz, 2010
andrzejgadarr, nigdy nie nosisz bielizny?
andrzejgadarr - Pon 20 Wrz, 2010
nigdy. no ma to oczywiście jeden wielki minus- można sobie mosznę albo Wacława przyciąć w zamku spodni
ja_89 - Pią 24 Wrz, 2010
dlatego właśnie noszę spodnie na guziki
ville86 - Pią 24 Wrz, 2010
flejszar - Pią 24 Wrz, 2010
"ville86" bardzo fajne gatki
Rufus1 - Sob 25 Wrz, 2010
ville86, fajne gatki i fajne cialo
flejszar - Pon 27 Wrz, 2010
...
sanczo245 - Pon 27 Wrz, 2010
Kupujesz gdzieś na necie bielizne czy w sklepie?
Rufus1 - Pon 27 Wrz, 2010
flejszar, fajne masz te gatki
micnow - Pon 27 Wrz, 2010
flejszar, te 3 majtki sa super mam takie same pewnie z 5 modeli a gumka jest robiona z dodatkami drzewa bananowego !! najwygodniejszemajtki jakie mialem kiedys na tylku !!! pozdrawiem
heroes84 - Pon 27 Wrz, 2010
sanczo245 napisał/a: | heroes84 napisał/a: | Wstawię coś dla odświeżenia tematu
Kupujesz gdzieś na necie bielizne czy w sklepie? |
na necie
w polsce w sklepach marki aussiebum nie dostaniesz - a są rewelacyjne
sanczo245 - Wto 28 Wrz, 2010
heroes84 napisał/a: | sanczo245 napisał/a: | heroes84 napisał/a: | Wstawię coś dla odświeżenia tematu
Kupujesz gdzieś na necie bielizne czy w sklepie? |
na necie
w polsce w sklepach marki aussiebum nie dostaniesz - a są rewelacyjne |
allegro czy jakaś stronka? jak możesz podaj będę bardzo wdzieczny
heroes84 - Wto 28 Wrz, 2010
allegro, w wyszukiwarkę wpisz aussiebum
olecki - Sob 09 Paź, 2010
Odświeżam temat W najbliższym czasie spodziewajcie się kolejnych fotek.
http://img229.imageshack....289/0710105.jpg
karol00 - Sob 09 Paź, 2010
Nice
harry_22 - Sob 09 Paź, 2010
olecki, aż miło patrzeć. też muszę coś wymyśleć
emdej - Sro 08 Gru, 2010
Nowe ode mnie
Dominik79 - Sro 08 Gru, 2010
Ładnie wyglądasz
Rufus1 - Czw 09 Gru, 2010
slimek, fajnie sie penis odznacza w tych majtkach
Luks - Wto 28 Gru, 2010
fajne gacie i to co w gaciach , hehe
pipipi - Nie 30 Sty, 2011
"slimek" ... ja cały czas jestem w Tobie zakochany
wytrysk - Nie 13 Lut, 2011
Moje tradycyjne gatki (+namiocik )
pipipi - Czw 24 Mar, 2011
Co tak temat wygasł ?
Czy już nikt nie chodzi w fajnych majtkach oprócz slimka ?
[ Dodano: Sob 26 Mar, 2011 ]
"slimek" the best ever !
flejszar - Czw 28 Kwi, 2011 Temat postu: . ... moje nowe gatki...
pipipi - Czw 28 Kwi, 2011
No nieeeeee.... jak ktoś zakłąda takie majtki z Diesla to na bank ma coś na oku
PS. Widać , że lubisz ładną bieliznę ( choć kosztuje nie mało )
andrzejgadarr - Pią 29 Kwi, 2011
Ale czemu lustrzane dobicie?
Rufus1 - Pon 02 Maj, 2011
flejszar, bardzo fajne te majtki , wyglądasz w nich bardzo sexy
heroes84 - Pią 06 Maj, 2011
To wstawiam swoje nówka
wytrysk - Sob 07 Maj, 2011
heroes84> bardzo fajne gatki, ja chyba nigdy nie odwarzę się na ubranie takich,choć wydają się ciekawe
Pozdrawiam
heroes84 - Sob 07 Maj, 2011
A ja często zakładam je do pracy
Rufus1 - Pon 09 Maj, 2011
heroes84, te majtki są super , oryginalne . Choidzisz do pracy w takich majtkach ?
heroes84 - Pon 09 Maj, 2011
Tak i powiem szczerze ze w robocie mam młody zespół kobiet i jak się schylam, to zza dzisnów wystaje ten tylni poziomy pasek - i je to kręci - miłe uczucie
Rufus1 - Wto 10 Maj, 2011
heroes84, jakbym byl w pracy , w takim mlodym zespole dziewcząt , też bym zalożyl takie majtki , hi hi
emdej - Pią 13 Maj, 2011
Świetne jocki
heroes84 - Sob 11 Cze, 2011
Mod - do akcji
randy - Sob 11 Cze, 2011
Gdzie mogłem - posprzątałem
legolas1 - Nie 12 Cze, 2011
witam, to mój pierwszy post na tym forum. Poniżej kilka egzemplarzy z mojej szafy:
Rufus1 - Pon 13 Cze, 2011
legolas1, śwoetna kolekcja majtek
legolas1 - Sro 15 Cze, 2011
Rufus1, dzięki
flejszar - Pon 20 Cze, 2011
new
legolas1 - Pon 20 Cze, 2011
flejszar, super para majtek, połączenie nieśmiertelnej klasyki z lekką nowoczesnością designu Wygląda na to, że w koło wszystko ładnie wygolone
henderson22 - Sro 29 Cze, 2011
co prawda to prawda
[ Dodano: Sro 29 Cze, 2011 ]
posiadają, ale pewnie się wstydzą, nie wszyscy są tak śmiali jak Ty.
Fajne gatki, wysłałem PW
legolas1 - Sro 29 Cze, 2011
henderson22, ale tu naprawdę nie ma się czego wstydzić. przełam się i zaprezentuj co ciekawego masz w szafie na pewno coś godnego pokazania się znajdzie.
ville86 - Sro 14 Wrz, 2011
http://imageshack.us/phot.../dsc007892.jpg/
http://imageshack.us/phot.../dsc007972.jpg/
heroes84 - Sob 17 Gru, 2011
dla odświeżenia tematu
Hubertttus - Wto 20 Gru, 2011
Ładne,ładne Heroes84.
Rufus1 - Czw 22 Gru, 2011
heroes84, majtki swietne i to co w majtkach jeszcze lepsze
lolek17 - Pon 02 Sty, 2012
co prawda już po świętach, ale wstawiam takie tam gatki świąteczne ;d
donovan83 - Czw 12 Sty, 2012
w zielonych
rafalpl - Pon 16 Sty, 2012 Temat postu: Witam Parę moich fotek:
legolas1 - Pon 16 Sty, 2012
rafalpl, fajna kolekcja majtek te czerwone wyglądają trochę na zbyt opięte albo po prostu takie ujęcie. Jednak pasuje do nich się bardziej ogolić w ostatnich chodzisz normalnie na co dzień czy są tylko na "specjalne" okazje? zaprezentuj też w nich zdjęcie od tyłu
rafalpl - Pon 16 Sty, 2012
@legolas: nie jestem miłośnikiem depilacji innych miejsc niż krocze i jaja. Nie lubię wygolonych facetów, sam też tego nie robię. Jak znajdę foty "od tyłu", to wrzucę. Pozdro
Valeriano - Pon 16 Sty, 2012
rafalpl, owłosnienie jest piękne, facet wygląda bardziej podniecająco, pierwsze majteczki i ostatnie są świetne muszę kolege pochwalić za ładne nogi, a co do fotki od tyłu to też chetnie bym poogladał
rafalpl - Czw 19 Sty, 2012
OK, znalazłem tę fotkę "od tyłu", którą chcieliście zobaczyć...
newyoungdick - Sro 01 Lut, 2012
To jest moje nowe Bożyszcze ;p Kocham to zdjęcie :)
hcldwz - Sro 01 Lut, 2012
tak skromnie
frodo.88 - Sro 01 Lut, 2012
rafalpl, ciekawe...
[ Dodano: Sro 01 Lut, 2012 ]
donovan83, lolek17, heroes84, świetna bielizna - rewelacyjnie się prezentujecie
drakondo - Czw 31 Sty, 2013
"Gość" Te zdjęcia wymiatają świetna bielizna;d muszę to pokazać na sobie mojej dziewczynie ciekawe co ona na to;d polecam wam stronkę http://komdax.com
penisman - Nie 03 Lut, 2013
świetne zdjęcia panowie
legolas1 - Nie 03 Lut, 2013
penisman, to może i Ty się pochwalisz zawartością swojej szuflady z bielizna?
salata00 - Nie 03 Mar, 2013
takie tam w zebrę ; )
http://zapodaj.net/e441ff1f055d0.jpg.html
legolas1 - Nie 03 Mar, 2013
salata00, bardzo fajne bokserki
liczymy na częstą aktualizację galerii
kmasznerk - Nie 03 Mar, 2013
Też mam taki problem . Wcelu zasięgniecią wiedzy na ten temat zapraszam na forum http://komdax.com
Valderone - Sob 30 Mar, 2013
To i ja
black1298 - Sob 30 Mar, 2013
Fajnie nabrzmiany, taki widać że chyba masz się czym pochwalić . Może odważniej troche
Valderone - Wto 02 Kwi, 2013
black1298 napisał/a: | Fajnie nabrzmiany, taki widać że chyba masz się czym pochwalić . Może odważniej troche |
jak poszukasz to znajdziesz odwazniejsze...
ale wstawię jeszcze jedno...
penisman - Czw 04 Kwi, 2013
Valderone, świetny penis, zarówno ukryty w bieliźnie, jak i nie
anonim535 - Pon 15 Kwi, 2013
http://www.fotosik.pl/pok...acc6334abe.html
legolas1 - Pon 15 Kwi, 2013
anonim535, fajne, fajne
black1298 - Czw 18 Kwi, 2013
zgadzam się z kolegą powyżej :d
Valderone - Pią 19 Kwi, 2013
Pożyczyłem rajstopy od mojej pani....
legolas1 - Pon 22 Lip, 2013
ŁukaszPPL, wow namiot jak się patrzy tylko pozazdrościć takiego wypchania bokserek
legolas1 - Wto 23 Lip, 2013
ŁukaszPPL, ja już dodawałem, tyle że dość dawno temu
legolas1 - Sro 24 Lip, 2013
ŁukaszPPL, może, może.... kto to wie
penisman - Sro 31 Lip, 2013
ŁukaszPPL wygląda na dość dużego, ile masz cm?
emdej - Pon 05 Sie, 2013
Teraz coś od fana bielizny Jak będziecie chcieli, to wrzucę więcej
legolas1 - Pon 05 Sie, 2013
emdej, świetne gatki i oczywiście, że chcemy abyś wrzucił więcej
anonim535 - Pon 05 Sie, 2013
http://www.picshot.pl/public/view/full/358893
Narazie 1 na zachętę
maje - Pon 05 Sie, 2013
anonim535, jak na zachęte to fajne, szpanerskie gacie. Ale po co golisz brzuch? Włosy na brzuchu dodają męskości i bardzo fajnie wyglądają.
Dzięki za opinie Przyznam się że teraz nie gole włosów tylko podcinam i sam nie wiem co lepiej wygląda.
maje - Pon 05 Sie, 2013
Wydaje mi się, że zarośnięte podbrzusze jest seksowne. Pena i jaja gol.
Tzn teraz zostawiam krotkie nad penisem. Penisa i jaja gole. Moze potem wstawie zdjecie jak zrobie to ocenicie ktore leppsze
maje - Pon 05 Sie, 2013
OK, wstaw, z chęcią popatrzymy. Wstaw też zdjęcie stóp.
http://www.picshot.pl/public/view/358910
maje - Pon 05 Sie, 2013
Pupcia jak się patrzy
Obecnie wyglada to tak z wlosami
http://www.picshot.pl/public/view/358981
http://www.picshot.pl/public/view/358983
Lepiej z czy bez?
maje - Pon 05 Sie, 2013
zajebiście
legolas1 - Pon 05 Sie, 2013
anonim535, jak najbardziej zgadzam się z opinią maje
maje - Wto 06 Sie, 2013
zielonylasek, fajny kutasek, ten krótki napletek to naturalny czy jesteś obrzezany?
emdej - Sro 07 Sie, 2013
legolas1 napisał/a: | emdej, świetne gatki i oczywiście, że chcemy abyś wrzucił więcej |
maje - Sro 07 Sie, 2013
emdej, jestes fajne ciacho.
emdej - Pon 26 Sie, 2013
anonim535 - Sro 28 Sie, 2013
Super ciało
micmic - Czw 29 Sie, 2013
Witam. Na początek mojej przygody z tym forum kilka fotek
maje - Czw 29 Sie, 2013
micmic, witamy, początek bardzo obiecujący. Masz co pokazać. Może zdecydujesz sie na więcej.
legolas1 - Pią 30 Sie, 2013
micmic, zgadzam się z maje, bardzo dobry debiut. mam nadzieję, że się na tym nie skończy
penisman - Wto 03 Wrz, 2013
Panowie, świetne fotki
heroes84 - Czw 05 Wrz, 2013
No no super foteczki
sexyplin - Sob 07 Wrz, 2013
Ktoś tam mnie prosił bym się udzielił w innych tematach zatem proszę:
penisman - Sro 11 Wrz, 2013
sexyplin fajne fotki
anonim535 - Nie 15 Wrz, 2013
penisman - Wto 17 Wrz, 2013
anonim535 świetne te zdjęcia, wrzucaj więcej!
sexyplin - Sob 21 Wrz, 2013
black1298 - Sob 21 Wrz, 2013
fiu fiu Świetnie
penisman - Nie 22 Wrz, 2013
sexyplin baaardzo podniecające zdjęcia, szczególnie to ostatnie
sexyplin - Sob 19 Paź, 2013
penisman - Sob 19 Paź, 2013
sexyplin czy to fotki specjalnie dla mnie, biorąc pod uwagę to, że napisałem, że to ostatnie jest podniecające? bo taki sam sposób pokazania penisa. Podtrzymuję - podniecające
legolas1 - Sob 19 Paź, 2013
całkowicie zgadzam się z przedmówcą
a Ty penisman kiedy nas popodniecasz własnymi fotami?
black1298 - Sob 19 Paź, 2013
sexyplin Oceniając poprzednie zdjęcia Jednym słowem masz sie z czym pokazac gratuluje
anonim535 - Sro 11 Gru, 2013
legolas1 - Sro 11 Gru, 2013
anonim535, trzecie zdjęcie rządzi!!!! supermenowe boksy są z H&M
Dokładnie. Nie powiem ci ile kosztowały bo to prezent
legolas1 - Sro 11 Gru, 2013
wiem ile kosztowały bo widziałem je w sklepie
Ile, sam się dowiem?
legolas1 - Czw 12 Gru, 2013
http://www.hm.com/pl/product/96989?article=96989-A sam się zastanawiam czy sobie ich nie kupić
boy2010 - Czw 12 Gru, 2013
anonim535 podoba mi się środkowa fotka
sexyplin - Czw 19 Gru, 2013
boy2010 - Czw 19 Gru, 2013
sexyplin 4 fotka czyli przedostatnia bardzo mi się podoba jest taka sexi
Plitek - Czw 19 Gru, 2013
...ostatnia też jest super ...
penisman - Sob 21 Gru, 2013
sexyplin jak zawsze świetne zdjęcia!
Gorryl - Sro 01 Sty, 2014
1vdvdx
legolas1 - Czw 02 Sty, 2014
Gorryl, fakt slipy dobrze podkreślają zawartość bielizny ale, przynajmniej wg. mnie tyłek już w nich nie prezentuje się tak fajnie jak w obcisłych bokserkach. ale to już kwestia gustu. w slipach prezentujesz się bardzo dobrze i masz całkiem fajną sylwetkę
p.s. może rozważ też wstawienie zdjęcia z tyłu w tych slipach. czekamy na rozbudowę galerii
sexyplin - Sob 04 Sty, 2014
boy2010 - Nie 05 Sty, 2014
sexyplin
a ten namiot to poranny czy wieczorny ?
