Luźne dyskusje o męskich sprawach - W slipkach... (!?)
lolek2 - Pią 21 Lip, 2006 Temat postu: W slipkach... (!?) Witam!
Od dziecka nosze slipki i ostatnio przeżucam się na bokserki rozumię to że jak się chodzi w luźnych bokserkach to mały lata po cąłych majtach a jak stanie to widać to na kilometr tylko apropo tych slipek... od dziecka nosze penisa skierowanego w dół(tak że przylega do jąder) a jak ostatnio patrzyłem na bielizne na allegro to wiekszość facetów miało pałe DO GÓRY ? heh kompletnie nie rozumie mnie by było nie wygodnie chodzić cały dzień z pałką ku górze? jak wy nosićie swoje jajka w slipkach? pytanie niby proste a mnie ostatnio zgieło jak zobaczyłem kolege na basenie co mia pałe w kąpielówkach skierowaną w lewo (krój taki jkak slipki)
wydawało mi się że kazdy nosi pałe na dół tak żeby przylegała do jąder a tu.. do góry? może mi ktoś na chłopski rozum wytłumaczyć?
PS mam 16 lat !
tomsel12 - Pią 21 Lip, 2006
ja nosze w dół tak jak ty
ja_ - Pią 21 Lip, 2006
Ja nosze tylko bokserki!!!!!
ja_89 - Pią 21 Lip, 2006
ja tez nosze ONLY bokserki, więc nie wiem jak jest w slipkach:P
skywalker - Pią 21 Lip, 2006
Ja na codzień chodze tylko w slipach i szortach a w bokserkach śpię... i w slipkach zawsze go nosze do góry... Nie wyobrażam sobie jakbym miał cały czas nosić w dół. Czasem jak sam sie przemieści to aż mnie korci żeby poprawić ale nie zawsze sie da w towarzystwie
Gość - Pią 21 Lip, 2006
ja wiem chyba czemu tak noszą, żeby laskkom pokazywac xD zeby zwracaly uwage chyba...
hildegrant - Pią 21 Lip, 2006
po 1 modele bielizny musza nosic "do gory" bo tego wymaga estetyka obiektywu...
po 2 nie jest mozliwe noszenie go "na wznak" w slipach czy bokserkach caly dzien...
normalne ze sie przewala z prawa na lewo...
natomiast nieuzasadnione jest noszenie pionowo w dol, jest to wyraznie niewygodne i na nieszczescie nie ma to uzasadnienia...
"wygoda noszenia" to bardziej skomplikowane zagadnienie...
tomsel12 - Sob 22 Lip, 2006
to radzicie nosic w góre ?
skywalker - Sob 22 Lip, 2006
No to pewnie "góra" górą
lolek2 - Sob 22 Lip, 2006
ja i tak będe nosił w dół bo nie mam ochoty żeby i się ciągle "przemieszczał" i jak tu się poprawić? jak w dół sie nosi to nic nie goni wszystko jest idealnie jakby nie bylo ! a to noszenie do góry to chyba faktycznie na pokaz... chociaż czy to tak "estetycznie" wygląda to ja nie wiem....
flashpoint - Sob 05 Sie, 2006
Gdzies czytałem że noszenie go w slipkach zakrzywionego w dół może powodować skrzywienie penisa.czy to prawda ??
existenz - Sob 05 Sie, 2006
Ja noszę w slipkach tylko do góry, a w bokserkach to już sami wiecie
con brio - Sob 05 Sie, 2006
| tomsel12 napisał/a: | to radzicie nosic w góre ? |
Najlepiej nosić tak:
http://gophi.rulez.pl/i/rzyg/gofuckurself.jpg
skywalker - Sob 05 Sie, 2006
Obleśne...
