Luźne dyskusje o męskich sprawach - FETYSZE

paulinka - Wto 12 Gru, 2006
Temat postu: FETYSZE
a wiec co was kreci? co sprawia iż wasze napalenie wzrasta? jestem strasznie ciekawa:) wiec prosze piszcie drodzy chlopcy :*
harold mckee - Wto 12 Gru, 2006

mnie przedewszystkim :D podnieca to kiedy ona jest przy mnie :P wiem ze jest tylko moja ;) dotyka mnie ... caluje ... piesci ... glaszcze .. :D mowi ze jestem kochany :) itp :P
skywalker - Sro 13 Gru, 2006

A ja lubię pieścić plecy mojej partnerki i obszar troche wyżej pośladków i lubie gdy ona robi to samo :)
paulinka - Sro 13 Gru, 2006

skywalker napisał/a:
A ja lubię pieścić plecy mojej partnerki i obszar troche wyżej pośladków i lubie gdy ona robi to samo :)

to ciekawe:) jeszcze nie słyszlam że plecy sa opszarem wysoko erotycznym :)

harold mckee - Sro 13 Gru, 2006

widziesz ile sie nowosci mozesz dowiedziec :P
paulinka - Sro 13 Gru, 2006

harold mckee napisał/a:
widziesz ile sie nowosci mozesz dowiedziec :P

niom wkoncu po to tu siedze żeby sie czegos dowiedziec i zarazem sie czym s podzielic ale nie drazmy tego tutaj :)

Strikerx - Sro 13 Gru, 2006
Temat postu: odp
Ja uwielbiam pieścić, całować partnerke po karku jednocześnie obejmując od tyłu jej piersi mocno przyciskając do siebie pokazując przy tym swoją dominacje a także pieszcząc je rękoma... :P :oops:
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:
Ja uwielbiam pieścić, całować partnerke po karku jednocześnie obejmując od tyłu jej piersi mocno przyciskając do siebie pokazując przy tym swoją dominacje a także pieszcząc je rękoma... :P :oops:

no patrzcie :D dominator nam sie znalazl :P hehehe :)

:?
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:
:?

oj no nie gniewaj sie :P to niemialo Cie obrazic :P

No ja myślę...ale nie wmówisz mi że lubisz jak tylko kobieta dominuje... :P

u nas nie ma czegos takiego jak dominacja :P wszystko jest po rowno :P
Nie pisałem o tej dominacji tak dosłownie...chodziło mi raczej o to że lubię czasami pokazać dziewczynie kto tu jest mężczyzną...u mnie dziewczyna przeważnie zdaję się na mnie :)

hehehe :D nie no ofc .. :P zazwyczaj wene przejmuje ja :P hehe ale no nie traktujemy tego w przedziale dominacji :D
No to normalne że się nie traktuje tego jak dominacja...przecież nie chodzi o to kto jest lepszy kto jest "na górze" :d :d. Mam nadzieje że wiesz o co mi chodziło :)

wiem :P teraz to juz sie drocze hehe :P :) hehe :D zeby bylo troche ciekawiej :P

p.s. spojrz na swoja skrzynke :P

<nono> nie ładnie tak...:d.A co do skrzynki dobre :d:d

ojjjj hehe :P to z symaptii :P
skywalker - Sro 13 Gru, 2006

Ja zawsze jestem na górze więc można powiedziećże dominuję :) A równość jest wtedy gdy leżymy na boku :P
Bruno Pelletier - Nie 24 Gru, 2006

Ja uwielbiam kiedy mój facet ubiera dres :D :D:D
paulinka - Pią 29 Gru, 2006

Bruno Pelletier napisał/a:
Ja uwielbiam kiedy mój facet ubiera dres :D :D:D

zdecydowanie orginalne!!!!