Plitek - Nie 05 Sty, 2014
super sprzęt ...
mati8261 - Nie 05 Sty, 2014
sexyplin,
Nieźle się prezentuje
Może też coś dodam
1. http://postimg.org/image/ydwqbwmnn
2. http://postimg.org/image/j3pxkfojx/
Plitek - Nie 05 Sty, 2014
mati8261, super ...
boy2010 - Pon 06 Sty, 2014
mati8261
co za smakowity kąsek ci tam wystaje
SUPER FOTKA /ta 2 /
sexyplin - Sro 08 Sty, 2014
penisman - Pią 17 Sty, 2014
sexyplin po prosty sexy!
naroznik01 - Sob 01 Mar, 2014
Coś ode mnie, nowy eksperyment
95jan - Sob 01 Mar, 2014
Fajne zdjęcie, spoko model, naroznik
penisman - Sro 26 Mar, 2014
naroznik01 świetna fotka!
boy2010 - Sro 26 Mar, 2014
naroznik01 SUPER widok czekam na więcej twoich fotek
naroznik01 - Sob 29 Mar, 2014
dzięki .coś zaraz znajdę
[ Dodano: Sob 29 Mar, 2014 ]

mam jeszcze kilka fajnych modeli gatek
boy2010 - Sob 29 Mar, 2014
naroznik01 fantastyczne fotki.
tylko wyjść w nich na plażę a wszystkich zamuruje
a no dzięki. przyznaję, są wyjątkowo fajne w noszeniu. a co do plaży, to nie próbowałem w Polsce byłyby pewnie mieszane reakcje
może coś jeszcze niedługo podrzucę.
tylko dlaczego nikt więcej się nie pochwali?
anonim535 - Sob 29 Mar, 2014
Do naroznik01 sporo mi brakuje ale tez cos wstawie
http://www.fotosik.pl/pok...d42274eb97.html
http://www.fotosik.pl/pok...0cc71032f7.html
http://www.fotosik.pl/pok...e010f430f7.html
http://www.fotosik.pl/pok...a846f34996.html
http://www.fotosik.pl/pok...67306fd8d5.html

boy2010 - Nie 30 Mar, 2014
naroznik01 i znowu super fotki a najbardziej mi się podobają te z czarnym paskiem / zobaczyć ich zawartość ....bezcenne /
maje - Sob 05 Kwi, 2014
anonim535, ale fajnie jajeczko ci wystaje, fajnie wyglądasz. Obiecałeś kiedyś wstawić zdjęcie wytrysku.
naroznik01, fajna sylwetka i zawartość majtek.
naroznik01 - Sob 26 Kwi, 2014
Moje nowe zdobycze
legolas1 - Sob 26 Kwi, 2014
naroznik01, rewelacyjna kolekcja, tylko pozazdrościć... gdzie kupujesz te wszystkie egzemplarze? można ją też zobaczyć gdzieś na żywo?
nogitsune - Sob 26 Kwi, 2014
naroznik01, ładnie, ładnie się prezentujesz choć ja akurat w kwestii bielizny jestem tradycjonalistą i wolę zwykłe najzwyklejsze obcisłe bokserki xd jakieś cuda na kiju, stringi i inne gacie z dziurą na dupie nie przemawiają do mnie
wrzuć jakieś foty w zwykłych boksach
legolas1 - Sob 26 Kwi, 2014
nogitsune, Ty też może wrzuć jakieś foty w swoich "zwykłych" bokserkach. takie "normalne" też potrafią się bardzo fajnie prezentować
nogitsune - Sob 26 Kwi, 2014
legolas1, hehe, może kiedyś
naroznik01 - Nie 27 Kwi, 2014
dzięki
legolas1 napisał/a: | naroznik01, rewelacyjna kolekcja, tylko pozazdrościć... gdzie kupujesz te wszystkie egzemplarze? można ją też zobaczyć gdzieś na żywo? |
no te wszystkie gatki pochodzą niestety aż zza oceanu, na tak świetną bieliznę natknąłem się tylko z USA i póki co to moja ulubiona marka a pokazów mody chyba nie planuję
nogitsune
większość modeli to obcisłe bokserki tudzież slipy, przypatrz się dobrze a jocki są świetne na gorące dni, albo większy wysiłek, bo są mega wygodne i przewiewne, według mnie nieporównywalnie wygodniejsze niż stringi (nie przepadam)
no i czekamy na Twoją i innych kolekcję
nogitsune - Nie 27 Kwi, 2014
Proszę na początek tak skromnie. . . i sory za jakość, ale kamerką internetową robiłem xd
legolas1 - Nie 27 Kwi, 2014
nogitsune, no, no, bardzo dobry debiut masz bardzo fajną sylwetkę to teraz czekamy z niecierpliwością na rozbudowę przez Ciebie pozostałych galerii
Luks - Czw 15 Maj, 2014
gatki , jak gatki - ciekawe co pod nimi , hehe
nogitsune - Sob 24 Maj, 2014
Coś nowego ode mnie
mati8261 - Sob 24 Maj, 2014
nogitsune,
Fajnie wyglądają i fajna klata
boy2010 - Pon 26 Maj, 2014
nogitsune co za widoczek
emdej - Wto 27 Maj, 2014
Mój nowy nabytek
nogitsune - Wto 27 Maj, 2014
A dziękuję panowie, dziękuję to dorzucę coś jeszcze
emdej, ładnie się zawartość odkształca
boy2010 - Wto 27 Maj, 2014
nogitsune jak zwykle super fotki i super zawartość się w nich / pewnie / kryje
emdej - Wto 27 Maj, 2014
Dzięki nogitsune U Ciebie też jest na co popatrzeć
nogitsune - Pią 30 Maj, 2014
Jak się prezentuje w nowych bokserkach?
legolas1 - Pią 30 Maj, 2014
nogitsune, bardzo dobrze się prezentuje w nowym ubranku oraz bardzo fajne boksy gdzie kupione?
nogitsune - Pią 30 Maj, 2014
legolas1, a dziękuję ^ ^ w zwykłym niemarkowym odzieżowym w mojej miejscowości
emdej - Pią 30 Maj, 2014
Piękny kształt główki, nogitsune
/edit
kolejny nabytek od aussiebum
anonim535 - Nie 08 Cze, 2014
http://www.fotosik.pl/pok...fbec3e9103.html
http://www.fotosik.pl/pok...aab4980984.html
patryk161 - Nie 08 Cze, 2014
http://www.sendspace.com/file/ro7edp oceniac !
nogitsune - Nie 08 Cze, 2014
emdej, super gatki z kangurkiem!
anonim535, też całkiem fajne
patryk161, wow, jaki namiot
Chazy Chaz - Pon 09 Cze, 2014
patryk161, no nawet w gaciach robi wrażenie , czekam na fotki w pełnej okazałości
daddy14 - Czw 07 Sie, 2014 Temat postu: Mój penis 14 lat Mój penis 14 lat http://imgur.com/wRCltGe
17yeol - Czw 07 Sie, 2014 Temat postu: Re: Mój penis 14 lat
chyba "moje majteczki 14 lat"
kutas1995 - Czw 02 Paź, 2014
mega
Penitren - Czw 09 Paź, 2014
Odżywiam temat
http://zapodaj.net/9d56edcc35b2e.jpg.html
http://zapodaj.net/4f0c1b38e5671.jpg.html
http://zapodaj.net/77f7d0846f35c.jpg.html
http://zapodaj.net/26722ef3a0628.jpg.html
http://zapodaj.net/b863770db1fcb.jpg.html
kutas1995 - Nie 12 Paź, 2014
niezle foty ten namociok w slipkach najlepszy heh az slinka cieknie z ust
Penitren - Nie 12 Paź, 2014
kutas1995, Co miałbyś ochotę
wojtuszek66 - Pon 13 Paź, 2014
Penitren , zajebiste , może jakaś galeria wytrysku? lub video jak bawisz sie xD
Venom666 - Wto 14 Paź, 2014 Temat postu: To i ja w boksach Siedzi miękki http://www.fotosik.pl/pok...d8738fd703.html
Już powinna działać
Plitek - Wto 14 Paź, 2014
..fotki brak
kutas1995 - Czw 16 Paź, 2014
Penitren napisał/a: | kutas1995, Co miałbyś ochotę |
na niego i penitrenacje
Penitren - Czw 16 Paź, 2014
kutas1995, wojtuszek66, to wrzucać więcej zdjęć w bieliźnie i będzie filmik z wytrysku
naroznik01 - Pon 27 Paź, 2014
Nowy zakup
Penitren - Wto 28 Paź, 2014
naroznik01, Super też takie chce daj namiary
emdej - Sob 01 Lis, 2014
No, no, bardzo fajne aussiebumki Penitren:
http://www.aussiebum.com/...8/brief%20plum/
wysyłają też do PL bez dodatkowych kosztów
kutas1995 - Sob 01 Lis, 2014
na allegro czesto sa na licytacji i wychodza taniej
Penitren - Sob 01 Lis, 2014
Już znalazłem dzięki za link
lubie rozmawiać - Nie 02 Lis, 2014
naroznik01, zarąbiste, też takie chciałbym mieć
emdej, a drogie takie?
Penitren - Pon 03 Lis, 2014
lubie rozmawiać, Kosztują koło 60 zł
naroznik01 - Pią 07 Lis, 2014
czyli stosunkowo niedrogo a jakość i komfort noszenia bardzo wysoki. Poza tym często są wyprzedaże modeli i kody promocyjne.
boy2010 - Sob 08 Lis, 2014
naroznik01
super
niepewny93 - Sro 12 Lis, 2014
[usunięto]
naroznik01 - Sro 12 Lis, 2014
niepewny93 napisał/a: |
Nie masz problemów, że sprzęt wychodzi przez to okienko pod gumką? |
Heh, nie mam takich problemów, ale takie okienko może się przydać i fajnie wygląda
emdej - Czw 04 Gru, 2014
naroznik, jak zwykle slipy pierwsza klasa! ciało zresztą też
wrzucę coś jak trochę blizna mi przyblednie, na razie wygląda paskudnie
naroznik01 - Sob 13 Gru, 2014
No to jeszcze ostatnia tegoroczna zdobycz
17yeol - Sob 13 Gru, 2014
naroznik01, takie gacie u faceta to już przegięcie
emdej - Pią 16 Sty, 2015
http://zapodaj.net/96f16f3953b7d.jpg.html
http://zapodaj.net/09893a9da570a.jpg.html
http://zapodaj.net/6bffb7bf17716.jpg.html
http://zapodaj.net/8e9973dcd3299.jpg.html
http://zapodaj.net/ffa538f7fb0bd.jpg.html
Penitren - Sob 17 Sty, 2015
Najs D
boy2010 - Sob 17 Sty, 2015
emdej super majty
naroznik01 - Sob 17 Sty, 2015
emdej, bardzo fajne slipy
ogierek16 - Wto 20 Sty, 2015
W slipkach młodszego brata (trochę ciasno )
http://zapodaj.net/318776df734fe.jpg.html
http://zapodaj.net/e3bb56138e559.jpg.html
http://zapodaj.net/ed8b0cd2d0b3e.jpg.html
Penitren - Sro 21 Sty, 2015
ogierek16, Nie ma zdjęciów xD
ogierek16 - Sro 21 Sty, 2015
A teraz?
http://ifotos.pl/zobacz/201501201_wrqewqr.jpg
http://ifotos.pl/zobacz/201501201_wrqespp.jpg
http://ifotos.pl/zobacz/201501201_wrqespw.jpg
maje - Czw 22 Sty, 2015
ogierek16, czy mi się wydaje czy gatki zachlapałeś spermą?
ogierek16 - Czw 22 Sty, 2015
Hahahaha to po bracie
Penitren - Czw 22 Sty, 2015
No nieźle a ile.ma brat xD dawaj więcej takich smakowitych kąsków
Jeszcze poszukam jakiś jego slipkow
Penitren - Czw 22 Sty, 2015
Mam nadzieję a może i ja zrobie w moich boksach bo jedne mają super kieszonkę
Są i kąpielówki (też mało miejsca)
http://ifotos.pl/zobacz/201501221_wrqsqxr.jpg
http://ifotos.pl/zobacz/201501221_wrqsqxn.jpg
http://ifotos.pl/zobacz/201501221_wrqsqne.jpg
anonim535 - Czw 22 Sty, 2015
Gierek do ciebie mi trochę brakuje swiene foty
http://www.fotosik.pl/pok...444cc4a3e1.html
Jakich gierek?
mały83 - Sob 24 Sty, 2015
To i coś ode mnie
http://www.fotosik.pl/pok...92a4f54aa6.html
lolloko - Wto 03 Lut, 2015
super się prezentuje, fajnie owłosione nogi !!!
Penitren - Czw 05 Lut, 2015
ogierek16, No no no ładnie ładnie D
ogierek16 - Czw 05 Lut, 2015
Penitren, A dziękuję bardzo
Penitren - Nie 08 Lut, 2015
http://zapodaj.net/ee134d1160a31.jpg.html
http://zapodaj.net/c95b5faa09d82.jpg.html
Proszę bardzo nowe zdjęcia. Wy też dodawajcie
niepewny93 - Nie 15 Lut, 2015
[usunięto]
Penitren - Nie 15 Lut, 2015
niepewny93, Super :3
michalpietruszk - Czw 19 Lut, 2015 Temat postu: fotki wymiana za fotki penisa odeślę mojego pietruszka-michal@o2.pl
anonim535 - Sob 14 Mar, 2015
http://www.fotosik.pl/pok...fd47ebb31d.html
ogierek16 - Sob 14 Mar, 2015
anonim535, super bokserki
anonim535 - Sob 14 Mar, 2015
dzięki, tez je lubię
Penitren - Nie 15 Mar, 2015
http://zapodaj.net/448d3ab50f4af.jpg.html
http://zapodaj.net/0ef805d0c71b3.jpg.html
http://zapodaj.net/175e5280842be.jpg.html
boy2010 - Pon 16 Mar, 2015
Penitren fajne majty
kutas1995 - Pon 23 Mar, 2015
calosc mega ; )
+ Ogierek gdybys byl starszy bralbym ;p
thedarkjoker - Pon 13 Kwi, 2015
..
MałyPotworek - Pon 13 Kwi, 2015
thedarkjoker, niemała kiełbaska się tam kryje
thedarkjoker - Pon 13 Kwi, 2015
..
