Masturbacja - Komu dałbyś obciągnąć ?
Maciekboy - Sro 15 Sie, 2007 Temat postu: Komu dałbyś obciągnąć ? Ja - każdemu.
m4g1k_ - Sro 15 Sie, 2007
temat beznadziejny jak dla mnie, ale skoro już tu wpadłem...
PS: Prowadzisz jakąś ewidencję, pomaga Ci to funkcjonować? :/
Maciekboy - Sro 15 Sie, 2007
Tak, prowadzę ! Jestem kolegą R.G.
samelas - Pon 27 Sie, 2007
tylko dziewczyną <nie jestem gejem>
ziomq91 - Pon 27 Sie, 2007
A ja koledze <jestem gejem>
juicy7 - Pon 27 Sie, 2007
Wole kobiety.
Maciekboy - Wto 28 Sie, 2007
No i proszę państwa na dzisiaj wychodzi z ankiety, że w społeczeństwie mamy 22% homoseksualistów, 22% heteroseksualistów i aż 30% biseksualistów. Brawo !
CheshireCat - Wto 28 Sie, 2007
hehehe a ja jestem bi choć chyba bardziej ciągnie mnie do facetów
i lasce też dałbym obciagnąć
Mi$ieK - Czw 06 Wrz, 2007
Tylko koleżance
juicy7 - Sob 08 Wrz, 2007
Ja szczerze nie wyobrażam sobie, aby męszczyzna mi obciągał penisa. Bardzo nie ciekawe jak dla mnie. To nie dla mnie.
....................................................................................................................................
Nie wstydzę się tego ....... nie jestem gejem.
CheshireCat - Nie 09 Wrz, 2007
spoko
ludzie są różni i to jest piękne
juicy7 - Nie 09 Wrz, 2007
a co według ciebie nie jest piękne??
Julcio - Pon 10 Wrz, 2007
posłuchajcie ja gdybym był wolny to bym dał sobie obciągnąć ale kobiecie.
Ale mam takie pytanie, czy gdybyście mieli zawiązane oczy i siedzieli bez gaci i w pokoju by było 10 osób . 5 kobiet, 5 facetów, i nie wiedzielibyście kto wam robi loda to czy dało by się rade zauważyć różnice?? W sensie rozpoznać czy to robi facet czy kobieta??
BASF - Pon 10 Wrz, 2007
Ja nie mam zielonego pojęcia gdyż wiem tylko jak to jest ja robi to kobieta. Myślę, że facet miałby bardziej zdecydowane ruchy, bo facet sam wie najlepiej jak chce być pieszczony. To samo tyczy się kobiet.
Julcio - Pon 10 Wrz, 2007
Ktoś kiedyś mi powiedział tekst w stylu " tylko kobieta najlepiej dogodzi kobiecie i tylko facet najlepiej dogodzi facetowi". Ale mnie jakoś nie ciągnie do spróbowania .
Ale chyba masz rację BASF - ruchy u faceta mogły by być bardziej zdecydowane i mocniejsze. Tak myślę sobie teraz.
mar22 - Pon 10 Wrz, 2007
zgodzę się z przedmówcą.
Wiedząc, co nam sprawia przyjemność, staramy przekazać to w zbliżeniu z drugą osobą.
Stąd chyba ta uwaga, że prawdziwego loda zrobi tylko facet drugiemu facetowi.
Chociaż przyznam, są wyjątki
azdroj - Sro 12 Wrz, 2007
Wcale nie. To zleży od charakteru
qtasek - Sro 12 Wrz, 2007
Zaznaczyłem tylko koleżance... bo tylko partnerowi było takie troche dwuznaczne
mar22 - Sro 12 Wrz, 2007
azdroj napisał/a: | Wcale nie. To zleży od charakteru |
Co masz na myśli, mówiąc o charakterze?
