Luźne dyskusje o męskich sprawach - Auuuu!!

Alex-sex - Czw 03 Maj, 2007
Temat postu: Auuuu!!
Rozchodzi mi sie o sytuacje jak dostaliscie z pilki w penis lub sie na cos nadzialiscie lub ktos was kopnał...ja tak mialem nie raz np dzis gralem w pilke i kolega rzucal z autu i ja zle dobieglem do pilki i przyjalem ja na jajka i sie skulilem w pol a oni nie wiedzieli o co chodzi XD...w ciagy 2 dni dostalem od 2 dziewczyn w lewe i prawe jadro :oops: :/...duzo tych sytuacji ale nadal sie trzyma :D :P :P :P :P :P
Vassil - Czw 03 Maj, 2007

Ja aż tak drastycznych sytuacji nie miałem, szczególnie z dziewczynami, ale piłką pare razy oberwałem, no i kilka godzin jaja bolały hehehe :mrgreen:

z pilki to nie raz xD ale u dziewczyn to zasluzylem bo potraktowalem je jak dziwki bo mialem takiego zarta ze wydrukowalem im cenniki, co i za ile robia :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jo mozna tak powiedziec xDna poczatku dopoki nie oberwalem tam gdzie boli najbardziej xD i zanim wydrukowywalem to sie pytalem liczba od 1 - 99 (sa to rozne cenniki XD) i obojetnie jaka liczbe by wybrala by byl ten sam :D
Gość - Czw 03 Maj, 2007

Zatka,aż dech,poboli i pomału przejdzie,a twoji koledzy alex to chyba przedzszkolaki że nie wiedzieli Co ci jest.

nie porzedszkolaki tylko nie widzieli ze przyjalem na jadra dokladnie bo dogralem do konaca akcji i nagle jebnalem sie na boisku z bo nie moglem wytzrymac XD i poszedlem w krzaki go wymacac i odrazu lepiej :P
skywalker - Czw 03 Maj, 2007

Kiedyś jeden z moich kumpli latał po klasie chwytał gości za jaja i wołał kuku :/ Trochę to bolało... Raz wpadłem na hydrant :/ Kilka razy dostałem piłką...

na hydrant??(auuuuxD) ja w gimnazjum mialem taka zabawe sprowadzona z wojska "krecenie wora" mailem 4 takich kolesi w klasie ktorzy gadali z toba a pozneij jak sie zamysliles lub nie zwracales uwagi rzucali ci sie do spodni i lapali penis i go krecili, pozniej mieli przejeb u wychowawczyni :D

Wow ciekawa zabawa :P

Tylko by któryś tknął mojego kutasa bez pozwolenia. Oj, prz@#%$ by mieli, przechlapane! :!:

Vassil napisał/a:
Tylko by któryś tknął mojego kutasa bez pozwolenia. Oj, prz@#%$ by mieli, przechlapane! :!:
tera tak mowisz bo jestes starszy xD ale to byla tak 4. ktorych kazdy sie bal xDD a teraz z tego co slyszlem to sa gnebieni u siebie w LO

I dobrze im tak! Wiem, że im bym pewnie nic nie zrobił, ale coś sprytnego bym napewno wymyślił :lol:

Ja bym po kolei każdemu ściągnął spodnie razem z majtkami na forum całej klasy :P

Ja pewnie coś podobnego, albo bym ich kopnął tam gdzie ich by najbardziej zabolało!

i obciagnal xD :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uuuuuuuu..... Ciekawie, ciekawie :mrgreen:

Ja bym nie obciągnął :/

no wiem taki zarcik// nie przejmuj sie// żółwik 8)

heh spox ;) A co do obciągania... Nie byłem w wojsku to nie wiem ale słyszałem że koty mają obciągać starszym bo jak nie to wpier...l słyszeliście coś o tym?

No ja też tak słyszałem, no i oczywiście zabawa pod prysznicami :mrgreen:

ja slyszalem o tym moj szwagier (ma 24lat) rozne zarty mi gadal ze w nocy sie spi z otwartymi oczami bo w kazdej chwili moze cie ktosa zgwalcic xD//w wiezieniu jest to na porzadku dzienny szcegolnie w ameryce

Ja ostatnio czytałem, że w Bułgarii gościu uciekł z więzienia i po 2 latach tam sam wrócił, bo za kumplami z celi tęsknił... :D

hahahahahahahahahahahahah xD no napewno bym wrocil do kicia bo stesknilem sie za zbyszkiem ktory zabil rodzine i zgwalcil przedszkole i za bogdanem ktory spalil blok i urwal jaja kolegom podczas libacji xD

Może tęsknił za więziennym życiem :mrgreen: Nie miał kto mu loda robić, albo posówać hehehehe :D

podziwiam takich kolesi xD moj kolega ostatnio byl pod wplywem alkoholu i rozbil sie z 2 dziewczynami i 2 kolegami jeszcze innymi i jak pozniej pilicja przyjechala 9on prowadzil0 to jak go na komisariat wzial i do celi pozniej to wszedl na boso bo nie mzona miec zadnych sznurkow bo mozna sie na nich powiesic a on mail taki glupie buty ze nie mozna bylo wyciaganac szrunowadel i lol :d//te przepisy doszlismy pzoneij na dworzu z kolegami ze bysmy myslalei rok a nie wpadlibysmy na to ze mozna sie powiesic na sznurowadle xD

