Luźne dyskusje o męskich sprawach - >>>....JAK bierzecie prysznic :?:?::?::?:

bambucza2208 - Nie 12 Lis, 2006
Temat postu: >>>....JAK bierzecie prysznic :?:?::?::?:
mam pytanie !! :?: jak bierzecie prysznic to bez slipów czy w slipach ????
a ja sobie lubicie poleżec w wannie to bez slipów czy w slipach !!

bo ja osobiscie wole kąpać się bez slipów i dawać luzy jądrą i penisowi ::): !!

czekam na wasze wypowiedzi !!

skos - Pon 13 Lis, 2006

nie no jak można się kąpać w slipach
Strikerx - Pon 13 Lis, 2006
Temat postu: odp
Przychylam się do pytania powyżej...
antares - Pon 13 Lis, 2006
Temat postu: >>>....JAK bierzecie prysznic :?:?::?::?:
Oczywiście bez slipów
aartii - Pon 13 Lis, 2006

Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, ażeby się we własnej łazience i we własnej wannie kąpać w slipach, ani w czymkolwiek innym.
bambucza2208 - Pon 13 Lis, 2006
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:

przed obawą ze ktoś się wprosi do ŁAzienki !!

harold mckee - Pon 13 Lis, 2006

jak wyzej.
kocurek - Wto 14 Lis, 2006
Temat postu: Re: odp
bambucza2208 napisał/a:
Strikerx napisał/a:

przed obawą ze ktoś się wprosi do ŁAzienki !!

no i co z tego, czy ja musze odczuwac jakis dyskomfort podczas kapieli we wlasnym domu - to byloby chore. no a jak ktos sie wprosi to chyba bardziej zaskoczy go moj widok pod prysznicem w slipkach niz nago.

Bruno Pelletier - Sob 18 Lis, 2006

oj dzieci dzieci.....
ja_89 - Sob 18 Lis, 2006

Nie pojmuje jak można się w domu kąpać w bieliźnie...... Boze, jak słychać wodę to nikt nie wchodzi, zresztą ludzie wiedzą, że się kąpiesz, bo może widzieli jak wchodziłem, albo jest zapalone światło, można zapukać -.- poza tym co się stanei jak cię ktoś gołego zobaczy, nie umrzesz od tego.
Ps. jest tkaie coś jak zasłonka...

tomek4545 - Sob 18 Lis, 2006

jak dle mnuie to jest rzecz nie pojetna
jak mozna sie kompac w bieliznie??
od wstydu do wlasnego ciala mozna dostac jakiejs choroby

chrisx005 - Pon 02 Kwi, 2007

Prysznic, kąpiel oczywiście nago,jak mozna kąpać się naprzykład w bokserkach xD. to to samo co by kapać się w koszulce przeciez, :P
ame - Wto 03 Kwi, 2007

bambucza2208 napisał/a:
luzy jajką
,
bambucza2208 napisał/a:
luzy jądrą
yhy brawo :shock: :?
lolek17 - Wto 03 Kwi, 2007

kąpiel w majtkach - nigdy. niby jak umyjesz swojego Wacka porządnie , skoro podczas koąpieli trzymasz go w majtkach?
chyba ze ktos wstydzi sie sam siebie :p ale to i tak bez różnicy :mrgreen:

Strikerx - Wto 03 Kwi, 2007
Temat postu: odp
oczywiście bez slipów...:D
20latek - Wto 03 Kwi, 2007

na golasa a jak inaczej
zola - Wto 03 Kwi, 2007

No jasne ze bez, a jak cudownie jest we dwoje :D
Gość - Sro 04 Kwi, 2007

Oczywiście, ze na golasa:)

Inaczej sie nie da, bo jak umyć choćby penisa przez majtki :)

