Luźne dyskusje o męskich sprawach - Kto z was pozwoliłby potrzymac swojego penisa ?
Penisek2001 - Czw 25 Cze, 2020 Temat postu: Kto z was pozwoliłby potrzymac swojego penisa ? Piszcie tu kto by pozwolił potrzymac penisa na przykład przy sikaniu
Ajay - Czw 25 Cze, 2020
Ja bym pozwolił, ale trochę bym się wstydził.
Per Rectum - Pią 26 Cze, 2020
Hehe... A co za problem.
Czuly91 - Pią 26 Cze, 2020
Obcej kobiecie z przyjemnością ☺️ szczególnie jakby mnie nakryła gdzieś przypadkiem
onesa - Pią 26 Cze, 2020
Pytanie komu?
Penisek2001 - Pią 26 Cze, 2020
onesa, to pytanie do wszystkich chłopaków to jest moje marzenie
Oleg_1981 - Nie 28 Cze, 2020
Czuly91 napisał/a: | Obcej kobiecie z przyjemnością ☺️ szczególnie jakby mnie nakryła gdzieś przypadkiem |
Wyglada jakys mial jakies kompleksy kolego. Wyobraz sobie ze masz obie rece w gipsie i obojczyk. W domu jest kumpel a Ty jestes po 4 browarach. Rozumiem ze lejesz w pory zamiast go poprosic o pomoc?
Czuly91 - to tylko sikanie
[ Dodano: Nie 28 Cze, 2020 ]
Penisek2001 napisał/a: | Piszcie tu kto by pozwolił potrzymac penisa na przykład przy sikaniu |
Bez problemu bym dal chociaz mialbym jedno ale - wolalbym Cie poznac zanim moje berlo powieze na chwile komus
hhhh - Pon 29 Cze, 2020
Dla mnie żaden problem
Mveedy - Czw 06 Sie, 2020
Bardzo chętnie
onesa - Czw 06 Sie, 2020
Oleg_1981 napisał/a: | Czuly91 napisał/a: | Obcej kobiecie z przyjemnością ☺️ szczególnie jakby mnie nakryła gdzieś przypadkiem |
Wyglada jakys mial jakies kompleksy kolego. Wyobraz sobie ze masz obie rece w gipsie i obojczyk. W domu jest kumpel a Ty jestes po 4 browarach. Rozumiem ze lejesz w pory zamiast go poprosic o pomoc?
Czuly91 - to tylko sikanie
[ Dodano: Nie 28 Cze, 2020 ]
Penisek2001 napisał/a: | Piszcie tu kto by pozwolił potrzymac penisa na przykład przy sikaniu |
Bez problemu bym dal chociaz mialbym jedno ale - wolalbym Cie poznac zanim moje berlo powieze na chwile komus |
Moja koleżanka jest pielęgniarką oraz miała ostatnio taką sytuację. Musiał codziennie myć młodego chłopaka, który miał połamane dwie ręce oraz nogi.
Lowicz - Czw 06 Sie, 2020
Dla mnie to też nie był by problem, mimo że jestem hetero
onesa - Pią 07 Sie, 2020
Nie ma ponoć osób w 100% homo oraz hetero. Bardzo wiele osób, które są hetero oraz jest w związku z osobą drugiej płci, mają doświadczenia w przeszlości z inną płcią. Zarówno kobiet jak i mężczyzn.
Młody człowiek odkrywa nowe rzeczy i jest ciekaw doświadczeń.
