Zagięcie prącia - zagięcie prącia

rasta00 - Czw 26 Sty, 2006
Temat postu: zagięcie prącia
siemka
czy sa jakies cwiczenia,ktore moga pomoc na zagiecie pracia ??, chodzi o to , ze jak penis jest w stanie wzwodu:D , to jest skierowany do dolu ;(;(.czy sa jakies metody oprocz operacji ??chcialbym, aby obylo sie bez niej:P.moze jakies leki moga pomoc, nie wiem....piszcie Wasze porady, jesli ktos ma ten sam problem to niech sie tez wypowie co on o tym sądzi;):)

Gość - Nie 05 Lut, 2006
Temat postu: Re: zagięcie prącia
Hej mam Ten sam problem i tez nie wiem co z tym zrobic troszke sie bede wstydzic gdy pokaze go mojej dziewczynie nie wiem jak zaareguje na mojego ptaszka:)moze sa jakies sposoby oprocz operacji ???prosimy o radyy!!!
Gość - Wto 14 Lut, 2006

tez bym sie ucieszyl jak by ktos napisal jak to wyleczyc bez pomocy chirurgicznej.
desperate - Sob 18 Lut, 2006

Witam...
Też mam taki problem. Jakieś 2 tygodnie temu zaczołem ćwiczyć zgodnie z e-bookiem i tam jest takie ćwiczenie na prostowanie.... Jak na razie nie widać dużych popraw ale trzeba być cierpliwym...
po kolejnych 2 tygodniach dam wam znowu znać ... :)

belcr0x - Sro 22 Lut, 2006

ja mam tak samo, penis moj jest skrzywiony w dol na 40 stopni :O, a w e-booku pisze tylko cwiczenia na prostowanie penisa na boki, chlopaki pomozcie cos
royscop - Pią 03 Mar, 2006

belcr0x napisał/a:
ja mam tak samo, penis moj jest skrzywiony w dol na 40 stopni :O, a w e-booku pisze tylko cwiczenia na prostowanie penisa na boki, chlopaki pomozcie cos

Sorry ,że tak sie wyraże ale inteligencją to ty nie grzeszysz.
Ćwiczenia na prostowanie w dół i w górę powinny chyba wygladć analogicznie do tych o których wspominałeś tylko ze winnym kieunku... nie sądzisz:wink:

hildegrant - Pon 20 Mar, 2006

naturalne skrzywienie penisa zaprojektowane przez nature to takie w strone brzucha we wzwodzie, kazde inne (znaczne) skrzywienie w inna strone to defekt wymagajacy ( w wieku po dojrzewaniu) leczenia chirurgicznego, jesli widac to u malych dzieci stosuje sie zewnetrznie masci sterydowe, potem to juz klapa - zostaje skalpel... :?
rasta00 - Czw 23 Mar, 2006

uuu to żeś mnie pocieszył, hehe :) , a do jakiego wie3ku takie maści skutkują co ??:D.caly czas się zastanwiam co z tym zrobić, czy się zdecydować na operację czy nie.....a czy wogóle przeszkadza to podczas sexu ??
hildegrant - Czw 23 Mar, 2006

masci sterydowe stosuje sie u pacjentow teoretycznie do rozpoczecia procesu dojrzewania plciowego, praktycznie do wieku 8-10 lat, choc nie zawsze przynosi to jakies fenomenalne efekty
co do ludzi doroslych (po 16 roku zycia) znaczne skrzywienie w przypadku skrzywienia brzusznego (czyli jak to napisales - do dolu) to takie powyzej 40st i praktycznie powinno bardzo przeszkadzac lub nawet uniemozliwic prawidlowa penetracje podczas stosunku, skrzywienia do ok. 25st nie powinny sprawiac wielkich klopotow
ogolnie wszystkie takie skrzywienia powinno sie operowac, wiec jesli ci to przeszkadza podreptaj do lekarza po skierowanie
pozdro/

sakreble - Czw 23 Mar, 2006

dobrze ze mnie to nie spotkalo
ja bym nigdy nie poddal sie operacji mojego wacka
ja bym cwiczyl i cwiczyl zeby cos z tym zrobic :P
nie poddawajcie sie

hildegrant - Sob 25 Mar, 2006

sakreble: sa limity, wg mnie wszystkie te cwiczenia sa gow*o warte bo znam anatomie czlowkiea doskonale.
znaczne skrzywienia pracia, stulejka czy za krotkie wedzidelko sa jedynie mozliwe do skorygowania droga chirurgiczna...
a wydluzanie - to mzonka - nigdy nie oszukasz genetyki/matki natury...