Fajny_odlot - Nie 26 Kwi, 2015
http://www.fotosik.pl/pok...0eb9a2c813.html
http://www.fotosik.pl/pok...d1106859f4.html
http://www.fotosik.pl/pok...f1ec0f2816.html
boy2010 - Pon 27 Kwi, 2015
Fajny_odlot w tych niebieskich widok jest jest bezcenny /to mój ulubiony kolor/
Master1989 - Nie 03 Maj, 2015
Moje UOMKI
boy2010 - Nie 03 Maj, 2015
fajne
krystek_walikon - Pon 18 Maj, 2015
Co powiecie chłopaki? Fotki sprzed chwili
/edit: może pod takim linkiem będzie widać, bo piszecie, że nie da rady wejść; w ogóle jak ktoś ma profil na xvideos, to zapraszajcie do przyjaciół, mój nick to „nałogowy”/
http://profile-pics-cdn.x.../pic_17_big.jpg
http://profile-pics-cdn.x.../pic_18_big.jpg
http://profile-pics-cdn.x.../pic_19_big.jpg
Kaktusowaty - Pon 18 Maj, 2015
Nie widac zdjęć krystek
MałyPotworek - Pon 18 Maj, 2015
Nie działa :/
[ Dodano: Pon 18 Maj, 2015 ]
No teraz to mistrzostwo I te żyły
krystek_walikon - Pon 18 Maj, 2015
No, żylasty to w sumie jest ;]
Rufus1 - Pon 18 Maj, 2015
krystek_walikon, ładne fotki, takie naturalne
boy2010 - Pon 18 Maj, 2015
krystek_walikon zajebisty widok
Fajny_odlot - Pią 22 Maj, 2015
http://www.fotosik.pl/pok...fa64e8243a.html
wojtekwojciech - Pon 08 Cze, 2015
http://postimg.org/gallery/30agk6yi/11f43a96/
usunięty - Nie 14 Cze, 2015
...
boy2010 - Pon 15 Cze, 2015
fajne te z prawej mi się podobają
MałyPotworek - Pon 15 Cze, 2015
hot.boy, w pierwszej chwili myślałem, że to dwie osoby :p Widoki pierwsza klasa
martin93 - Pon 06 Lip, 2015
Hej Na początek mojej przygody z forum kilka fotek
http://www.fotosik.pl/pok...215021a453.html
http://www.fotosik.pl/pok...5c5f1385ab.html
http://www.fotosik.pl/pok...4e788958a1.html
http://www.fotosik.pl/pok...efddcbe45b.html
http://www.fotosik.pl/pok...a2bf77c6f1.html
http://www.fotosik.pl/pok...14b3279778.html
http://www.fotosik.pl/pok...913191d777.html
http://www.fotosik.pl/pok...098a25af0d.html
http://www.fotosik.pl/pok...97bc3f1097.html
http://www.fotosik.pl/pok...0885440a54.html
http://www.fotosik.pl/pok...7a5ddb08a6.html
http://www.fotosik.pl/pok...66b7036d48.html
http://www.fotosik.pl/pok...393b19c64d.html
http://www.fotosik.pl/pok...f2f90e0de0.html
http://www.fotosik.pl/pok...533c48aa89.html
boy2010 - Pon 06 Lip, 2015
super fotki
/teraz czekam na pokaz zawartości /
dadadada91 - Pon 06 Lip, 2015
Bardzo fajna wstępna prezentacja (chociaż osobiście wolę boxy). Prosimy o dalsze akty.
krystek_walikon - Sro 08 Lip, 2015
Tym razem w niebieskim ;P
http://profile-pics-cdn.x.../pic_24_big.jpg
http://profile-pics-cdn.x.../pic_25_big.jpg
I bonus, bo małemu aż ślinka pociekła od tego pozowania ;P
http://profile-pics-cdn.x.../pic_26_big.jpg
boy2010 - Sro 08 Lip, 2015
tylko zlizać taki nektar
dick1998 - Nie 19 Lip, 2015
Witam wszystkich To mój pierwszy post na tym forum ;p
boy2010 - Nie 19 Lip, 2015
super slipy fajny widok
Patryk23 - Nie 19 Lip, 2015
dick1998, zajebiste zdjęcia bardzo lubię takie ujęcia gdy jeszcze widać gole stopy
Pochwal się też fotkami bez majteczek
adhd32 - Pon 20 Lip, 2015
zgadzam się z kolegą wyżej!:)
Fajny_odlot - Sob 25 Lip, 2015
http://www.fotosik.pl/pok...ae7386bfc5.html
http://www.fotosik.pl/pok...b59b93689b.html
martin93 - Wto 04 Sie, 2015
Coś nowego ode mnie...
http://www.fotosik.pl/u/m...1/album/1802698
http://www.fotosik.pl/u/m...2/album/1802698
http://www.fotosik.pl/u/m...3/album/1802698
http://www.fotosik.pl/u/m...4/album/1802698
MałyPotworek - Wto 04 Sie, 2015
martin93, prześwitujące
boy2010 - Wto 04 Sie, 2015
zaj.....y widok
Qristo - Wto 04 Sie, 2015
Kuszący widok
bartas77 - Wto 04 Sie, 2015
martin93, Fajny_odlot, świetne.
Martin super d.... a odlot masz prawie wszystkie foty extra
Fajny_odlot - Sro 05 Sie, 2015
bartas77, dzięki
Per Rectum - Sro 05 Sie, 2015
Bardzo seksowna, ekscytująca sesja! Aż wróciłem do Twoich dawniejszych zdjęć...
cape_horn - Sro 05 Sie, 2015
Martin, Twoje zdjęcia strasznie pobudziły mój apetyt. Masz fantastyczną figurę, zgrabna pupę, kuszącego pena, kapitalnie obrośnięte nogi. Obie sesje są wspaniałe. Nie daj się prosić i pokaż się całkiem rozebrany. A może filmik gdzieś umieścisz, jak się bawisz? Super!
martin93 - Pią 18 Wrz, 2015
Widzę, że moja ostatnia sesja spodobała się Wobec tego zamieściłem parę nowych ujęć, na których pokazuję trochę więcej
http://www.fotosik.pl/u/martin93_1/album/2240712
boy2010 - Pią 18 Wrz, 2015
super pokaz działa na wyobraźnie dawaj więcej
Fajny_odlot - Czw 15 Paź, 2015 Temat postu: dwie nowe dwie nowe fotki http://www.fotosik.pl/zdjecie/f829fa24d052f18e i http://www.fotosik.pl/zdjecie/fc9ad380fe4b9ab2
bartas77 - Pią 16 Paź, 2015
Fajny_odlot, od razu chce mi się walić jak patrzę na twoje fotki
Fajny_odlot - Sro 30 Gru, 2015
hej dwie nowe fotki która lepsza;)?? http://www.fotosik.pl/zdjecie/7bc3d31dc070e64c http://www.fotosik.pl/zdjecie/3de223252feaf771
thomj - Sro 30 Gru, 2015
Fajny_odlot, fajne foty i ten wzwodzik extra
Kuba85 - Sro 30 Gru, 2015
Fajny_odlot, te bardziej kolorowe mi się podobają. Takie zwariowane
onesa - Sro 30 Gru, 2015
też wolę kolorowe
martin93 - Wto 26 Sty, 2016
http://www.fotosik.pl/u/martin93_1/album/2287707
http://www.fotosik.pl/u/martin93_1/album/2287242
karol00 - Pon 01 Lut, 2016
To i ja coś wstawię
marcin724 - Wto 16 Lut, 2016
Witam, to moj pierwszy post tutaj,będę dodawał każdego dnia zdj w Różnych bokserkach pozdrawiam
[ Dodano: Nie 21 Lut, 2016 ]
Przycichlo tu więc odświeżam, najbardziej lubię chodzic w obcislych bokserkach, jak te wam się podobaja
bartas77 - Nie 21 Lut, 2016
marcin724, pierwsze bardzo fajne
onesa - Pon 22 Lut, 2016
Galeria rośnie widzę każdego dnia:) oby tak dalej chłopaki!
Master1989 - Wto 23 Lut, 2016
To i ja zapodam moje slipki, w których już nie chodzę...
K L I K
legolas1 - Wto 23 Lut, 2016
Master1989, czemu w nich już nie chodzisz? przecież bardzo fajnie się prezentują.
Master1989 - Sro 24 Lut, 2016
Za bardzo mnie cisną, pewnie już są za małe...
onesa - Pon 29 Lut, 2016
Panowie a co myślicie o Jock Strap? któryś z Was nosił?
legolas1 - Pon 29 Lut, 2016
mi się kiedyś zdarzało ale głównie na siłownię w sumie całkiem spoko się w nich ćwiczyło. z tego co pamiętam to chyba dawno temu nawet dawałem w nich foty nigdy za to nie nosiłem ich jak normalnej bielizny przez cały dzień.
heroes84 - Pon 29 Lut, 2016
Ja jocki często noszę. - nawet do pracy
Trzeba tylko uważać jak nosi sie przylegające do pośladków spodnie w kant 😊
legolas1 - Wto 01 Mar, 2016
heroes84, witaj ponownie dawno Cię tutaj nie było
a co zwrócił Ci ktoś kiedyś uwagę, że coś nie tak z Twoją bielizną pod przylegającymi spodniami?
heroes84 - Wto 01 Mar, 2016
No sorki ze dawno
Wiele zmian w zyciu
No w pracy raz wpadłem w jockach bo bylem w dżinsach i schylilem sie i bylo widac
Teraz bardziej uważam 😃
legolas1 - Wto 01 Mar, 2016
kto wtedy to zauważył? facet czy kobieta? były jakieś poważniejsze komentarze czy rozeszło się w żartach?
heroes84 - Wto 01 Mar, 2016
I kobieta i facet
Cóż obróciłem to w żart ze co ja to juz stringów nie mogę w upale nosić ???
onesa - Pią 11 Mar, 2016
heroes84 napisał/a: | I kobieta i facet
Cóż obróciłem to w żart ze co ja to juz stringów nie mogę w upale nosić ??? |
Hmm mi by to nie przeszkadzało, chociaż zapewne byłabym zaskoczona taką sytuacją
heroes84 - Pią 11 Mar, 2016
To zalezy jak kto podchodzi
Niektórzy uważają ze sexshopy są dla tych co mają problemy...
Ja lubię kupować zabawki a nie uważam ze mam jakieś problemy w zyciu seksualnym - wręcz przeciwnie 😃
onesa - Sob 12 Mar, 2016
heroes84, a kupujesz je dla siebie? dla partnerki? czy na wspólne zabawy?
Na szczęście coraz więcej ludzi podchodzi na "luzie" do tego typu zakupów:)
heroes84 - Sob 12 Mar, 2016
Przede wszystkim dla siebie
onesa - Wto 15 Mar, 2016
Zawsze byłam ciekawa co faceci kupują dla siebie w sex shopach:) ale to temat o bieliźnie więc bez offtopa:)
legolas1 - Wto 15 Mar, 2016
onesa, może warto byłoby stworzyć nowy temat o zabawkach kupowanych w sex shopach gdzie można by się pochwalić swoimi zakupami oraz opowiedzieć co nieco o ich użytkowaniu...
onesa - Sro 16 Mar, 2016
legolas1 jasne jestem podobnego zdania, oczywiście macie wolną rękę co do tworzenia tematów. Tylko żeby znaleźli się tacy którzy chcieliby się w nim udzielać aktywnie
heroes84 - Czw 17 Mar, 2016
to doRZUCAM....
dam988 - Czw 17 Mar, 2016
Prezentuje się zajebiście Aż woła by go wypuścić
heroes84 - Pią 18 Mar, 2016
Hehe często go wypuszczam 😉
naroznik01 - Pią 01 Kwi, 2016
Mały update
legolas1 - Pią 01 Kwi, 2016
naroznik01, jak zwykle świetnie prezentująca się bielizna widać, że lubisz tę firmę a ona odwzajemnia Ci się projektując slipy pięknie podkreślające co trzeba drugie zdjęcie bardzo kuszące
anonim535 - Pią 01 Kwi, 2016
emdej - Pią 01 Kwi, 2016
anonim535 - Pią 01 Kwi, 2016
Świetnie się w nich sprzęt tobie odkształca
naroznik01 - Pią 01 Kwi, 2016
emdej, niezły widok
emdej - Pią 01 Kwi, 2016
naroznik01 napisał/a: | emdej, niezły widok |
Niezła zmiana w wyglądzie ciałka. Pierwsza klasa
oczywiście mam na myśli Twoje najświeższe fotki
onesa - Sob 02 Kwi, 2016
emdej, anonim535, naroznik01, widzę że chłopaki nie próżnujecie super zaprezentowane !:)
radek0909 - Wto 05 Kwi, 2016
http://pokazywarka.pl/egsfiv/#zdjecie17662410
onesa - Pią 08 Kwi, 2016
radek0909, superbohater!
chłop z mazur - Nie 10 Kwi, 2016
moje nowe
sx707 - Czw 14 Kwi, 2016
naroznik01, emdej, świetnie się prezentujecie.. seksowni jestescie
onesa - Czw 28 Kwi, 2016
naroznik01, emdej, A tak z czystej ciekawości kupujecie taką bieliznę w normalnym sklepie? jest ona dostępna? czy raczej zamawiacie przez internet?
Pytanie oczywiście tyczy się wszystkich panów
emdej - Pią 29 Kwi, 2016
onesa, W Polsce w "normalnych" sklepach raczej takiej bielizny nie doświadczysz. Może gdzieś w galeriach w Wawie, ale nie sądzę, by mieli najnowsze modele, a ceny zapewne kosmiczne Już lepiej opłaca się kupić w sklepach internetowych producentów, za mniejsze pieniądze i często z darmową wysyłką. Na allegro zazwyczaj podróbki
Przy okazji coś dorzucę

onesa - Pią 29 Kwi, 2016
emdej, dziękuje za wyjaśnienie, tak się domyslałam że ciezko dostać taką bielizne w stacjonarnym sklepie
emdej, no niezła kolekcja - i zdecydowanie w taki sposób chyba najlepiej robić zdjęcia bielizny. fajnie widać z przodu jak i z tyłu jak to się prezentuje.
ps. pytanie nie tylko do Ciebie ale do wszystkich panów, te majtki z tyłu z wycięciem i z gumkami? czy to są jakieś sportowe modele? możesz wyjaśnić?
emdej - Sob 30 Kwi, 2016
onesa, To są jockstrapy - zapoczątkowane jako bielizna typowo sportowa (klasyczne jocki noszą rugbyści), ale z czasem weszła do powszechnego użytku dając producentom pole do popisu co do kroju i kolorów także na dziś jest to bielizna i sportowa i codzienna i, erotyczna
onesa - Sob 30 Kwi, 2016
emdej, nazwę znałam ale zastosowania dokładnie nie dziękuje.
Tak zaczęłam googlować to wpadłam na "męska bielizna push up" heh
Kuba85 - Sob 30 Kwi, 2016
emdej, te czarne fajne, z przodu jest siateczka czy to takie złudzenie tylko?
onesa, Są męskie push up, one mają wtedy taką dodatkową kieszonkę na małego i jajka.
onesa - Sob 30 Kwi, 2016
Kuba85, Tak tak mają za zadanie podniesienie go i lepsze zaprezentowanie
emdej - Wto 03 Maj, 2016
Kuba85, to taki wzór materiału
mlody_27 - Wto 03 Maj, 2016
A oto moje stringi:-)
https://zapodaj.net/81e2576a26443.jpg.html
https://zapodaj.net/8749628166b7b.jpg.html
onesa - Wto 03 Maj, 2016
mlody_27, w dzisiejszych czasach to i faceci mogą nosić stringi ps. lepsze zdjęcie jest to drugie bo widać całość tak na przyszłość
Alfredo - Pon 09 Maj, 2016
To jeszcze ja dorzucę coś od siebie
onesa - Wto 17 Maj, 2016
Alfredo, nie wiem dlaczego ale na forum pokazuje że "zdjęcie niedostępne", po kliknięciu w foto i przejściu do strony okazuje się że jednak ono istnieje:P
fapster98 - Wto 17 Maj, 2016
.edit.
onesa - Sro 18 Maj, 2016
fapster98, nieźle nieźle.zastanawia mnie jedno dlaczego nie w pionie obrócone ? już mnie szyja boli
emdej - Pią 10 Cze, 2016
Odświeżam, bo uciekło na drugą stronę
Rufus1 - Sob 11 Cze, 2016
emdej, super fotka
onesa - Nie 12 Cze, 2016
emdej, nieźle fotka !:)
lipski7 - Nie 12 Cze, 2016
http://static.pokazywarka...160328-0051.jpg
Rufus1 - Nie 12 Cze, 2016
lipski7, ładne bokserki też takie lubię nosić
emdej - Pon 13 Cze, 2016
lipski7, Fajnie Ci się odznacza
onesa - Czw 16 Cze, 2016
lipski7, na sportowo nieźle !
niepewny93 - Pią 17 Cze, 2016
[usunięto]
Per Rectum - Pią 17 Cze, 2016
niepewny93 napisał/a: | Może to nie jest bielizna, ale same szorty... może się kwalifukuje do tego tematu |
Coś bardzo fajnego wystaje z tych eleganckich szortów. Podoba mi się...
onesa - Pią 17 Cze, 2016
niepewny93, przy normalnym chodzeniu to też tak wypada przez nogawkę?
niepewny93 - Pią 17 Cze, 2016
[usunięto]
Per Rectum - Sob 18 Cze, 2016
niepewny93 napisał/a: | Jeśli ułożę go do dołu i założe same szorty z siateczką to tak dlatego trzeba uważnie pilnować kiedy siedzi się na schodach np |
Jakbyś siedział na moich schodach to bym uważnie cię pilnował, żebyś ty sam uważnie nie pilnował...
lipski7 - Sob 18 Cze, 2016
To jeszcze coś ode mnie
sorki za nie najlepszą jakość
http://static.pokazywarka...-10-refocus.jpg
http://static.pokazywarka...-05-refocus.jpg
Per Rectum - Sob 18 Cze, 2016
Chyba coś stwardniało podczas tej fotosesji...