2001 - Pon 28 Gru, 2020
Ja bym pozwolil
Kamil_ke96 - Wto 29 Gru, 2020
no moze przy sikaniu spoko, no co normalne ze trzeba sie odlac
ale jakby to sprawilo kumplowi radoche, to tym bardziej spoko
Kraków 26 - Pon 04 Sty, 2021
Ja bym pozwolił bardzo chętnie. Może jest jakiś kolegą z Krakowa zainteresowany 😀
Damian2006 - Sob 28 Sie, 2021
Ja chętnie bym pozwolił, tylko komuś młodszemu niż 20 lat, bo sam mam 15
[ Dodano: Pią 24 Wrz, 2021 ]
raz z wujkiem poszliśmy do łazienki, a z racji tego że kabiny były zajęte to poszliśmy do pisuaru. Z wujkiem mam bardzo dobre relacje, wiec on zażartował czy mi potrzymać, a ja wtedy wyjąłem penisa z rozporka i powiedziałem "trzymaj" i potem ja też mu trzymałem
Truwonder92 - Pon 04 Paź, 2021
Ja bym na luzie pozwolił. Piszcie jak coś
adriano19 - Pon 11 Paź, 2021
Ja dzisiaj pozwoliłem koledze...
bartosso - Wto 12 Paź, 2021
Też bym pozwolił Byłoby ciekawe
dkbb - Wto 19 Paź, 2021
adriano19 napisał/a: | Ja dzisiaj pozwoliłem koledze... |
do czegoś wiecej doszło?
adriano19 - Wto 19 Paź, 2021
Wtedy nie, ale kilka dni temu waliliśmy razem (każdy sobie sam).
Damian2006 - Sro 27 Paź, 2021
A no i jeszcze dałem potrzymać kolegom w szatni od wf
Marek.Marecki - Sro 20 Lis, 2024
Mógłbym dać
Tkpsk - Czw 21 Lis, 2024
Wzajemna mastutbacja, spoko sprawa
Anima2626 - Nie 24 Lis, 2024
Też bym dał potrzymać. Kiedyś dawałem trzymać kumplowi i mi walił, a ja jemu.
juansto - Pon 25 Lis, 2024
Anima2626 napisał/a: | Też bym dał potrzymać. Kiedyś dawałem trzymać kumplowi i mi walił, a ja jemu. |
A tak z ciekawości to jesteście bi?
Przeciętny 30 - Wto 26 Lis, 2024
Wiele razy waliłem koledze. Ale to było tak dawno...
Łili - Pią 29 Lis, 2024
Jestem obrzezany całkowicie i jakby ktoś chciał to bym dał złapać tylko automatycznie zaczął by się wzwód przy pisuarze 😅
danjacob - Nie 01 Gru, 2024
Nie miałbym z tym problemu.
Tobik95 - Pon 02 Gru, 2024
Ja bym dal potrzymac. Lata temu z szwagrem wracalismy z imprezy, musielismy sie odlac, wiec stoimi razem przy drzewku i sie pyta czy mi moze potrzymac, mowie jasne. A ja jemu tez potrzymalem
Czuly91 - Sro 04 Gru, 2024
4,5 roku temu pisałem w tym temacie, że nie wyobrażam sobie tego, żeby inny mężczyzna dotykał mojego penisa. Duże musiały zajść zmiany w mojej głowie, świadomości i poczuciu seksualności w tym czasie, gdyż na dzien dzisiejszy... Na pewno nie byłbym już tak stanowczo na nie...
Zuo111 - Wto 10 Gru, 2024
Ja bym bezproblemowo dał potrzymać innemu, sam też bym się odwdzięczył.
sx707 - Czw 12 Gru, 2024
Ja też bym bez problemu dał potrzymać i chętnie bym potrzymał czyjegoś
Ancymon - Pon 16 Gru, 2024
Czuly91 napisał/a: | 4,5 roku temu pisałem w tym temacie, że nie wyobrażam sobie tego, żeby inny mężczyzna dotykał mojego penisa. Duże musiały zajść zmiany w mojej głowie, świadomości i poczuciu seksualności w tym czasie, gdyż na dzien dzisiejszy... Na pewno nie byłbym już tak stanowczo na nie... |
[Sarkazm]Zobaczcie, co ta wredna tęczowa ideologia robi z porządnymi ludźmi [/Sarkazm]
Siwy1945 - Wto 21 Sty, 2025
Nie miał bym z tym najmniejszego problemu żeby dać potrzymac swojego penisa jeśli zdążyła by się taka sytuacja
seba2000 - Sro 29 Sty, 2025
mialem okazje złapać męskiego kutasa i w żaden sposób nie czułem się gejem. Czułem jak jebany wielki kutas się robi grubszy i większy. fajne uczucie złapać męskość za jaja było to przyjemne doświadczenie.