michalr - Sob 01 Kwi, 2006

ehhh skrzywionego w dol to i ja mam:/ jak mam dokladnie zmierzyc ile to stopni? bo raz jak miezylem to wyszlo mi ok 20-30 a raz 40... w ktorym miejsu mam to mierzyc? po srodku czy na krawedzi penisa?
operacja... czy chodzi o ta Neste'a (czy jakos tak?) slyszalem ze po niej mozna kilka cm w dlugosci stracic:/ nie ma jakiegos zabiegu ktory by mi wyprostowal czlonka bez straty na dlugosci? zadnych zastrzykow tez nie ma?:/ help us...

hildegrant - Sob 01 Kwi, 2006

"help us" - to niczym cytat z wladcy pierscieni (gollum) :wink:
postaraj sie zmierzyc jak kat rozwarty mierzy sie w matematyce, chyba ze jestes w posadaniu goniometru...mierzy sie w plaszczyznie, w ktorej kat zgniecia wystepuje (jesli w dwoch roznych to mierzy sie 2 katy)
wg. Nesbita, mozna stracic, ale wcale nie trzeba...w medycynie nie ma niczego "na pewno"...

michalr - Nie 02 Kwi, 2006

no tak tylko ze jak mierze po gornej "plaszczyznie" to wychodzi mi ok 25, jak zmierze na dolnej to mi wyjdzie mniej bo moj wacek jest u podstawy grubszy dlatego tez kat sie zmniejsza.a jak zmierze po srodku to mi wyjdzie ok 40...
moze i nie trzeba stracic ale mam wacka ok 15 (zalezy od stanu etc) dlatego jak mi skroca o 3cm to bedzie jeszcze mniejszy:/ bo gdybym mial 20cm to luzna guma moge isc na operacje...

hildegrant - Nie 02 Kwi, 2006

podaj maila to ci cos wysle
michalr - Pon 03 Kwi, 2006

wyslalem Ci na priv
CzeslawNiemen - Pon 03 Kwi, 2006

he ja tez tak mam ale malo :) z 10-15 stopni w dol .. generalnie nie przeszkadza
rasta00 - Pią 07 Kwi, 2006

a czy ogolnie przeszkadza Wam to podczas seksu ??, bo sie zastanawiam caly czas nad operacja ;/, chcialbym tego uniknoac ale jak bedzie trzeba to coz zrobic....
Gość - Pią 05 Maj, 2006

Czy to skrzywienie wskazane jest na poddanie sie operacji:
http://makabra15.fm.interia.pl/00007p.jpg

Gość - Pon 08 Maj, 2006

Moim zdaniem nie jest wskazane na operacje, mam takie samo i odbywam stosunek płciowy bez większych problemów ;)
hildegrant - Czw 01 Cze, 2006

teoretycznie umozliwia immisje, ale po co ma tak byc?
lepiej to skorygowac...

Gość - Czw 01 Cze, 2006

a moglby ktos opisac jak wyglada taka operacja?
P999m - Pią 02 Cze, 2006
Temat postu: ...
...
Gość - Czw 22 Cze, 2006
Temat postu: nie sprawdzone
to pewnie od majtek jak chcesz mieć prostego to chodź nago :D
rasta00 - Czw 13 Lip, 2006

taaa napewno to "pomoże"... :lol: :lol: ,że wcześniej tego nikt nie próbował :D :D
gorgoniatko - Sob 15 Lip, 2006

hej
posluchajcie nie wiem czy tu jeszcze ktos zaglada
penis to miekka tkanka, sam mialem skrzywionego w dol, a to dlatego ze nosilem go w spodniach caly czas zwinietego w dol no i sie przyzwyczaił, wystarczyło ze ponosilem go caly czas umieszczonego w kierunku do gory i teraz jest prosty
polecam ten sposob nie trzena uzywac skalpela

Gość - Nie 16 Lip, 2006
Temat postu: tez o tym myslalem...
Jak na to wpadłeś?? Ktos ci doradził ?? Chyba też tak spróbuję tylko napisz mi jeszcze prosze po jakim czasie się wyprostował !! Pozdro
gorgoniatko - Nie 16 Lip, 2006