W każdym razie seksownie to wszystko wygląda.
Master1989 - Sob 18 Cze, 2016
Takie tam
onesa - Nie 19 Cze, 2016
lipski7, w tej pozycji jakoś tam mało tych gatek widać, chyba z frontu lepiej się prezentują takie zdjęcia:P
Master1989, taka bojowa pozycja nieźle!
niepewny93 - Nie 19 Cze, 2016
[usunięto]
onesa - Wto 28 Cze, 2016
niepewny93, nieźle do tego namiocik
niepewny93 - Wto 28 Cze, 2016
[usunięto]
lipski7 - Pią 01 Lip, 2016
Jeszcze dwie fotki ode mnie
http://static.pokazywarka...-11-refocus.jpg
http://static.pokazywarka...-49-refocus.jpg
onesa - Sob 02 Lip, 2016
lipski7, pierwsze pasuje do tematu to drugie słabo.
Fajny_odlot - Sro 06 Lip, 2016
http://www.fotosik.pl/zdjecie/07c1786a2d9a4fbb
onesa - Czw 07 Lip, 2016
Fajny_odlot, nieźle nieźle następnym razem postaraj się tam może bardziej z oddali zrobić zdjęcie.
lipski7 - Pon 18 Lip, 2016
Nowe fotki
Arek2231 - Wto 19 Lip, 2016
Fajny_odlot, zajebisty sprzecior
onesa - Wto 19 Lip, 2016
Arek2231, w tym temacie skupiamy się na bieliźnie, od sprzętów jest inny.
thomj - Wto 19 Lip, 2016
Fajny_odlot napisał/a: | http://www.fotosik.pl/zdjecie/07c1786a2d9a4fbb | świetne gatki i fota, no i oczywiście sprzęt nieźle się prezentuje
jurandzespychow - Sob 23 Lip, 2016
siema92 - Sob 23 Lip, 2016
To i ja pochwalę się moim nowym zakupem
Może wstawić odsłaniające co nieco?
onesa - Sob 23 Lip, 2016
siema92, to jakieś skórzane majtki? co to za materiał ?
siema92 - Sob 23 Lip, 2016
onesa, dokładnie tak, są skórzane. W Londynie można znaleźć wszystko
onesa - Nie 24 Lip, 2016
siema92, no tak w Londynie znajdziesz co dusza zapragnie i to w atakcyjnych cenach:P w Polsce to wszystko trzeba kupować przez internet
mlodziakpoz - Wto 26 Lip, 2016
onesa - Wto 26 Lip, 2016
mlodziakpoz, nieźle do tego Calvin Klein uwielbiam tą firmę:)
mlodziakpoz - Wto 26 Lip, 2016
onesa, ja również Wszystko w niej wygląda nad wyraz seksownie
siema92 - Wto 26 Lip, 2016
mlodziakpoz, seksownie ci w tych bokserach ładnie ci wszystko upina, super!
onesa - Sro 27 Lip, 2016
mlodziakpoz, prosta a zarazem sexi, zarówno dla facetów jak i dla pań
przykładzik;)
fapster98 - Pią 05 Sie, 2016
.edit.
onesa - Sob 06 Sie, 2016
fapster98, obcisłe bokserki przeważają tutaj u Panów
Lerge - Sob 27 Sie, 2016
widze ze prawie wszyscy tutaj bokserki
http://images77.fotosik.p...87ca9bccmed.jpg
http://images75.fotosik.p...908d1d77med.jpg
http://images75.fotosik.p...67a57630med.jpg
onesa - Pon 29 Sie, 2016
Lerge, taka moda albo wygoda
emdej - Sro 21 Wrz, 2016
mlodziakpoz, świetny widok
JanekVW - Pią 30 Wrz, 2016
hej, zapodaję kilka fotek
https://postimg.org/image/nn51j6q6h/
https://postimg.org/image/fvobkmm15/
https://postimg.org/image/e55aj54i1/
https://postimg.org/image/xbihmbkzt/
onesa - Nie 02 Paź, 2016
JanekVW, czerwone najlepsze
bogi - Sro 05 Paź, 2016
Witam, mam i ja
Pozdrawiam
Rufus1 - Sro 05 Paź, 2016
bogi, super fotki
onesa - Sob 08 Paź, 2016
bogi, golden balls hehe ciekawe
Riv91 - Wto 18 Paź, 2016
To i ja dodam coś od siebie
http://www.fotosik.pl/zdjecie/dfb7b5881606b8c2
Henri - Sob 22 Paź, 2016
Riv91 , Twój penis świetnie prezentuje się w tych bokserkach. Calvin Klein to super firma. Ja chodzę w Moraju, wygodne i tanie, ale mało prezentacyjne. Mój kumpel, na pewnym wyjeździe ubierał Kleina, miał takiego jak ja, ale porównując Objętościowo w bieliźnie, to ja miałem dużo mniejszego niź on. Swoje zdjęcia w Moraju wrzucę za parę dni. Zdjęcia mogę robić tylko jak nikogo nie będzie w domu.
PS. Riv91 Za ile kupujesz te bokserki?
Riv91 - Nie 23 Paź, 2016
za jakieś 35zł i polecam wszystkim te markę
karol00 - Pią 28 Paź, 2016
Oryginalne Kleiny są droższe, najcieńsze od 50 zł za parę, grubsze i z szeroką gumą to już generalnie 100+ zł, ale "repliki" możesz dostać spokojnie na AliExpress za kilka €.
Jeszcze odnośnie oryginalnych, to polecam się przejechać do outletu CK, jest na przykład w Fashion Housie w Gdańsku.
onesa - Pią 28 Paź, 2016
karol00, a jakie ceny są w takich outletach ?
Yoshii - Pon 31 Paź, 2016
Cos ode mnie ;p
https://postimg.org/image/6u3b0by7j/
https://postimg.org/image/41py6yib3/
https://postimg.org/image/9eesl367j/
https://postimg.org/image/5jbeiin1r/
https://postimg.org/image/wif9do9in/
https://postimg.org/image/rxt2yqptb/
https://postimg.org/image/y00pp8e9b/
Nunak - Pon 31 Paź, 2016
Używał ktoś może bielizny z włókna bambusowego? Sprawdzaliście jakieś inne materiały?
Shnitzel - Wto 01 Lis, 2016
Włokno bambusowe to strasnze badziewie. Bardzo szybko traci swoj kształt i właściwości oraz robi sie sztywne lub odwrotnie, przy luźnym wiązaniu przedzy - rozpada się. Nie polecam, raz sie naciałem bo nie przeczytałem.
onesa - Wto 01 Lis, 2016
Yoshii, spoko kolekcja
Nunak, Włókno bambusowe pierwsze słyszę
Kuba85 - Wto 01 Lis, 2016
onesa, jeszcze wielu rzeczy nie słyszałaś
Sam mam taką parę z atlantic
JanekVW - Sro 02 Lis, 2016
Nunak napisał/a: | Używał ktoś może bielizny z włókna bambusowego? Sprawdzaliście jakieś inne materiały? |
Ja używam i sobie chwalę, wygodna, praktycznie nie czuć, że się ma coś na sobie, do tego miła w dotyku. A i wbrew opiniom - przynajmniej w moim przypadku - nie traci swoich właściwości po praniu czy dłuższym używaniu. To jednak oczywiście moja opinia oparta na empirycznych doznaniach
Nunak - Pią 04 Lis, 2016
JanekVW, a jakiej firmy te bambusy (jaka cena)? Ja mam dwie pary 95% bamb, 5% elast/spandex i faktycznie się deformują.
JanekVW - Pią 04 Lis, 2016
UOMO, PESAIL - płaciłem za nie jakieś grosze - między 8 a 15 zł/sztukę
karol00 - Nie 06 Lis, 2016
onesa, szczerze Ci powiem, że nie pamiętam, byłem tam kilka miesięcy temu, ale strzelam, że różnica była koło 20-30% względem regularnej sprzedaży. Jak następnym razem się przejadę, do sprawdzę co i jak, póki co mam maraton z kolokwiami i szkoda mi poświęcić na to czas
troll98 - Pią 11 Lis, 2016
Coś ode mnie
http://i.imgur.com/CzTnnwP.jpg
http://i.imgur.com/z8cylNw.jpg
onesa - Sob 12 Lis, 2016
karol00, jak będzie okazja to zobaczę ceny w outlecie
troll98, spoko ale może tak następnym razem z oddali zrób?
JanekVW - Pią 02 Gru, 2016
Trochę na Supermana i nie tylko
https://postimg.org/image/ll95oyecl/
https://postimg.org/image/5oez5zbc5/
https://postimg.org/image/3l4jybbj9/
https://postimg.org/image/63q8yzx9h/
https://postimg.org/image/77adayhwl/
onesa - Sob 10 Gru, 2016
JanekVW, fajne te supermeny
Enter1992 - Wto 13 Gru, 2016
Hihi bezsenna noc
spam
onesa - Wto 13 Gru, 2016
Enter1992, po co spamujesz w każdym temacie tymi samymi zdjęciami? jakbyś nie zauważył jest to jest temat o tematyce Galeria - Zdjęcia Gatek, Majtek, stringów, bielizny....
marcin724 - Nie 22 Sty, 2017
heroes84 - Wto 07 Lut, 2017
I moje w porannym wyproście
onesa - Pią 24 Lut, 2017
A czym faceci się sugerują przy zakupie bielizny? Macie jakieś swoje wytyczne? Kupujecie bieliznę z jakimś przeznaczonym celem? Do jakieś konkretnej sytuacji? Sugerujecie się ceną? Wykonaniem? czy bierzecie pierwsze z brzegu w sklepie?
niepewny93 - Pią 24 Lut, 2017
[usunięto]
lubiecam - Wto 28 Lut, 2017
cena wykonanie, czasami wzór
macie tutaj porównanie jak kiedyś i dzisiaj wyglądają plaże w których czasach wolelibyście być? i się ubierać
zbychwawawa - Wto 28 Lut, 2017
lubiecam, zdecydowanie widac zmianę kulturową szczerze to wolałbym i tak to zdjęcie z prawej
onesa - Wto 28 Lut, 2017
lubiecam, tu i tu panowie niczego sobie świat się zmienia ale czy zawsze na dobre zdjęcie z prawej jak dla mnie OK
Kuba85 - Pon 06 Mar, 2017
lubiecam, z tym że ci po prawej, to aktorzy Helix Studios
onesa - Pon 06 Mar, 2017
Kuba85, serio? ty to masz oko
Kuba85 - Pią 10 Mar, 2017
onesa, jak już oglądać filmy, to dokładnie
onesa - Pią 10 Mar, 2017
Kuba85, myślałam że to jacyś modele a to okazało się aktorzy
Viridis - Nie 02 Kwi, 2017
[edit]
JanekVW - Pon 03 Kwi, 2017
Viridis genialna sesja, miło się oglądało. Oby częściej
onesa - Pon 03 Kwi, 2017
Viridis, są gusta i guściki ale te ze zdjęcia nr 5 są okropne według mnie
Viridis - Pon 03 Kwi, 2017
[edit]
onesa - Wto 04 Kwi, 2017
Viridis, tzn kojarzą mi się z majtkami dziecięcymi, to dlatego
Ale i tak nie przebije nic "sexy majtek" tego typu:
MASAKRA
MASAKRA
cardin - Wto 04 Kwi, 2017
Przejrzałem pobieżnie temat (niestety duże fotek wygasło), bo jestem chyba fetyszystą bielizny - szczególnie jak spora objętość mieści się w koszyczku. Sam noszę obcisłe bokserki. Lubię markowe, ale rzadko mnie na nie stać - teraz planuje kupować mniej, ale bardziej konkretne... chyba, że podwędzę komuś z szuflady calviny, christiany.
Viridis - Wto 04 Kwi, 2017
[edit]
onesa - Sro 05 Kwi, 2017
Viridis, taki asortyment mają sklepy erotyczne dla facetów..
cardin, masz kilka fajnych modeli które fajnie się prezentują
Wspomniałeś o Calvin'ach
Nunak - Czw 06 Kwi, 2017
onesa, od tego jak się prezentują zależy też to, kto je założy
http://www.ckm.pl/m/lifes...ny,15094,a.html
A ten słoń...
Ja wolę takie stonowane, w miarę jednolitym kolorze.
http://imgur.com/IwhBVcO
http://imgur.com/C4srmq7
cardin - Czw 06 Kwi, 2017
Niestety modele CK często nie wyglądają tak samo w rzeczywistości, jak w kampanii. Co prawda ważne w bieliźnie, żeby koszyczek ładnie wyglądał. JAK SIĘ DOROBIĘ, TO BĘDĘ SIE CHWALIŁ.
Viridis - Czw 06 Kwi, 2017
[edit]
onesa - Sob 08 Kwi, 2017
cardin, to czekamy w takim razie.
Viridis - Nie 09 Kwi, 2017
[edit]
cardin - Nie 09 Kwi, 2017
Viridis, dało się zauważyć, że całkiem lubisz biel. Chociaż mi te od Christiana bardziej przypadły do gustu. :>
[edit]
Ajay - Nie 09 Kwi, 2017
Aj... Ci dwaj panowie po prawej jeszcze jakoś wyglądają.Brzuch musi być umięśniony i bez włosów.
[edit]
onesa - Pon 10 Kwi, 2017
Nunak, ci dwaj panowie tak jak napisał Ajay jeszcze dobrze wyglądają. Tam specjalnie pokazali takie zdjęcia i modeli ze skrajności w skrajność zdjęcia
Viridis - Wto 11 Kwi, 2017
[edit]
cardin - Wto 11 Kwi, 2017
Często nawet Ci modele nie wyglądają dokładnie, jak w reklamach - coś jest retuszowane, czegoś mniej, czegoś więcej - hehe.
onesa - Sro 12 Kwi, 2017
Wiadomo chcą sprzedać nam produkt, a taka reklama przyciąga wzrok
Viridis - Sob 22 Kwi, 2017
[edit]
karol00 - Sob 22 Kwi, 2017
Pewnie, że nie, ale jeśli kogoś zmotywuje to do pozbycia się brzuszka to skorzysta na tym także jego cały organizm
[edit]
karol00 - Sob 22 Kwi, 2017
No cóż, takie czasy Ta chęć posiadania wszystkiego od razu doszła to tego etapu, że ludzie idą do plastyka na liposukcję i wszczepienie implantów wyglądających jak mięśnie, albo przeszczep tłuszczu w odpowiednie miejsca, aby podkreślić kształt w miejscach, gdzie normalnie znajdowałby się wypracowany mięsień
[edit]
onesa - Nie 23 Kwi, 2017
Czekamy na zdjęcia
cardin - Pon 08 Maj, 2017
Chyba nie było tutaj tego filmiku. :>
https://www.youtube.com/watch?v=P-lFrs8UwEs
cape_horn - Pon 08 Maj, 2017
Pomysłowe. Jednak pewna firma musiała zapłacić. Czyli nowy pomysł marketingowy: reklama ukryta. Takie czasy.
Viridis - Pon 08 Maj, 2017
[edit]
onesa - Pon 08 Maj, 2017
cardin, widziałam już taki filmik ale w wersji kobiecej spoko pomysł
cape_horn - Sro 10 Maj, 2017
Viridis, no i jest to firma rewolucjonista na tym polu, więc należy jej się uznanie. Ileż wspaniałych ciał jeszcze bardziej zyskało dzięki ich wyrobom.
onesa - Sro 10 Maj, 2017
A ktoś gdzieś widział taki test męskich majtek pushup vs normalne?
test coś w tym stylu before and after:
Nunak - Sro 10 Maj, 2017
onesa, nigdy nie rozumiałem po co zakładać push-upy. Żeby później ściągać bieliznę razem z piersiami/penisem?