con brio - Sob 05 Sie, 2006
Dlaczego
Przecież jest na dół. A niektórzy tak lubią
rajstopmaniak - Sob 05 Sie, 2006
hehe, dobre, ale wolę nosić "normalnie" (znaczy sięw dół)
skywalker - Sob 05 Sie, 2006
Ja tam wole w góre <lol>
Bartazar91 - Pią 11 Sie, 2006
ja nosze wszystki rodzaje bielizny. i u mnie wyglada to tak w
bokserkach : pominmy
w obcisłych bokserkach : do gory
w slipach : na dół
oli7 - Sro 16 Sie, 2006
Ja nosze w nogawce i jest zajefajnie
con brio - Czw 17 Sie, 2006
No, z Twoim rozmiarem to te nogawki muszą być napewno długie
ja_89 - Nie 20 Sie, 2006
| oli7 napisał/a: | Ja nosze w nogawce i jest zajefajnie |
W nogawce jest najfajniej:) ... najgorzej jest tylko jak siedzisz i ci w nogawce stanie, a ktoś ci każe wstać nienawidze tego...
bambucza2208 - Pon 21 Sie, 2006 Temat postu: Re: W slipkach... (!?) ja slipy nosze od zawsze i penisa zwykle skierowanego do góry ! ! ! a wy jak nosicie
Kilek - Pon 21 Sie, 2006
Ja zawsze w gaciech chodzę i waca mam skierowanego ku dołowi a nawet powiem,z ę go specjalnie układam. A jak jest lato to chodzę na commando. Czyli ubieram sobie krótkie spodenki z siateczką w srodku i chodzę bez zadnych gaci czy boskerek
maros - Pon 21 Sie, 2006
najbardziej to lubię chodzić na waleta, lecz od czasu do czasu jak mnie najdzie to zakładam moje niebieskie stringi!!!!!!!!!
niusia89 - Pon 21 Sie, 2006
Ja chodze tylko w bokserkach a jak mi stanie to coz z tego... kazdemu staje kiedys nie... nie raz jak sie przebieralem w meskich szatniach mi stanol i nie robil nikt z tego wielkiej afery...
zxcdg - Czw 31 Sie, 2006
Ja ostatnio się też przebierałem w szatni i mi stanął i się nie przejmowałem wcale.
ja_89 - Nie 03 Wrz, 2006
Mi też czasami stał p[odczas przebierania ale staralem sie go tak ulozyc, żeby jak namniej bylo to widac. Oczywiście widziałem też kilku kolegow z namiotem podczas przebierania, a zwłaszcza rano np na obozach czy gdzies:)
Marcin_14 - Pon 04 Wrz, 2006
Ja nosze go do dołu. Bo nie wyobrażam sobie nosić go do góry.
Bo po pierwsze by mi ze slipek z góry wystawał a jak bi mi stanął to by to było na kilometr widać A w dół to mi wygodnie i jemu.
archie480 - Nie 10 Wrz, 2006 Temat postu: slipy
Marcin_14 - Nie 17 Wrz, 2006 Temat postu: Re: slipy
| archie480 napisał/a: | ja chodze od dziecka w slipach i nosze na dol czy to zle??
P.S
mam 14 lat |
Nie to nie jest źle. Każdy nosi jak lubi.
ccn - Pon 23 Paź, 2006
wlasnie jak mi spadnie w dol to ja go natychmiast porawiam nawet jak jestes w tramwaju D przeciez to takie niewygodne a jak jeszcze bedzie erekcja to wtedy ddopiero boli ;]]
harold mckee - Pon 23 Paź, 2006
ja tam wole w dol ...
biggi82 - Sro 25 Paź, 2006
Do góry lepiej, bo później łatwiej jest partnerce jak go dosiada wsuwając czy w dupkę czy w pochwę...
A jak jest ku dołowi - to mogą być przy niektórych pozycjach problemy.