Vassil - Sro 04 Kwi, 2007

Ja tam też się kąpie bez gaci i nie wiem jak można się kąpać we własnym domu z majtkami na dupie. A ja mam troszkę inne pytanie: Czy na basenie bierzecie prysznic w kąpielówkach czy bez??? Jeśli o mnie chodzi to bez i nie wiem czemu niektórzy faceci nie ściągają gaci i jaeszcze jak sobie penisa myją to się odwracają, zasłaniają i ogólnie robią cuda niewidy, żeby przypadkiem nikt nie zobaczył ich "skarbu" - penisa. Czekam na odpowiedzi i sorry za zmiane tematu.
jeff400 - Sro 04 Kwi, 2007

ten temat lub bardzo podobny sie przewija na forum czy ktos tu moze zrobić porządek ??
albo kogo takie rzeczy rajcują ?
ludzie !!!!!!!!!!!
Moja uwaga nie ma na celu kogos obrażać jakby coś !!!!!!!!!!!!!!!
:D

:D :D :D

Młody12 - Sro 04 Kwi, 2007

jeff400
jak nie chcesz to nie czytaj tematów które się powtarzają, pozatym niektórzy są nowi i może nie mają czasu czytać pokolei tematów,. Tak więc po co ten s
tres i po co sie tym przejmować. Wesołych świat wielkanocnych życzę wszystkim.

arekarek - Pon 09 Kwi, 2007

Ja tam sie kapie bez gaci na basenie, to wzmacnia moje poczucie meskosci, a Wam?
adadverts - Pon 09 Kwi, 2007

arekarek napisał/a:
ten temat lub bardzo podobny sie przewija na forum (...)
albo kogo takie rzeczy rajcują ?

Ja też zauważyłem, że temat nagości pod prysznicem przewija się w co najmniej kilku tematach na tym forum, a także na wielu innych forach. Widać, że ludzi to rajcuje :) Mnie też :mrgreen:

arekarek napisał/a:
Ja tam sie kapie bez gaci na basenie, to wzmacnia moje poczucie meskosci, a Wam?

Ja też się bez gaci kąpię, bo lubię. Może i ma to coś wspólnego z poczuciem męskości.

arekarek - Pon 09 Kwi, 2007

No wlasnie.
love508 - Pon 09 Kwi, 2007

jak mozna w ubraniu brac kompiel ?
Alex-sex - Pon 09 Kwi, 2007

no wlasnie ja nie wyobrazam sobie by kompac sie w slipach/bokserkach no rozumiem na basenie plywac ale pod prysznicem sciagam je ale w domu to nago sie kompie i biore prysznic :P ja nie widze w tym nic dziwnego

Alex-sex napisał/a:
no wlasnie ja nie wyobrazam sobie by kompac sie w slipach/bokserkach no rozumiem na basenie plywac ale pod prysznicem sciagam je ale w domu to nago sie kompie i biore prysznic :P ja nie widze w tym nic dziwnego

dokladnie tak, kapiac sie w slipkach czy w czyms innym w domku w wannie czy podprysznicem uwazam wrecz za dziwactwo

luter - Pon 09 Kwi, 2007

jak można kąpać się w majtkach - to idiotyczne. No chyba , że równocześnie pierze sobie te majtki, gratuluję pomysłu :lol:

2 w 1 :)
scimitar - Pon 16 Kwi, 2007

Był taki kawał:
Dlaczego księża kąpią sie w slipkach?
- Bo nie mają serca patrzeć na bezrobotnego ;)

Widać mamy tu nie tylko ludzi świeckich na forum :)

luter - Pon 16 Kwi, 2007

scimitar napisał/a:
Był taki kawał:
Dlaczego księża kąpią sie w slipkach?
- Bo nie mają serca patrzeć na bezrobotnego ;)

Widać mamy tu nie tylko ludzi świeckich na forum :)
hehe, dobre :lol:
harold mckee - Wto 17 Kwi, 2007

nie wyobrazan sobie inaczej jak tylko BEZ :P no przeciez takto kiedy go uwolnisz od ciemności ? :O hehe dajcie mu troszke swiatla :P
Młody12 - Wto 17 Kwi, 2007

ja tez kapie sie bez majtek.Zreszta wogole nigdy by mi nie przyszlo kapac sie "z".Ale nigdy nie mow nigdy.no wiec zobacze co mi palnie do głowy w przyszlosci.Ale jak ktos sie kapie z to jego sprawa i jego przyjemnosc.
Georgx4 - Wto 17 Kwi, 2007