fenis - Czw 30 Sty, 2025
seba2000 napisał/a: | mialem okazje złapać męskiego kutasa i w żaden sposób nie czułem się gejem. Czułem jak jebany wielki kutas się robi grubszy i większy. fajne uczucie złapać męskość za jaja było to przyjemne doświadczenie. |
Opiszesz całe doświadczenie?
penol260 - Pią 31 Sty, 2025
Właśnie mężczyźni powinni sobie trzymać penisy! Takie jest moje zdanie każdy zdrowy facet sobie wali, a w grupie zawsze raźniej jest, pojęczeć razem można . Ja jestem hetero mam dziewczynę od 4 miesięcy i normalnie się zachowuje, a panowie w grupie powinni się wspierać i razem sobie walić jeden drugiemu. Penis to tak samo jak każda inna część ciała, stopa, ręka, twarz, brzuch. Na zachodzie Francja, Niemcy, Czechy to jest normalne że w szatni chodzi się nago, to jest naturalne! A w Polsce jeszcze długo lat upłynie aż będzie naturalizm, większość jest zawstydzona i ma jakieś kompleksy, to trzeba eliminować i edukować społeczeństwo.
penny7 - Nie 02 Lut, 2025
Jestem hetero ale mam takie doświadczenie. Trzymając penisa innemu mężczyźnie kiedy on bawił się moim. Bardzo szybko doszedłem.😊
fenis - Pon 03 Lut, 2025
penny7 napisał/a: | Jestem hetero ale mam takie doświadczenie. Trzymając penisa innemu mężczyźnie kiedy on bawił się moim. Bardzo szybko doszedłem.😊 |
W jakich okolicznościach było to doświadczenie? Opiszesz?
penny7 - Pon 03 Lut, 2025
Już gdzieś tu na forum opisywałem te historię. To było w kinie Bizariusz. Czasem lubiłem tam zaglądać z ciekawości, ale nigdy nic nie robiłem. Wtedy, kiedy to miało miejsce stałem w korytarzu i zerkałem na film. Jeden gość szepnął do mnie "hej". Stał w drzwiach takiego małego pomieszczenia. Wszedłem z ciekawości w sumie. Od razu zaczął rozpinać spodnie, więc ja też. Ściągnęliśmy je i on stanął bokiem do mnie ale odwrócony twarzą do tyłu. Chwycił mnie za penisa więc ja jego też. Zaczęliśmy sobie delikatnie masować na wzajem. W sumie powtarzałem to co on, bo to był dla mnie pierwszy raz. W pewnym momencie wyjął mi go z dłoni jakby chciał uniknąć zakończenia. Odwrócił się, przychylił jakby chciał mojego zobaczyć z bliska i tak mnie spuścił. Podziękował mi i od razu podciągnął spodnie jakby sam nie chciał kończyć.
Przeciętny 30 - Pon 03 Lut, 2025
Kiedyś za młodych lat dosyć często miałem okazję i trzymałem kogoś penisa. Dziś uważam że to normalna cześć ciała jak każda inna. Pytanie jest tylko czy trzymamy bo trzymamy czy trzymamy w celu żeby zrobić komuś dobrze 🙂
penny7 - Wto 04 Lut, 2025
Myślę, ze trzymanie penisa w dłoni jest dla obu stron przyjemne, a do jakiego finału to zaprowadzi zależy już od samych uczestników zabawy. Przyjemność może być tak mentalna jak i cielesna niekoniecznie zakończona wzajemnym "wystrzałem".
minetman - Sro 12 Lut, 2025
Widzę że, wielu chętnych do potrzymania sobie i innym tylko odległości kilkusetkilometrowe i jak to zrobić? Jak tu żyć Panie Premierze.