trudno mi powiedziec po jakim czasie to nastapilo ale, pamuetam ze im czlowiek mlodszy tym latwiej to osiagnac, pamuetam ze na poczatku bylo trudno sie przede wszystkim przyzwyczaic do samej sytuacji szczegolnie podczas wzwodu, wtedy mi sie moj fiutek sam pchal w dol, ale po jakims czasie to minelo, czasami taka pozycja nawet potrafila bolec kiedy trwalo to dlugi czas, zauwazylem rowniez ze nawet mozna sobie fiutka skrzywic w bok jesli wali sie konia ciagle ta sama reką, dlatego warto sie nauczyc obiema :)), ale najgorsze sa te zmiany przyzwyczajen, jesli sie je pokona to mozna sobie wszystko naprostowac :))) :lol:
Gość - Nie 16 Lip, 2006
Temat postu: hmm
Aha no spoko a ile lat miałeś jak zaczołes prostować ?? :D No i tak chociaż w przybliżeniu podaj czy wyprostowałeś po 3 miesiącach po pół roku po roku czy 3 latach ?? :) pozdro
gorgoniatko - Nie 16 Lip, 2006

wiesz co mi sie fiutek od dziecinstwa skrzywial bo go zawsze nosilem z dol, zaczelo mnie to wkurzac gdzies w liceum ok 15 lat moze 16 nie pamietam, to sa sprawy indywidualne raczej, wiec mysle ze napewno raczej w miesiacach trzeba efekty liczyc niz w tygodniach, no ale napewno najszybciej jest go cwiczyc podczas wzwodu :wink: :wink: :lol: :lol:
rasta00 - Pon 17 Lip, 2006

no tak, ale gdyby to było takie proste to chyba każdy by tak robił...nikt by nie decydował sie na operacje no nie.... :? ...a tak wogole to jestem po wydluzaniu wedzidelka :lol: ..hehe.... :D
gorgoniatko - Pon 17 Lip, 2006

ja tak zrobilem i zadzialalo, jestem naocznym dowodem hehehe, ale nie bedzie demonstracji hehehe, jesli ktos ma ochote na operacje i wydawanie kasy to czemu nie w koncu to tez jakas forma rozrywki??!! :? :?
rasta00 - Pon 17 Lip, 2006

ale o demostracji niekt nie mówi :wink: , forma rozrywki powiadasz??jestem troszke innego zdania, ale to nic, każdy może miec swoje zdanie na dany temat nie :lol: ...
noddy - Wto 18 Lip, 2006

powiem wam ze moj przy wzwodzie jest skierowany nie w dol tyko odwrotnie i to do gory :) nie wiem czy to dobrze
gorgoniatko - Wto 18 Lip, 2006

napewno wyglada to ladniej niz zakrzywiony w dol :), moj jest prosty hehe
Gość - Czw 20 Lip, 2006
Temat postu: ostateczne pytanie
OK mam konkretne pytanie czy ktoś był może u urologa w sparawie skrzywienia w dół ?? I czy urolog jako jedyne rozwiązanie podał operację chirurgiczną ?? Być może ktoś był i ma inne rozwiązanie ?? No bo jednego nie rozumiem. Jeżeli moje skrzywienie jest na tyle duże by przeszkadzać w odbywaniu stosunków a nie stać mnie na operacje a nawet gdyby mnie było stać to nie podjąłbym się jej bo zbyt duże ryzyko to co moje życie sexualne bedzie się kończyło tylko na minecie , że laska zrobi mi loda albo sam sobie zwale ?? To ja pie...ole takie zycie no musi być chyba jakiś sposób :/ To już bym chyba wolał raka mieć :/ Pozdrawiam i prosze o jakąś mądrą i poważna odpowiedź.
gorgoniatko - Czw 20 Lip, 2006

poczytaj strone wczesniej, pisalem o moim domowym sposobie
rasta00 - Czw 20 Lip, 2006

gorgoniatko napisał/a:
poczytaj strone wczesniej, pisalem o moim domowym sposobie

noszenie go do góry to Twoim zdaniem jest Twój domowy sposób ??...piszesz jakbyś Ty wymyślił trzymanie penisa do góry... :twisted: i nie zawsze to pomaga jak w "Twoim przypadku".....

gorgoniatko - Czw 20 Lip, 2006

ale ty zlosliwy jestes, ja mam juz prostego fiuta a ty sie martw, skoros taki burak!!
rasta00 - Czw 20 Lip, 2006

gorgoniatko napisał/a:
ale ty zlosliwy jestes, ja mam juz prostego fiuta a ty sie martw, skoros taki burak!!

no to się ciesz jak masz prostego..haha....wiesz...gdyby tak ten "Twój Sposób" pomagał wiesz, to nie było by tyle problemów związanycvh z tą dolegliwościa.. :twisted: ...nie uważasz :?: ..burak...niezły poziom tu prezentujesz...hehe...

hildegrant - Pią 21 Lip, 2006

gorgoniatko napisał/a:

jaka akademie medyczna konczyles? twoje wypowiedzi troche mnie oslabiaja...
jesli nie wiesz co napisac, a naprawde musisz to odsylam do encyklopedii medycznej...
jesli jestes inteligentny to grzecznie pozegnasz sie z tym tematem, jesli nie to twoje posty beda zapewne pomijane przez inteligentnych uzytkownikow...
pozdrawiam "prostujacych inaczej"...