paulinka - Pią 29 Gru, 2006

ja lubie faceta w obcisłych bokserkach jak penisek stoi ładnie to wyglada, albo stringi z jakas fajna aplikacja np. słonik :)
u kobiet lubie pas do pończoch i ponczoszki, stringi:) mini spudniczke bluske z dekoldem mmmmmmmm
podobaja mi sie też kolczyki w sutkach
i tatuarze na łydkach(u facetów)

kocurek - Wto 02 Sty, 2007

ja lubię jak facet ma na sobie białe skarpetki :P
BASF - Czw 19 Kwi, 2007

Ja uwielbiam kobiety z malutkimi piersiami i kobiety w kolorowych sklarpetkach mmmmm

PZDR BASF

Bruno Pelletier - Sob 21 Kwi, 2007

paulinka, ten fetysz jest jednym z najczęściej spotykanych fetyszy :)
love508 - Sob 21 Kwi, 2007

moimi fetyszami sa :
u kobiety - dlugiew czarne zadbane wlosy
u facetow - ciemne owłosienie

mmmmmmmmmmmm

paulinka - Pon 23 Kwi, 2007

nigdy nie słyszalam żeby kogos dres podniecał!!!ale jak sobie pomysle to wole jak mój chlopak po domu w dresach chodzi a nie w dzinsach bo lepiej widac jak sie cieszy :P i łatwiej sie dobrac :)

Alex-sex - Czw 03 Maj, 2007

mnie u kobiet - włosy (uwielbiam sie bawic wlosami szcegolnie mojej dziewczyny)
u facetow - stopy (jak widze stopy zadbanego chlopaka to jestem podjarany xD)

skywalker - Czw 03 Maj, 2007

Ja też uwielbiam bawić sie włosami ale jeszcze bardziej lubię całować plecy partnerki :D
Alex-sex - Czw 03 Maj, 2007

no masz racje dziewczyny maja fajne wlosy<mniam xD> //stoooopy...<marzyciel> lol :D
luter - Czw 03 Maj, 2007

u kobiet rajcują mnie długie pachnące włosy, oraz gładka aksamitna wręcz skóra ich dłoni. Dotyk takich dłoni powoduje u mnie stan natychmiastowej gotowości. dotychczas poznałem tylko jedną taką osobę, która miała tak gładkie dłonie...i chyba dlatego (m.in.) byliśmy ze sobą dość długo.
bad ziom - Pią 04 Maj, 2007

Ja tak ajk poprzednicy - jarają mnie wlosy, czasem nie moge sie opanowac, to na lekcjach pieszcze wlosy kolezanek - one nie maja nic przeciwko :D :P
Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007

a jakby dziewczyny byly lyse to co?? xD
Bruno Pelletier - Pią 04 Maj, 2007

paulinka napisał/a:

nigdy nie słyszalam żeby kogos dres podniecał!!!

no, jak widać na załączonym obrazku - mało jeszcze słyszałaś ;)

jak już pisałem to jeden z najczęściej spotykanych fetyszy. No a co do stóp - owszem, ale tylko u mojego chłopaka :) Poza tym On jest moim Jednym Wielkim Fetyszem :D :D:D

Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007

hmmm...BRUNO zawsze chcialem ci zadac to pytanie: kiedy doszedles do wniosku ze jetses homo??
qtasek - Nie 06 Maj, 2007

Moim fetyszem są pończochy i rajstopy, oczywiscie nie noszone przeze mnie tylko jakies zgrabne kobiece nóżki ;)
budnis - Nie 06 Maj, 2007

Mnie powalają włosy. Brunetka, długie do połowy ramion końcówki zakręcone do wewnątrz a grzywka lekko opadająca na oko i policzek. :P
Bruno Pelletier - Czw 17 Maj, 2007

Alex-sex, z tego co pamiętam to już w podstawówce :)
snapee - Czw 17 Maj, 2007

ja mam bzika na punkcie kostki u nogi :D :P u laski :D musi byc widoczna kostka :D i takie wciecia za kostka z obu stron :D no bo inaczej to laska ma noge taka "dragowata" a tak sexownie to wyglada :d tak mrrr :D
ankylosaurus - Czw 17 Maj, 2007

snapee napisał/a:
ja mam bzika na punkcie kostki u nogi :D :P u laski :D musi byc widoczna kostka :D i takie wciecia za kostka z obu stron :D no bo inaczej to laska ma noge taka "dragowata" a tak sexownie to wyglada :d tak mrrr :D