BTW, pamiętam jak gdzieś toczyła się dyskusja na temat gwałtu. W prawie gwałt to doprowadzenie do seksu przemocą lub podstępem (tabletka, etc.). I ktoś wysunął argument, że jeżeli nie przespałbym się z kobietą z małymi piersiami, a ona zakłada push-upy, dzięki czemu zgadzam się na seks, to można to podciągnąć pod gwałt Oczywiście ta osoba nie napisała poważnie
onesa - Sro 10 Maj, 2017
Nunak, no wiesz niektórzy tak poprawiają swoją "urodę", a ja z ciekawości pytam jak wygląda takie zestawienie
cardin - Sro 10 Maj, 2017
Dużo tych męskich push-upów nie ma faktycznej wkładki, a tylko kieszonkę, swego rodzaju koszyczek na /zawartość/, która lepiej uwydatnia wdzięki.
W kąpielówkach to wydaje mi się być naprawdę dobra opcja.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/8c/07/63/8c0763561b55f6d0f22dcdc9b5af834a.jpg
EDIT: http://www.mensunderwearg...g-underwear.htm
onesa - Czw 11 Maj, 2017
cardin, rozumiem, ale jeszcze nie widziałam takiego porównania różnych rodzajów męskiej bielizny na jednym modelu
Viridis - Czw 11 Maj, 2017
[edit]
cardin - Pią 12 Maj, 2017
I sprawdza się to przy dłuższym noszeniu? Pewnie dobrze to wygląda przy obcisłycy spodniach, nie?
Czekamy na dalsze części porównania!
maxxx1990 - Pią 12 Maj, 2017
U mnie wygląda to tak, jeśli chodzi o chodzenie po domu to obecnie mieszkam z dziewczyną i zazwyczaj chodzę w dresach bez bielizny by luźnej miał moj penis:)
https://images81.fotosik.pl/567/a0074182db15fb9cmed.jpg
lub w krótszych spodenkach gdy jest już cieplej
https://images83.fotosik.pl/566/109934ce3325dd2fmed.jpg
MałyPotworek - Pią 12 Maj, 2017
maxxx1990, ortografia :')
onesa - Sob 13 Maj, 2017
Viridis, o i dziękuje za przykłady. no tak czarny wyszczupla
cardin - Nie 14 Maj, 2017
maxxx1990, dziewczyna ma chociaż wesoło.
onesa - Pią 19 Maj, 2017
Ktoś jeszcze chce się pochwalić zdjęciami bielizny ?
licc222 - Nie 13 Sie, 2017
To moze mały refresh :3
Viridis - Nie 13 Sie, 2017
[edit]
onesa - Czw 17 Sie, 2017
Viridis, któreś z nich masz na specjalne okazje ?
cardin - Czw 17 Sie, 2017
Viridis, kolekcja bardzo przyjemna - stale ją powiększasz?
Viridis - Czw 17 Sie, 2017
[edit]
onesa - Pią 18 Sie, 2017
Viridis, no okok, ale któryś z tych modeli używasz na specjalną okazję? czy każde z pokazanych na co dzień nosisz ?
Viridis - Nie 20 Sie, 2017
[edit]
cardin - Wto 22 Sie, 2017
Viridis po prostu jest zawsze przygotowany na najlepsze. Szczególnie w tych od Andrew - swoją drogą ciekawe jak wygląda paczka (bo nie paczuszka) w spodniach. :>
Viridis - Wto 22 Sie, 2017
[edit]
onesa - Sro 23 Sie, 2017
Viridis, a droga jest taka męska bielizna? na przykład taką jak ty kupujesz?
Viridis - Sro 23 Sie, 2017
[edit]
cardin - Sro 23 Sie, 2017
Viridis, a w garniturowych? Ja dość często chodzę w eleganckich klimatach i zastanawiam się, jak by to wyglądało.
Drugie pytanie - polecasz Kleina?
[edit]
onesa - Sro 23 Sie, 2017
cardin, jakie to są majtki do garnituru ?
[edit]
cardin - Sro 23 Sie, 2017
Chodziło o spodnie garniturowe, bo w takich często chowam swój sprzęt.
Viridis napisał/a: | [ Dodano: Czw 17 Sie, 2017 ]
cardin napisał/a: | Viridis, kolekcja bardzo przyjemna - stale ją powiększasz? |
Dokładnie tak. Coś ubywa, coś przybywa... |
i w jaki sposób ubywa - ktoś Ci podkrada, czy wyrzucasz? :>
[edit]
onesa - Czw 24 Sie, 2017
cardin, a ok, już myślałam że są jakieś specjalne
Viridis - Nie 27 Sie, 2017
[edit]
onesa - Nie 27 Sie, 2017
Viridis, chwalisz się a nie pokarzesz.. nie ładnie.
Viridis - Nie 27 Sie, 2017
[edit]
onesa - Nie 27 Sie, 2017
zbychwawawa - Czw 31 Sie, 2017
Viridis, coś takiego ?
Viridis - Czw 31 Sie, 2017
[edit]
onesa - Czw 31 Sie, 2017
zbychwawawa, to twój?
Viridis, inaczej to sobie wyobrażałam
Viridis - Pią 01 Wrz, 2017
[edit]
Kuba85 - Pią 01 Wrz, 2017
hahaha, jakie to słodkie też chce taki!
onesa - Sob 02 Wrz, 2017
ręczne robótki heheh
Viridis - Nie 03 Wrz, 2017
[edit]
cardin - Sro 06 Wrz, 2017
Bardzo przyjemny ten sport, koledzy na boisku na pewno by zazdrościli.
Viridis - Nie 10 Wrz, 2017
[edit]
Bumbleble - Wto 12 Wrz, 2017
Viridis, tam wcześniej coś pisałeś o kwotach
Za te 10-30zł, to kupujesz takie zwykłe, standardowe bokserki czy też jakieś bardziej wymyślne? + W jakich sklepach? Chodzi mi bardziej o fizyczne, nie internetowe, bo po pierwsze wolę oglądać towar na żywo i patrzeć czy mi sie spodobają ( w internetowych wszystkie wyglądaja super, ale wiadomo tak musi być ), a druga sprawa to mają niektóre sklepy takie ceny, że można by kupić jakieś markowe jeansy w cenie bokserek
A ogólnie to ciekawa kolekcja, ile masz wszystkich par?
Viridis - Wto 12 Wrz, 2017
[edit]
Viridis napisał/a: |
Ile sztuk? Nie mam pojęcia 100? 150? Sorry, nie będę liczył |
:shock:
Okej... Nie mam więcej pytań
[edit]
Nie no, nie ulega wątpliwości, ale taka ilość jest szokująca
Przecież ciężko to przechodzić nawet Zmieniasz je jakoś żeby założyć wszystkie w ciągu pół roku czy używasz ulubionych a reszta na spacjalne okazje? Toż to trzeba mieć na taką ilość osobną półkę
[edit]
Źle się wyraziłem, chodziło mi o całą szafkę
Mi wystarcza jedna szuflada jeszze z delikatnym zapasem
[edit]
onesa - Sro 13 Wrz, 2017
Aż tyle par majtek, niezły wynik
Viridis - Sro 13 Wrz, 2017
[edit]
onesa - Pią 15 Wrz, 2017
Na pewno nie aż sto par heh
cardin - Nie 17 Wrz, 2017
Viridis napisał/a: | cardin napisał/a: | Bardzo przyjemny ten sport, koledzy na boisku na pewno by zazdrościli. |
w sensie bielizny? |
I sprzętu.
onesa - Nie 17 Wrz, 2017
cardin, nie odbiegaj od tematu przewodniego, piszemy tutaj o bieliźnie
zbychwawawa - Czw 21 Wrz, 2017
no 100-150 to już przeginka. Masz jedną szafę tylko na gacie ?
hotarti - Sob 23 Wrz, 2017
deleted
onesa - Sob 23 Wrz, 2017
hotarti, to chyba wersja plażowa
zbychwawawa - Wto 26 Wrz, 2017
hotarti, kojarzą mi się trochę z takimi :p
hotarti - Wto 26 Wrz, 2017
zbychwawawa napisał/a: | hotarti, kojarzą mi się trochę z takimi :pObrazek |
Przynajmniej na basenie się wyróżniam spośród innych szarych, burych i ponurych kąpielówek
onesa - Sro 27 Wrz, 2017
hotarti, no jasne, ale mi te kąpielówki bardziej pasują na plażę/nad morze niż na basen
hotarti - Czw 28 Wrz, 2017
onesa napisał/a: | hotarti, no jasne, ale mi te kąpielówki bardziej pasują na plażę/nad morze niż na basen |
Dlaczego?
onesa - Czw 28 Wrz, 2017
hotarti, taki styl mają według mnie plażowy
emdej - Czw 28 Wrz, 2017
I tu też coś ode mnie.
onesa - Pią 29 Wrz, 2017
emdej, pierwszy model według mnie najlepszy
Viridis - Nie 01 Paź, 2017
[edit]
emdej - Nie 01 Paź, 2017
Oba modele są bardzo wygodne
onesa - Pon 02 Paź, 2017
Viridis, hmm no trudno mi się wypowiedzieć czy wygodne.. bo tak wiesz.. nie noszę męskiej bielizny tak wizualnie oceniłam.
Viridis - Wto 03 Paź, 2017
[edit]
onesa - Sro 04 Paź, 2017
według jednego portalu, to męskie majtki nadają się tylko dla kobiet do tego:
Sportowy stanik
zbychwawawa - Wto 17 Paź, 2017
onesa, to chyba w ekstremalnej sytuacji można zrobić taki stanik
onesa - Czw 19 Paź, 2017
jak będzie ubywać wam majtek to wiecie już dlaczego
a tymczasem wracamy do zdjęć bielizny
jarosinski97 - Pon 30 Paź, 2017
onesa - Pon 30 Paź, 2017
jarosinski97, a zdjęcia to można w pionie zrobić? żeby nie skręcić sobie karku ?
Wyuzdany - Pon 06 Lis, 2017
Ktoś z was wie czy i w ogóle gdzieś mogę zakupić jednoczęściowy strój który widnieje na zdjęciu poniżej? (w linku)
https://twitter.com/mormonboyz/status/694673432840110081
onesa - Pon 06 Lis, 2017
Wyuzdany, szukałeś na aliexpress ?
Wyuzdany - Sro 08 Lis, 2017
onesa napisał/a: | Wyuzdany, szukałeś na aliexpress ? |
Wiesz co, nawet nie wiem jak to się nazywa i jak to mogę znaleźć 😞
Per Rectum - Sro 08 Lis, 2017
Wyuzdany napisał/a: | onesa napisał/a: | Wyuzdany, szukałeś na aliexpress ? |
Wiesz co, nawet nie wiem jak to się nazywa i jak to mogę znaleźć 😞 |
Znalazłem takie coś:
http://tinyurl.com/ybbkm5p9
Może się przyda.
I takie coś.
http://tinyurl.com/y7qzloat
[ Dodano: Sro 08 Lis, 2017 ]
Jeszcze coś do tematu jednoczęściowych body:
http://tinyurl.com/ydb6mrow
http://tinyurl.com/yadc7ugf
http://tinyurl.com/yaux392h
http://tinyurl.com/yabf7waz
cardin - Sro 08 Lis, 2017
Ciężko może być o tak zabudowane.
http://tiny.pl/glxcg
onesa - Sro 08 Lis, 2017
takie to i ja bym przygarnęła
Per Rectum - Sro 08 Lis, 2017
Fajne! Od razu z wycięciem w odpowiednim miejscu.
[ Dodano: Sro 08 Lis, 2017 ]
onesa napisał/a: |
takie to i ja bym przygarnęła |
Ciekawy model
onesa - Czw 09 Lis, 2017
Jakieś inne modele są ?
onesa - Sob 11 Lis, 2017
a dzisiaj na aliexpress jak coś były zniżki to ci zdecydowani mogli sobie zakupić bieliznę z tych aukcji
cardin - Sob 18 Lis, 2017
https://vmagazine.com/wp-content/uploads/2017/11/DEC_FRONT_AND_BACK-1440x630.jpg
Panowie od tego zdjęcia (kalendarza) mają swój sympatyczny filmik.
https://www.youtube.com/watch?v=s2Kv9neFT28
onesa - Sob 18 Lis, 2017
cardin, filmik fajnie zrealizowany
zbychwawawa - Sro 22 Lis, 2017
macie jakieś propozycje białych i czarnych majtek ? szukam czegoś dawajcie odrazu z cenami
onesa - Sro 22 Lis, 2017
zbychwawawa, a na co stawiasz jakość ? czy cena?
zbychwawawa - Pią 24 Lis, 2017
średnia jakość i cena, takie aby używać na co dzień
naroznik01 - Wto 05 Gru, 2017
Dawno nic nie wrzucałem, bo nie było co. To moje nowe sportowe zakupy
onesa - Wto 05 Gru, 2017
a tak serio to po co są te wycięcia z tyłu ?
naroznik01 - Wto 05 Gru, 2017
Widzę kilka zalet "otwartego tyłu". Po pierwsze bielizna jest caly czas na swoim miejscu i trzyma wszystko na swoim miejscu (supportive), ale nie tak jakbym założył pas cnoty więc generalnie podczas ruchu jest mniejsze ryzyko otarć albo tego, że materiał w mało komfortowy sposób zawinie się tam, gdzie nie powinien.
Po drugie, materiał jest na tyle lekki i jest go po prostu mniej że sprzyja to wentylacji. Jest mniej gorąco, mniej potu, a gdy się pojawi to łatwiej odparuje. Nie ma gdzie wsiąkać najprościej mówiąc.
I trzecią zaletą, nie samego wycięcia jako takiego ale konstrukcji tyłu - lekki push up tyłka. Podkreśla go w spodniach na przyklad.
I czwarty atut - przy jockstrapie konieczna jest nienaganna higiena.