Ja sam trzymam ku dołowi ale od jakiegoś czas w ogóle nie noszę bielizny. Zatem brak majtek - POLECAM!
harold mckee - Sro 25 Paź, 2006
u mnie ten pomysl niestety odpada, czesto mi staje nie wiem czemu ech.. troche to krepujace :/
| harold mckee napisał/a: | u mnie ten pomysl niestety odpada, czesto mi staje nie wiem czemu ech.. troche to krepujace :/ |
Hehe, to nie jestem sam.
Radzę sobie z tym jakoś. Z resztą mój Skarb bardzo się cieszy z tego powodu.
Poza tym spójrz na to z tej strony: A co jeśli nie chciał by stać?
Jak stoi to działa. A czy to aż tak krępujące? Nie sądzę. Szczerze powiedziawszy to raczej powód do dumy.
Myślę, że trochę inaczej o tym myślę.
Cieszę się, że mi staję. Zanim miałem partnerkę - dziewczyny gdy to widziały - napalały się. Gdy mam stałą partnerkę - tylko Ona ma się czym bawić. To mi wystarcza.
hehe wszystko jest ok .. ale ja mowie o sytuacji kiedy stoje np przy tablicy na macie i mi staje wtedy hahah czlowieku jaka jazda jak ktos to przyluka to pozniej nie mam zycia do konca dnia, hehe tak bylo z kumplem nie chce tego probowac na sobie, a wiele wiele roznych sytuacji w ktorych wlasnie ..
To mów, że nauczycielka Ci się podoba i od razu wszyscy się zamkną
Albo wskaż na tą dziewczynę, która śmieje się najbardziej
hehe to nie takie proste zawsze latwiej napisac lub powiedziec gorzej zrobic
Ty nic masz nie robić tylko powiedzieć
Ja nie miałbym z tym problemu. Zaryzykuj. Dostaniesz naganę ale wszyscy się zamkną i będę Cię mieli za kozaka
hehehe no looz jak kiedys taka sytuacja sie nadazy to sprobuje
Joe_Kos - Sro 25 Paź, 2006
pewnie że niebylo by problemu, isc i prosto z mostu powiedziec
Gość - Pon 30 Paź, 2006
slipy+pion= wspaniale!
tomek4545 - Wto 31 Paź, 2006
kazdy nosi na dupie to co ma i to co mu sie podoba
ja jestem za bokserami
i co z tego ze stoi chwalcie sie tym co macie moze po prostu inni zazdroszcza?
paulinka - Czw 02 Lis, 2006
wydaje mi sie że zdecydowanie lepiej jak sie nosi w góre ale oczywisci jak wam inaczej wygodnie wasza sprawa pisaliscie że Ci to nosza w góre chca sie pochwalic i pozytywnie kobitka lubi widziec zainteresowanie przez błysk w oku i stojacy interes rozmawiajac z kumpelami zdania mamy podzielone jeżeli chodzi o to w czym lubimy partnerów ogladac ale najlepiej jak dla mnie w obcisłych bokserkach chodz do normalnych też nic nie mam a znowu psiapsiuła nie uważa nic innego poza slipami co dla mnie-bez urazy-jest brzydkie staroswieckie ogólnie bleeeeeeeee
ic - Czw 02 Lis, 2006
kurde, jakoś nie wyobrażam sobie noszenia go w slipach do góry,grawitacja przecież działa.. powiedzmy, że zastanawia mnie natura techniczna tego podejścia
krisso - Wto 05 Gru, 2006
hej ja tam nosze wszystkie rodzaje bielizny w luźnych jak ktoś powiedział to grawitacja działa a w obcisłych nosze do dołu tak mi wygodniej i już. jeden wyjątrek jak mi stanie to wtedy łatwiej zakamuflować i skierować do góry a z czasem i tak opadnie.
tomaszq - Wto 25 Gru, 2007
jak bylem maly zawsze nosilem w gore a jak mi opadl to poprawialem i strasznie to wygladalo... teraz nosze w dol caly cxzas i poprawiam jak cos jest nie tak, zadko...
nosze obscisle bokserki...