Gość - Sob 22 Lip, 2006
Temat postu: last time...
Zapytam ostatni raz ale jaśniej. Dziekuje ci Gorgoniatko za podsunięcie twojego sposobu jednak to tylko domowy sposób o niewiadomej skuteczności działania (tobie się udało). Ja jednak mam bardziej na myśli to czy ktoś był w tej sprawie u urologa? I czy ten za rozwiązanie podał tylko zabieg (operacje) chirurgiczny czy podał jakikolwiek inny sposób? Z góry dzieki za odpowiedź pozdro.
hildegrant - Sob 22 Lip, 2006

dysproporcja rozwoju cial jamistych ( skrzywienie) moze byc jedynie korygowana w sposob chirurgiczny...zadne domowe metody czy noszenie "malego" na wznak...
jesli jakis lekarz zaproponuje ci "alternatywne" metody to poprosze o jego identyfikator..:P, spalimy go na stosie :p

rasta00 - Nie 23 Lip, 2006

no właśnie, jedyna metoda to skalpel... :? ...ja się na taką operację się nie zdecyduje ...chyba nigdy....jak rozmawialem z urologiem to mówił, że nie poleca takiej operacji...bo mogą być jakieś problemy po kilku latach..
hildegrant - Pon 24 Lip, 2006

bede brutalny i zastosuje bardzo obrazowe porownanie: masz "zlamany" patyk: bedziesz odprawial nad nim mantre albo nasaczal go woda, a noz widelec sie wyprostuje, czy wyprostujesz i obwiazesz zeby sie nadal nie zginal???
o jakich problemach opowiedzial ci twoj urolog...moze dowiem sie jakis sensacyjnych informacji wprost ze "srodowiska"...czekam na konstruktywne wypowiedzi...

rasta00 - Pon 24 Lip, 2006

hildegrant napisał/a:
o jakich problemach opowiedzial ci twoj urolog...moze dowiem sie jakis sensacyjnych informacji wprost ze "srodowiska"...czekam na konstruktywne wypowiedzi...

szczerze mówiąc nic nowego do tematu nie wniosłeś...ale cóz...powiedz mi dlaczego nie zostałeś urologiem ?? :shock: bo albo jesteś tak obeznany w tym temacie albo po prostu udajesz, że wszystko wiesz... :? ....jestem Ci wdzięczny za odpowiedzi na moje pytania, ale wybacz....wolę zaufać człowiekowi, który ma pojęcie o tym wszystkim choćby z wykonywanego zawodu niż słuchać sie Ciebie... :twisted:

hildegrant - Wto 25 Lip, 2006

nie odpowiedziales mi na pytanie, ktore postawilem: to odnosnie wnoszenia czegos do tematu...
nie zostalem, ale zawsze moge zostac, mam ten komfort... :twisted:
a tak do senda, to wlasnie pytam, bo chcialbym sie dowiedziec co "czlowiek, ktory ma pojecie o tym wszystkim" ci powiedzial, czym cie nastraszyl...

rasta00 - Wto 25 Lip, 2006

no to jak masz ten komfort to zostań urologiem,a nie się tutaj "wymądrzasz"..jeśli nie wiesz jakie mogą być konsekwencje, (ale nie muszą występować po paru latach) to widocznie słaby z Ciebie lekarz :twisted: ....ten temat został założony, żeby wypowiadały się m.in. osoby, które mają ten sam problem i próbują z nim "walczyć"...a nie, kto się zapyta jak ten problem zwalczyć to praktycznie non stop piszesz o operacji :evil: ...więc zauważ, że pisząc w prawie każdym swoim poście powtarzasz, że tylko operacja i operacja...a tak wogole kto powiedział, że lekarz mnie nastraszył ?? :? powiedział, że nie poleca, więc to nie jest straszenie chyba , że dla Ciebie to jest straszenie więc spoko...więc może pomyliłeś tematy i może w innym jest napsiane o straszeniu przez lekarzy co :?: :?: ...
rubik - Wto 25 Lip, 2006