Swoją drogą stringow nie wyobrażam sobie założyć
onesa - Sro 06 Gru, 2017
naroznik01, dzięki za odpowiedź
cardin - Sob 09 Gru, 2017
naroznik01, te z addicted w punkt. Co trenujesz, że nosisz takie majtki - koledzy z drużyny wiedzą? :> Bardzo fajną masz pozostałą bieliznę.
onesa - Nie 10 Gru, 2017
naroznik01, cardin,
tak wyglądają chłopaki z drużyny ?
lipski7 - Pią 15 Gru, 2017
dawno mnie tu nie było ;P
zbychwawawa - Pią 22 Gru, 2017
onesa, w rzeczywistości wygląda to tak
onesa - Nie 24 Gru, 2017
zbychwawawa, hahahah no na pewno nie tak !
lipski7 - Sro 27 Gru, 2017
Poprawione linki, dawno mnie nie było
emdej - Czw 28 Gru, 2017
Od kilku miesięcy jestem na diecie, do tego ćwiczenia, więc brzuch trochę się zbalastował do poprawki po osiągnięciu zarysu oczekiwanej sylwetki
zbychwawawa - Pią 29 Gru, 2017
emdej, serio różowe ?
naroznik01 - Pią 29 Gru, 2017
cardin, nie mam drużyny Jestem solistą i trenuję kalistenikę/bieganie
onesa - Sob 30 Gru, 2017
naroznik01 napisał/a: | trenuję kalistenikę |
co to?
zbychwawawa,
faceci też czasem noszą coś różowego
naroznik01 - Sob 30 Gru, 2017
onesa, dążę do czegoś takiego
Praca z użyciem najwyżej drążków, poręczy i przede wszystkim - tylko własnego ciała i jego ciężaru
Lumos17 - Nie 31 Gru, 2017
A oto moje:
cardin - Nie 31 Gru, 2017
Lumos17, całkiem ładna różdżka.
emdej - Pon 01 Sty, 2018
zbychwawawa napisał/a: | emdej, serio różowe ? |
Pewne odcienie różu są spoko i wyglądają męsko
martin93 - Czw 04 Sty, 2018
Ogólnie widzę, że większość preferuje tutaj bokserki, więc dorzucam linka do paru fotek w klasycznych slipkach
https://www.fotosik.pl/u/martin93_1/album/2486097
cardin - Czw 04 Sty, 2018
martin93, masz tak dużego/stał Ci, czy to bokserki tak ładnie go wypchnęły? Szczególnie te w paski.
onesa - Pią 05 Sty, 2018
naroznik01, dopiero teraz zauważyłam tego GIFa gibkim i silnym trzeba być aby tak utrzymywać się tak na palcach
zbychwawawa - Pon 15 Sty, 2018
cardin, no chyba tutaj komentujecie majtki a nie kwiatki
lipski7 - Czw 18 Sty, 2018
coś ode mnie
bdgap - Czw 18 Sty, 2018
Bardzo ładne
radek0909 - Sro 24 Sty, 2018
[URL=][img][/img][/URL
onesa - Pią 26 Sty, 2018
radek0909, popraw linka
emdej - Sob 27 Sty, 2018
Póki penis goi się po obrzezaniu, wrzucę coś w bieliźnie Przyznam, że po zabiegu, z odsłoniętą cały czas główką, prezentuje się znakomicie. Jestem bardzo zadowolony. Ciekawskich jak to wygląda po obrzezaniu zapraszam do innego tematu
Bielizna:
https://imgur.com/a/4JTlV
Temat: Obrzezanie estetyczne:
Obrzezanie estetyczne
onesa - Sob 27 Sty, 2018
emdej, możesz dodać opis/link w podpisie do swojego tematu "jak to wygląda po obrzezaniu"
zbychwawawa - Sob 27 Sty, 2018
Lumos17, majtki po starszym bracie?
cape_horn - Sob 27 Sty, 2018
Wiesz co, zbychwawa - nie zgodzę się z Twoją opinią na temat majtek lumos17. Zwróć uwagę, że one bardzo dobrze maskują erekcję, gdy chłopak jest np. w szkole. A to przecież ważna sprawa. I na pewno są wygodne w noszeniu sprzętu. I jądra, i kutasek są ładnie podnoszone do góry i nic nie majta się w nogawkach. A lumos17 jeśli chce, to niech nam pokaże inne zdjęcia w majtkach ze swojej szafy. A tamto zdjęcie było bardzo obiecujące
zbychwawawa - Nie 28 Sty, 2018
cape_horn napisał/a: | bardzo dobrze maskują erekcję, gdy chłopak jest np. w szkole. A to przecież ważna sprawa |
no na pewno to najważniejsze w doborze bielizny u młodzieży lol
onesa - Wto 30 Sty, 2018
Lumos17, zdecyduj się wrzucasz zdjęcia posty albo nie
mały83 - Pią 09 Lut, 2018
tylko bokserki przynajmniej jak narazie
https://www.fotosik.pl/zdjecie/54bbbbd67e7b0612
sochopiotr - Sob 10 Lut, 2018
boxy ...... https://www.fotosik.pl/zdjecie/b083ac149faee079
https://www.fotosik.pl/zdjecie/59ab1cd7678babe2
[ Dodano: Sob 10 Lut, 2018 ]
https://www.fotosik.pl/zdjecie/1d7ae972eba56e1f
onesa - Wto 13 Lut, 2018
sochopiotr, popracuj nad robieniem zdjęć
Fajny93 - Wto 20 Lut, 2018
404
emdej - Wto 20 Lut, 2018
Seksownie do tego ładnie owłosione nogi
Fajny93 - Wto 20 Lut, 2018
emdej, Dzięki, no jest futerko na nich
zbychwawawa - Pią 23 Lut, 2018
chyba nie działają tobie zdjęcia ...
onesa - Nie 25 Lut, 2018
Fajny93, ogarnij albo dodajesz zdjęcia albo nie
zbychwawawa - Pią 30 Mar, 2018
a czy ktoś z was zamawiał jakaś męską bieliznę z aliexpress?
emdej - Pią 30 Mar, 2018
Ja często zamawiam
onesa - Sob 31 Mar, 2018
emdej, o nie tylko kobiety zamawiają u chińczyków, a jak z jakością produktów ? bo mi czasami trafiały się słabo wykonane...
emdej - Czw 05 Kwi, 2018
Zamawiałem kilkanaście par bielizny, każda była bardzo dobrej jakości
Często też inne ubrania, spodnie dresowe czy jeansy, również super. Z koszulkami bywało już różnie, lubili koloryzować dane nt. gramatury materiału
onesa - Pią 06 Kwi, 2018
emdej, a trafiała się tobie inna rozmiarówka ? albo za małe albo za duże?
emdej - Pią 06 Kwi, 2018
Zdarzyło się, że spodnie były za długie albo koszulki całkiem wielkie... mimo, że rozmiar S na przykład.
onesa - Sob 07 Kwi, 2018
taka trochę loteria z zamawianiem, ale teraz jest takie bum na ten serwis- jest pełno grup poszukiwaczy okazji:)
radek0909 - Nie 22 Kwi, 2018
onesa - Nie 22 Kwi, 2018
radek0909, poprawione
zbychwawawa - Pon 30 Kwi, 2018
radek0909, to raczej zdjęcie całej sylwetki a nie majtek
onesa - Wto 31 Lip, 2018
Jakieś kolejne zdjęcia ?
JanekVW - Sro 01 Sie, 2018
A to ja dam takie https://postimg.cc/gallery/2guqnotfc/
cape_horn - Sob 04 Sie, 2018
Janek, bardzo seksowne fotki, zwłaszcza ta w błękicie.
onesa - Sob 04 Sie, 2018
To w moro niby kamuflaż a i tak widać
zbychwawawa - Sob 18 Sie, 2018
ja ostatnio szukam jakiś dobrej jakościowo bielizny ale w przystępnej cenie
onesa - Sob 29 Wrz, 2018
Ktoś był na zakupach i chce się pochwalić?
zbychwawawa - Nie 30 Wrz, 2018
ja kupiłem sobie takie sportowe do biegania ale nie wyglądam jak ten facet ze zdjęcia
Czuly91 - Wto 02 Paź, 2018
Białe od CK są całkiem ładne
zbychwawawa - Wto 23 Paź, 2018
Czuly91, czyżby to była bielizna Ck ?
onesa - Pon 31 Gru, 2018
Czuly91, Ck fajnie wyglądają ale niestety cena
Ktoś dołączy do tematu?
Ajay - Sob 16 Mar, 2019
Była klata to teraz czas na gatki. Moje ulubione, nie cisną i dobrze się układają.
onesa - Pon 18 Mar, 2019
Ajay, nwygoda to według mnie najważniejsza zaleta. Jak coś ciśnie obciera to tylko irytuje. Tez masz swoją kolekcje ?
Ajay - Pon 18 Mar, 2019
onesa napisał/a: | Ajay, nwygoda to według mnie najważniejsza zaleta. Jak coś ciśnie obciera to tylko irytuje. Tez masz swoją kolekcje ? |
Kolekcję? Nie rozumiem.
I jak, dobrze się prezentuję?
Czuly91 - Pon 18 Mar, 2019
onesa napisał/a: | Ajay, nwygoda to według mnie najważniejsza zaleta. Jak coś ciśnie obciera to tylko irytuje. Tez masz swoją kolekcje ? |
Czasem najwygodniej jest po prostu bez bielizny, nieprawdaż?
onesa - Wto 19 Mar, 2019
Niektórzy użytkownicy mają kolekcje bielizny.
naroznik01 - Sob 28 Wrz, 2019
Siema, odświeżę ten wątek.
Ostatnio wypróbowałem bieliznę marki, do której miałem bardzo długo sceptyczne podejście. Gdy pierwszy raz zobaczyłem australijskie gacie od Cocksox, myślałem, że one po prostu nie mogą być wygodne. Spodziewałem się jakiegoś "stelażu", push-upa, który wynosi jajka i penisa do góry. Kiedyś myślałem też po prostu, że ten rodzaj kieszonki jest dla mnie za odważny
W końcu jednak poczytałem opinie i korzystając z promki (to jedne z droższych gaci jakie kiedykolwiek kupiłem), zamówiłem dwie pary - slipy i jockstrap. Od pierwszego założenia byłem totalnie zachwycony - mega wygodne, świetnie odprowadzają pot i do tego mają nadzwyczajnie miękką tkaninę, która jest ponoć bardzo wytrzymała. Wbrew pozorom, gdy nosi się je pod spodniami, nie tworzą wiecznego namiociku Jeszcze nie pokazywałem się w nich na basenie itp., ale ciekaw jestem reakcji innych xD
Tak się prezentują na mnie:
Co o nich sądzicie? Nosilibyście coś takiego?
onesa - Nie 29 Wrz, 2019
naroznik01, to są zdjęcia na tobie ?
naroznik01 - Nie 29 Wrz, 2019
Tak, trudno uwierzyć, co ? xD
miro123 - Pon 30 Wrz, 2019
U mnie chłopaki nosili takie na treningach. Dla mnie cena trochę zawysoka.
naroznik01 - Pon 30 Wrz, 2019
miro123, A co trenujesz?
onesa - Pon 30 Wrz, 2019
naroznik01, nie no dobrze wyglądają, pytałam bo niektórzy zamiast pokazać się w bieliźnie wrzucają zdjęcia z internetu. A tu widać jak się w rzeczywistości prezentują wszystko ok
miro123 - Pon 30 Wrz, 2019
naroznik01, myśmy grali w piłkę nożną, ale wydaje mi się że można używać tej bielizny też do innych sportów na spokojnie
naroznik01 - Wto 01 Paź, 2019
onesa, dzięki
miro123, w takim razie miałeś niezłą drużynę no ja używam jej praktycznie do każdego sportu i na co dzień
sikora92 - Sro 02 Paź, 2019
naroznik01, fajnie się prezentują
onesa - Pią 04 Paź, 2019
sikora92, możesz też coś dodać od siebie
sikora92 - Nie 06 Paź, 2019
onesa, to trzeba się przygotować byle czego nie warto pokazywać
onesa - Sro 09 Paź, 2019
sikora92, jasne na spokojnie się przygotuj
miro123 - Czw 10 Paź, 2019
naroznik01, no chłopaki chcieli być modni ale to wszyscy hetero byli żeby nie było
zbychwawawa - Nie 13 Paź, 2019
jak tak przeglądam taką bieliznę to myślę że ponosiłbym ale te ceny jednak zwalają ..
naroznik01 - Pon 14 Paź, 2019
zbychwawawa, ja staram się polować na promocje. często można trafić rabaty od 25% do 70%
onesa - Pon 14 Paź, 2019
naroznik01, -70% to bardzo dobra promocja, masz nosa do promocji
zbychwawawa - Wto 15 Paź, 2019
naroznik01, ale gdzie ty takie promocje masz ? jakiś sklep czy allegro ?
naroznik01 - Sro 16 Paź, 2019
zbychwawawa, nigdy nie kupuję na Allegro itd. tan zazwyczaj są podróbki.
Po prostu od czasu do czasu przeglądam strony producentów, których lubię, albo sklepów z bielizną - pump, andrewchristian, aussiebum, cocksox, bibofashion, dailyjocks.
Co chwilę są jakieś wyprzedaże. Poza tym mam specjalną skrzynkę na newslettery i czasem do nich zerkam.
[ Dodano: Sro 16 Paź, 2019 ]
Poniżej jeszcze kilka fotek gaci, które kupiłem w ostatnim czasie.
Sorry za jakość ale światło słabe i "statyw" był trochę daleko
onesa - Czw 17 Paź, 2019
naroznik01, zdjęcia dobrze wykonane, przez chwilę myślałam że wrzuciłeś zdjęcia w miniaturkach z katalogu, duża "kolekcja" bielizny gratulacje:)
miro123 - Sob 19 Paź, 2019
naroznik01, niezła kolekcja ! to wszystkie co masz? czy pokazałeś tylko kilka ? rozumiem że cały czas jeszcze ją jeszcze powiększasz
naroznik01 - Nie 20 Paź, 2019
miro123, to jest cała moja kolekcja, która tworzy się od kilku lat
sikora92 - Nie 20 Paź, 2019
naroznik01, bardzo pokaźna kolekcja, robi wrażenie
onesa - Sob 26 Paź, 2019
naroznik01, duża ta kolekcja nieźle !
Ajay - Sob 26 Paź, 2019
A co byś powiedziała Onesa, żeby tu na forum stworzyć galerię stóp męskich? Są tyłeczki, brzuszki to i zadbane stópki powinny się tu znaleźć.
onesa - Pon 28 Paź, 2019
Ajay, no takiego wątku to jeszcze nie było, jeżeli będą chętni aby się udzielać to droga wolna, twórzcie temat
zbychwawawa - Sro 30 Paź, 2019
naroznik01, kolekcja spora nieźle, to pewnie tak że jak się kupi jedną parę to potem się wpada i zaczyna zbierać
naroznik01 - Sro 30 Paź, 2019
zbychwawawa, no dokładnie. co jakiś czas trafisz na coś co Ci się podoba albo z ciekawości chcesz przymierzyć
miro123 - Wto 19 Lis, 2019
naroznik01, na drugim zdjęciu pokaźna kolekcja, dobra robota !
onesa - Sro 20 Lis, 2019
Ktoś nowy pochwali się swoją kolekcją?
miro123 - Wto 26 Lis, 2019
sam się zastanawiam czy nie zamówić sobie samemu na święta takiego prezentu
onesa - Sob 30 Lis, 2019
Pewnie na Black Friday albo Blackweek można było coś kupić w dobrych cenach
Zakupy udane ktoś coś kupił ?
niepewny93 - Pią 06 Gru, 2019
Takie tam
https://1drv.ms/u/s!ApsxDKsmWmBigWBb_94UFM-CgCi3?e=kDXXo6
potrzebny - Pią 06 Gru, 2019
niepewny93, link nie działa.
Crossman - Sob 07 Gru, 2019
Niezłe wypełnienie!
cardin - Nie 08 Gru, 2019
Crossman, zgadzam się, że przyjemny widok.
onesa - Nie 08 Gru, 2019
niepewny93, link poprawiony
niepewny93 - Pon 09 Gru, 2019
Crossman, cardin,
No nie mógł leżeć spokojnie przed obiektywem i na zdjęciu zaczął się podnosić
Crossman - Pon 09 Gru, 2019
niepewny93 napisał/a: | Crossman, cardin,
No nie mógł leżeć spokojnie przed obiektywem i na zdjęciu zaczął się podnosić | zaprezentuj w całej okazałości
zbychwawawa - Wto 10 Gru, 2019
niepewny93, możesz dodać zdjęcia samego penisa w ZDJECIA - galeria dumy męskiej
onesa - Czw 16 Sty, 2020
Odświeżam temat
miro123 - Sob 18 Sty, 2020
ktoś próbował zamówić CK z ali? wyglądają całkiem nieźle na zdęciu
onesa - Sro 26 Lut, 2020
Zapraszamy do tematu
cardin - Sob 29 Lut, 2020
miro123, kiepska jakość - lepiej dołożyć i kupić oryginał.
Oleg_1981 - Nie 01 Mar, 2020
miro123 napisał/a: | ktoś próbował zamówić CK z ali? wyglądają całkiem nieźle na zdęciu
Obrazek |
To wszystko podróby. Jest różnica. Wspominając tylko, że ekspresowo się mogą sprać, to jest różnica w noszeniu. Zobacz orginalne sklepy producentow, tam co i rusz są wyprzedaże...
naroznik01 - Nie 01 Mar, 2020
Jak Wam się podobają moje najnowsze nabytki?