Anima2626 - Wto 04 Mar, 2025
juansto napisał/a: | Anima2626 napisał/a: | Też bym dał potrzymać. Kiedyś dawałem trzymać kumplowi i mi walił, a ja jemu. |
A tak z ciekawości to jesteście bi? |
Nie, jesteśmy hetero. Kiedyś regularnie waliliśmy sobie nawzajem. Teraz oboje mamy żony. Ale jak by była możliwość to powtorzyłbym z chęcią taką zwalkę .
betor - Sro 12 Mar, 2025
Anima2626 napisał/a: | juansto napisał/a: | Anima2626 napisał/a: | Też bym dał potrzymać. Kiedyś dawałem trzymać kumplowi i mi walił, a ja jemu. |
Nie, jesteśmy hetero. Kiedyś regularnie waliliśmy sobie nawzajem. Teraz oboje mamy żony. Ale jak by była możliwość to powtorzyłbym z chęcią taką zwalkę . |
No cóż, może by nie odmówił jakbyś mu zaproponował
Anima2626 - Pią 14 Mar, 2025
betor napisał/a: | Anima2626 napisał/a: | juansto napisał/a: | Anima2626 napisał/a: | Też bym dał potrzymać. Kiedyś dawałem trzymać kumplowi i mi walił, a ja jemu. |
Nie, jesteśmy hetero. Kiedyś regularnie waliliśmy sobie nawzajem. Teraz oboje mamy żony. Ale jak by była możliwość to powtorzyłbym z chęcią taką zwalkę . |
No cóż, może by nie odmówił jakbyś mu zaproponował |
Niestety rozniosło nas po Polsce i mieszkamy daleko od siebie.
ICoTeraz - Nie 16 Mar, 2025
Osobiście nie miałbym nic przeciwko potrzymać komuś. Swojego też bym chętnie dał.
Jednak jeśli chodzi o jakieś konkretne osoby, to chyba byłoby mi łatwiej z kimś obcym lub świeżo poznanym niż na przykład z dobrym znajomym.
Przeciętny 30 - Nie 16 Mar, 2025
To ja odwrotnie. Robiłem to z dobrym znajomym 🙂
Ancymon - Pon 17 Mar, 2025
ICoTeraz napisał/a: | Jednak jeśli chodzi o jakieś konkretne osoby, to chyba byłoby mi łatwiej z kimś obcym lub świeżo poznanym niż na przykład z dobrym znajomym. |
Poruszyłeś ciekawą sprawę.
Raczej nie chciałbym z całkiem obcą osobą, tak na pierwszym spotkaniu, bez żadnej wcześniejszej rozmowy.
No ale z dobrym znajomym też nie, no chyba, że ta znajomość opierałaby się wyłącznie na tego typu kontaktach.
Pinoki0 - Sro 25 Cze, 2025
Prawie każdy moj bliższy znajomy co najmniej pokazał mi swojego, przeważnie było i trzymanie i jakieś delikatne pieszczoty ;P Jednak jeszcze kilku moglbym znalezc. Faceci powinni czasami pozwalac sobie w zaufanym męskim gronie na podotykanie się nawzajem, jest to przyjemne i nie każda dziewczyna jest na to gotowa xD
michalza - Sro 02 Lip, 2025
Pinoki0 napisał/a: | Prawie każdy moj bliższy znajomy co najmniej pokazał mi swojego, przeważnie było i trzymanie i jakieś delikatne pieszczoty ;P Jednak jeszcze kilku moglbym znalezc. Faceci powinni czasami pozwalac sobie w zaufanym męskim gronie na podotykanie się nawzajem, jest to przyjemne i nie każda dziewczyna jest na to gotowa xD |
Niech zgadnę, każdy z nich ma partnerki?