w zyciu nie wpadlem na pomysl zeby kapac sie w slipach a jak ktos wejdz to co z tego nie mam sie czego wstydzic :)
luter - Wto 17 Kwi, 2007

harold mckee napisał/a:
nie wyobrazan sobie inaczej jak tylko BEZ :P no przeciez takto kiedy go uwolnisz od ciemności ? :O hehe dajcie mu troszke swiatla :P

taaak, światło to może większy urośnie! :mrgreen:

lalala80 - Czw 19 Kwi, 2007

Jak można kompać się w gaciach :?: :!: :?: :!: :?: :!: :idea: :shock:
jeff400 - Czw 19 Kwi, 2007

Czy moderator może usunąc taki głupi i absurdalny temat posta , szczerze mówiąc kto to wymyslił!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil:

zola - Czw 19 Kwi, 2007

Moim zdaniem też Moderator powinien usunąć ten temat, ale na naszym forum nie panują jakiekolwiek zasady tak jak na innych forach, jeśli Moderator nie ma za dużo czasu na pilnowanie porządku na forum, zgłaszam swoją kandydaturę na jeszcze jednego Moderatora forum. Mam dużo wolnego czasu, jestem w dziesiątce najaktywniejszych użytkowników forum.
jeff400 - Czw 19 Kwi, 2007

zola popieram !!
potrzeba chyba moderatora bo duzo tematów jest bez sensu !!!!!!!!!!!!!!
:( :(

Gość - Czw 19 Kwi, 2007

Bo ja jak biore prysznic, to nie tylko zakładam slipy, ale też kozuch i czapkę, bo czsami cholernie zimna woda z rur leci :) (oczywiście żartuję), ale naprawdę pare tematów jest niepotrzebnych i możnaby je usunąć z forum
harold mckee - Czw 19 Kwi, 2007

eeeeee tam :> nie przesadzajmy :P przeciez nie musisz ich czytac :P ani zagladac :P :) a jesli kogos to interesuje nie widze problemu :P azeby one tutaj byly :)
Gość - Czw 19 Kwi, 2007

I tak i nie. Wiadomo, że panuje wolność słowa i każdy ma prawo zadań najdziwniejsze pytanie, i oczywiście może otrzymać najdziwniejszą odpowiedź. Tylko czasami jedno nie za mądre pytanie pociąga za sobą drugie, a myślę że nie chcemy mieć bałaganu na forum.
Wielu forumowiczów szuka na prawdę pomocy, bo są młodzi, bo wstydzą się swoich problemów i oczywiście powinno się im pomóc. Natomiast jeżeli ktoś ma pytanie, czy kąpiemy się w majtkach, to coś z nim jest nie wporządku, bo chyba sam się myje w nich myje.
Myślę że pytań retorycznych powinno się unikać na forum, ponieważ denerwują nie tylko mnie ale jak widze i innych forumowiczów.

Pozdro wszystkim

zola - Czw 19 Kwi, 2007

U nas na forum nikt nie przestrzega zasad Netykiety-zachowań w internecie, za spamowanie nikt nie rozdaje ostrzeżeń, ogólnie Admini i Modzi mało czasu poświęcają na porządek na forum. Przydała by się Nam osoba która zapanuje nad porządkiem na forum żeby nikt nie zaśmiecał nam serwera niepotrzebnymi postami, kiedy jacyś użytkownicy się kłócą próbował opanować sytuacje. Zgłaszam swoją kandydaturę na Moderatora forum, jeśli ktoś jest za proszę mnie poprzeć
kgdynia - Czw 19 Kwi, 2007

kaliberek9 napisał/a:
popieram

jo wy jak politycy tylko na awanse ,,,,,

harold mckee - Czw 19 Kwi, 2007

tez moge stanac do konkursu,

ale wiem ze i tak nic z tego .. bo kiedys juz pisalem do nich .. o to .. i nic z tego nie wyszlo wladowali tylko swojego czlowieka ktory przestal tu juz cokolwiek robic - tak mysle .. :P

gienek_1989 - Pią 20 Kwi, 2007

:idea: mam pomysł :idea:
Jak sie w majtach kąpiecie to jeszcze przestańcie je zmieniac :mrgreen: :mrgreen:

kocurek - Pią 20 Kwi, 2007
Temat postu: Re: >>>....JAK bierzecie prysznic :?:?::?::?:
bambucza2208 napisał/a:
mam pytanie !! :?: jak bierzecie prysznic to bez slipów czy w slipach ????
a ja sobie lubicie poleżec w wannie to bez slipów czy w slipach !!

