Luźne dyskusje o męskich sprawach - Pisuar

Vassil - Sob 21 Kwi, 2007
Temat postu: Pisuar
Mam pytanie: Jak sikacie do pisuaru? Wiem, że może to trochę dziwny temat, ale... Jak jestem gdzieś w jakimś centrum handlowym, na stacji benzynowej czy na dworcu wolę sikać do pisuaru, bo wygodniej :) Jak ja to robię? Staję przed pisuarem w rozkroku i wyciągam całego penisa ze spodni i sikam... ale załważyłem, że 50% mężczyzn nie wystawia go w ogóle, a 30% widać tylko żołędzia, a 20% wyjmuje całego kutasa. Nie wiem jak prawidłowo powinno to się robić. A WY JAK TO ROBICIE I JAK POWINNO SIĘ TO ROBIĆ? I CZY W OGÓLE WOLICIE PISUARY CZY "TRADYCYJNE KIBELKI"?
Gość - Sob 21 Kwi, 2007

Ja tam wyjmuje całego a Ci co wyjmują tylko żołędz moze mają tak krótkiego lub im sie tak skulił że chowa sie w rozporku .Wypuszczając tylko żoładz można se obsikać nie tylko bielizne ale i spodnie.
arekarek - Sob 21 Kwi, 2007

Ja tez wyciagam calego, nawet z jajkami i sikam. Wole chyba do pisuarow.
Gość - Sob 21 Kwi, 2007

Arek jajka chyba nie sikaja,a więc tutaj pachnie eshibicjonizmem

Mi jest wygodniej wyjąć całego kutasa, bo właśnie wten sposób się nie zaleję :mrgreen:
arekarek - Sob 21 Kwi, 2007

Nie ale tak sie nauczylem. Moze to nienormalne ale tak robie.
Gość - Sob 21 Kwi, 2007

Siusianie do pisuaru jest bardzie ułatwiajace zachowanie czystości w takich miejscach publicznych.Siusianie do kibelka powoduje siłą żeczy rozpryskiwanie po całej muszli nawet jak facet dobrze celuje to strumień uderzajacy z wysokości 1m powoduje mikrokropelkowe rozbryzgi, a siadac na sedes nie myśle przy siusianu( jak dziewczyny) :twisted: .

Poza tym jak chcesz oslać się w "kibelku" to musisz dotykać drzwi i czasem deski, no i taką ręką dotykasz swojego penisa i tak dalej.
Gość - Sob 21 Kwi, 2007

Vasill masz rację
adadverts - Sob 21 Kwi, 2007

Zawsze mnie zastanawiało, jak niektórzy to robią, że sikają do pisuaru nie wyciągając ze spodni małego. Niech mi to ktoś wytłumaczy :shock:
kgdynia - Sob 21 Kwi, 2007

Hmm ciekawe jest jeszcze to jakie miejsce wybieracie jak np. wc jest 5 pisuarów a przy pierwszym od lewej ktoś juz sika to który wybieracie ??? czy idziecie do kabiny albo jak tylko sa 2 i przy jednym juz ktos stoi to co robicie ?
Gość - Sob 21 Kwi, 2007

Hmu jak są 5 to oczywiście nie idę do najbliższego zajetego ale 2-3 dalej ale jak są 2 to staje prze nastepnym odnosnie że faceci nie wyjmuja to chyba nie jest tak oni wyjmuja ale raz że osłaniaja dłońmi a drugi to w wyniku pewnej krepaci mału kuli sie tak że nie wiele wystaje
Strikerx - Sob 21 Kwi, 2007
Temat postu: odp
też wyciągam całego :)
mateuszeq - Sob 21 Kwi, 2007

psychole
Fantom17 - Sob 21 Kwi, 2007

ja nawet jak jest 5 pisuarow i 1 gosc sika to ide do kabiny,dlaczego?

a wlasnei dlatego ze jak ktos stoi przy mnie(lub za mna) to mam zaparcia,nie moge sie odlac,taka wewnetrzna blokada,jezeli juz jakis przedmiot(typu drzwi) mnie zaslania to problem raczej znika,jak sam jestem to zawsze idzie bezproblemowo a jak juz ktos jest to zaczynaja sie schody.
Rozmawialem z kolegami to mi mowia ze tez tak czasem maja ale wiekszosc jednak sobie moze z tym poradzic..ja niestety nie.