Sory, że się wcinam ale chciałem odpowiedzieć hildegrantowi. Pisałem o tym pod innym tematem ale tam jakoś nikt mnie nie czytał. Mam skrzywienie prącia, na tyle duże, że uniemożliwia stosunek i jestem jeszcze przed operacją. Po konsultacji z urologiem nastraszył mnie takimi oto konsekwencjami:
- skrócenie długości penisa w zwodzie od 1 do 2cm,
- trwała blizna po operacji, jak najbardziej widoczna,
- 15% pacjentów skarży sie na ból przy stosunku,
- u niektórych pacjentów stwierdzono bardzo długie gojenie sie blizny pooperacyjnej.
Na razie to wszystko, jednak chętnie o tym pogadam bowiem w sierpniu mam mieć taką operację. Pozdro

rasta00 - Wto 25 Lip, 2006

rubik napisał/a:
Sory, że się wcinam

Rubik nie wcinasz się...po to założyłem ten temat, aby każdy mógł sie w nim wypowiadać, a głównie osoby, które mają ten problem,
Hildegrant: a widzisz, nie tylko ja słyszałem o konsekwencjach takiej operacji... :twisted:

Gość - Sro 26 Lip, 2006

Rubik jak bedziesz po operacji to koniecznie napisz jak sie czuje twoj wacek i wogole jakie wrazenia. Sam jak już dojrzeje wpełni zamierzam poddac sie owej operacji, a bardzo chcialbym przeczytac recenzje tego zabiego od osoby ktora go miala.
rubik - Sro 26 Lip, 2006

Jak się nie rozmyślę to operację będę miał w drugiej połowie sierpnia.
Jednak wcześniej byłbym wdzięczny osobom które taki zabieg miały i chciały by się podzielić doświadczeniami na tym forum.
Rasta00 mam prośbę, odnoszę wrażenie, że jesteś dłużej na tym forum niż ja, może więc pod innym tematem spotkałeś osoby po takiej operacji? Jeśli tak to daj mi znać, będę bardzo wdzięczny.
Hildegrant - po treści twoich wypowiedzi widzę, że masz nie małą wiedzę na ten temat. Może Ty znasz odpowiedzi na nurtujące mnie pytania :?: [/b]

hildegrant - Czw 27 Lip, 2006

rasta00 napisał/a:
no to jak masz ten komfort to zostań urologiem,a nie się tutaj "wymądrzasz"..jeśli nie wiesz jakie mogą być konsekwencje, (ale nie muszą występować po paru latach) to widocznie słaby z Ciebie lekarz :twisted:

drogi rasta, doskonale zdaje sobie sprawe z konsekwencji, jakie moze przyniesc taka operacja, a ciagnelem temat dlatego, ze nie napisales jakie one moga byc i to wzbudzilo we mnie ciekawosc, oczywiscie negatywna...gdybys przeczytal moj post kilka razy zrozumialbys moje intecje, a mianowicie obnazenie tych dziwnych "przesadow"...
rasta00 napisał/a:
....ten temat został założony, żeby wypowiadały się m.in. osoby, które mają ten sam problem i próbują z nim "walczyć"...a nie, kto się zapyta jak ten problem zwalczyć to praktycznie non stop piszesz o operacji :evil: ...więc zauważ, że pisząc w prawie każdym swoim poście powtarzasz, że tylko operacja i operacja...

dobrze, ze napisales m.in. ...a pisze o operacji, gdzyz jest to jedyna obecnie metoda usuwania wrodzonego skrzywienia pracia MĄDRALO!
rasta00 napisał/a:
a tak wogole kto powiedział, że lekarz mnie nastraszył ?? :? powiedział, że nie poleca, więc to nie jest straszenie chyba , że dla Ciebie to jest straszenie więc spoko...więc może pomyliłeś tematy i może w innym jest napsiane o straszeniu przez lekarzy co :?: :?: ...

odnioslem takie wrazenie po twoim poscie, nie przegrzewaj sie...
rubik napisal w 3 myslniku o 15% i zgadzam sie z tym, w przypadku jesli operacja nie zostala wykonana prawidlowo, pozostale trzy myslniki to ryzyko jakie podejmuje pacjent decydujac sie na te sluszna operacje...

