Masturbacja - Twoj penis w Twoich ustach
Maxie - Pon 03 Gru, 2007 Temat postu: Twoj penis w Twoich ustach Moze temat brzmi troche smiesznie ale na pewno sie domyslacie co mam na mysli.A mianowicie czy probowaliscie wziasc swojego penisa w usta.Troche meczy mnie uzywanie tylko reki.Probowalem wziasc mojego penisa do ust ale niestety bez powodzenia.Czy znacie jakes sposoby aby to bylo mozliwe.Wiem ze dlugosc odgrywa role.Ale czy poza tem mozna w jakis sposob wziasc wlasnego czlonka do ust nawet gdy nie jest on duzy?
paulinka - Pon 03 Gru, 2007
słyszałam że jak się żebra wytnie to to możliwe ale nie wiem
a to tak dla zilustrowania
snapee - Pon 03 Gru, 2007
nawiasem mowiac, ciekawe jakie to uczucie sam samemu sobie laske robic...
Alex-sex - Wto 04 Gru, 2007
ja jedynie potrafię zrobić tak z kilka ruchów językiem na żołędzi dosyć fajne uczucie
freelanc3r - Czw 06 Gru, 2007
ha... jak mialem z 15 lat to potrafilem sie wygiac ze cala glowke penisa moglem wziasc do ust... ciezko bylo ale sie dawalo, ale tez nie mozna bylo sie jakos pobawiac specjalnie wiec lipa
ale poczuc swego penisa bezcenne hehe
Nox2 - Pon 10 Gru, 2007
A ja bym chetnie sprobowal ale nie dosiegne
Lojer - Sob 15 Gru, 2007
Najlepiej po kapieli sprobowac... Jest sie skliskim i tak latwiej. Mi sie raz udalo i tez tylko zoledzia, taki mily w dotyku i taki gladziutki mniam xD chce ktos sprobowac ;]?
Nightwish - Nie 16 Gru, 2007
A nie ma aby ryzyka że się przy czymś takim kręgosłup pęknie?
mirek18 - Nie 30 Gru, 2007
co do zdjecia golym okiem widac ze to fotomontaz ... jeden facet wystaje kawalek z poduszki czy co to tam jest a drugi jest tak ustawiony ze sie chowa za "panem lachociagiem" widac sciane wiec pan z fiutem na wieszku prawdopodobnie jest za sciana ulozony robilismy podobne rzeczy ze znajomymi w fotoshopie bodajze na grafice komputerowej w liceum informatycznym na zlosc profesorom ( z ich podobiznami)
Marcin1984 - Sro 06 Lut, 2008
paulinka napisał/a: | słyszałam że jak się żebra wytnie to to możliwe ale nie wiem
a to tak dla zilustrowania |
Jak dla mnie to tam jest dwóch gości i to ściema :]
Jednego widać połowę i drugiego połową, bo inaczej koleś miałby tułów o połowę krótszy, nieproporcjonalnie.
daniel - Czw 07 Lut, 2008
Hejka!!!
Jakiś rok temu udało mi się ledwie językiem dotknąć penisa
I to był ostatni raz kiedy to zrobiłem, bo mi się nie udawało.....
kapcius - Sob 09 Lut, 2008
jasne, że to fotomontaz, 1 ma kudły na nogach a 2 nie :]]
Satomi - Wto 19 Lut, 2008
cwiczyc... cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc [ma sie wprawe xP]
mozna tez na balet pojsc.... jak tam cie rozciagna to nawet na korzonki pomorze
adik182 - Sob 23 Lut, 2008
zeby wziaść pena do ust trza sie dobrze rozciagnac i dobrze jest to robic na miekim materacu. a i pod głowe i szyje trzeba cos podłozyc najlepiej poduszke. Załozyc nogi za głowe i próbowac dotknac jezykiem. dobrze jest reka masowac plecy bo wtedy lepiej sie rozciagnie. robiłem tak kiedyś ale od 3 miesiecy nierobiłem. uczucie z*******e. kilka razy sie śposciłem samemu sobie, troche dziwnie było. Za pierwszym razem tylko żołedzi dotknołem za drugim do 4 tylko zoładz pozniej zaczeło mi sie udawac do połowy wziąśc. jak ktos chce zobaczyc jak to wyglada to na stronie www.89.com w dziale movies w ostatniej kolumnie kliknac trzeba na gayselffuck, czy jakos tak i tam jest pokazane jak samemu sobie biora do ust.
