Inne problemy - Ow這sienie 這nowe
Tomcio555444 - Pon 17 Kwi, 2017 Temat postu: Ow這sienie 這nowe Witajcie, wcze郾iej goli貫m w這sy 這nowe nieregularnie( jak by豉 okazja na sex, albo po prostu mi si� chcia這) . P騧niej w這sy odrastaly mi jeszcze mocniejsze i bujniejsze, a i tak jestem do嗆 obficie w tych rejonach ow這siony. Teraz postanowi貫m 瞠 b璠� 軼ina� je regularnie, ale one dorastaj� b造skawicznie. Nie chce ich golic co tydzie� a raz na 3-4 tygodnie. Gole si� zyletk�, macie lepsze sposoby depilacji i jakie� kremy spowolniajace do polecenia ???
boyandmen - Pon 17 Kwi, 2017
Tomcio555444, o ile wiem, to 瘸den krem ,,spowalniajacy porost wlos闚,, nie spe軟ia swojej funkcji xD Ja, regularnie je podcinam i gole maszynka i w sumie nie mam z nimi wtedy wi瘯szego problemu Wspomniales tez, ze Twoje w這sy odrastaj� b造skawicznie, powiem wi璚ej, one b璠� tak odrasta�, a mo瞠 jeszcze b璠� odrastac g窷ciejsze- bo jeste鄉y w takim wieku, i to normalka- taka nasza natura, a w這sy 這nowe trzeba przycina� i goli�, bo jak si� tego nie b璠zie robi�, to b璠zie 幢e xD
onesa - Pon 17 Kwi, 2017
Depilacja woskiem: efekt utrzymuje si� przez oko這 3-6 tygodni.
wojtekwojciech - Sro 19 Kwi, 2017
Ja musze golic codziennie, ewentualnie co drugi dzie�, tak szybko mi odrastaj�. Golil bym co tydzie� czy dwa ale niestety jak odrastaj� to mega to sw璠zi i nie da si� wytrzyma�
onesa - Sro 19 Kwi, 2017
wojtekwojciech, to spr鏏uj woskiem
DTTPO - Czw 20 Kwi, 2017
Jak si� chce walczy� z natur�, to si� cierpi To takie inne t逝maczenie "Chcesz by� pi瘯na to cierp. "
Mi szcz窷liwie w這sy nie przeszkadzaj�, raz na dwa miesi帷e je tylko skracam trymerem, ale i bez tego nic mi nie przeszkadza這. Przy lekkim przyci璚iu nic nie dra積i jak po,wygoleniu.
Polecam
onesa - Pi� 21 Kwi, 2017
DTTPO, ka盥y ma sw鎩 spos鏏 co to za trymetr? jakiej firmy?
Viridis - Sob 22 Kwi, 2017
[edit]
onesa - Nie 23 Kwi, 2017
Viridis, ale golisz dla siebie samego? czy dla partnerki/partnera?
Viridis - Nie 23 Kwi, 2017
[edit]
DTTPO - Pi� 28 Kwi, 2017
Marka trymera nie ma znaczenia w tym, co przycinam. Jakakolwiem maszynka byle ci窸a, a nie szarpa豉. Ja akurat mam jakiego� starego Brauna na 3 paluszki, gol� nim zarost na brodzie, w這sy na g這wie, no i nieraz mi璠zy nogami. Kiedys 穎na po篡czala ode mnie do n鏬, ale teraz ma co� innego.
onesa - Sob 29 Kwi, 2017
DTTPO, rozumiem dzi瘯i za odpowied�
Pemm - Wto 30 Maj, 2017
Gol� si� sporadycznie. Przez wi瘯szo嗆 czasu jestem naturalny a to nie znaczy 瞠 niehigieniczny. Pe軟a d逝go嗆 w這s闚 nie przeszkadza w zachowaniu czysto軼i. M闚i� nie przymusowemu goleniu si� ale jestem za dowolno軼i� wed逝g upodoba�.