bo ja osobiscie wole kąpać się bez slipów i dawać luzy jądrą i penisowi ::): !!

czekam na wasze wypowiedzi !!

chyba naprawdę nikły procent ludzi uprawia coś takiego jak kąpiel w bieliźnie we własnym domu. nawet nasze społeczeństwo nie jest tak "dziwne", żeby piętnować ludzi, którzy kąpią się nago [nie chodzi mi tu o kąpiele publiczne, bo to inny temat do dyskusji].

grzesiek_19 - Sob 19 Maj, 2007

bez
lubom - Sob 19 Maj, 2007

Oczywiście BEZ

Uwielbiam się wyduszować adidasem tak zeby dużo piany było... a potem ta świeżość i gładkość na penisie :P

Alex-sex - Sob 19 Maj, 2007

no bo tak logicznie to kiedy fjut ma looz jak nawet jak sie kapiesz to w majtakch...temat jest bezsensu
daniel - Pon 28 Maj, 2007

Alex-sex napisał/a:
no bo tak logicznie to kiedy fjut ma looz jak nawet jak sie kapiesz to w majtakch...temat jest bezsensu

No i to jest odpowiedź. :)
100% racji :)

anakin_solo - Pon 28 Maj, 2007

aartii napisał/a:
Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, ażeby się we własnej łazience i we własnej wannie kąpać w slipach, ani w czymkolwiek innym.

dołączam się do przedmówcy

kocurek - Wto 29 Maj, 2007

aartii napisał/a:

zgadzam się

Alex-sex - Sro 30 Maj, 2007

zgadzam sie :D ja jak tylko moge i wiem, że jestem na długo sam w chacie to chodze nago po domu :P
dar862 - Sro 30 Maj, 2007

Alex-sex napisał/a:
zgadzam sie :D ja jak tylko moge i wiem ze jestem na dligo sam w chacie to chodze nago po domu :P

teżtak mam :mrgreen:

Vassil - Sro 30 Maj, 2007

dar862 napisał/a:
Alex-sex napisał/a:
zgadzam sie :D ja jak tylko moge i wiem ze jestem na dligo sam w chacie to chodze nago po domu :P

teżtak mam :mrgreen:

I ja 8)

bigmilk - Nie 10 Cze, 2007

Torche głupie pytanie, jak można brac prysznic z bokserkach <haha> oczywiście że nago.
bigfruit - Nie 10 Cze, 2007

bigmilk napisał/a:
Torche głupie pytanie, jak można brac prysznic z bokserkach <haha> oczywiście że nago.

Tutaj muszę się zgodzić z przedmówcą.

20latek - Nie 10 Cze, 2007

no wlasnie jak mozna siw kompac w gaciach a jak umyjesz jajka? glupi temat
Alex-sex - Nie 17 Cze, 2007

20latek napisał/a:
no wlasnie jak mozna siw kompac w gaciach a jak umyjesz jajka? glupi temat

ale spojrz na ankiete jednak 4 osoby zaznaczyly ze w slipach :|
Ja kiedy tylko moge to daje looz jajka nawet jak sa rodzice w domu to moge go wyciagnac by pooddychał ^^

skywalker - Nie 17 Cze, 2007

Alex's back :wink: Nie sądzę żeby te 4 głosy były poważne :P
Alex-sex - Nie 17 Cze, 2007

skywalker napisał/a:
Alex's back :wink:

dobre ^^ wracam na dobre ^^
miałem kłopoty z netem i nie chciało mi sie nigdzie wchodzic sluchalem caly czas Musik

lemur013 - Nie 24 Cze, 2007

jak można w slipach? tego nie rozumiem oczywiście cały nago najlepiej :lol:
heroes84 - Nie 24 Cze, 2007

często na basenach ludzie kąpią się w slipach, mimo wszystko ja preferuję bez :)
Alex-sex - Nie 24 Cze, 2007

a sa moze baseny gdzie wszyscy kapia sie nago? chodzi mi o basen zamkniety nie o jezioro czy cos