Hubertttus - Czw 13 Wrz, 2007
Napewno każdemu z tym że jeśli mjałbym pewność że mi nie odgryzie
brooke_logan - Pią 19 Paź, 2007
Tylko mojej dziewczynie
m4g1k_ - Sob 20 Paź, 2007
Hubertttus napisał/a: | Napewno każdemu z tym że jeśli mjałbym pewność że mi nie odgryzie |
jak byłem gówniarzem (większym niż teraz ), też sięstrasznie bałem, że jak dam sobie zrobić dobrze jakiejś dziewczynie, to może jej coś odbić i odgryźć mi przyrodzenie
...przechodzi z wiekiem :]
zola - Sob 20 Paź, 2007
Komu bym dal obciągnąc?? Mojej nauczycielce bo jest moją kobietą
anakin_solo - Wto 23 Paź, 2007
koleżance
bambucza2208 - Sro 24 Paź, 2007
każdej dziewczynie która by pociągnęła...:D
Alex-sex - Sob 27 Paź, 2007
ja raczej kazdemu lubie gdy wszyscy sa szczesliwi xD wiec jakby kolega mial taka potrzebe by mi obciagnac, to czemu nie? Ale za to ja koledze raczej bym nie obciagnął
macus_s - Wto 06 Lis, 2007
ja każdemu czystemu i zdrowemu człowiekowi bym się oddał xD
ruski - Sro 07 Lis, 2007
juicy7 napisał/a: | Ja szczerze nie wyobrażam sobie, aby męszczyzna mi obciągał penisa. Bardzo nie ciekawe jak dla mnie. To nie dla mnie.
|
A ja wyobrażam i cały dzień myślę o sobocie - dniu nieograniczonego seksu gejowskiego.
Najbardziej w robieniu loda podnieca jak gęsta ostra broda partnera ociera się o moszną i nogi, wtedy przechodzą moje ciało dreszcze podniecenia. Dziewczyna nigdy nie dojdzie do takiej perfekcji jak podniecający mężczyzna. To zależy od chemii partnera/ki.
Technika to sprawa drugorzędna...
JaCooo - Sob 10 Lis, 2007
mi to obojętneee
Fajny_odlot - Sro 21 Lis, 2007
ja bym dał koleżance sewgo pena
Tomek18 - Czw 22 Lis, 2007
ja kazdemu... bo przeciez jak zamkniesz oczy to i tak i tak czujesz tylko przyjemnosc i nie widzisz kto to robi a mozna wyobrazić sobie nawet paris hilton osoby które mam w podpisie
Nightwish - Nie 02 Gru, 2007
Ja też każdemu, mi to tam nie robi różnicy a po co się ograniczać?
addam - Pon 03 Gru, 2007
Każdemu kto nie wyglądał by odrażająco.
ruski - Sro 05 Gru, 2007
orkrist - Wto 08 Sty, 2008
ja bym dal sobie zrobic tylko dziewczynie... nie mam nic do homo i bi ale mnie to osobiscie nie pociaga
Szymon7 - Pon 14 Sty, 2008
Raczej tylko facetowi kobiety nie dla mnie
Alex-sex - Sro 16 Sty, 2008
ruski napisał/a: | Dzisiaj właśnie obciągnąłem koledze z pracy... obrotny jestem
jutro kolega mi obciąga, lubię owłosionych, sam jestem trochę brodaty,
kobiety sa fajne, ale nie umieją, nie wiedzą jak zrobić, żeby było dobrze... |
Dziś sie właśnie umyłem...czysty jestem
jutro moja zona sie umyje, lubię ją czystą, sam jestem czysty
Mycie jest fajne...