Oleg_1981 - Nie 01 Mar, 2020
Jak porzadny kon, to we wszystkim mu dobrze
kokiko - Pon 02 Mar, 2020
naroznik01 drugie zdjęcie!
onesa - Wto 03 Mar, 2020
naroznik01, najlepsze według mnie 2 i 3, te żółte znaczki coś mi przypominają ale nie mogę sobie przypomnieć co
naroznik01 - Wto 03 Mar, 2020
onesa, To Fleur-de-lis - królewskie majtki
kn1986 - Pią 06 Mar, 2020
3 i 4 rządzą
zbycho6868 - Sob 07 Mar, 2020
1 i 2 fajne
Oleg_1981 - Sob 07 Mar, 2020
Obłędne
onesa - Sro 11 Mar, 2020
naroznik01, a tego to niewiedziałam, człowiek całe życie die uczy.
cardin - Sob 14 Mar, 2020
naroznik01, jak Ci się nosi Cocksox?
naroznik01 - Nie 15 Mar, 2020
Oleg_1981, kokiko, onesa, kn1986, zbycho6868, dzięki. Widzę że macie róznorodne gusta. I fajnie
cardin, Cocksox są rewelacyjne. Odkrywam i kupuję bardzo różne marki, ze wszystkich jestem zadowolony, ale krój i materiał Cocksox wg mnie wygrywa. Mięciutki, wytrzymały, łatwy do czyszczenia i nie zatrzymuje wilgoci.
Poza tym podkreślają to co trzeba, a modele z "Original Pouch" naprawdę sprawiają, że masz wrażenie że nie nosisz żadnej bielizny
Przez chwilę zastanawiałem się czy nie kupić sobie kąpielówek, ale są jednak trochę za odważne https://vimeo.com/209076163
onesa - Nie 15 Mar, 2020
naroznik01, kąpielówki bardzo fajne tylko nie miałbyś gdzie w nich chodzić
cardin - Pią 20 Mar, 2020
naroznik01, dzięki - może się zdecyduje i kupię swój model, bo jestem ciekaw jak się noszą na co dzień pod zwykle spodnie lub jakieś bardziej garniturowe.
A kąpielówki fajne, chociaż pewnie do przykrycia jakimiś szortami lub na prywatna imprezę nad basenem. :p
onesa - Pią 20 Mar, 2020
Ktoś doda coś od siebie? Możecie dodawać też to co Wam się podoba albo macie w planach kupić
naroznik01 - Sob 21 Mar, 2020
cardin, to pochwal się swoimi wrażeniami jak już wypróbujesz
breyday21 - Pią 17 Kwi, 2020
Chce ktoś wymienić sie fotkami w bokserskach ? 😝
Oleg_1981 - Nie 19 Kwi, 2020
breyday21 napisał/a: | Chce ktoś wymienić sie fotkami w bokserskach ? 😝 |
A czemu tutaj się nie pochwalisz?
onesa - Pon 20 Kwi, 2020
Daj zdjęcia na forum Inni również chętnie zobaczą
JASTRZAB31 - Sob 25 Kwi, 2020
super boxery zarabiste;)
Wkot634 - Wto 23 Cze, 2020
Takie ode mnie
https://m.fotosik.pl/zdjecie/9a305d99364ead51
https://www.fotosik.pl/zd...7b8d4c6ba1906b8
Oleg_1981 - Wto 23 Cze, 2020
Dla mnie bomba ale zabrakło berła na wieszchu co by można było ocenić
juansto - Sro 24 Cze, 2020
Widzę, ze penis moze być całkiem spory. Masz zdjęcia na wierzchu?
onesa - Czw 02 Lip, 2020
Fajne! Takie sensualne. I już widac ze sprzęt niemały
DTTPO - Pon 21 Wrz, 2020
Mokra kropelka na końcu najlepsza
qwerty882 - Sro 30 Gru, 2020
A co myślicie o joackstrapach? Ktoś próbował?
naroznik01 - Sro 30 Gru, 2020
qwerty882, próbowałem. Mało tego - noszę je prawie codziennie, choć na samym początku byłem do nich nieprzekonany Są mega wygodne zwłaszcza latem i na treningi. Wg mnie dużo lepsze do stringów.
Mam parę marek na oku, ale bardzo polecam Pump! Mam kilka par z frontem z meshu - kanadyjska marka dostępna nawet w kilku polskich sklepach. Nie kupuj tylko podróbek na Allegro - różnica jakościowa jest ogromna.
Cocksox - bardziej odważny krój, ale niezwykle przyjemny i wytrzymały materiał. Bardzo dobrze mi się je nosi.
BOX - tylko model varsity mesh, reszta ma wg mnie źle wykończony front (podobnie jak Diesel)
Andrew Christian - mają ciekawe modele, ale ostatnio nie podoba mi się design tej marki tak ogólnie
Aussiebum - póki co kupiłem tylko z model Riot i jest wygodny
CODE22 - też polecam, ale nie mają dużego wyboru. Szersze strapy niż standardowo
Calvin Klein / Nike - nie nosiłem ale nie wyglądają źle
Addicted / ES Collection - nie pasują mi strapy (mam jedną parę- cienka i wąska guma potrafi się zgiąć w pół. Nie leżą tak fajnie jak np. Pump, ale może inne modele są w porządku. Design na plus
Pewnie przetestuje jeszcze kilka matek, ale na razie mam pełną szufladę xD
naroznik01, Ok., dzięki za polecenie, to trochę się porozglądam. Heh, widziałem,twoja kolekcja jest imponująca😆
Haha urosła przez lata pochwal się gdy już coś wybierzesz i jak Ci się będzie nosić
naroznik01, jak nie zapomnę XD Tak z ciekawości jaki rodzaj jest twoim ulubionym?
A co rozumiesz przez rodzaj?
Ogolnie to wybieram modele z meshu lub nylonu. Unikam bawełny. I preferuję klasyczny krój, choć mam w kolekcji kilka jock-briefs i też są bardzo wygodne
To moja klasyfikacja ogólna wygląda tak:
1. Jocki
2. Slipy
3. Bokserki (albo z bardzo krótką nogawką albo z długą jak w szortach kompresyjnych
siema92, dobrze leża i całkiem pasują
mlody_27 - Pon 12 Kwi, 2021
qwerty882 - Pon 12 Kwi, 2021
mlody_27, ładny model i fajnie leżą😉
dkbb - Pon 12 Kwi, 2021
Nieźle leżą. Swoją drogą są wygodne?
Ancymon - Pon 12 Kwi, 2021
Nie jestem fanem bielizny, nie mniej facet lub dziewczyna w CK ma u mnie +10 na start
michalza - Sro 14 Kwi, 2021
Mlody świetny tyłek. A majty to z kąd ?
gotb - Pon 26 Kwi, 2021
W ogródku w ciepłych krajach, w stroju i bez.
https://www.fotosik.pl/zdjecie/4f12cc759c008b2c
https://www.fotosik.pl/zdjecie/b9bb3eca4dd8acc7
gotb - Pon 26 Kwi, 2021
qwerty882 napisał/a: | gotb, ciut przymały ten strój trochę... |
Strój jest ze sklepu krolmajtekpierwszy (nie, nie reklamuję, nie spamuję). O ile materiał jest bardzo fajny, tak krój jest dość skąpy (fryzura cała na wierzchu) i materiał mało elastyczny (nie ogarnia całości).
fenis - Sro 12 Maj, 2021
Ale przynajmniej sa wygodne? Kurczę, zazdroszcze wyjazdu/
gotb - Sro 12 Maj, 2021
fenis napisał/a: | Ale przynajmniej sa wygodne? Kurczę, zazdroszcze wyjazdu/ |
Dość wygodne. Zwłaszcza po kilku praniach, materiał robi się dużo bardziej miękki. A to że ciut za małe ma i zalety: więcej wietrzenia
juansto - Czw 13 Maj, 2021
Nie wygladają wygodnie ale zdjęcia świetne.
Tez bym się chętnie wybrał na taki wypoczynek. Zazdro.
gotb - Nie 23 Maj, 2021
juansto napisał/a: |
Nie wygladają wygodnie ale zdjęcia świetne.
Tez bym się chętnie wybrał na taki wypoczynek. Zazdro. |
Są wygodne.
A propos wypoczynku: samoloty latają do ciepłych krajów co chwilę
Czerwikss - Pon 24 Maj, 2021
Teoretycznie tak, ale w większosci miejsc kwarantanna i nie mam ochoty tego przechodzić.
heroes84 - Czw 10 Cze, 2021
Tak przed lustrem przed wyjściem do pracy
legolas1 - Pią 11 Cze, 2021
heroes84, o jaki powrót na forum po tylu latach... a sylwetka dalej świetna
heroes84 - Pią 11 Cze, 2021
Hej
Przyznam szczerze ze zagladalem przez te lata
Ale nie wrzucalem fotek
Ale nazbieralo mi sie ich tak duzo ze trzeba troche wrzucuc 😂😂
onesa - Pią 11 Cze, 2021
Heroes ładny brzuch
heroes84 - Pią 11 Cze, 2021
I z dzisiaj rana
Ancymon - Sob 12 Cze, 2021
heroes84, ależ z Ciebie ciacho
Oleg_1981 - Sob 12 Cze, 2021
Dzieło na zdjeciu dzięki za ten niesamowity widok!
qwerty882 - Sob 12 Cze, 2021
heroes84, Świetne zdjęcia kolego, musisz mieć ciekawą kolekcję😉
heroes84 - Sob 12 Cze, 2021
To coś jeszcze w wyproście
Oleg_1981 - Nie 13 Cze, 2021
Świetne ujęcie. I ta plamka
Ancymon - Nie 13 Cze, 2021
heroes84 napisał/a: | To coś jeszcze w wyproście |
Łoooo
gotb - Nie 13 Cze, 2021
Dwie nowe fotki, na jednej jest bielizna
https://www.fotosik.pl/zdjecie/2c889faa17a22933
https://www.fotosik.pl/zdjecie/70d0bea58a65d1c0
Starsze tam:
http://www.penis.com.pl/f...=19893&start=32
Czerwikss - Pon 14 Cze, 2021
Heroes widze, że jesteś fanem markowej bielizny
gotb to z bielizną świetne.
heroes84 - Pon 14 Cze, 2021
Takkkk, to trochę mój fetysz. Co jak co ale slipy mam z reguły markowe
betor - Wto 15 Cze, 2021
Heroes warto jest inwestować w Calvina Kleina? W sensie jakosciowo?
onesa - Czw 17 Cze, 2021
Mój facet obecnie ma bokserki tej firmy. Moim zdaniem warto, o ile oczywiście sa oryginalne.
heroes84 - Czw 17 Cze, 2021
betor napisał/a: | Heroes warto jest inwestować w Calvina Kleina? W sensie jakosciowo? |
Ja mam bzika na punkcie gacie wifc odpowiedź jest oczywista:)
michalza - Pią 18 Cze, 2021
Moim zdaniem warto. Wiadomo cena jest wysoka ale jakosć wykonania jest równiez ok. Co do wygody to bokserki jak bokserki. Trzeba dopasować rozmiar.
Ancymon - Nie 20 Cze, 2021
Sam się (jeszcze) nie zdecydowałem na boxy od CK, choć uważam, że facet w bokserkach tej firmy mają +10 do zajebistości
fenis - Pon 21 Cze, 2021
O ile wyglada jak heroes
dkbb - Sro 23 Cze, 2021
Ja mialem , dla mnie majtki jak majtki. NIe polecam natomiast Hendersona, szybko się obrywa gumka
gotb - Sob 18 Wrz, 2021
A to dorzucę coś:
https://www.fotosik.pl/zdjecie/9c0554911bb8b1f4
toton - Pon 20 Wrz, 2021
To Twoje?Co to za bokserki?
No i przyznam,ze sprzęt wyglada w nich dość okazale:D
gotb - Wto 21 Wrz, 2021
toton napisał/a: |
To Twoje?Co to za bokserki?
No i przyznam,ze sprzęt wyglada w nich dość okazale:D |
Moje
Bokserki są ze sklepu N2N Bodywear. Mają taką serię "enhance" z fajnie wyprofilowaną "kieszonką" na sprzęt. Jak przy zamawianiu z USA zakupy robić rozsądnie nieduże, to celnicy nie nakładają opłat za takie przesyłki.
onesa - Sro 22 Wrz, 2021
No no ciekawe. Pewnie wygodniejsze niż standardowe ? Jeszcze się z takimi nie spotkałam
michalza - Sro 22 Wrz, 2021
Nie takie tanie te bokserki jak patrze się na stronie. Jak jest z jakością wykonania?
gotb - Sro 22 Wrz, 2021
michalza napisał/a: |
Nie takie tanie te bokserki jak patrze się na stronie. Jak jest z jakością wykonania? |
Dość często mają konkretne przeceny z okazji różnych świąt - wtedy zamawiam
Jakość jest taka standardowa, ani to badziewie co się rozpada po trzech praniach, ani bielizna pancerna.
juansto - Czw 23 Wrz, 2021
Dosyć drogie, jakbyś miał kiedyś info o promocji to wrzuć na forum. Bo przyznam, ze też mnie zaciekawiły
gotb - Czw 23 Wrz, 2021
juansto napisał/a: | Dosyć drogie, jakbyś miał kiedyś info o promocji to wrzuć na forum. Bo przyznam, ze też mnie zaciekawiły |
Zaglądaj tam w okolicy amerykańskich świąt typu dzień niepodległości, Boże Narodzenie, Wielkanoc, Nowy Rok, albo to święto kiedy wszyscy pożerają indyki. Ja tam zaglądam baardzo rzadko, nie kupuję bielizny co tydzień
toton - Pią 24 Wrz, 2021
Mial ktoś może takie bokserki z kieszonką? https://masculo.pl/bielizna-meska-push-up
legolas1 - Sob 25 Wrz, 2021
toton, ja mam kąpielówki od AC z taką kieszonką
toton - Pon 27 Wrz, 2021
legolas1 napisał/a: | toton, ja mam kąpielówki od AC z taką kieszonką |
I jak sie nosza? Warto?
gotb - Wto 28 Wrz, 2021
Wracając do gaci/kąpielówek z "kieszonką", sporo fajnych rzeczy ma Król Majtek Pierwszy. Nie, nie płacą mi za reklamę, nie pracuję dla nich, zrobiłem tam zakupy kilka razy, głównie stringów do opalania w lecie, nie znam jakości i komfortu innych produktów. Niektóre na zdjęciach wyglądają ciekawie.
Mam co do sklepu parę uwag:
* produkty "made in China" zakładają jednak rozmiar azjatycki, więc rozmiar europejski może mieć kłopot by się zmieścić: https://www.fotosik.pl/zdjecie/4f12cc759c008b2c
* sklep wygląda jakby zanikał wyprzedając zapasy: kupiłem parę rzeczy, które niedługo potem znikły z oferty na amen i wciąż ich nie ma... zaglądając tam raz na kilka miesięcy nie widzę, by pojawiało się cokolwiek nowego
* sporo produktów ma opis nie pasujący do zdjęcia, głównie mi chodzi o kolor: przy pierwszym zamówieniu chciałem coś żółte, a przyszło czerwone... później już się upewniałem, że dostanę to co chcę
toton - Sro 29 Wrz, 2021
gotb dzieki za info. Nie znałęm tego sklepu. Aczkolwiek jak mam ochotę wejść na jakiś produkt, dostaję komunikat:
Sklep został wyłączony przez Administratora. Właściciela sklepu prosimy o kontakt z platformą sklepów internetowych RedCart: (+48) 22 22 82 114 lub kontakt@redcart.pl
gotb - Sro 29 Wrz, 2021
toton napisał/a: | gotb dzieki za info. Nie znałęm tego sklepu. Aczkolwiek jak mam ochotę wejść na jakiś produkt, dostaję komunikat:
Sklep został wyłączony przez Administratora. Właściciela sklepu prosimy o kontakt z platformą sklepów internetowych RedCart: (+48) 22 22 82 114 lub kontakt@redcart.pl |
Niezła heca, u mnie ten sam komunikat. A śmieszne to dlatego, że godzinę temu kurier mi dostarczył zakupy od nich zrobione przedwczoraj wieczorem Może to chwilowy problem, może nie zapłacili za hosting?