:D
Brzuch laski z zarysem mięśni, taki płaski, no a potem rodchodzące się na boki biodra... tyłek... przód tyłka :D Nic specjalnego... wiem, nic nie poradzę :D

PunX - Czw 17 Maj, 2007

qtasek napisał/a:
Moim fetyszem są pończochy i rajstopy, oczywiscie nie noszone przeze mnie tylko jakies zgrabne kobiece nóżki ;)

zdecydowanie to samo oraz cycuszki :) lekko odslonione to naprawde podnieca wzbudza wyobraznie :)

snapee - Pią 18 Maj, 2007

biust? hmmm nie moze byc zaduuuzy :P P nie lubie przesadzonych :D taki by w reke wchodzila piers to okkk :D
Xardas - Pon 21 Maj, 2007

Nie lubie zbyt chudych dziewczyn :D musi mieć czym oddychać a podniecają mnie najbardziej stopy (podobnie ja u Alexa :D ) szczerze to jak facet ma zadbane stopy to też jest fajne. a i jeszcze białe skarpetki to podstawa. Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest ) dziewczyna musi mieć białe skarpetki albo w paski kolorowe (stópki) :P
Bruno Pelletier - Pon 21 Maj, 2007

aaaa..... no tak..... zapomniałem o skarpetkach :)

zaczyna robić się ciepło - więc sypatyczne krótkie spodenki, białe skarpetki i ciemne adidasy najlepiej takie do kostki :) mniam :P

kocurek - Wto 29 Maj, 2007

aaaa..... no tak..... zapomniałem o skarpetkach :)

zaczyna robić się ciepło - więc sypatyczne krótkie spodenki, białe skarpetki i ciemne adidasy najlepiej takie do kostki :) mniam :P

faktycznie, widok poprawiający humor :)
czasem wytrzymać nie idzie jak an mieście gdzieś taki obok ciebie przejdzie, albo jeszcze siądzie...
hmm [rozmarzony] :)

dar862 - Wto 29 Maj, 2007

fakt taki widok się nigdy nie opatrzy, zawsze trzaska po oczach :P
BASF - Wto 29 Maj, 2007

Xardas napisał/a:
Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest )

Hm po Twojej wypowiedzi domyślam się, że należysz to tej grupy osób, które do garnituru zakładają białe skarpetki. Nie wspomnę tu już o czarnych spodniach.

dar862 - Wto 29 Maj, 2007

Panowie!! skarpety dobiera się do konwencji i zamysłu tego co ma się na sobie, więc czasami białe skarpetki są niemal wskazane!! no moze jeśl mowa o adidasach to białe oczywiście, ale tylko stopki, bo takie co zakrywają pół łydki budzą we mnie rozbawienie :P
kocurek - Sro 30 Maj, 2007

dar862 napisał/a:
pPanowie!! skarpety dobiera się do konwencji i zamysłu tego co ma się na sobie, więc czasami białe skarpetki są niemal wskazane!! no moze jeśl mowa o adidasach to białe oczywiście, ale tylko stopki, bo takie co zakrywają pół łydki budzą we mnie rozbawienie :P

ja w 99% noszę białe skarpetki, zarówno stopki jak i dłuższe, ale stopki są wygodzniejsze w taką pogodę. ciemne tylko do garniaka :)

dar862 - Sro 30 Maj, 2007

uu nie to u mnie zależy to od butów, koloru góry no i w jakich spodniach jestem! ja muszę jakoś wyglądać, żeby się nikt nie czepił... :? dlatego kupowanie skarpet i bielizny w różnym wydaniu sprawia mi tyle przyjemności :) tak już mam, że slipy, bokserki, szorty, etc. musze mieć pod kolor! inaczej czuję się niekomfortowo :wink: :mrgreen: wiem wiem dziwne
Alex-sex - Pią 01 Cze, 2007

mnie bardzio jaraja męskie stopy takich fajnych chlopaków :oops: :oops: , ale uwielbiam włosy dziewczyn :twisted:
Xardas - Pią 01 Cze, 2007

