Luźne dyskusje o męskich sprawach - FETYSZE
paulinka - Wto 12 Gru, 2006 Temat postu: FETYSZE a wiec co was kreci? co sprawia iż wasze napalenie wzrasta? jestem strasznie ciekawa:) wiec prosze piszcie drodzy chlopcy :*
harold mckee - Wto 12 Gru, 2006
mnie przedewszystkim podnieca to kiedy ona jest przy mnie wiem ze jest tylko moja dotyka mnie ... caluje ... piesci ... glaszcze .. mowi ze jestem kochany itp
skywalker - Sro 13 Gru, 2006
A ja lubię pieścić plecy mojej partnerki i obszar troche wyżej pośladków i lubie gdy ona robi to samo
paulinka - Sro 13 Gru, 2006
| skywalker napisał/a: | A ja lubię pieścić plecy mojej partnerki i obszar troche wyżej pośladków i lubie gdy ona robi to samo |
to ciekawe:) jeszcze nie słyszlam że plecy sa opszarem wysoko erotycznym
harold mckee - Sro 13 Gru, 2006
widziesz ile sie nowosci mozesz dowiedziec
paulinka - Sro 13 Gru, 2006
| harold mckee napisał/a: | widziesz ile sie nowosci mozesz dowiedziec |
niom wkoncu po to tu siedze żeby sie czegos dowiedziec i zarazem sie czym s podzielic ale nie drazmy tego tutaj
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp Ja uwielbiam pieścić, całować partnerke po karku jednocześnie obejmując od tyłu jej piersi mocno przyciskając do siebie pokazując przy tym swoją dominacje a także pieszcząc je rękoma...
harold mckee - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
| Strikerx napisał/a: | Ja uwielbiam pieścić, całować partnerke po karku jednocześnie obejmując od tyłu jej piersi mocno przyciskając do siebie pokazując przy tym swoją dominacje a także pieszcząc je rękoma... |
no patrzcie dominator nam sie znalazl hehehe
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp
harold mckee - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
oj no nie gniewaj sie to niemialo Cie obrazic
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp No ja myślę...ale nie wmówisz mi że lubisz jak tylko kobieta dominuje...
u nas nie ma czegos takiego jak dominacja wszystko jest po rowno
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp Nie pisałem o tej dominacji tak dosłownie...chodziło mi raczej o to że lubię czasami pokazać dziewczynie kto tu jest mężczyzną...u mnie dziewczyna przeważnie zdaję się na mnie
hehehe nie no ofc .. zazwyczaj wene przejmuje ja hehe ale no nie traktujemy tego w przedziale dominacji
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp No to normalne że się nie traktuje tego jak dominacja...przecież nie chodzi o to kto jest lepszy kto jest "na górze" :d :d. Mam nadzieje że wiesz o co mi chodziło
wiem teraz to juz sie drocze hehe hehe zeby bylo troche ciekawiej
p.s. spojrz na swoja skrzynke
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp <nono> nie ładnie tak...:d.A co do skrzynki dobre :d:d
ojjjj hehe to z symaptii
skywalker - Sro 13 Gru, 2006
Ja zawsze jestem na górze więc można powiedziećże dominuję A równość jest wtedy gdy leżymy na boku
Bruno Pelletier - Nie 24 Gru, 2006
Ja uwielbiam kiedy mój facet ubiera dres :D:D
paulinka - Pią 29 Gru, 2006
| Bruno Pelletier napisał/a: | Ja uwielbiam kiedy mój facet ubiera dres :D:D |
zdecydowanie orginalne!!!!