Vassil - Nie 22 Kwi, 2007

Ja jeżeli są dwa pisuary w tym jeden zajęty to staję i sikam do tego wolnego. A jak jest więcej wolnych to staję w odstępie 1-2 pisuary.
Mi się też chyba wydaje, że niektórym (większości :P ) to się penis kurczy przy sikaniu, albo mają takie małe :D
Dlaczego psychole??? :lol:

arekarek - Nie 22 Kwi, 2007

Mi sie wydaje, ze przy oddawaniu moczu nikomu sie nie korczy tylko czlonek wydaje sie mniejszy bo nie jest w calosci odsloniety. Mam pytanie: przygladacie sie innym facetom przy sikaniu?

Szczerze mówiąc TAK. Oczywiście dyskretnie. A tylko dla tego, że jestem właśnie ciekaw czy wystawi całego czy nie. :P

Mi sie wydaje, ze ludzie nie wystawiaja calych. Nie wiem, moze sie wstydza. Poza tym glupio bym sie czul gdybym podgladal facetow przy pisuarze.

Moim zdaniem to są ludzie z kompleksami (bez urazy). Ja wywalam całą pałe bo mi wygodniej i wisi mi to czy ktoś zobaczy mojego kutasa czy co. A niech sobie patrzy jest o.k. :D

Ja tez.

Zresztą jak mam sobie w majtkach napletek podwinąć??? Wywalam całą pałe i go dopiero ściągam. A wy jak robicie?
arekarek - Pon 23 Kwi, 2007

Ja tez tak robie, kiedys mialem blokade oddawania moczu ale przeszlo. Z reszta i tak chyba nikt nie patrzy.
Vassil - Pon 23 Kwi, 2007

Ja tam bez problemu się odlewam. A jak sobie radzicie z resztkami moczu po sikaniu w pisuarze. Ja sobe naciskam kutasa w połowie i ciągne do żołędzia, aż wszystko spłynie i później jeszcze sobie strząchuje.
benek - Pon 23 Kwi, 2007

co za roznica kto jak sika,niektorzy sie wstydza i dlatego nie wyjmuja calego ja np nie mam z tym problemy i sie nie wstydze,kazdy sika jak mu wygodnie jak ktos chce niech nawet na siedzaco sika
Barret - Pon 23 Kwi, 2007

Fantom17 napisał/a:
ja nawet jak jest 5 pisuarow i 1 gosc sika to ide do kabiny,dlaczego?

a wlasnei dlatego ze jak ktos stoi przy mnie(lub za mna) to mam zaparcia,nie moge sie odlac,taka wewnetrzna blokada,jezeli juz jakis przedmiot(typu drzwi) mnie zaslania to problem raczej znika,jak sam jestem to zawsze idzie bezproblemowo a jak juz ktos jest to zaczynaja sie schody.
Rozmawialem z kolegami to mi mowia ze tez tak czasem maja ale wiekszosc jednak sobie moze z tym poradzic..ja niestety nie.

Mam tak samo. Nie wiem skąd się bierze taka blokada. Na wolnym powietrzu, przy kumplach nie mam takich problemów.

Gość - Pon 23 Kwi, 2007

Rozumniem Cię z tą blokadą ale jak będzie Ci sie dobrze chciało to nie będziesz na nic zwracał uwagę tylko lał.A propo tego ogladania innym to nigdy tego nie robie.
BASF - Sob 28 Kwi, 2007
Temat postu: Re: Pisuar
Vassil napisał/a:
ale załważyłem, że 50% mężczyzn nie wystawia go w ogóle, a 30% widać tylko żołędzia, a 20% wyjmuje całego kutasa.