BASF napisał/a:
Xardas napisał/a:
Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest )

Hm po Twojej wypowiedzi domyślam się, że należysz to tej grupy osób, które do garnituru zakładają białe skarpetki. Nie wspomnę tu już o czarnych spodniach.

do garnituru się zmuszam i zakładam czarne ale ja i tak wkładam garnitur raz do roku więc takie małe poświęcenie. podniecają mnie żylaste ręce :oops: nie wiem dlaczego ale tak jakoś mam :P

dar862 - Sob 02 Cze, 2007

Xardas napisał/a:
BASF napisał/a:
Xardas napisał/a:

do garnituru się zmuszam i zakładam czarne ale ja i tak wkładam garnitur raz do roku więc takie małe poświęcenie. podniecają mnie żylaste ręce :oops: nie wiem dlaczego ale tak jakoś mam :P

ja praktycznie zaprzyjaźniłem się z garniturem, jak trzeba to trzeba :P
o gad :? a u mnie własnie odwrotnie!! patrze na swoje ręce i robi mi się niedobrze!! takie suche i żylaste. najgorsze dłonie musze trzymać w górze to nie widać tak bardzo!! ale cóż zrobić takie geny :wink:

Alex-sex - Sob 02 Cze, 2007

ja nawet lubie garnitur i oczywiscie mam ciemne skarpetki do niego a tak na codzien to nosze biale nike czy cos

ja osobiście jestem uczulony na białe skarpetki!! staram się kupować jeśli już to jakąś łamaną biel, nigdy śnieżnobiałe(choć mam kilka par to w ogóle w nich nie chodzę!!) :wink:
kocurek - Sob 02 Cze, 2007

uczulony? a jakie masz objawy

kocurek napisał/a:
zacztynam warczeć i leci mi piana z pustka :P
kocurek - Nie 03 Cze, 2007

dar862 napisał/a:
kocurek napisał/a:
zacztynam warczeć i leci mi piana z pustka :P

hmm, znaczy budzi się w tobie zwierzę. a tylko jak ty je masz czy jak ktoś je ma to też. zastanawiam się czy nie natknąć się an ciebie w takowym stroju :P

dar862 - Nie 03 Cze, 2007

kocurek napisał/a:

hmm, znaczy budzi się w tobie zwierzę. a tylko jak ty je masz czy jak ktoś je ma to też. zastanawiam się czy nie natknąć się an ciebie w takowym stroju :P

jak mam to rozumieć ?!?
aby wywołać u mnie taki stan wystarczy kilka czynników. M. in. Ten w/w :P

kocurek - Nie 03 Cze, 2007

jak masz to rozumiec? DOSłOWNIE :)
dar862 - Nie 03 Cze, 2007

może jestem nierozgarnięty, ale wciąż nie łapię kon(pod)tekstu :?
proszę o wykładnie łopatologiczną!!! :wink:

kocurek - Wto 05 Cze, 2007

dar862 napisał/a:

ty + ja w białych skarpetkach = ...... :)

dar862 - Wto 05 Cze, 2007

kocurek napisał/a:
dar862 napisał/a:

ty + ja w białych skarpetkach = ...... :)

=... :!: :?: :!: :wink:

masz bardzo wybujałą fantazję!! najprawdopodobniej bym Cię wyśmiał za te skarpetki :P

kocurek - Wto 05 Cze, 2007

fakt, mam bujna wyobraźnię. ale ty nie łapiesz niektórych żartów. :) pozdrawiam
dar862 - Wto 05 Cze, 2007

załapałem na samym początku, tylko byłem ciekaw co będzie dalej... :P
PeWu - Sob 09 Cze, 2007

A mnie strasznie keca dmskie stopy :mrgreen: lubie je piescic nie tylko rekami ale i jezykiem (lubie ich smak i zapach no chyba ze wala to gozej ale takie po calym dniu sa fajne :wink: ) najbardziej lubie ich spody i paluszki a podczas stosunku lubie je dotykac. Lizanie spodow, miedzy paluszkami i ssanie paluszkow jest fajne. Byla bardzo krecilo jak se bawilem jej stopami :D a teraz nie mam komu :cry: . Stopy wydzielaja silne feromony jak by ktos nie wiedzial. Uwazam ze to fajny fetysz pozatym kolezanki po za jedna tak samo mi mowia 8) .