paulinka - Pią 29 Gru, 2006
ja lubie faceta w obcisłych bokserkach jak penisek stoi ładnie to wyglada, albo stringi z jakas fajna aplikacja np. słonik
u kobiet lubie pas do pończoch i ponczoszki, stringi:) mini spudniczke bluske z dekoldem mmmmmmmm
podobaja mi sie też kolczyki w sutkach
i tatuarze na łydkach(u facetów)
kocurek - Wto 02 Sty, 2007
ja lubię jak facet ma na sobie białe skarpetki
BASF - Czw 19 Kwi, 2007
Ja uwielbiam kobiety z malutkimi piersiami i kobiety w kolorowych sklarpetkach mmmmm
PZDR BASF
Bruno Pelletier - Sob 21 Kwi, 2007
paulinka, ten fetysz jest jednym z najczęściej spotykanych fetyszy
love508 - Sob 21 Kwi, 2007
moimi fetyszami sa :
u kobiety - dlugiew czarne zadbane wlosy
u facetow - ciemne owłosienie
mmmmmmmmmmmm
paulinka - Pon 23 Kwi, 2007
| Bruno Pelletier napisał/a: | paulinka, ten fetysz jest jednym z najczęściej spotykanych fetyszy |
nigdy nie słyszalam żeby kogos dres podniecał!!!ale jak sobie pomysle to wole jak mój chlopak po domu w dresach chodzi a nie w dzinsach bo lepiej widac jak sie cieszy i łatwiej sie dobrac
Alex-sex - Czw 03 Maj, 2007
mnie u kobiet - włosy (uwielbiam sie bawic wlosami szcegolnie mojej dziewczyny)
u facetow - stopy (jak widze stopy zadbanego chlopaka to jestem podjarany xD)
skywalker - Czw 03 Maj, 2007
Ja też uwielbiam bawić sie włosami ale jeszcze bardziej lubię całować plecy partnerki
Alex-sex - Czw 03 Maj, 2007
no masz racje dziewczyny maja fajne wlosy<mniam xD> //stoooopy...<marzyciel> lol
luter - Czw 03 Maj, 2007
u kobiet rajcują mnie długie pachnące włosy, oraz gładka aksamitna wręcz skóra ich dłoni. Dotyk takich dłoni powoduje u mnie stan natychmiastowej gotowości. dotychczas poznałem tylko jedną taką osobę, która miała tak gładkie dłonie...i chyba dlatego (m.in.) byliśmy ze sobą dość długo.
bad ziom - Pią 04 Maj, 2007
Ja tak ajk poprzednicy - jarają mnie wlosy, czasem nie moge sie opanowac, to na lekcjach pieszcze wlosy kolezanek - one nie maja nic przeciwko :P
Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007
a jakby dziewczyny byly lyse to co?? xD
Bruno Pelletier - Pią 04 Maj, 2007
| paulinka napisał/a: | | Bruno Pelletier napisał/a: | paulinka, ten fetysz jest jednym z najczęściej spotykanych fetyszy |
nigdy nie słyszalam żeby kogos dres podniecał!!! |
no, jak widać na załączonym obrazku - mało jeszcze słyszałaś
jak już pisałem to jeden z najczęściej spotykanych fetyszy. No a co do stóp - owszem, ale tylko u mojego chłopaka Poza tym On jest moim Jednym Wielkim Fetyszem :D:D
Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007
hmmm...BRUNO zawsze chcialem ci zadac to pytanie: kiedy doszedles do wniosku ze jetses homo??
qtasek - Nie 06 Maj, 2007
Moim fetyszem są pończochy i rajstopy, oczywiscie nie noszone przeze mnie tylko jakies zgrabne kobiece nóżki
budnis - Nie 06 Maj, 2007
Mnie powalają włosy. Brunetka, długie do połowy ramion końcówki zakręcone do wewnątrz a grzywka lekko opadająca na oko i policzek.
Bruno Pelletier - Czw 17 Maj, 2007
Alex-sex, z tego co pamiętam to już w podstawówce
snapee - Czw 17 Maj, 2007
ja mam bzika na punkcie kostki u nogi u laski musi byc widoczna kostka i takie wciecia za kostka z obu stron no bo inaczej to laska ma noge taka "dragowata" a tak sexownie to wyglada :d tak mrrr
ankylosaurus - Czw 17 Maj, 2007
| snapee napisał/a: | ja mam bzika na punkcie kostki u nogi u laski musi byc widoczna kostka i takie wciecia za kostka z obu stron no bo inaczej to laska ma noge taka "dragowata" a tak sexownie to wyglada :d tak mrrr |
Brzuch laski z zarysem mięśni, taki płaski, no a potem rodchodzące się na boki biodra... tyłek... przód tyłka Nic specjalnego... wiem, nic nie poradzę
PunX - Czw 17 Maj, 2007
| qtasek napisał/a: | Moim fetyszem są pończochy i rajstopy, oczywiscie nie noszone przeze mnie tylko jakies zgrabne kobiece nóżki |
zdecydowanie to samo oraz cycuszki lekko odslonione to naprawde podnieca wzbudza wyobraznie
snapee - Pią 18 Maj, 2007
biust? hmmm nie moze byc zaduuuzy P nie lubie przesadzonych taki by w reke wchodzila piers to okkk
Xardas - Pon 21 Maj, 2007
Nie lubie zbyt chudych dziewczyn musi mieć czym oddychać a podniecają mnie najbardziej stopy (podobnie ja u Alexa ) szczerze to jak facet ma zadbane stopy to też jest fajne. a i jeszcze białe skarpetki to podstawa. Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest ) dziewczyna musi mieć białe skarpetki albo w paski kolorowe (stópki)
Bruno Pelletier - Pon 21 Maj, 2007
aaaa..... no tak..... zapomniałem o skarpetkach
zaczyna robić się ciepło - więc sypatyczne krótkie spodenki, białe skarpetki i ciemne adidasy najlepiej takie do kostki mniam
kocurek - Wto 29 Maj, 2007
| Bruno Pelletier napisał/a: | aaaa..... no tak..... zapomniałem o skarpetkach
zaczyna robić się ciepło - więc sypatyczne krótkie spodenki, białe skarpetki i ciemne adidasy najlepiej takie do kostki mniam |
faktycznie, widok poprawiający humor
czasem wytrzymać nie idzie jak an mieście gdzieś taki obok ciebie przejdzie, albo jeszcze siądzie...
hmm [rozmarzony]
dar862 - Wto 29 Maj, 2007
fakt taki widok się nigdy nie opatrzy, zawsze trzaska po oczach
BASF - Wto 29 Maj, 2007
| Xardas napisał/a: | | Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest ) |
Hm po Twojej wypowiedzi domyślam się, że należysz to tej grupy osób, które do garnituru zakładają białe skarpetki. Nie wspomnę tu już o czarnych spodniach.
dar862 - Wto 29 Maj, 2007
Panowie!! skarpety dobiera się do konwencji i zamysłu tego co ma się na sobie, więc czasami białe skarpetki są niemal wskazane!! no moze jeśl mowa o adidasach to białe oczywiście, ale tylko stopki, bo takie co zakrywają pół łydki budzą we mnie rozbawienie
kocurek - Sro 30 Maj, 2007
| dar862 napisał/a: | pPanowie!! skarpety dobiera się do konwencji i zamysłu tego co ma się na sobie, więc czasami białe skarpetki są niemal wskazane!! no moze jeśl mowa o adidasach to białe oczywiście, ale tylko stopki, bo takie co zakrywają pół łydki budzą we mnie rozbawienie |
ja w 99% noszę białe skarpetki, zarówno stopki jak i dłuższe, ale stopki są wygodzniejsze w taką pogodę. ciemne tylko do garniaka
dar862 - Sro 30 Maj, 2007
uu nie to u mnie zależy to od butów, koloru góry no i w jakich spodniach jestem! ja muszę jakoś wyglądać, żeby się nikt nie czepił... dlatego kupowanie skarpet i bielizny w różnym wydaniu sprawia mi tyle przyjemności tak już mam, że slipy, bokserki, szorty, etc. musze mieć pod kolor! inaczej czuję się niekomfortowo wiem wiem dziwne