rasta00 - Czw 27 Lip, 2006

ciągnołeś ten temat ?wow? jedynie w dwóch postach o tym napisałeś :? ... a to , że operacja to jedyna możliwość usunięcia wrodzonego prącia to akurat wiem, bo tak jak napisałem, w każdym poście o tym piszesz(jaki nie byłby problem to operacja...) :evil: ...i powtarzać się nie musisz ...ja jestem mądrala?? przeczytaj swoje wszystkie posty "po kilka razy" to się przekonasz kto się tak naprawę wymądrza.. :!: :twisted: :!: ...aaaa jeszcze jedno...jak masz coś pisać to zastanów się czy jest to związane z tematem i pisz na forum, a jak masz jakieś "ale" do mnie to pisz do mnie na priva :!: :!: i zauważ, że mi odpowiadać nie musisz....bo to Rubik ma do Ciebie pytania, a nie ja :!: :!:
pozdrawiam Cie serdecznie :!: :!: :D :twisted:

ZygZok - Sob 19 Sie, 2006

No i jak tam chłopaki jest już ktoś po jakichś ćwiczeniach z e-booka ?? bo ja ćwiczyłem przez 2-3 tygodnie tyle że nie regularnie i niestety poprawy zero :( mam skrzywionego w dół i to mocno nie wiem co robić operacja to dla mnie totalna ostateczność bo po pierwsze nie mam kasy na tyle a po drugie musiał bym to jakoś tak załatwić żeby nikt się nie dowiedział ale jak pisaliście wcześniej że trwa to tydzień to nie wiem czy mi się uda :( :( załamka totalna :( :(
Phobos - Pon 21 Sie, 2006

Mam ten sam problem co wy tylko że ja mam penisa do góry :?
Faster14 - Czw 24 Sie, 2006

Mam pytanie co do e-booka.Przy ćwiczeniach "prostowania zakrzywień" wie ktoś co znaczy dokładnie "dojenie w kierunku żołędzi" i dojenie w kierunku przeciwnym kierunku????Wspomnianego wcześniej w opisie filmu nie ma więc nie do końca wiem o co chodzi.Proszę o odpowiedź.
G-Unit-Soldiers - Nie 17 Wrz, 2006
Temat postu: Re: zagięcie prącia
KAMIL_SD napisał/a:
Hej mam Ten sam problem i tez nie wiem co z tym zrobic troszke sie bede wstydzic gdy pokaze go mojej dziewczynie nie wiem jak zaareguje na mojego ptaszka:)moze sa jakies sposoby oprocz operacji ???prosimy o radyy!!!

Radze wam sie nie martwic jezeli chodzi o zagiecia pracia. Mi samemu gdy stoi jest wygiety w lewo, i mojej dziewczynie to nie przeszkadza wrecz przeciwnie cieszy sie ze jest wyjatkowy

mister102 - Czw 19 Paź, 2006

usuniety
mister102 - Czw 09 Lis, 2006

koniec
Strikerx - Nie 12 Lis, 2006
Temat postu: odp
Powinieneś chyba wstawic fotke na wprost od boku słabo widać
krzysiosław - Pon 13 Lis, 2006

No chłopaki pocieszyliscie mnie mnie mnie i to bardzo! Mój podczas wzwodu skierowany jest ku górze z jakieś 20-30 stopni i co prawda nie robiłem tego ale wydaje mi się że to nie przeszkadzało w uprawianiu sexu. Co o tym myślicie?
ZygZok - Wto 14 Lis, 2006

@mister102

Ja też mam coś takiego jak na twoim zdjęciu moze nawet ciut bardziej skrzywiony :/ Próbowałes go już może w boju ?? można się normalnie ruchać czy niebardzo ?? pytanie do wszystkich w jakiej pozycji jest najlepiej z takim skrzywieniem w dół ??

mister102 - Sro 15 Lis, 2006

W boju go jeszce nie prubowałem.Narazie tylko w oralu ale na poczatku mysle ze ona byla lekko zdzwiona i sobie pomyslała "ale dziwny co to wogóle jest pierwszy raz takiego widze" ale poszło normlanie.
ZygZok - Sro 15 Lis, 2006

No dzieki troche mnie pocieszyłes :) ciekawe czy napisze ktoś jaka pozycja jest najlepsza do seksu z takim rodzajem skrzywienia bo moim zdaniem "na jeźdźca" czy inne fiki miki raczej odpadają jedynie klasyczna :/ mam to zamiar niedługo sprawdzić i mam nadzieje że wejdzie normalnie i nic ją nie będzie bolało...
PO - Wto 05 Gru, 2006

krzysiosław
No pewnie, że w seksie to nie przeszkadza.