Szymon7 - Sro 26 Gru, 2007
Nosze obcisle bokserki lub slipy a nosze go do gory, bo wygodniej
mirek18 - Czw 27 Gru, 2007
ja nosze ruznie w dol w prawo w lewo pod skosem ale nigdy do gory wrecz przeciwnie mnie to boli jak jest do gory ... a nosze i bokserki i slipki ale przezucam sie bardziej na bokserki wole jak jest luznije
roberto911 - Pią 28 Gru, 2007
W slipach do góry a w bokserkach na dół i w lewo! Wydaje mi sie że bokserki są o wiele wiele wygodniejsze mały leży sobie luźno!
..::AnDrEaS::.. - Sob 29 Gru, 2007
Ja zawsze nosiłem slipy, ale jak spróbowałem chodzić w bokserkach to już praktycznie się na nie przerzuciłem... Tylko muszą to być te bardziej obcisłe szorty, bo w luźniejszych jak napisał
| hipolit_20 napisał/a: | | nie lubie luźnych szortów ze względu na to że kutas lata tu i tam, czsami jest troche niekomforowo i nie brdzo wkladac reke za gacie i poprawiać a tak jak jest w slipach zawsze jest na swoim miejscu |
jest za luźno i jest to denerwujące...
Szymon7 - Nie 30 Gru, 2007
Zgadzam się, slipy i obcisle bokserki ROX kiedyś próbowałem się przerzucić na luźne bokserki, ale było mi w nich niewygodnie
mati03 - Czw 25 Gru, 2008
ja nosze obcisle boksy i pale mam na dole( na jajach)
sikor17 - Czw 08 Sty, 2009
Ja noszę slipy, obcisłe boxsy i rzadko normalne. Zawsze miałem pałe na dół, ale może teraz spróbuje nosić do góry. Tylko nie wiem czy jak będę przebierał się na WF to się odważę mieć do góry (nie wiem co pomyślą koledzy, bo mam małą pałę więc będzie lepiej widać)
arthuro - Czw 08 Sty, 2009
Ja nosze slipy, a przy tym mam duzy sprzet i zazwyczaj nosze w nich pale do gory, albo w bokserkach w lewej nogawce.
marbb - Sro 04 Lut, 2009
w slipach do gory nosze a w bokserkach to jak mu sie chce xD
napalony93 - Pon 16 Lut, 2009
ja tam zawsze nosiłem go do góry czy to w slipach czy w szortach ale w szortach czasem sie przemiesci ale to jakos dyskretnie poprawic sie staram choc nie zawze mozna.
PS
ja bym powiedział ze to mnie zaszokowalo jak mozna nosic go w dól heheh
Boss - Wto 19 Maj, 2009
Dobra. w dół rozumiem i tak nosze. Ale jak do ch*** wygląda penis noszony do góry?
konsi52 - Wto 19 Maj, 2009
LoL jak do góry? ;o pierwsze słysze xd
ukrryty - Wto 19 Maj, 2009
ja w slipkach zawsze do góry...
Boss - Wto 19 Maj, 2009
tzn? powiedz o co w tym kaman. zaciekawiło mnie. xD
konsi52 - Wto 19 Maj, 2009
no jak leżę to ok, ale jak idę i jest do góry do zaraz spada w dół xd
ukrryty - Wto 19 Maj, 2009
nie wiem no, ja w luźnych bokserkach też mam w dół, bo inaczej się nie da ale w slipkach da rade xd
Kakadu181 - Sro 20 Maj, 2009
Jeśli nie jest we wzwodzie to automatycznie na dole, ale wzwód mam na tyle silny, że automatycznie idzie do góry A nosze trzy rodzaje bokserekm- obcisłe krótkie(najrzadziej), bokserki obcisłe, długie i bokserki klasyczne długie
Boss - Sro 20 Maj, 2009
odpowie mi ktoś? xD
randy - Sro 20 Maj, 2009
Boss, tutaj (na zdjęciach) masz odpowiedź na swoje pytanie.