20 minut temu wróciłem z basenu. Pod prysznicem nago byłem ja i taki jeden gruby koleś.
Co do samych basenów gdzie można kąpać się nago to nie mam pojęcia czy takie są...
Ale fajnie by takie znaleźć :)

adadverts - Nie 24 Cze, 2007

Cytat:
a sa moze baseny gdzie wszyscy kapia sie nago? chodzi mi o basen zamkniety nie o jezioro czy cos

Łaźnie w Budapeszcie (jest ich tam kilka) - większość się tam kąpie nago, choć nie ma przymusu (niektórzy zostają w kąpielówkach). Przy czym oczywiście obowiązuje rozdział na płeć :wink:

szkoda :(
kgdynia - Sob 14 Lip, 2007
Temat postu: basen
heroes84 napisał/a:
często na basenach ludzie kąpią się w slipach, mimo wszystko ja preferuję bez :)

ja wole jak są kabiny i w tedy można sie zamknąć i kopać bez ...
a jak jest otwarty bez kabin to mnie to krepuje naprawdę i to zależy z kim jestem na basenie... czy z kumplem czy z przyjacielem...

skywalker - Sob 14 Lip, 2007

Nie ma sie czego krępować... Wszyscy mamy to samo w majtkach :)
Hubertttus - Sob 14 Lip, 2007

No cóż są ludzie którzy krępują sie rozebrać pod prysznicem a nie krępują się że swojm brudem i potem częstować innych korzystających z basenów,dziwny to wstyd.
Jak to że mamy inne palce u reki ,inne kształty nosa,uszu,i cała sylwetkę to i wygląd naszych genitali też sie może różnić ale często pod prysznicem i tak sie mały skuli mośzna się podciągnie i wygłąda to jednakowo a jeśli nawet pod wpływem ciepłego przysznicu trochę mały nabierze jędrności to cóż wszystkim sie może zdarzyć. :lol:

[quote="Hubertttus"]No cóż są ludzie którzy krępują sie rozebrać pod prysznicem a nie

no ale nie nie mowie ze sie kapie cały czas w kapielowkach owssze jak jestem pod prszynicem to je zdejmuje ... bo umyc mojego penisa tez trzeba ...

Hubertttus - Sob 14 Lip, 2007

I oto chodziło :shock:

Hubertttus napisał/a:
I oto chodziło :shock:

tylko ze nie paraduje po cały prysznicu nago tylko wchodze do kabiny zdejmuje kapielowki i sie kapie a potem zakładam recznik i gites .... rozumiecie

Hubertttus - Nie 15 Lip, 2007

A jak na basenie nie ma kabin i jest jeden wspólny prysznic to co sie nie myjesz,albo tylko rozmazujesz pot z okolic krocza.A czy jakbyś zciągnoł kompielówki to by ci jajka oblecjały?
myślę że nie :D

kgdynia - Nie 15 Lip, 2007

Hubertttus napisał/a:
A jak na basenie nie ma kabin i jest jeden wspólny prysznic to co sie nie myjesz,albo tylko rozmazujesz pot z okolic krocza.A czy jakbyś zciągnoł kompielówki to by ci jajka oblecjały?
myślę że nie :D

nie jak niema kabit to albo nie chodzę tam albo zdejmuje ale to sa wyjatkowe sytuacje zalezy z kim jestem i czy inni tez zdejmuje czy nie ...

w sumnie to nie jest problem bo wszyscy mamy to samo.... i jak trzeba to trudno a jak nie to po co dawac darmowy pokaz ...

Bruno Pelletier - Pon 16 Lip, 2007

darmowy pokaz???

człowieku, błagam....

mycie to mycie - i basta

a jak ktoś się nie myje
to jest śmierdziel - i tyle

:D

Alex-sex - Pon 16 Lip, 2007

emm..pokaz? nie czaje, ale niech ci bedzie, chyba wiem o co ci chodzi