DTTPO - Pi� 04 Sie, 2017
Ja ostatnio si� troch� przyci掖em przy nabiale i 穎na narzeka, ze teraz k逝j�... I wez tu panie b康� m康ry...
onesa - Pon 07 Sie, 2017
DTTPO, to wydepiluj permanentnie
Viridis - Pon 21 Sie, 2017
[edit]
Kuba85 - Sob 26 Sie, 2017
Polecam past� cukrow�
Viridis - Nie 27 Sie, 2017
[edit]
onesa - Nie 27 Sie, 2017
Viridis
Przepis na past� cukrow� z wod�
Sk豉dniki:
2 szklanki cukru
1/4 szklanki wody
1/4 szklanki soku z cytryny.
Spos鏏 przygotowania. Do garnka wlej wod�, a gdy si� zagotuje, dodaj sok z cytryny i cukier. Mieszaj do rozpuszczenia cukru i gotuj na ma造m ogniu (to bardzo wa積e, inaczej masa cukrowa przyklei si� do dna garnka - je郵i masz mo磧iwo嗆 wybieraj garnki z grubym dnem) ok. 35-45 minut, co pewien czas mieszaj帷. Gdy mieszanka ma kolor bursztynu, a odrobina wyj皻a na 造瞠czk� szybko stygnie, pasta jest gotowa. Teraz trzeba przela� j� do ch這dnej miski. Podczas zabiegu wyjmuje si� odrobin�, kilka minut ugniata (b璠zie przypomina� plastelin�) i nak豉da na sk鏎�. Tak� kulk� "je寮zi" si� parokrotnie, usuwaj帷 wszystkie, nawet najkr鏒sze w這ski. Gdy masa jest zbyt twarda, mo積a misk� w這篡� do gor帷ej wody, a gdy si� klei, trzeba poczeka�, a� ostygnie.
[edit]
onesa - Nie 27 Sie, 2017
Viridis, nie spr鏏ujesz?
[edit]
k2 - Nie 27 Sie, 2017
| Viridis napisa�/a: | | onesa napisa�/a: | Viridis, nie spr鏏ujesz? |
W豉郾ie dzisiaj si� ogoli貫m.
Tradycyjnie. Wiesz, pianka, maszynka te sprawy
Nawet si� nie zaci掖em. W sensie: nie widz� powod闚 konstruowania maszyny m瘯i i katorgi jakiej�. Szybciej bym sobie wygryz� je wszystkie ni� pozwoli� na takie cudo |
Viridis:
Wszystko na zero ogoli貫� ?
onesa - Nie 27 Sie, 2017
Viridis, no tak ale efekt golenia maszynk� jest bardzo "kr鏒ki"
Zalet� pasty cukrowej/wosku jest usuni璚ie ow這sienia razem z cebulkami, a co za tym idzie, g豉dka sk鏎a pozostaje nawet do 3-4 tygodni
Viridis - Pon 28 Sie, 2017
[edit]
onesa - Czw 31 Sie, 2017
Viridis, masz g豉dko przez 2-3 tygodnie maszynk�?
Viridis - Pi� 01 Wrz, 2017
[edit]
Kuba85 - Pi� 01 Wrz, 2017
Viridis, Ja goli貫m si� co dwa dni. Odwa篡貫m si� p鎩嗆 na depilacj� i ju� wiem 瞠 nie by� to pierwszy i ostatni raz. 40 minut le瞠nia i naprawd� zno郾ego b鏊u, a p騧niej 3 tygodnie nic nie trzeba robi�. A rado嗆 jak po tygodniu wstajesz, patrzysz, przeje盥瘸sz r瘯� i nic, nadal perfekcyjnie g豉dko
Viridis - Pi� 01 Wrz, 2017
[edit]
onesa - Sob 02 Wrz, 2017
Viridis, pierwszy raz jest najgorszy
Viridis - Nie 03 Wrz, 2017
[edit]
onesa - Pon 04 Wrz, 2017
a co my郵isz? chcesz by� pi瘯ny Viridis? to musisz si� troch� pom璚zy�
Bumbleble - Sro 06 Wrz, 2017
| onesa napisa�/a: | Viridis, pierwszy raz jest najgorszy |
Tu si� zgodz�, chocia� u mnie ta "najgorsza" cz窷� zacz窸a si� 2 dni po pierwszym goleniu. PRzez ca造 dzie� drapa這 i sw璠zia這, ale przesz這 i teraz jest super. Co do cz瘰totliwo軼i - u mnie wystarczy raz na tydzie�/dwa. W這s闚 przez ten czas nie wida� prawie wcale, chyba 瞠 kto� jest bli瞠j niz 0,5m.