Woytex - Wto 19 Sie, 2025
Pinoki0 napisał/a: | Prawie każdy moj bliższy znajomy co najmniej pokazał mi swojego, przeważnie było i trzymanie i jakieś delikatne pieszczoty ;P Jednak jeszcze kilku moglbym znalezc. Faceci powinni czasami pozwalac sobie w zaufanym męskim gronie na podotykanie się nawzajem, jest to przyjemne i nie każda dziewczyna jest na to gotowa xD |
Kurde, to ja mam jakichś bardziej konserwatywnych kumpli obecnie
michalza - Sro 20 Sie, 2025
U mnie raz się zdarzyło ale ogólnie z wiekszościa by nie przeszło
penny7 - Sro 20 Sie, 2025
Mnie kilka dni temu przytrafiła się zabawa po raz drugi w karierze. Tym razem miejscem akcji była plaża. Najpierw luźna rozmowa, żeby nawiązać jakiś "flow" podczas której się sami masturbowaliśmy. Potem zapytałem czy można dotknąć. Zgodził się i tak przeszliśmy do wzajemnego walenia.
potrzebny - Sro 20 Sie, 2025
penny7, gdzie Ci sie przytrafiła taka historia? 😃
Wydmy na dość odosobnionej dzikiej plaży 😉 Zresztą było ciut więcej niż masturbacja 😉 .
penny7, nieźle. To ja dzisiaj miałem podobną historię na plaży Zawady w Warszawie
Zabawiliście się do wzajemnego wytrysku?
penny7, w tym wypadku tylko nowopoznany kolega się zabawiał przy rozmowie i doszedł. Ja jedynie sie przyglądałem
betor - Czw 21 Sie, 2025
No nieźle, gdzie Wy te dzikie plaże znajdujecie? Ja szukałem ale wszędzie gdzie pójdę to pełno ludzi
penny7 - Czw 21 Sie, 2025
potrzebny napisał/a: | penny7, w tym wypadku tylko nowopoznany kolega się zabawiał przy rozmowie i doszedł. Ja jedynie sie przyglądałem |
No właśnie to ma swój fajny klimat. Zabawa podczas rozmowy. My ucięliśmy sobie kilka "small talków" bo za każdym razem kiedy go mijałem stał na skraju wydm dotykając stojącego penisa. Ja wtedy podchodziłem i coś tam o pogodzie, o tym że ludzi tu mało i takie tam pitu pitu. W tym czasie też się zabawiłem. Za każdym razem podchodziłem bliżej i w końcu zapytałem czy mogę go dotknąć. Zgodził się i też mnie zaczął zabawiać. Oczywiście dodatkowym smaczkiem było to, że urywałem się na spacerki kiedy żona leżała na kocu i surfowała w necie 😁
@betor, na dzikie plaże trzeba niestety dalej od dużych miast i ośrodków wczasowych uciekać. Dobrze jak w pobliżu jest jakaś plaża naturystów. Zawsze jakiś amator zabawy się trafi. Dają sygnały zwykle. Dotykają się kiedy przechodzisz, czasem pokazują erekcję albo zwyczajnie patrzą się na Ciebie i czekają jak zareagujesz. Ja po prostu zaczynam pocierać penisa dyskretnie i też się patrzę. Dla osób postronnych wygląda jakbym tylko ściągał piasek z kutasa.
potrzebny - Czw 21 Sie, 2025
betor, w Warszawie to plaża nudystów na Zawadach i naprzeciwko na Błotach po praskiej stronie
dkbb - Pią 22 Sie, 2025
Ja polecam plaże przy Wiśle za Kazimierzem Dolnym. Oczywiście trzeba się trochę dłużej przejsć.
Siwy1945 - Pon 25 Sie, 2025
Nie mam problemu z na gościa nie krępuje się więc mógł bym dać potrzymać bez problemu czy kiedy jest w pełnym spoczynku i jest bardzo mały tak samo kiedy jest kilkanaście razy większy w pełnej erekcji wszytko zależało by od sytuacji w danym momencie
|
|