PO - Wto 05 Gru, 2006

mister102

nie masz się czym martwić, takie skrzywienie to nic. kochanie sie z panną będzie fajne

PO - Wto 05 Gru, 2006

ZygZok

Spróbuj od tylca jest świetnie, i klasyczna.

savko - Sro 13 Gru, 2006

kurcze jestem nowy i też mam coś w tym stylu że penis w stanie wzwodu jest skierowany do dołu a nie w góre. A do jakiego lekarz trzeba sie z tym udać?
savko - Sro 13 Gru, 2006

ZygZog

Co do pozycji "na jeźdźca" to owszem da sie ale może być nie wygodnie. Przynajmniej mie nie było jak mnie "ujeżdrzała" :) . Trzeba uważać bo może zaboleć jek sie będzie to robic za szybko a przpadkiem wyskoczy :)

savko - Pią 15 Gru, 2006

Do jakiego lekarza trzeba sie z tym udać? Chodzi mi o niewłaściwe zagięcie penisa w czasie wzwodu.
Gość - Pią 15 Gru, 2006

Do urologa lub do chirurga urologa , a do prostowania takich wad służy urządzenie PM .
ola108 - Czw 04 Sty, 2007

Witam,
zajrzałam na forum ponieważ mój chłopak ostatnio zapytał mnie czy uważam to za narmalne, czy mi nie przeszkadza, że jego penis jest zagięty w dół.
Zdziwiłam sie tym pytaniem, bo samej nie przyszo mi to do głowy, tym bardziej, że jesteśmy razem od pół roku i wszystko jest super. Ale on zdawał się być tym trochę zaniepokojony - cóż mi nie przeszkadza, ale nie wiedziałam "czy to jest normalne" więc postanowiłam sprawdzić.
Po lekturze waszego forum okazuje się że wielu mężczyzn jest tak zbudowanych i nie jest to nic nadzwyczajnego. W zamian za rozwianie naszych wątpliwości, chciałam powiedzieć tym z Was, którzy się martwią, że absolutnie nie przeszkadza to w żaden sposób w seksie.
W pierwszej chwili można się troszkę zdziwić, że wygląda nieco inaczej niż tzw. standart, ale w praktyce spisuje się świetnie. :D
Jedyną pozycją która nie jest w 100% wygodna ( ale w sumie jest ok.) to pozycja na jeźdzca, ale totalnie rekompensują to doznania jakie dają wszystkie pozycje kiedy partner jest z tyłu - przy prostym penisie nie jest aż tak fajnie. Więc głowy do góry, zupełnie nie macie się czym martwić.
Mam nadzieję że nie odbierzecie tego jako wtrącanie się w męskie sprawy i że może chcielibyście wiedzieć, jak to wygląda z punktu widzenia kobiety.
Pozdrawiam

Strikerx - Czw 04 Sty, 2007
Temat postu: odp
Bardzo dziękujemy :*
muchomorek - Pią 05 Sty, 2007

Dziekujemy oli108 :) No to lece wykrzywiać wacka :D hehe A co ze skrzywieniem w bok?
rasta00 - Nie 07 Sty, 2007

Ola108 a jak bardzo jest skrzywiony penis Twojego chlopaka ?? ile stopni??
ola108 - Pon 08 Sty, 2007

Hej. Nie mam pojęcia ...nigdy tego nie mierzyłam...
we wzwodzie tak "na oko"od poziomu 10-15
pozdrawiam

anakin_solo - Pon 12 Lut, 2007

mój jest lekko zakrzywiony ku górze (w stronę brzucha) ale to chyba naturalne?
otes - Czw 15 Lut, 2007

ja se tak mysle ze zgecie w gore , o kilka stopni to swietna zaleta :) ,nie dosc ze pomaga stymulowac punkt g, to jest jest dostosowany do konstrukcji pochwy :) nic tylko sie cieszyc:)
kalikst19 - Pon 19 Lut, 2007

no witam jestem nowy i mam podobny problem tez zakrzywienie w dol, tez prosze o pomoc czy cos w tym rodzaju pozdrawiam
harold mckee - Sro 21 Lut, 2007

kalikst19 napisał/a:
no witam jestem nowy i mam podobny problem tez zakrzywienie w dol, tez prosze o pomoc czy cos w tym rodzaju pozdrawiam

podaj fote :) bedzie latwiej :)

kropek - Czw 22 Lut, 2007

harold mckee napisał/a:
podaj fote :) bedzie latwiej :)

Wcale nie musi dawać. Jeśli stwierdzi że skrzywienie będzie mu przeszkadzać w stosunku to jedynym rozwiązaniem jest zabieg. Nie ma nad czym dywagować.