Dwight - Pon 10 Mar, 2008
wytnijcie sobie 2 zebra jak m.manson i bedziecie mogli
woj76 - Wto 11 Mar, 2008
Jak bylem mlodszy to mi sie udawalo bez wiekszych problemow nawet polowe w usta wziasc, ale teraz miesien piwny urosl i chyba juz bym nie dal rady, zreszta teraz to juz chyba by mnie to nie bawilo
adonius - Wto 18 Mar, 2008
A mi się też udało ale tylko żołędzia Uczucie- dziwnie jakoś Raz spróbowałem i mi wystarczy.
woj76 napisał/a: | miesien piwny |
a gdzie to??
randy - Sro 19 Mar, 2008
adonius napisał/a: |
woj76 napisał/a: | miesien piwny |
a gdzie to?? |
adonius - Sro 19 Mar, 2008
Hihihi... dobre
A tak na serio to ja nie mam zielonego pojęcia co to takiego i trochę mi z tym głupio. Niech ktoś mnie oświeci!
paulinka - Sro 19 Mar, 2008
adonius, masz na rysunku, tzw. mięsień piwny to odstający brzuch który często mają osoby które pija dużo piwa
adonius - Czw 20 Mar, 2008
Aaaaaa!! Teraz dopiero załapałem. Ja tu się główkuję nad ludzką anatomią a to taki żarcik Dobre!!
Ale teraz to mi głupio
woj76 - Pią 21 Mar, 2008
heheh, niezly ten obrazek, ale u mnie nie ma takiej tragei regularna silownia jednak robi swoje
zoton007 - Sob 10 Maj, 2008
A jednak są tacy co potrafią
http://video.xtube.com/wa...15-&from=&ver=2
powodzenia
BASF - Nie 08 Cze, 2008
krakowiaczekkk napisał/a: | ciagnal bym sobie ciagle swojego huja |
Ale ty jesteś chamski. Podarowałbyś sobie przynajmniej tutaj.
kapcius - Nie 08 Cze, 2008
krakowiaczekkk napisał/a: | jak bym mogl sie tak zgiac a probowalem kiedy to... ciagnal bym sobie ciagle swojego huja sie niebrzydze bo dbam o niego i wogle swoj h to jest to moze ktos mi pomoze sie zgiąć zeby chociasz polizac główke ??? :p hihi |
hahahaha, desperat ;d
BASF - Nie 08 Cze, 2008
krakowiaczekkk napisał/a: |
ja chaski ? to predzej ty wystawiajac mi taki kometarz... co mam sobie darowc tutaj ??? kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie do tematu ! zegnam ojca dyrektora :p
znalaz sie swiety grzeczny chlopaczek slepaczek hyhy |
Obawiam się, że Twoja kariera na tym forum szybko się zakończy jeśli dalej będziesz tak traktować innych. Admin przynajmniej wyciągnie z tego konsekwencje. Na szczęście to nie moja rola.
kapcius - Pon 09 Cze, 2008
krakowiaczekkk napisał/a: | zamiast wnosic cos do tematow ty i zola tylko sie popisujecie... no moze nietylko ale w wiekszosci swoich postow a ty sie nieobawiaj o moja karjere tylko o swoj stan inteligiencji o ile wogle istnieje ! co zakazujesz mi pisac swoich opini i to do tematu !!??? pusty to ty jestes widze ale i ciety tez ,pouczaj sobie kolege na podworku. |
Zamiast obrażać kogoś i wmawiać nam, że jesteś taki super inteligentny, polecam idealną książkę na wakacje: SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY
paulinka - Wto 10 Cze, 2008
błagam przestańcie....