Alex-sex - Pią 01 Cze, 2007
mnie bardzio jaraja męskie stopy takich fajnych chlopaków , ale uwielbiam włosy dziewczyn
Xardas - Pią 01 Cze, 2007
| BASF napisał/a: | | Xardas napisał/a: | | Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest ) |
Hm po Twojej wypowiedzi domyślam się, że należysz to tej grupy osób, które do garnituru zakładają białe skarpetki. Nie wspomnę tu już o czarnych spodniach. |
do garnituru się zmuszam i zakładam czarne ale ja i tak wkładam garnitur raz do roku więc takie małe poświęcenie. podniecają mnie żylaste ręce nie wiem dlaczego ale tak jakoś mam
dar862 - Sob 02 Cze, 2007
| Xardas napisał/a: | | BASF napisał/a: | | Xardas napisał/a: | | Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest ) |
Hm po Twojej wypowiedzi domyślam się, że należysz to tej grupy osób, które do garnituru zakładają białe skarpetki. Nie wspomnę tu już o czarnych spodniach. |
do garnituru się zmuszam i zakładam czarne ale ja i tak wkładam garnitur raz do roku więc takie małe poświęcenie. podniecają mnie żylaste ręce nie wiem dlaczego ale tak jakoś mam |
ja praktycznie zaprzyjaźniłem się z garniturem, jak trzeba to trzeba
o gad a u mnie własnie odwrotnie!! patrze na swoje ręce i robi mi się niedobrze!! takie suche i żylaste. najgorsze dłonie musze trzymać w górze to nie widać tak bardzo!! ale cóż zrobić takie geny
Alex-sex - Sob 02 Cze, 2007
ja nawet lubie garnitur i oczywiscie mam ciemne skarpetki do niego a tak na codzien to nosze biale nike czy cos
ja osobiście jestem uczulony na białe skarpetki!! staram się kupować jeśli już to jakąś łamaną biel, nigdy śnieżnobiałe(choć mam kilka par to w ogóle w nich nie chodzę!!)
kocurek - Sob 02 Cze, 2007
uczulony? a jakie masz objawy
| kocurek napisał/a: | | uczulony? a jakie masz objawy | zacztynam warczeć i leci mi piana z pustka
kocurek - Nie 03 Cze, 2007
| dar862 napisał/a: | | kocurek napisał/a: | | uczulony? a jakie masz objawy | zacztynam warczeć i leci mi piana z pustka |
hmm, znaczy budzi się w tobie zwierzę. a tylko jak ty je masz czy jak ktoś je ma to też. zastanawiam się czy nie natknąć się an ciebie w takowym stroju
dar862 - Nie 03 Cze, 2007
| kocurek napisał/a: |
hmm, znaczy budzi się w tobie zwierzę. a tylko jak ty je masz czy jak ktoś je ma to też. zastanawiam się czy nie natknąć się an ciebie w takowym stroju |
jak mam to rozumieć ?!?
aby wywołać u mnie taki stan wystarczy kilka czynników. M. in. Ten w/w
kocurek - Nie 03 Cze, 2007
jak masz to rozumiec? DOSłOWNIE
dar862 - Nie 03 Cze, 2007
może jestem nierozgarnięty, ale wciąż nie łapię kon(pod)tekstu
proszę o wykładnie łopatologiczną!!!
kocurek - Wto 05 Cze, 2007
| dar862 napisał/a: | może jestem nierozgarnięty, ale wciąż nie łapię kon(pod)tekstu
proszę o wykładnie łopatologiczną!!! |
ty + ja w białych skarpetkach = ......
dar862 - Wto 05 Cze, 2007
| kocurek napisał/a: | | dar862 napisał/a: | może jestem nierozgarnięty, ale wciąż nie łapię kon(pod)tekstu
proszę o wykładnie łopatologiczną!!! |
ty + ja w białych skarpetkach = ...... |
=...
masz bardzo wybujałą fantazję!! najprawdopodobniej bym Cię wyśmiał za te skarpetki
kocurek - Wto 05 Cze, 2007
fakt, mam bujna wyobraźnię. ale ty nie łapiesz niektórych żartów. pozdrawiam
dar862 - Wto 05 Cze, 2007
załapałem na samym początku, tylko byłem ciekaw co będzie dalej...