Ja też bym na to w życiu nie wpadł, wkońcu na skarpecie lub bluzie z długim rękawem też można hehehe... :D Najlepiej to nago ich tam wprowadzać, bo na majtkach może też się da hehehehe :lol:

Ciekawe co sie dzieje z takimi co odmawiają zrobienia loda... hmmm
Buaaahahahaha "zgwałcił przedszkole" - to było dobre <lol2> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodano: Czw 03 Maj, 2007
Z majtek można zawsze gumkę wyciągnąć :P

jo jak chcesz to mmozesz nawet nago sie powiesic tzn wyrwac wlosy z penisa i je zwiazac wyjdzie ci ladny sznurek i dead XD

Albo na kutasie :mrgreen: jak ten co jest w galerji. Taki długaśny hehehehe :lol:

anakonda XD :D

Ciekawe jakby sie pływało z takim kutasem... Jakby ktoś nie wiedział można by powiedzieć że płaszczka koło ciebie pływa :P albo co gorsza węgorz :P

xD jo twoj penis by zagral glowna role w filmie "anakonda" z jennifer lopez xD i by ona polykala weza :D :D :D :D

Oglądałem :D Spoko film ale nie wyobrażam sobie jakby john woight miałby mieć takiego kutasa :P

xD on jest ojcem angeliny joly nie? gral papieza w filmie JP2 czy cos czaisz taka pala xD

A no jest :) Grali razem w Tomb Raiderze :)

xD nom :D :D nie lubie tomb raidera :/ 100 rzy barzdiej wole SAW2 (piła2) kocham to "How much blood would you shed to stay alive?" :mrgreen:

A ja jestem wielkim fanem TR :)

a ja majki jezowskiej xD :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "hulali po polu i pili kakao..."

Heh nie znam wielu jej piosenek... :P Szkoda że Lepper nie śpiewa :P

Dodano: Czw 03 Maj, 2007
Ale widzę że jesteś fanem Tokio hotel :P Hehe "Komm und Rette mich Ich verbrenne innerlich" :P

no jestem jedynym chlopakiem ktory to slucha xD i zawsze kazdy to samo:" czy ty lubisz th?" juz srac mis ie chce jak slysze to pytanie...a nie wiem czemu ich lubie maja super piusoenki i w ogole kocham niemcy i ten jezyk

Ja lubię jedną ich piosenkę rette mich bo tylko tą znam :)

ja bez mp3 bez ich piosenek sie nie ruszam jeszcze lubie bonnie tyler//ich muss durch den Monsun, hinter die Welt, ans Ende der Zeit bis kein Regen mehr fahlt...//

OOOO bonnie tyler ma super głos :0 W sumie oddychać też ma czym więc nic dziwneg że taki głos :)

ja zawsze mowie ze ona ma glos jakby wypila litr spirytu bez popity bo ona ma taka zajebista chryep...kocham jej pisoenke co spiewa z Kareen Antonn

A ja najbardziej lubię piosenki Cindy Lauper ;)

hmm czyzbym nie znal?? nie nie znam :| ale sciagne jakies poslucham i dam ci znac czy fajne :P ...a co do th jak mozesz to ściągnij spring nicht albo tu masz ale to nie jest singiel version tylko z orkiestra
Kod:
http://www.sendspace.com/file/6wo7qs
ale i tak wyjebane

ok ściągnę :P Ściągnij sobie piosenki Cindy Lauper - Time after time , true collors , girls just wanna have fun są wyjebiste :)

xD...no ale to jutro bo dzis nie mam ochoty xD moze jutra dodam nowe foty do galerii dumy meskiej :P
bad ziom - Pią 04 Maj, 2007

Cytat:
no jestem jedynym chlopakiem ktory to slucha xD i zawsze kazdy to samo:" czy ty lubisz th?" juz srac mis ie chce jak slysze to pytanie...a nie wiem czemu ich lubie maja super piusoenki i w ogole kocham niemcy i ten jezyk

Nie jestes jedyny, ja uwielbiam ich 2 piosenki:
Rette mich oraz Spring nicht sa zajebiste!!

Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007

no wiec widac ze maja duzo fanow a wszyscy sie wypieraja ze to pedaly itd ale i tak ich sluchaja
Gość - Pią 04 Maj, 2007

ja wiele razy dostałem piłką w jaja.
Gdy grałem trochę w piłkę zawodowo to nawet rozważałem kupno ochraniaczy na genitalia.
Bo nie dosyć ze piłką ktoś przywalił to można było kopniaka dostać.
Na szczęście cały czas moja maszynka funkcjonuje z czego siębardzo cieszę :)

Bruno Pelletier - Pią 04 Maj, 2007

aleksander13, naucz się języka ojczystego, bo jak czytam Twoje posty to mnie szlag trafia :evil:
Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007

ehkmm...Bruno Pelletier, ja nie widze tu zadnego aleksandra13 xD...aha jak nie odpowiada wam cos w moim polskim to piszcie bo mam problem z wyslawianem sie a to wszystko przez niemcieki bo mam duzo zajec w tym jezyku i slucham niemiekciej muzyki i nie umiem czasem sie wyslowic po polsku :D
Vassil - Pią 04 Maj, 2007

Znam to :D
skywalker - Pią 04 Maj, 2007

Heh to tak jak ja tyle że przez angielski :P