Boss - Sro 20 Maj, 2009
No, wreszcie ktoś odpisał. tak myślałem, że o to chodzi. ;p
Btw. Sprubuje tak i zobacze, ale chyba będzie mi wytawał... ;|
konsi52 - Sro 20 Maj, 2009
A możliwe, że Wy macie wzwód w góre ja mam prosto ;D
aj2 - Sro 20 Maj, 2009
ja tez do góry. w duł jakoś dziwnie...
Boss - Sro 20 Maj, 2009
A to ma jakieś plusy te noszenie do góry?
randy - Sro 20 Maj, 2009
Plusy Każdy nosi tak jak mu wygodniej. Ewentualnie jak założysz ciasne jeansy to będzie lepiej "wyeksponowany".
konsi52 - Czw 21 Maj, 2009
hehe ;P Ale kobiety nie są wzrokowcami ;D xD co do "wyeksponowania" ;D
3tom - Czw 21 Maj, 2009
Kobiety najbardziej zwracają uwagę na tyłek u faceta.
konsi52 - Czw 21 Maj, 2009
Hmm to, że zwracają to słyszałem ;D, ale że najbardziej? ;p
Luks - Czw 21 Maj, 2009
no nie tylko kobiety zwracają na to uwage , kto nie lubi zgrabnego tyłeczka , hehe
randy - Czw 21 Maj, 2009
| konsi52 napisał/a: | | hehe ;P Ale kobiety nie są wzrokowcami ;D xD co do "wyeksponowania" ;D |
No tak. Tylko ile już się postów pojawiało typu: "Mam 15 lat, 18 cm. Czy to nie za mało?". Albo "Mam 22 cm. Jak powiększyć?".
Prawda jest taka, że niektórzy faceci wmawiają sobie, że jak w gaciach nie ma porządnej pompki od roweru to żadna dziewczyna na nich nie spojrzy. Podobnie zresztą jak część kobiet z piersiami: minimum dwa arbuzy w staniku, bo jak nie, to choćby nie wiem jak ładna była i tak będzie sfrustrowana, że biustonosz nosi numer mniejszy od Pameli Anderson.
Luks - Czw 21 Maj, 2009
ja mam przeciętny rozmiar ( 15 cm) i nie muszę sie tego ani wstydzić ani ukrywać , większy nie będzie - choć nie ukrywam że podobają mi sie duże penisy , napewno większośc z nas by chciała mieć jeszcze dodatkowe 2-3 cm ale nie ma co robić z tego powodu tragedii , z tym jak z innymi rzeczami np z pensją , jedni zarabiają 2 tyś inni 20 tyś .
Boss - Czw 21 Maj, 2009
Jak można w ten sposób wyeksponować kutasa? Przecież w ten sposób ta 'górka' w gaciach się zmniejsza i tyle. ;p
[ Dodano: Czw 21 Maj, 2009 ]
Luks: ja tam bym nie chciał więcej... Nie wyobrażam sobie tego. -.- ;p
Luks - Czw 21 Maj, 2009
no to widocznie masz tyle żę Ci więcej nie trzeba ,
aj2 - Czw 21 Maj, 2009
| Boss napisał/a: | | A to ma jakieś plusy te noszenie do góry? |
jak stanie to nie przeszkadza. Jak bym miał w duł to by mi się podniósł do góry.
Shnitzel - Nie 26 Lip, 2009
Zawsze do góry - powód jest prosty - sam sie wysuwa i układa do góry lub w bok, poza tym jak by stanął to strasznie sie rozciąga skóra i to boli.
kacperro - Pon 27 Lip, 2009
Ja preferuję do dołu.