BASF - Wto 10 Cze, 2008
paulinka napisał/a: | błagam przestańcie.... |
paulinka może Ty masz jakiś wpływ na administrację aby zrobili z tym porządek.
zola - Wto 10 Cze, 2008
paulinka, zapraszamy do mnie i do BASF, na PW pogadamy co z tym fantem zrobic
Przem2 - Sob 14 Cze, 2008
A ja się pochwalę:P
Mi się to udaję, co prawda niedługa zabawa bo krzyż boli, ale udaje się
tasior1987 - Sob 14 Cze, 2008
a masz fotki by pokazać??:):)
Przem2 - Sob 14 Cze, 2008
niestety nie
gnidaboss - Sro 18 Cze, 2008
tak po dobrej rozgrzewce lekko polize glowke ale i tak fajne uczucie szkoda ze tak nie jestesmy naturalnie przystosowani )))))))
sendor - Sro 18 Cze, 2008
hehehhe no ja tam do takich spraw wole uzywac drugiej plci (plci odmiennej zeby nie bylo )
piter13 - Sob 21 Cze, 2008
ja raz próbowałem ale tylko polizałem żołędzia, bo mnie plecy bolały i teraz tego nie robie
Hariko - Sob 12 Lip, 2008
jest to mozliwe o ile jest sie dobrze rozciagnietym-wygimnastykowanym,...
Kakadu181 - Sro 10 Lut, 2010
To się nazywa autofellagio
Pochodzi już ze starożytności... Tak jak homoseksualizm, kaziroctwo i pedofilia XD A niby tacy kulturalni ci starożytni XD
Orman - Sro 17 Lut, 2010
Kiedyś za moich dobrych czasów byłem w stanie polizać główkę penisa (pamiętam, że dość fajne uczucie), ale teraz ledwie dosięgam do wyciągniętego napletka
Chociaż i tak lepiej jest, jak robi ci to inna osoba
Co do sposobów... Można spróbować ćwiczeń rozciągających - kładziemy się na plecach i sru - nogi za siebie i dociskamy Wiadomo, że panowie z większym interesem mają łatwiej, ale to też sprawa odpowiedniej budowy ciała - a więc brzuchaci nie mają szans
Lodzik000 - Czw 18 Lut, 2010
Ja z rok temu jak się dobrze rozciągnąłem mogłem wziąć całego i to nie jest moja fantazja. Teraz trochę ciężko bo dawno nie próbowałem, ale po tygodniu mógłbym znów. No uczucie niesamowite. Raz się sobie do ust spuściłem. A tak to zawsze główke mogę polizać, nie jestem aż tak sztywny żeby tego nie zrobić. Polecam.
Agares - Czw 18 Lut, 2010
W takim razie gratuluję ciała, nie każdy tak może
cumextrakt - Wto 02 Mar, 2010
ze wzgeldu na dlugosc mojego penisa moge wziac go do ust kawalek za glowke ale bez rozciagania to meczarnia kilka razy tylko tak zrobilem . jesli chodzi o swojego
emdej - Wto 02 Mar, 2010
Mi też się udaje tylko "kawałek" główki za krótkiego mam
orgello121 - Pią 05 Mar, 2010
ja tak samo jak slimek.. moglby byc trochę dluższy ja wezme tak z 3/4 zoledzi ale jakby tak robic przez kilka dni po kolei trenowac to moze by wiecej chapnal xD
to.ja - Sro 24 Mar, 2010
woj76 napisał/a: | Jak bylem mlodszy to mi sie udawalo bez wiekszych problemow nawet polowe w usta wziasc, ale teraz miesien piwny urosl i chyba juz bym nie dal rady, zreszta teraz to juz chyba by mnie to nie bawilo |
Cześć !
Myślałem, że jestem bardziej odkrywczy, ale...
Kiedy byłem młodszy o swoich lat połowę,
Mogłem zwinięty stopy założyć za głowę,
A jak przyciągałem mocno głowę nogami,
To mogłem czubek główki poskubać wargami.