Georgx4 - Czw 22 Lut, 2007

kalikst19 napisał/a:

Jesli skrzywienie nie jest duze to nie musisz nic z tym robic. :)

harold mckee - Pią 23 Lut, 2007

dlatego prosilem o zdjecie ... by bylo latwiej ocenic ..
mateuszeq - Sob 24 Lut, 2007

a u mnie

da sie cos zrobic zeby to bylo mniejsze skrzywienie ? a moze to do 18 roku sie zmniejszy?:P

Georgx4 - Sob 24 Lut, 2007

Czlowieku masz mienimalnie skrzywionego ponisa bez problemu bedzie mogl uprawiac sex itd wiec nie masz sie czym martwic jest wszystko w normie
Dzemaz - Sob 03 Mar, 2007
Temat postu: operować ?
[wycięte]
rodos77 - Pon 26 Mar, 2007

Witajcie, czytam Wasze opisy na temat skrzywienia penisa w dół, sam miałem takie skrzywienie, nie było uciążliwe, ale wyglądało inaczej iż u innych chłopaków. Nie apmiętam jak to się już stało, ale w końcu pojawiłem się u znanego urologa w Bialymstoku w jego rpywatnym gabinecie, potem pojawiłek się również w Białymstoku tyle że już klinice na stole. Operacja odbywała się poprzez zniczulenie wstrzyknięte w kręgosłup, więc cały mniejwięcej kontrolowałem to co się dzieje na stole (ale nie widziałem tego co robią z penisem). Wcześniej dostałem oczywiście takiego głupiego jaśka na rozładowanie napięcia przed operacją. Operację miałem jakieś 7 lat temu. Zaraz po operacji nie można mieć wzwodów aby nie uszkodzić szwów, dostaje się taki płyn na noc. Tak przez tydzień, po kilku dniach zdejmuje się opatrunek, penis wtedy wygląda nie zaciekawie. cały siny, opuchnięty, ale powoli się goi. Chyba przez 30 dni nie można z nim nic robic (żadnego walenia, seksu, itd). To uciążliwe, ale jak już minęło 30 dni to z miłą chęcią patrzyło się na prostszy, bo na pewno nie był on taki jak bym chciał penis. Zmiana była widoczna, na lepsze oczywiście, ale ręką można wyczuć zmiany w budowie u nasady członka. Urolodzy-chirurdzy coś tam podwiązują i są tam takie małe zgrubienia. I ważna rzecz, jednak w moim przypadku miałem wrażenie że stał się trochę krótszy, jakieś 2 cm. Nie jestem pewien, ale takie mam wrażenie. To tyle, jeśli ktoś ma jakieś pytania to piszcie. W BIałymstoku ogólnie takie rzeczy robi się codziennie i na sali może leżeć np. 5 chłopaków z tym samym problemem, w różnym wieku. Byli nawet po 40-tce.
zert - Pon 04 Cze, 2007

Witajcie widze ze macie takie same problemy co ja,ale głowa do gory mam 38 lat i dwoje dzieci tak ze penis w kształcie banana nic nie przeszkadza a w niektórych pozycjach bardziej stymuluje.Pozdrowienia
rasta00 - Sro 29 Sie, 2007

no Witam wszystkich :D
i jak z Waszym problemem??zdecydowal sie ktoś w końcu na operację ??piszcie co robicie z tym problemem bo widzę, żę osttanio to nikt tu nie pisze..czyżbyście się pozbyli już skrzywienia ?? :P

zenek123 - Wto 25 Wrz, 2007
Temat postu: heh
siemka czy 40-50 stopni penisa w dol to duzo czy malo u czy podjac sie leczeniu urologa czy moga w jakis inny sposob wyprostowac np. jakies masc itp....
P.S mam 13 lat

kaczmar_12 - Nie 03 Lut, 2008

Kurde ... Ja Mam Dopiero 13 lat a juz mam skrzywienie członka ... troche mi to nieumożliwia zwalenie ... wiec mówicie ze zostal tylko skalpel ?? ;( i nic innego sie zorbic nie da /? ;((

_________________________________________________________________________________
sławny bardziej ważny doceniony ma zdolności
podziemne znajomości z przeszłości teraźniejszości
poprowadzą w konsekwencji do sukcesów przyszłości
po stokroć mądzejszy bogatszy duchowo mocny

[ Dodano: Nie 03 Lut, 2008 ]
LoL usuwaja mnie z forum dla mojego i ich dobra ... nie wiem czmu ?? bo mam 13 lat ?? i co z tego ??

_________________________________________________________________________________
sławny bardziej ważny doceniony ma zdolności
podziemne znajomości z przeszłości teraźniejszości
poprowadzą w konsekwencji do sukcesów przyszłości
po stokroć mądzejszy bogatszy duchowo mocny