Trzymając małego w gaciach do góry dziwnie się czuję, jakoś niewygodnie. A po za tym podczas erekcji, żołądź 'ślimaczy się' i wtedy brudzi podbrzusze.
To moja sugestia
Shnitzel - Pon 27 Lip, 2009
| kacperro napisał/a: | | Ja preferuję do dołu. |
chciałbym to zobaczyć ponieważ ja nie mogę sobie wyobrazić trzymania do dołu i to jeszcze w czasie erekcji.
Barque - Pon 27 Lip, 2009
| kacperro napisał/a: | | A po za tym podczas erekcji, żołądź 'ślimaczy się' i wtedy brudzi podbrzusze. |
Ale nie wszystkim, u mnie na szczęście nie występuje zjawisko wydzielania śluzu, nawet przy dużym podnieceniu jest suchy.
Ale też noszę do dołu, gdyż po pierwsze do góry mi niewygodnie, poza tym gdybym dostał wzwodu penis zwyczajnie wyszedł by mi z majek i spodni, odsłaniając przy tym główkę - a tak się składa ze jak mi stanie to prawie do pępka sięga. Jak jest do dołu to się co najwyżej napręży, ale slipki go przytrzymają.
Czyżby to zależało od długości? bo skoro tak piszesz ze ąz by wyszedł przez spodnie...
Mi automatycznie sam się do góry ustawia.
Barque - Pon 27 Lip, 2009
Wydaje mi się że od przyzwyczajenia po prostu. Choć długość tu może mieć znaczenie również. Podejrzewam że krótsze penisy mogą się same ustawiać do góry, bo im łatwiej niż dłuższym, z racji prawa grawitacji.
Moim zdaniem to tez dlatego ze jak podciągasz bokserki do góry t automatycznie sie do góry ustawia ale nie przyszło mi do głowy grzebać w gaciach by penisa ustawiać - bo i tak penie inaczej się sam ułoży.
Boss - Wto 28 Lip, 2009
Ludzie, w bokserkach nie da sie do góry-przemieszcza się strasznie. ;p. I popieram kolege- wyleciałby mi z gaci jakby był do góry. ;]
Shnitzel - Wto 28 Lip, 2009
| Cytat: | | w bokserkach nie da sie do góry |
W worku (bardzo luźnych bokserach) to penie i tak ale nie wiem jak można zakładać luźne bokserki pod dżinsy - to sie wszystko zwija i zaciąga a i tak spodnie pionują w górę pałkę.
Moim zdaniem pałka w nogawce jest bardziej widoczna niż równolegle do linii rozporka.
Natomiast w innej bieliźnie nie ma jak wypaść.
Boss - Sro 29 Lip, 2009
Mi chodzi o to, że nawet w ciasnych bokserkach penis ma możliwość jakiś tam ruchów. Więc jeśli ustawisz go do góry to i tak sie przemieści wdól. xD
O luźnch bokserkach się nie wypowiem w ogóle. xD
xselix - Czw 03 Wrz, 2009
ja chodę w bokserkach i nie mam żadnego problemu
nonek - Czw 03 Wrz, 2009
a ja raz tak, taz tak. ale powiem Wam ze jak jest WF albo cos w tym stylu to lepiej slipki. Niewygodnie mi sie gra w pilke jak czuje ze mi lata w te i wewte, a nuz jeszcze wyskoczy.
adam230 - Nie 25 Paź, 2009
Ale jak można do góry nosić? Jak ja bym nosił do góry to by mi wystawał ze slipów? ?
andrzejgadar - Nie 25 Paź, 2009
Hehe. Taa, a jakbyś wzwodu dostał to by Ci zęby wybił....
Barque - Nie 25 Paź, 2009
| andrzejgadar napisał/a: | | Hehe. Taa, a jakbyś wzwodu dostał to by Ci zęby wybił.... |
Proszę się nie śmiać, ja mam tak samo, jak nosze do góry i dostanę wzwodu to mi wychodzi z gaci, a jak mam spodnie typu biodrówki to z nich tez wychodzi.. poza tym ni jest mi tak wygonie.