Więcej nie mogłem głowy do penisia zbliżać,
Jednakże mogłem główkę językiem polizać.
Gdybym miał dłuższego...można pofantazjować,
To mógłbym całą główkę w ustach posmakować.
Dzisiaj trochę żałuję, żem treningu nie podjął
Bo bym pewnie ustami całą główkę objął.
Tylko ją trzymać w ustach, to bym się nie zmuszał,
Na pewno bym głową i językiem poruszał,
Główkę dookoła językiem bym omiatał,
Aż by mi mój kutuś mokrego figla spłatał...
Jakie to by było ciekawe zdażenie,
Jak by mi prosto do ust siknęło nasienie.
Niektórych natura obdarzyła sowicie,
To jest wam łatwiej, pokażcie co potraficie.
Teraz grzbiet mi zesztywniał - nie jestem zmartwiony,
Ponieważ mogę wsuwać w usta mojej żony,
A lizanie piczki jest przecież przyjemniejsze,
No, a bez porównania bardziej wygodniejsze.
Jak wam się podoba ?
hoxter - Sro 31 Mar, 2010
czyli jednak się da. zastanawiam się, ajkie konkretnie ćwiczenia trzeba robić. jestem chyba na dobrej drodze, bo brzucha się pozbyłem i ćwiczenia na elastyczność kręgosłupa tez robię (świeca, półświeca z jogi). a wam jak się wydaje??
nevernyj - Czw 01 Kwi, 2010
wierszyk spoko a co do dotykania ust to naprawdę trzeba być wygimnastykowanym by trafić ^^'
BaJm - Czw 08 Kwi, 2010
Czy jest szansa złapać 14cm?
Shnitzel - Pią 09 Kwi, 2010
jak sie odpowiednio złamiesz
Luks - Sro 12 Maj, 2010
a nie łatwiej wziąc czyjegoś / dac komuś swoego penisa do ust
SmarujRogala - Sob 02 Paź, 2010
Ja sięgam swojego penisa ustami z 2cm. Fajne uczucie spuściłem sie sobie w usta i to nie raz. Ten smaczek i to uczucie. Fajnie jest se tak obciągnąć
snapee - Sob 02 Paź, 2010
no ja swojego 15cm chyba nigdy nie chwyce
SmarujRogala - Nie 03 Paź, 2010
Prubuj mósisz być wygimnastykowany dobrze to nie jest łatwa rzecz. Lepiej weź z kolegą poze 69 łatwiej i przyjemniejsze uczucie
xselix - Pią 12 Lis, 2010
Mi jeszcze pare miesięcy temu nie wychodziło, a ostatnio zauważyłem ze mogę. Ekstra uczucie
Boski89 - Pią 12 Lis, 2010
xselix napisał/a: | Mi jeszcze pare miesięcy temu nie wychodziło, a ostatnio zauważyłem ze mogę. Ekstra uczucie |
Jak długiego masz? Ile masz wzrostu? Ćwiczyłeś jakoś?
janek3991 - Wto 26 Cze, 2012
nie lepiej umówić się z kolegą?
drobineek - Nie 08 Lip, 2012
pewnie lepiej, nie trzeba tyle gimnastyki
anonim535 - Czw 12 Lip, 2012
Jeszcze trzeba mieć takiego kolege
drobineek - Pią 13 Lip, 2012
szukaj a znajdziesz, może być bliżej niz sądzisz
Mlodyy - Pią 05 Paź, 2012
No ja mam nie dużego i udawało mi się złapać tylko żołądź i to na chwilę, męczące to jest Wygodniej jednak jak druga osoba to robi
drobineek - Sob 06 Paź, 2012
no no podziwiam wygimnastykowanie
Locast - Nie 07 Paź, 2012
W jaki sposób udało ci się udało to zrobić?
Mlodyy - Sro 10 Paź, 2012
Mi? Normalnie, siedzę i sięgam głową Z tego co pamiętam wygodniej było siedzieć na skraju czegoś lub na podłodze.
|
|