EDIT: sklep znów działa, to musiał być jakiś chwilowy problem...
juansto - Czw 30 Wrz, 2021
Działa, chwilowy problem. Na szczęście nie tak długi jak ostatnio tutaj na forum
[ Dodano: Czw 30 Wrz, 2021 ]
Swoją drogą nie polecam produktów firmy Henderson. Kiepska jakość, miałem kilka par bokserek i wytrzymały maksymalnie kilka tygodni. Jedne dwa prania. A nie takie tanie
gotb - Sro 06 Paź, 2021
juansto napisał/a: | Swoją drogą nie polecam produktów firmy Henderson. |
Dopisuję się do opinii: gacie niewygodne, ale za to badziewne, szybko się prują. Ostatnie miałem co prawda dobrych kilka lat temu, ale niechęć do producenta została.
toton - Pon 11 Paź, 2021
gotb napisał/a: | juansto napisał/a: | Swoją drogą nie polecam produktów firmy Henderson. |
Dopisuję się do opinii: gacie niewygodne, ale za to badziewne, szybko się prują. Ostatnie miałem co prawda dobrych kilka lat temu, ale niechęć do producenta została. |
Mam podobne zdanie. Kupowałem ostatnio na promocji. I w tej cenie ok, aczkolwiek jakbym kupił w normalnej standardowej cenie to byłbym bardzo zawiedziony ich jakością.
onesa - Wto 12 Paź, 2021
gotb napisał/a: | juansto napisał/a: | Swoją drogą nie polecam produktów firmy Henderson. |
Dopisuję się do opinii: gacie niewygodne, ale za to badziewne, szybko się prują. Ostatnie miałem co prawda dobrych kilka lat temu, ale niechęć do producenta została. |
Oj tak zgadzam sie. I dodam, że widocznie jakość wcale nie poprawiła się w ostatnim czasie. Moj facet kupił sobie ostatnio 3 pary i dwie są juz rozciągnięte, a jedna wyladowała w koszu na śmieci bo tak szybko się popruła. Zdecydowanie nie polecam kupowania.
fenis - Pią 22 Paź, 2021
Świetne zdjęcia.
Jakiej firmy bokserki?
sikora92 - Pią 22 Paź, 2021
qwerty882, kolejne świetne ujęcia
qwerty882 - Pią 22 Paź, 2021
fenis, nazywa się Doreanse, robią głównie rzeczy z modalu. sikora92, dzięki
HornyBoy93 - Pią 22 Paź, 2021
qwerty882, Fajne te bokserki! Wyposażenie widać też lubi się w nich zaznaczyć
Ancymon - Pon 25 Paź, 2021
Coś poszło nie tak, bo mam:
This member is no longer active on Flickr.
michalza - Wto 26 Paź, 2021
qwerty882 napisał/a: | fenis, nazywa się Doreanse, robią głównie rzeczy z modalu. sikora92, dzięki |
Dzięki za namiar na dobrą marke, niezły sklad bielizny
qwerty882 - Nie 31 Paź, 2021
https://www.flickr.com/gp/194300136@N04/058825
kamilgroc - Nie 31 Paź, 2021
qwerty882 napisał/a: | https://www.flickr.com/gp/194300136@N04/058825 |
Extra
qwerty882 - Sro 03 Lis, 2021
HornyBoy93 hahah dzięki, cóż trochę i oto chodzi by się odznaczyło aczkolwiek nie może to być kosztem wygody, akurat tutaj jest w sam raz
kamilgroc,sikora92, dzięki chłopaki
michalza, nie ma sprawy😉, na serio są bardzo wygodne no i mają różne modele więc jest w czym wybierać, będę czekał na recenzję
No dobra chłopaki wy też coś podrzućcie 😁
toton - Sro 03 Lis, 2021
Moje z dzisiaj.
Bokserki no name. Nie mają firmy, kupione na jakimś bazarze. Ale dobrze się noszą już od prawie roku.
qwerty882 - Sro 03 Lis, 2021
toton, prezentują się świetnie 😉
onesa - Czw 04 Lis, 2021
Całkiem fajne, lubię takie żywe kolory
sikora92 - Pią 05 Lis, 2021
No to ja coś od siebie podrzucę
https://www.imagebam.com/view/ME4RGBE
legolas1 - Pią 05 Lis, 2021
sikora92, mam bardzo podobne, tylko slipy. Całkiem wygodne.
qwerty882 - Sob 06 Lis, 2021
sikora92, bardzo ładne boksy chyba znalazłem nawet te same to sobie zamówię
sikora92 - Sob 06 Lis, 2021
legolas1, qwerty882, dzięki chłopaki i fakt wygodnie się nosi
onesa - Pon 08 Lis, 2021
Widzę, ze lubisz takie energiczne kolory?
sikora92 - Pon 08 Lis, 2021
onesa, tak owszem lubię żywe kolory, qwerty882, tak mają coś takiego ala małe kieszonki
kamilgroc - Pon 08 Lis, 2021
Pusta wiadomość
sikora92 - Wto 09 Lis, 2021
qwerty882, im dalej tym fotki odważniejsze
dkbb - Wto 09 Lis, 2021
qwerty882 napisał/a: | https://www.flickr.com/gp/194300136@N04/p3EDTS |
Świetne ujęcie no i ładny kolorek
qwerty882 - Czw 11 Lis, 2021
https://www.flickr.com/gp/194300136@N04/u6669r
Tym razem jocki
fenis - Pią 12 Lis, 2021
qwerty882 napisał/a: | https://www.flickr.com/gp/194300136@N04/u6669r
Tym razem jocki |
Trzeba być zarejestrowanym aby zobaczyć. Wrzucisz na jakiś inny?
sikora92 - Sob 13 Lis, 2021
qwerty882, działa i świetnie się prezentuje
chillout91 - Nie 14 Lis, 2021
Bosko
onesa - Pon 15 Lis, 2021
Tym razem jocki |
Przyznam, ze zmysłowo!
dkbb - Pią 03 Gru, 2021
Tym razem jocki |
Czekamy na więcej
fenis - Pią 03 Gru, 2021
Dorzucam coś od siebie
sway83 - Pią 03 Gru, 2021
fenis napisał/a: | Dorzucam coś od siebie
Obrazek |
bardzo ładnie
Czerwikss - Pią 10 Gru, 2021
świetne zdjęcia!
Devasta - Pią 10 Gru, 2021
To i ja coś dodam:
Ancymon - Sob 11 Gru, 2021
qwerty882, wszystkje sympatyczne
toton, na bazarze? Takim normalnym? Ciekawy towar tam mają
sikora92 - Nie 12 Gru, 2021
fenis, qwerty882, Devasta, bardzo fajne zdjęcia chłopaki
Dekarion - Czw 16 Gru, 2021
'
Jak zwykle jest na co popatrzeć
sikora92 - Pią 17 Gru, 2021
Trochę ode mnie
https://www.imagebam.com/view/ME5NBQ3
sway83 - Pią 17 Gru, 2021
bardzo ładnie
chillout91 - Pią 17 Gru, 2021
Piękny brzuch, penis ładnie prezentuje w tych majtkach…
kamilgroc - Sob 18 Gru, 2021
Fajnie dynda w tych boxach
Ancymon - Sob 18 Gru, 2021
sikora92, zachęcający
sikora92 - Nie 19 Gru, 2021
Dzięki chłopaki za dobre słowa 😉
CEDRIK - Sob 19 Lut, 2022
Mam problem, bo nie mogę dodać zdjęć
Czuly91 - Nie 06 Mar, 2022
W których lepiej?
toton - Pon 07 Mar, 2022
Klasyka! Sam w ostatnim czasie takie najbardziej lubię.
Anima2626 - Pon 14 Mar, 2022
Sam przez całe życie nosiłem slipy, ale ostatnio przerzuciłem się na boksy.
Rewelacyjnie zaznaczony penis! Czy tak wygląda w spoczynku czy już się napompował?
michalza - Wto 15 Mar, 2022
Nie jestem fanem slipów, ale tutaj wygląda to naprawdę dobrze
Ancymon - Sob 02 Kwi, 2022
michalza napisał/a: | Nie jestem fanem slipów, ale tutaj wygląda to naprawdę dobrze |
To samo pomyślałem!
Comenius - Nie 03 Kwi, 2022
Takie się liczy ?
toton - Pon 04 Kwi, 2022
Liczy sié jak najbardziej. To standardowe bokserki czy zapinane na guziki?
gotb - Nie 24 Kwi, 2022
Trochę stringów widać, więc chyba się kwalifikuje do tego tematu:
https://www.fotosik.pl/zdjecie/df32040559a6b74e
dkbb - Wto 26 Kwi, 2022
Ajaj ale mi się tęskni za takimi ciepłymi dniami.
juansto - Pią 13 Maj, 2022
Liczy się zdecydowanie. Świetna palka
Dekarion - Pią 20 Maj, 2022
Świetna fota. Sam próbowałem ostatnio nosić stringi ale kurcze nie jestem się w stanie do tego kroju przyzwyczaić.
Kamillysak - Pon 06 Cze, 2022
sway83 - Pon 06 Cze, 2022
świetnie się prezentuje
gotb - Wto 14 Cze, 2022
Dekarion napisał/a: |
Świetna fota. Sam próbowałem ostatnio nosić stringi ale kurcze nie jestem się w stanie do tego kroju przyzwyczaić. |
Pierwszych parę tygodni dawno temu było trudnych. Teraz nie noszę innej bielizny. Często też nie noszę żadnej
Dekarion - Sro 15 Cze, 2022
Świetne wybruszenie.
Swoją drogą bardzo lubię te firme.
qwerty882 - Pon 17 Paź, 2022
Hej wszystkim,
Macie może jakieś fajne marki jocków albo w ich stylu slipów/briefów do polecenia?
fenis - Pon 17 Paź, 2022
qwerty882 napisał/a: | Hej wszystkim,
Macie może jakieś fajne marki jocków albo w ich stylu slipów/briefów do polecenia? |
Ostatnio zamawiałem z tej strony:
https://masculo.pl/jockstrapy
Cena może nie jest taka niska (kupowalem model addicted). Ale jestem zadowolony z jakośći, do tej pory najlepsze jakościowo jakie miałem.
Na plus również polska produkcja. Nie jest to tania chińszczyzna, jaką można znaleźc w niektorych sklepach.
naroznik01 - Wto 18 Paź, 2022
Ta stronka, którą podał fenis i https://meskiegacie.pl/
Addicted są ok, ale moim faworytem jest PUMP!
Poza tym można dostać bardzo fajne jocksy z Nike. Bardziej ekonomiczne rozwiązanie, bo sprzedają trójpaki.
https://www.zalando.pl/ni...q11.html?size=S
https://www.zalando.pl/ni...42i00u-g11.html
qwerty882 - Sro 19 Paź, 2022
Dzięki naroznik01 jak zawsze można na Ciebie liczyć, btw jak się miewasz?
toton - Sro 19 Paź, 2022
Nike? Dzięki za namiary, nie sądziłem,ze firma je produkuje.
Od siebie polecam jeszcze od Anais:
https://ekskluzywna.pl/Anais
naroznik01 - Sro 19 Paź, 2022
qwerty882, miewam się dobrze 😉 a Ty?
Nike robi jocksy od jakiegoś czasu. Bawełniane i z mikrofibry i robi to dobrze 😁

qwerty882 - Sro 19 Paź, 2022
naroznik01, dość różnie ale to nie temat by rozprawiać go tutaj.
Co do Nike wygląda to bardzo dobrze, tak w ogóle chyba trochę dociąłeś sylwetkę co? 💪
naroznik01 - Sro 19 Paź, 2022
Docinam ją stale 😉
michalza - Czw 20 Paź, 2022
Naroznik wyglada to naprawde dobrze, zamowie sobie z firmy, również nie sądziłem, ze ma je w ofercie.
Swoją drogą chyba pierwszy raz widzę na forum Twoje zdjęcia. I jestem pod wrażeniem jeśli chodzi o wymodelowane ciało@!
naroznik01 - Czw 20 Paź, 2022
Dzięki michalza. Minęło sporo czasu odkąd bywałem tu częściej.
A co do Nike. Jeśli zamawiasz te całe czarne z bawełny to najlepiej rozmiar mniejsze, a te czerwone/niebieskie/białe w normalnym rozmiarze;)
sikora92 - Czw 20 Paź, 2022
naroznik01, świetne ciało no i bielizna. Prezencja pierwsza klasa 😁
Ancymon - Sob 29 Paź, 2022
naroznik01, rewelacyjne ciało!
toton - Pon 31 Paź, 2022
Jestem pod wrazeniem dobrej formy
naroznik01 - Pon 31 Paź, 2022
Dzięki Panowie pokażę jeszcze moje ulubione. tak wygodne że mógłbym ich nie ściągać 😄

dkbb - Pon 31 Paź, 2022
Naprawdę podziwiam za formę. Jak dla mnie na razie nieosiągalne.
Bielizna wyglada równiez dobrze. Czy ubierasz się w nią na siłownie?
Ajay - Pon 31 Paź, 2022
I ten odciśnięty na gaciach kształt żołędzi.
naroznik01 - Pon 31 Paź, 2022
dkbb, tak. ubieram ja na silownie.
[ Dodano: Pon 31 Paź, 2022 ]
Ajay, tak najlepiej
sikora92 - Pon 31 Paź, 2022
naroznik01, świetne zdjęcia 😁
qwerty882 - Sro 02 Lis, 2022
Ajay napisał/a: |
I ten odciśnięty na gaciach kształt żołędzi. |
Ajay ma te oko xd ale fakt PUMP-y mówią same za siebie 👍
Czuly91 - Nie 13 Lis, 2022
Wg mnie każda biała bielizna wygląda dobrze
gotb - Sob 20 Maj, 2023
W stringach na łące: https://www.fotosik.pl/zdjecie/ed06c28a73645d25
toton - Pią 26 Maj, 2023
Czemu nie widziałem tego zdjecia? Naprawdę dobrze na Tobie leżą
[ Dodano: Pią 26 Maj, 2023 ]
Klimat jest
siusiorek - Czw 01 Cze, 2023
takie są fajne https://www.fotosik.pl/zdjecie/a0fcdb4347d40722
Czerwikss - Wto 13 Cze, 2023
Tradycyjnie. To Twoja fota?
michalza - Pią 23 Cze, 2023
Niezłe ujęcie
gotb - Czw 13 Lip, 2023
Skąpe stringi mają swoje wady: trudniej jest erekcję ukryć niż np. w luźnych bokserkach
https://www.fotosik.pl/zdjecie/35d746646f1f1a01
https://www.fotosik.pl/zdjecie/1672bebf2a8a4776
toton - Czw 07 Wrz, 2023
Dobre ujęcia. czemu wcześniej ich nie widziałem?
Czuly91 - Nie 11 Sie, 2024
Dobre, "nie dziadkowe" slipy też są fajne 💪
Dekarion - Pon 12 Sie, 2024
Te wyglądają naprawdę dobrze. Osobiscie nie jestem fanem bo mnie uciskają ale tutaj prezentuje się super
Kuba85 - Czw 15 Sie, 2024
Czuly91 napisał/a: |
Dobre, "nie dziadkowe" slipy też są fajne 💪 |
Czy to aby na pewno są slipy?
Ancymon - Pon 19 Sie, 2024
Czuly91, klimatyczna fotka
Czuly91 - Wto 18 Lut, 2025
Bardziej tradycyjna bielizna. Biała rulez 💪
fenis - Sro 19 Lut, 2025
też taką lubię, zdjecie super!
gotb - Sro 19 Lut, 2025
Fajne fotki!
Mój nowy zakup od Chińczyków znów okazał się nieco kusy, ale strategiczne obszary ukrywa
https://ibb.co/v60DpsnX
Byłem już w nich na plaży.
Edit: coś link był nie halo.
Anima2626 - Wto 04 Mar, 2025
Pięknie uwypuklony sprzęt!
dkbb - Sro 05 Mar, 2025
gotb napisał/a: | Fajne fotki!
Mój nowy zakup od Chińczyków znów okazał się nieco kusy, ale strategiczne obszary ukrywa
Edit: coś link był nie halo. |
jest super
[ Dodano: Sro 05 Mar, 2025 ]
Czemu wcześniej tego nie widziałem? Bardzo zmysłowe ujęcie
czarn - Wto 11 Mar, 2025
Odwrażnie, ale zakup moim zdaniem dobry
betor - Sro 12 Mar, 2025
Mam podobne, ale nie odważyłem się ich jeszcze nałożyć
|
|