Anaksymenes - Nie 25 Paź, 2009
Ja zawsze chodzę w slipach...
slipy trzymają ptaszka w jednej pozycji bo w bokserkach to lata na różne strony, skórka się ściąga
Shnitzel - Nie 25 Paź, 2009
To czy sie nosi do góry czy do dołu zależy od jednej rzeczy - długości.
Barque - Nie 25 Paź, 2009
i przyzwyczajeń
Shnitzel - Pon 26 Paź, 2009
No jak ktoś ma krótkiego to siła rzeczy będzie mu ciężko nosić do dołu i jak ktoś ma 20cm monstrum ciężko bedzie mu nosić do góry bo ze spodni wyjdzie.
zwirek0074 - Pon 26 Paź, 2009
| Shnitzel napisał/a: | | No jak ktoś ma krótkiego to siła rzeczy będzie mu ciężko nosić do dołu i jak ktoś ma 20cm monstrum ciężko bedzie mu nosić do góry bo ze spodni wyjdzie. |
Piękna teoria GTPW
(General theory of penis wearing by Shnitzel)
po prostu nic dodać nic ująć
Barque - Czw 05 Sie, 2010
dobra - zmieniłem zdanie!! Nosze teraz w slipach do góry!!
No co - każdy może zmienić zdanie. Po prostu kupiłem sobie kilka par takich lepszych, powiedzmy z wyższej półki slipek i w nich znacznie lepiej "leży" w górę niż w dół
Shnitzel - Czw 05 Sie, 2010
Po prostu gacie po tacie to worek na jaja i kiełbasę w dzisiejszych czasach nosi sie parówkę (gładka i wygoloną), jak rownież parę dorodnych jąderek .Stad zminio sie podejście doprojektowania slipów
Shnitzel ale żeś to "poetycko" i apetycznie ujął. Ale to nie jest śniadanie w hotelu tylko forum.
apetycznie? a skąd się wzieło robienie lodów? albo walenie gruchy?
I co ma do tego śniadanie w hotelu?
bo na śniadania w hotelu często podaje się jajeczka i paróweczki
i zazwyczaj nie podają ich na fajansowym talerzu z PRL tylko na współczesnej porcealnie
Luks - Pią 06 Sie, 2010
a wracając do tematu ....
noszę tak jak sie ułoży , nie dbam o to , czasem do góry , czasem do dołu
mój jest troche zagiety na dół i staram sie do spania układać go w bokserkach do góry
może to coś pomoże , tak sie łudze
Gizi15 - Pią 06 Sie, 2010
ja noszę tylko i wyłącznie bokserki, a penisa układam na prawą bądź lewą stronę
Barque - Sob 07 Sie, 2010
a ptaszek nie ucieka?
aaa68 - Sob 07 Sie, 2010
czego ma uciekac , luźniej ma i nie poci sie, nie am zadbegi ucisku, nie kusi
harry_22 - Sob 14 Sie, 2010
Ja noszę slipy lub obcisłe bokserki. Rzadko luźne bokserki, bo nie lubię jak mi lata. Zresztą w slipach czy bokserkach obcisłych łatwiej ukryć wzwód
wróbel - Pon 16 Sie, 2010
Heh ja akurat nosze slipy i shorty hmm nie wiem co to za dziwne pytanie czy leży do góry czy do dołu O_o ? najlepiej przydatne są slipy jeśli ciągle macie wzwód
Boski89 - Wto 17 Sie, 2010
| wróbel napisał/a: | najlepiej przydatne są slipy jeśli ciągle macie wzwód |
Dlatego ja nosze slipy .
Rufus1 - Sro 18 Sie, 2010
Ja noszę różnie w zależnosci od potrzeby ale chyba najczęściej bokserki
|
|