onesa - Czw 07 Wrz, 2017
Bumbleble, mia豉m na my郵i depilacje
Bumbleble - Czw 07 Wrz, 2017
υj, przepraszam, umkn窸o mi. Ale golenie na zero czy depilacja to przez kilka godzin jest taki sam efekt
Kuba85 - Pi� 08 Wrz, 2017
W豉郾ie, golenie daje efekt na kilka godzin, depilacja na kilka tygodni.
onesa - Nie 10 Wrz, 2017
Bumbleble, za kar� wydepilujesz sobie praw� 造dk�
Bumbleble - Pon 11 Wrz, 2017
| onesa napisa�/a: | Bumbleble, za kar� wydepilujesz sobie praw� 造dk� |
Ej, no we�... Wstyd
Mo瞠 jaki� mniejszy wymiar kary?
onesa - Sro 13 Wrz, 2017
Bumbleble, to mog� by� plecy.
Bumbleble - Sro 13 Wrz, 2017
| onesa napisa�/a: | | Bumbleble, to mog� by� plecy. |
Ju� lepiej. Na szcz窷cie s� same z siebie g豉dziutkie, wi璚 nie musz� ich drapa� ani woskowa� czy jakie tam s� metody
zbychwawawa - Czw 21 Wrz, 2017
Ja bym si� chyba nie da� wywoskowa� to musi by� b鏊
Kuba85 - Sob 23 Wrz, 2017
| zbychwawawa napisa�/a: | | Ja bym si� chyba nie da� wywoskowa� to musi by� b鏊 |
Nie taki jak sobie wyobra瘸sz. Jest troch� b鏊u przy pierwszej depilacji, bo w這sy s� grube i dobrze siedz�, ale jest to bardzo kr鏒kotrwa造 b鏊, za� kolejnym razem jest go coraz mniej. Jak szed貫m pierwszy raz, to strasznie si� ba貫m, teraz wiem, 瞠 nie potrzebnie.
onesa - Sob 23 Wrz, 2017
zbychwawawa, Kuba85, przynajmniej wiadomo 瞠 faceci te� si� czego� boj�
alexander3 - Nie 24 Wrz, 2017
Pr鏏owa� kto� z Was z past� cukrow�? Podobno jest lepsza od wosku...
onesa - Nie 24 Wrz, 2017
alexander3, to zale篡 od osoby. trzeba wypr鏏owa� na sobie z tego co s造sza豉m to pasta nie narusza a� tak bardzo nask鏎ka jak wosk, ale opinie oczywi軼ie s� podzielone
Kuba85 - Pon 25 Wrz, 2017
onesa, jak by nie patrze� jest to dla faceta do嗆 cenna okolica i bardzo czu豉, wiec strach przed pierwszym razem jest nieunikniony.
alexander3, Ja poddaje si� takiej metodzie.
zbychwawawa - Wto 26 Wrz, 2017
jestem ciekaw ilu facet闚 poddaje si� takim "zabiegom" w por闚naniu do kobiet, ile % facet闚 korzysta這 z takich us逝g.. hm?
onesa - Sro 27 Wrz, 2017
Chyba ci篹ko b璠zie znale潭 tak� statystyk� - chyba 瞠 zrobicie swoj� tutaj na forum?
|
|