PeWu - Sob 09 Cze, 2007
A mnie strasznie keca dmskie stopy lubie je piescic nie tylko rekami ale i jezykiem (lubie ich smak i zapach no chyba ze wala to gozej ale takie po calym dniu sa fajne ) najbardziej lubie ich spody i paluszki a podczas stosunku lubie je dotykac. Lizanie spodow, miedzy paluszkami i ssanie paluszkow jest fajne. Byla bardzo krecilo jak se bawilem jej stopami a teraz nie mam komu . Stopy wydzielaja silne feromony jak by ktos nie wiedzial. Uwazam ze to fajny fetysz pozatym kolezanki po za jedna tak samo mi mowia .
[ Dodano: Sob 09 Cze, 2007 ]
najleprze sa stopy bose
[ Dodano: Sob 09 Cze, 2007 ]
Lubie z nich zlizywac np bita smietane, miod idp
bad ziom - Sob 09 Cze, 2007
Bleh, niestety mnie to obrzydza... :P Stopy, niewazne czy damskie, czy meskie, kojarza mi sie z brudem, to jakis odchyl czy co?
PeWu - Sob 09 Cze, 2007
Nie odchyl tylko fetysz. Dziesiecu kolezanka sie podoba , jednej nie (pewnie ma platfusa), 4 mowia ze kazdy cos tam lubi innego i ze im nieprzszkadza . Dwum klezanka tak sie awilem i bardzoim sie podobalo jedna czasem sama poprosi zebym sie jej stopkami pobawil
BASF - Sob 09 Cze, 2007
| bad ziom napisał/a: | Bleh, niestety mnie to obrzydza... :P Stopy, niewazne czy damskie, czy meskie, kojarza mi sie z brudem, to jakis odchyl czy co? |
Z brudem??? To trzeba się myć !!!! Z brudem to mi akurat kojarzy się np. toaleta na Dworcu Centralnym w Warszawie.
Alex-sex - Sob 09 Cze, 2007
ja tez uwielbiam spody stóp sa takie podniecające ^^
PeWu - Nie 10 Cze, 2007
Jak masuje sie dziewczynie (nie wiem czy lewa czy prawa kostke) to pobydza sie ja seksualnie , jak sie mizia we dwoje stopa o stope to oboje pobudza a jak sie masuje koncowke piery lekko z boku (wiem dokladnie jakie miejsce ) to mozna wywolac sraczke
Aries - Sro 08 Sie, 2007
Piękne kobiece dłonie. Raczej z konkretnym wyglądem. Ala Angieliny Jolie.
Ups ;] wyszło szydło z worka.. tak tak potrafię rozpoznać kobiety po dłoniach
tomek333 - Sro 08 Sie, 2007
a mnie podniecaja kobiece biodra i kobiece wlosy na glowie oczywiscie a szczegolnie ich zapach...
buble-buble - Sro 08 Sie, 2007
mam małe pytanie, bardzo śmieszne z resztą: co to są fetysze??
adadverts - Sro 08 Sie, 2007
| buble-buble napisał/a: | | mam małe pytanie, bardzo śmieszne z resztą: co to są fetysze?? |
Fetyszyzm - uzyskiwanie satysfakcji seksualnej głównie lub wyłącznie w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym - fetyszem.
buble-buble - Sro 08 Sie, 2007
aha, fajnie ;p i tak nie czaję ale to szczegół
kocurek - Czw 09 Sie, 2007
| buble-buble napisał/a: | aha, fajnie ;p i tak nie czaję ale to szczegół |
hmm, to nie jest takie trudne. fetysz, to przedmiot, sytuacja, jakiś element, który zwiększa podniecenie podczas stosunku. np. fetyszem mogą być skórzane troje, białe skarpetki, pejcz, kajdanki, przywiązywanie do łóżka, owoce, bita śmietana, miejsce publiczne itd.
zrozumiałeś...?
skywalker - Czw 09 Sie, 2007
Do bitej śmietany polecam miód
buble-buble - Czw 09 Sie, 2007
ahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no już czaję
pablos84 - Czw 09 Sie, 2007
do bitej smietany moga byc tez truskawki, albo syrop karmelowy
|
|