Zastanawiam sie jak obliczyłeś te procenty. Nie mów że prowadzisz arkusz kalkulacyjny:P

Gość - Sob 28 Kwi, 2007

ludzie wy jestescie juz na maksa powaleni ten temat jest smieszny
Bruno Pelletier - Sob 28 Kwi, 2007

Karol jest madry, sam jesteś smieszny....

wracając do tematu - wyciągam całego - bo tak wygodniej
poza tym staram sie wycierać penisa po oddaniu moczu :)

Vassil - Nie 29 Kwi, 2007

Po pierwsze: BASF to są dane statystyczne prowadzone z moich obserwacji, bo ja (nie wiem jak ty) sikam do pisuaru i nie jest trudno to zauważyć. Skoro nie chodzisz to może najwyższy czas tam się wybrać :mrgreen:
Po drugie: Karol jest madry mnie to w jakimś sensie interesuje, bo to zwyczajne zachowania ludzkie, jeśli to jest dla ciebie "powalone" to załuż własny temat i zobaczymy, który będzie bardziej powalony :mrgreen:
Po trzecie: Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i czekam na następne :)

PS ja sobie strząsam te kropelki moczu po jego oddaniu i nie widzę w tym nic dziwnego. :)

BASF - Nie 29 Kwi, 2007

Vassil i tak nadal jestem pod olbrzymim wrażeniem oblicznia przez Ciebie tych procentów. Żeby mieć tak dokładne dane trzeba chyba pracować w szalecie a i to podejżewam nie dało by takich rezultatów. I naprawde nie wiem co tu ma do rzeczy czy ja sikam do muszli czy do pisuaru. Jedno jest pewne wchodze do WC załatwiam to co mam w potrzbie i wychodzę.
Vassil - Nie 29 Kwi, 2007

Ja w kiblu spisu też nie robię. Wyniki są przybliżone i wynikają z mojej długoletniej obserwacji. Nie trudno coś takiego szacunkowo podać. Poprostu kiedy wchodzę do kibla widzę jaka część ma schowanego, a jaka część nie. :) TO SĄ TYLKO MOJE OBSERWACJE!!! :mrgreen:
BASF - Pon 30 Kwi, 2007

To co ty komuś patrzysz do roporka????? A jak ktoś stoi tak że nie bardzo widzisz to klepiesz go po ramieniu i pytasz ile wyjął. No proszę Cię...
grzesiek_19 - Pon 30 Kwi, 2007

ja zawsze wyciągam całego i sie jakoś nie krępuję
Vassil - Pon 30 Kwi, 2007

BASF, nie poprostu jak wchodzę do kibla, no i staję przy pisuarze no to nawet czasem mimowolnie spoglądam na rozporki innych, a że w kiblach jest na ogół 4-8 pisuary no to nie problem zobazyć jak większośc jest zajęta. Jeszcze raz powtarzam (I OSTATNI), że to tylko takie moje przypuszczalne obliczenia i dlatego założyłem ten temat, żeby zobaczyć czy to rzeczywiście tak jest czy NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrozumiano???????????????????????

paulinka - Pon 30 Kwi, 2007

wstaw najlepiej ankiete i niech chłopcy głosuja to mwyjdzie Ci procentowo :P
Vassil - Pon 30 Kwi, 2007

Też nad tym myślałem, ale założę się, że wszyscy podadzą, że wystawiają, no ale... OK.
Dzięki :D

skywalker - Wto 01 Maj, 2007

Też wystawiam całego.. i podobnie jak fantom też mam czasami taką blokadę... Ale zauważyłem jej brak po kilku piwkach :P A co do spoglądania to też spoglądam jakie penisy mają inni... Chęć porównywania wynika z ludzkiej natury a nie ze zboczenia ;)
Gość - Pon 07 Maj, 2007

Na początek Dzien Dobry i gratulajce świetnego tematu dyskusji :lol:

Może Ci co niby wyciągają tylko żołędzia to poprostu wystawiają całego, ale mają tak krótkie, że na wierzchu jest sam żołądź :D a cały trzon schowany w ciele ;) heh

Ja wyciągam całego (a nie ma jakiegoś wielkiego) i problemów żadnych z tym nie mam :) , chociaż racja, czasem występuje taka blokada jak ktoś łazi za plecami i jest w ogóle więcej ludzi...
a innych jakoś nie próbuje podglądać :D chociaż niektórzy stają podejrzanie blisko ściany :wink:

mlody0111 - Pon 23 Mar, 2009

ja wyciągam całego:d
a mam pytanie a widzieliscie kogos jak sie masturbował przy pisuarze??
jak byłem ostatnio w galeri krk:D
to byłem dwoch chłopaków w wieku mniej wiecej 17-18 i jechali rowno...
i wcale sie nie krempowali...

Seba081 - Sro 25 Mar, 2009

mlody0111, widocznie mieli taka potrzebę :)
mlody0111 - Sro 25 Mar, 2009

no wiesz ale dla mnie to przesada:p
Shnitzel - Nie 26 Lip, 2009

Jak nikogo nie ma to ide do kabiny, jak tos jest to musi być ze 4 - 5 pisuarów dalej bym spokojnie mógł sie wysikać.
A jak sikam? rozpinam rozporek wyjmuje tyle ile trzeba by swobodnie manewrować i już. Nie jest to sama żołądź. JMoszny nie wyciągam bo po co?

Boss - Pon 27 Lip, 2009

A ja mam tak, że wyciągaam całego acka i jajka. Nie wiem po co. ;p Tak jakoś.;p
facet1989 - Czw 03 Wrz, 2009

ten problem masz nie tylko Ty często w dużych centrach gdzie jest masa ludzi są kolejki do WC kiedyś sobie myślę, że nie możliwe, że aż taka kolejka wchodzę do wc poza kolejką a tam 5 pisuarów wolnych i niby, że wszyscy z kibla chcą korzystać raczej nie
nonek - Czw 03 Wrz, 2009

Ja staram sie rzadko korzystac z pisuarow jezeli mam do wyboru i kabiny. Ostatni raz sikalem do pisuaru gdzies w podstawowce. Coz.. wtedy to nikt nie zwracal uwagi kto jakiego ma i w ogole. A teraz? Poszedlbym do pisuaru i co stanalbym wryty i tyle. Coz... po prostu tak mam ze albo wstydze sie innych albo boje ze jak wyjme to sie 'odechce' i nie bedzie lecialo. Wiem, ze to moze i dziwne bo trzeba sie jakos przelamac, ale po co skoro moge sobie wejsc do kabiny, spokojnie zamknac i robic co trzeba. Po prostu taki juz jestem i bojaźń bierze gorę. Natomiast jesli chodzi czy wyjmuje calego czy jak. Bez wzgledu czy bylby to pisuar czy normalny kibelek, towyjmuje czlonka, bez jąder. CZasami jak sam jestem to wchodze, spodnie w dol (do kostek), gacie w dol (tez) i sikam. ;)
Kamillo20 - Czw 03 Wrz, 2009

nonek napisał/a:
Ja staram sie rzadko korzystac z pisuarow jezeli mam do wyboru i kabiny. Ostatni raz sikalem do pisuaru gdzies w podstawowce. Coz.. wtedy to nikt nie zwracal uwagi kto jakiego ma i w ogole. A teraz? Poszedlbym do pisuaru i co stanalbym wryty i tyle. Coz... po prostu tak mam ze albo wstydze sie innych albo boje ze jak wyjme to sie 'odechce' i nie bedzie lecialo. Wiem, ze to moze i dziwne bo trzeba sie jakos przelamac, ale po co skoro moge sobie wejsc do kabiny, spokojnie zamknac i robic co trzeba. Po prostu taki juz jestem i bojaźń bierze gorę. Natomiast jesli chodzi czy wyjmuje calego czy jak. Bez wzgledu czy bylby to pisuar czy normalny kibelek, towyjmuje czlonka, bez jąder. CZasami jak sam jestem to wchodze, spodnie w dol (do kostek), gacie w dol (tez) i sikam. ;)

Ja mam tak samo:D i nie uważam by to było dziwne;) Normalne, w końcu to sfera intymna i prywatna;)

TakiJeden1990 - Czw 03 Wrz, 2009

A ja dzisiaj sobie zwaliłem do pisuaru w łazience w galerii:p nikogo nie było..
A co do robienia siusiu do pisuaru- bardzo rzadko z tego korzystam, jakoś wole kabine w ktorej nie czuje sie skrępowany.

Shnitzel - Pią 04 Wrz, 2009

Cytat:
A ja dzisiaj sobie zwaliłem do pisuaru w łazience w galerii:p nikogo nie było..

Pamiętaj o monitoringu w łazienkach. jest ona tak skonstruowany by nie zdradzać intymnej czynności osoby ale jest by zapobiegać bójkom lub dilowaniu :)

nonek - Sob 05 Wrz, 2009

Shnitzel, niby racja, ale ja sie bym na jego czy Twoim miejscu tego nie obawial. Bo jest roznica jak ktos Cie widzi przez kamere a jak fizycznie jest w poblizu i obserwuje. Najwyzej pan z ochrony sie posmieje, a Ty tego nie odczujesz. No chyba ze az tak bardzo sie wstydzicie i nie lubicie byc obserwowani to okej.
Shnitzel - Sob 05 Wrz, 2009

Samo obserwowanie nie jest jeszcze złe tylko co można zrobić z takim materiałem...
nonek - Sob 05 Wrz, 2009

Od tego juz sa organy scigania. A jak ktos pokazuje to i tamto przed kamera to jego sprawa.
Shnitzel - Sob 05 Wrz, 2009

nonek napisał/a:
A jak ktos pokazuje to i tamto przed kamera to jego sprawa.

No wiec dlatego uwaga ze lepiej nie pokazywać co sie robi przy pisuarze :)
swoja droga jak wpadniesz na materiał zamieszczony na gejowskiej stronce skoro jesteś hetero hmm?

myopic - Sob 05 Wrz, 2009

A ja zawsze korzystam z pisuaru. Szybciej, wygodniej i nie ma kolejek. Nie widziałem, aby ktoś zaglądał na mojego kutasa, nawet na dyskotekach, gdzie kabiny i pisuary prawie zawsze zajęte.
Seba081 - Nie 06 Wrz, 2009

Hmm, stać w kolejce do kabiny żeby się odlać kiedy obok mamy wolny pisuar?
GŁUPOTA! Ale to już wasz osobisty wybór, ja na pewno bym nie stał w tej kolejce :)
Kabiny są dla ludzi co chcą klocka strzelić, lub ewentualnie dla kobiet.

Shnitzel - Nie 06 Wrz, 2009

Wczoraj miałem sytuacje zechciałem sie odlać były 3 pisuary i 2 kabiny, przy pisuarze stao już dwóch gości co weszli dosłownie chwile przedemną, wiec poszedłem do kabiny tylko dlatego ze miedzy nimi było by ciasno ai chciałem sobie na spokojnie to i owo porpawić w spodniach.
addam - Pon 07 Wrz, 2009

Kiedyś miałem duże problemy z odlaniem się do pisuaru. Ale jest coraz lepiej. Jak pomiędzy pisuarami są ładne ścianki i mam jeszcze jeden pisuar przerwy, to idzie bez problemu. :lol:
nonek - Pon 07 Wrz, 2009

A kto powiedzial o staniu w kolejce? mi sie nie zdarzylo.
Spoko - Pon 18 Kwi, 2011

Dziwny temat. Wyciagam całego i nawet nie wiedziałem, że można sie z tym jakos ukrywać. Czas i miejsce odpowiednie. Czasami z jajami, jak wygodniej, np. żeby sie troche ochłodziły, szczególnie gdy jest upał. Pozdro
legolas1 - Sob 23 Lip, 2011

Ja zawsze leje do pisuaru gdy jest tylko dostępny. Kwestia oszczędności czasu i higiena też jakby trochę większa. Kiedyś miałem pewne opory przed pisuarem ale się przełamałem i teraz nie mam najmniejszego problemu. Zawsze wyciągam całego, raczej bez jajek. Nie ma się co czaić :)
sikora92 - Wto 01 Lis, 2011

Wyciągam całego bo tak mi wygodnie a i czasmi spoglądne obok ale z czystej ludzkiej ciekawości :)
bimalco - Pią 30 Gru, 2011

Kiedy korzystam z publicznej toalety, to zawsze sikam przy pisuarze. Jeśli to możliwe, to zajmuję miejsce oddalone od innych facetów przynajmniej o jeden wolny pisuar. Najpierw rozpinam spodnie i rozporek, potem wyjmuję ze slipek całego huja razem z jajami. Nigdy nie zasłaniam się - jak ktoś chce popatrzeć, to nie mam się czego wstydzić.
Kiedyś podczas sikania zorientowałem się, że stojący obok mnie faceci masturbują się. Chwilę potem zobaczyłem, jak facet po mojej prawej stronie tryska spermą. Ten widok wywołał u mjie erekcję i nie mogłem się do końca wysikać - musiałem natychmiast zwalić sobie konia.

eek - Sob 18 Maj, 2013

A jak sikacie do pisuaru, czy nawet nie do pisuaru, ale w ogóle, to wyciągacie jaja też?No bo nie wiem, ja zawsze wyciągam, bo już się tak nauczyłem, i po prostu tak mi jest najwygodniej, wyciągać samego penisa a jądra zostawiać w środku jest dla mnie dziwne, i już nawet często jak podchodze do pisuaru to jaja też wyciągam, a dopiero potem dochodzi do mnie że znowu odruchowo to zrobiłem i że może to nie być w zbyt dobrym tonie, gdyby a nuż ktoś obok przy pisuarze stał. A wy jak?
sikor17 - Sro 12 Cze, 2013

Ja teraz jakoś zacząłem, można powiedzieć nałogowo, z pisuarów xD jakoś lepiej mi i nigdy nie ma kolejki :P A co do pytania eek: to zależy - czasami jądra też wystawiam nieświadomie nawet, a czasami wyciągnę i od razu schowam.
olszesaa - Czw 13 Cze, 2013

Ja muszę zwrócić uwagę bo nawet nie wiem :D
altracyt - Pią 28 Cze, 2013

też lubię sikać do pisuarów, ale mam problem by skorzystać z niego jak ktoś inny już stoi..
Gorryl - Nie 07 Lip, 2013

nigdy nie zwracałem na to uwagi jak sikam ani do głowy mi nie przyszło żeby podglądac innych, ale jeżeli dla jednych to okazja do zaprezentowania sprzetu... być może zacznę zwracać uwagę i bardziej wyciągać penisa :D Chyba mam skłonności ekshibicjonistyczne... :D
Trawit - Nie 07 Lip, 2013

A co sądzicie o sikaniu do umywalki ?
legolas1 - Nie 07 Lip, 2013

nie powiem, żeby mi się to nigdy nie zdarzyło ale były to raczej wyjątkowe sytuacje. normalnie nie preferuję sikania do umywalki :)
haster69 - Pon 08 Lip, 2013

Trawit napisał/a:

Nie do tego umywalka służy.

Trawit - Pon 08 Lip, 2013

haster69 napisał/a:
Trawit napisał/a:

Nie do tego umywalka służy.
Zawsze można spróbować.
haster69 - Wto 09 Lip, 2013

Od tego jest wydzielona toaleta/pisuar, aby tam załatwiać swoje potrzeby, a nie do umywalki. To jest chore :?