Wasil22 - Sro 16 Sty, 2008
ja dałbym obciagnos autorowi tego postu bo widac ma na to ochotke:)
paszczaktychy - Pon 04 Lut, 2008
Wlasnie sie zastanawiam czy to jest homoseksualizm, ale wydaje mi sie ze nie. Jezeli kolega chce poprostu dogodzić drugiemu koledze, ale nie czuje do niego zadnego pociagu seksualnego, to chyba nie jest to homo. Ja dałbym obciągnąć tylko dziewczynie, nie chodzi o same mechaniczne ruchy obciągania, ale sam fakt, swiadomosc ze robi to osoba którą kochasz.
anakin_solo - Wto 05 Lut, 2008
no cóż, jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie, że dalbym obciągnąć facetowi. Pozwoliłbym tylko osobie płci żeńskiej z odpowiednim wyglądem
daniel - Czw 07 Lut, 2008
Wasil22 napisał/a: | ja dałbym obciagnos autorowi tego postu bo widac ma na to ochotke:) |
Me too
Alex-sex - Nie 10 Lut, 2008
pipipi, twoje fanatzje mnie przerazaja o_O...no ale loozik tez mialem takie fantazje
kwiatluk - Sob 23 Lut, 2008
ja wolałbym gdyby piekna kobieta do mnie podeszła i tak zrobiła:-D
woj76 - Wto 11 Mar, 2008
Ja chyba kazdemu kto by mnie nie obrzydzal W sumie to chcialbym zeby mi kiedys facet obciagna, ale jakos nie miewam takich okazji, raz kiedys po alkoholu jak spalem z kumplem to troche sie zaplatal w moich boxerkach udawalem ze spie, ale zanim sie zabral do roboty to usna :/ ale moze kiedys ...
Dwight - Wto 11 Mar, 2008
kolezance takiej co nie gryzie i fajna jest
snapee - Wto 18 Mar, 2008
zależało by to od sytuacji xD
mapapije - Sob 13 Wrz, 2008
koledze
love69 - Wto 16 Wrz, 2008
koledze jeśli był by gejem.
pawcio723 - Sro 17 Wrz, 2008
ja bardzo chciałbym żeby mi obciągnął kolega
love69 - Czw 18 Wrz, 2008
to poproś jakiegoś.
skutin - Sro 05 Lis, 2008
ja bym chciał, aby z jakiejś normalnej życiowej sytuacji wynikło obciąganie. Np w kiblu na uczelni, albo gdzieś w przebieralni w sklepie z ekspedientem:) marzenia
MacBoski - Sob 28 Mar, 2009
Zaznaczyłem opcję "tylko partnerowi", ale tak gdyby była możliwość, wybrałbym "zaufanej osobie". Koleżanki i koledzy brzmi zbyt ogólnikowo. Osoba z pracy, którą widzę raz dziennie jak po kawę idę i jej "cześć" powiem jest koleżanką, ale hmm... do buzi bym jej nic nie włożył, bo jej nie ufam.
Trochę dziwię się 157 osobom, które wybrały opcję "każdemu". Czemu się dziwię? Bo zarzygany menel spod monopolowego to też każdy...
Julcio napisał/a: | Ale mam takie pytanie, czy gdybyście mieli zawiązane oczy i siedzieli bez gaci i w pokoju by było 10 osób . 5 kobiet, 5 facetów, i nie wiedzielibyście kto wam robi loda to czy dało by się rade zauważyć różnice?? W sensie rozpoznać czy to robi facet czy kobieta? |
Jeżeli okolice narządów płciowych masz wydepilowane(jak np ja, a wnioskuje po avatarze, że ty także) to mężczyzn można wtedy po zaroście na twarzy rozpoznać. No oczywiście, jeżeli się rano nie ogolili...
Maciek16 - Nie 05 Kwi, 2009
ja bym dal kolezance i koledze mysle ze to bez roznicy kto obciaga byle by dobrze a podobno to chlopak sie umie lepiej zajac penisem bo wie co dobre
joker81 - Pon 06 Kwi, 2009
...............coz,..raczej nie obciagam pierwszemu lepszemu,nie chce czegos zalapac ,jak na razie mam komu
konsi52 - Pon 06 Kwi, 2009
tylko koleżance
guciozal - Pon 06 Kwi, 2009
Ja chyba tylko dziewczynie, którą kocham
sqrbaq - Czw 09 Kwi, 2009
A ja chyba każdemu
joker81 - Pią 10 Kwi, 2009
pewnie tak tylko piszesz,nie wierze
sqrbaq - Pią 10 Kwi, 2009
Nie musisz. Nie zamierzam tutaj tego udowadniać
joker81 - Pią 10 Kwi, 2009
a ja nie zamiezam Ci tego robic ,nie wiem co tam nosisz
Kornik93 - Pon 13 Kwi, 2009
Ja kazdemu kto nie jest aseksualny i nie wzbudza mojego obrzydzenia To w końcu mi ma być przyjemnie nie tej osobie
joker81 - Sro 15 Kwi, 2009
jesli ktos to juz robi to znaczy ze lubi i tez czerpie etz z tego przyjemnosc
ONANISTA00001 - Pią 21 Maj, 2010
Ja też każdemu.
randy - Sob 22 Maj, 2010
4 minuty wcześniej w tym temacie
ONANISTA00001 napisał/a: | Z kolei loda uważam za coś obleśnego i nie dałbym sobie zrobić, ani sam bym nie zrobił komuś. |
Szybko zmieniasz poglądy.
adi142 - Pią 06 Sie, 2010
płci żeńskiej w każdej formie czyli:
koleżance
nieznajomej
partnerce
Gizi15 - Pią 06 Sie, 2010
myślę, że w tym wieku drugiej płci bym nie dał. Ale koledze jak najbardziej i bezproblemowo
love508 - Pią 06 Sie, 2010
ja tez kazdemu
Luks - Pią 06 Sie, 2010
a ja nie każdemu
napewno facetowi , aby dobrze wyglądał , wiedział jak to robić i najlepiej do końca
love508 - Pią 06 Sie, 2010
hey piszac kazdemu nie mam na mysli pijakowi tez, piszac kazdemu - bo taka opcja vyla w ankiecie, chodzi o to ze dziewczynie, chlopakowi, nie zaleznie od orientacji
harry_22 - Pią 06 Sie, 2010
Ja też zarówno kobiecie jak i mężczyźnie
Luks - Pią 06 Sie, 2010
spoko , spoko love508 żeby życie miało smaczek ......
ja jednak wole facetów , zwłaszcza takiego jednego
aaa68 - Pią 06 Sie, 2010
a co to za przyjemnośc z facetem? okropne
Luks - Pią 06 Sie, 2010
okropne to jest życ w obłudzie i zakłamaniu , ja jestem gejem i dla mnie nikt tak dobrze nie robi loda jak FACET
jeśli chodzi o seks oralny to dam se ręke uciąć że gdy heterykowi zasłoni sie oczy i facet będzie obciągał to będzie taka sama rozkosz jak z kbietą , o ile nie lepiej
aaa68 - Pią 06 Sie, 2010
ok spoko, moze za bardzo pojechałem, wybacz
Luks - Pią 06 Sie, 2010
spoko
jeden woli kobiety , drugi mężczyzn a trzeci i kobiety i mężczyzn
harry_22 - Sob 07 Sie, 2010
No i tak wychodzi, że co trzeci z nas lubi i kobiety i mężczyzn. Ja chyba jestem 3.
alan - Pon 06 Wrz, 2010
Ja tylko koleżance. Żona jest do wyższych celów.
SmarujRogala - Nie 03 Paź, 2010
Kobieta robi lepiej od fceta ma lepsze usta
Don Pedro - Nie 13 Lut, 2011
Kobietom,tylko
wawrzyk23 - Czw 31 Mar, 2011
komuś zdrowemu, kto umie to dobrze zrobić
haster69 - Sob 04 Lut, 2012
Tylko i wyłącznie kobiecie.
Madbeat - Nie 05 Lut, 2012 Temat postu: Jak wyżej Tylko kobiecie
Rufus1 - Pon 06 Lut, 2012
wawrzyk23, mam analogiczne zdanie
frodo.88 - Pon 06 Lut, 2012
Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, więc w sumie nie wiem, ale pewnie zdecydowanie kobiecie (choć pewnie gdyby się zdarzyło, że mężczyzna to pewnie też)
As18 - Sob 11 Lut, 2012 Temat postu: Każdemu Ja prawie każdemu bym dał.
|
|