[ Dodano: Sob 09 Cze, 2007 ]
najleprze sa stopy bose :wink:

[ Dodano: Sob 09 Cze, 2007 ]
Lubie z nich zlizywac np bita smietane, miod idp :P

bad ziom - Sob 09 Cze, 2007

Bleh, niestety mnie to obrzydza... :P :P Stopy, niewazne czy damskie, czy meskie, kojarza mi sie z brudem, to jakis odchyl czy co? :P
PeWu - Sob 09 Cze, 2007

Nie odchyl tylko fetysz. Dziesiecu kolezanka sie podoba :D , jednej nie :shock: (pewnie ma platfusa), 4 mowia ze kazdy cos tam lubi innego i ze im nieprzszkadza :? . Dwum klezanka tak sie awilem i bardzoim sie podobalo :D jedna czasem sama poprosi zebym sie jej stopkami pobawil :D
BASF - Sob 09 Cze, 2007

bad ziom napisał/a:
Bleh, niestety mnie to obrzydza... :P :P Stopy, niewazne czy damskie, czy meskie, kojarza mi sie z brudem, to jakis odchyl czy co? :P

Z brudem??? To trzeba się myć !!!! Z brudem to mi akurat kojarzy się np. toaleta na Dworcu Centralnym w Warszawie.

Alex-sex - Sob 09 Cze, 2007

:lol: :lol: :lol: ja tez uwielbiam spody stóp sa takie podniecające ^^
PeWu - Nie 10 Cze, 2007

Jak masuje sie dziewczynie (nie wiem czy lewa czy prawa kostke) to pobydza sie ja seksualnie :wink: , jak sie mizia we dwoje stopa o stope to oboje pobudza :wink: a jak sie masuje koncowke piery lekko z boku (wiem dokladnie jakie miejsce :twisted: ) to mozna wywolac sraczke :!:
Aries - Sro 08 Sie, 2007

Piękne kobiece dłonie. Raczej z konkretnym wyglądem. Ala Angieliny Jolie.
Ups ;] wyszło szydło z worka.. tak tak potrafię rozpoznać kobiety po dłoniach ;)

tomek333 - Sro 08 Sie, 2007

a mnie podniecaja kobiece biodra i kobiece wlosy na glowie oczywiscie :mrgreen: a szczegolnie ich zapach...
buble-buble - Sro 08 Sie, 2007

mam małe pytanie, bardzo śmieszne z resztą: co to są fetysze?? :lol:
adadverts - Sro 08 Sie, 2007

buble-buble napisał/a:
mam małe pytanie, bardzo śmieszne z resztą: co to są fetysze??

Fetyszyzm - uzyskiwanie satysfakcji seksualnej głównie lub wyłącznie w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym - fetyszem.

buble-buble - Sro 08 Sie, 2007

aha, fajnie ;p i tak nie czaję ale to szczegół :roll:
kocurek - Czw 09 Sie, 2007

buble-buble napisał/a:
aha, fajnie ;p i tak nie czaję ale to szczegół :roll:

hmm, to nie jest takie trudne. fetysz, to przedmiot, sytuacja, jakiś element, który zwiększa podniecenie podczas stosunku. np. fetyszem mogą być skórzane troje, białe skarpetki, pejcz, kajdanki, przywiązywanie do łóżka, owoce, bita śmietana, miejsce publiczne itd.

zrozumiałeś...?

skywalker - Czw 09 Sie, 2007

Do bitej śmietany polecam miód :)
buble-buble - Czw 09 Sie, 2007

ahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no już czaję :P
pablos84 - Czw 09 Sie, 2007

do bitej smietany moga byc tez truskawki, albo syrop karmelowy :lol: