Inne problemy - Dojście do orgazmu podczas stosunku.
cypher - Czw 07 Gru, 2006 Temat postu: Dojście do orgazmu podczas stosunku. Hej. Ostatnio bardzo mnie męczy jedna sprawa. Otóż nie rozpocząłem jeszcze współżycia, ale boję się, że będe miał problemy z dojściem podczas stosunku. To znaczy przez cały ten stres/nerwy/wieloletnią masturbację nie będę mógł dojść do orgazmu kochając się z kobietą. Wiem, że wszystko jeszcze przede mną i może będzie ok, ale przeczytałem sporo wypowiedzi ludzi w różnym wieku z podobnym problemem i stąd mój strach. Czy moglibyście powiedzieć jak to było z Wami i waszym pierwszy razem? Były jakieś problemy z uzyskaniem erekcji, albo z dojściem w pochowie do orgazmu?
Z jednej strony, to fajna rzecz móc tak długo się kochać, przynajmniej jest pewność, ze dziewczyna dojdzie, ale z drugiej strony fajnie by było mieć orgazm w środku, a nie wyjmować ptaka i jechać do końca na ręcznym :/
Słyszałem również, że duży wpływ na ten problem ma masturbacja. Ponoć męzczynza za bardzo przyzwyczaja się do określonego tempa/ucisku i później podczas seksu (a więc przy całkiem nowych bodźcach) jest problem z dojściem. Ja np. nigdy nie masturbowałem się klasycznie, tzn. obejmując całą dłonią penisa (silnie go uciskając) i wykonując posuwiste ruchy. Zamiast tego po prostu trzema palcami pieściłem (okręcałem, "wirowałem") żołądź. Czy jest więc szansa na to, że nie nabyłem złych nawyków?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
xxxbamboxxx - Czw 07 Gru, 2006
Szanowny KoleGo!:). Jak mozesz martwic sie o takie cos, lepiej martw sie czy czasem nie bedziesz mial zbyt wczesnego wytrysku...Wszystko jest z TObą ok, nie wiem po co w ogole zalozyles taki Temat, jestes zdrowy i jak kazdy z nas sie masturbujesz...Nic CI nie bedzie i jesli mozesz sobie dluzej popykać partnerke to tylko dziekuj BoGu za to. Pozdro;]
cypher - Czw 07 Gru, 2006
xxxbamboxxx --> dzięki za słowa otuchy Wiesz zamartwiam się bo już taki jestem z natury. Poza tym zauważyłem, że jednak sporo facetów ma problem, czy to z erekcją, czy z dojściem podczas stosunku (przeważnie jeśli jest to ich pierwszy raz). A intensywniej zacząłem o tym myśleć kiedy miałem raz, czy dwa taką sytuację, że pieszcząc się z kobietą (ale ona nie dotykała mojego generała) nie miałem jakiejś specjalnie silnej erekcji (nie byłem jakoś wybitnie podniecony zaistniałą sytuacją). I to mnie trochę zmartwiło. Zdaję sobie sprawę, że warunki były nie sprzyjające (stres) no i dziewczyna mnie nie stymulowała tylko ja ją, ale mimo wszystko trochę się wystraszyłem. Poza tym już jakoś od wczesnych lat młodzieńczych zastanawiałem się, czy będę potrafił dojść podczas stosunku skoro doznania, bodźce, ucisk, tempo i wiele innych rzeczy będzie się znacznie różniło od tych, które występują przy masturbacji.
NIc Tylko sie Cieszyć, ze twoj czas reakcji orgazmu jest wydluzony, z biegiem lat to raczej bedzie sie zmienialo, bo jetes pewnie jeszcze w okresie dojrzewania. Ale Jest z Toba wszystko wporzadku, a co do erekcjii to moze po prostu dziewczyna Cie tak bardzo nie jarala , a poza tym moze nie doszlo do niczego takiego, co pobudziloby twojego wacka, napewno jakby stanela przed Toba naga twoj maly odrazu by Ci do gory poszedl i bylby gotow do akcji, tak wiec lajcik jest.
Wiesz dojrzewanie to raczej odpada, bo mam 23 lata Wczoraj była u mnie owa przyjaciółka z którą się spotykam i podczas "miziania" najbardziej zależało mi na tym żeby to ona miała dobrze, o sobie trochę zapomniałem. Mimo, że do seksu nie doszło (ani oralnego czy ręcznego) to miałem prawidłową erekcję (co prawda nie z kamienia, ale wystarczającą) i gdybym chciał to mógłbym rozpocząć stosunek. Zresztą erekcja utrzymywała się cały czas czyli jakieś 20 minut naszych pieszczot. A zaznaczam, że dziewczyna (w zasadzie powiniem powiedzieć kobieta, jest 7 lat starsza) nie stymulowala mnie poprzez jazdę na ręcznym czy inną techniką. Ot leżała, ja na niej i tak się pieściliśmy (no później jeszcze mała palcówka doszła ) Najbardziej wk... mnie fakt że przecież nie masturbowala mnie ani nie wszedłem w nią więc skąd ten lęk że jakby zaczęła to robić, to ja nie mógłbym dojść. Sam w siebie to wmawiam i stwarzam sobie problemy, które na razie nie istnieją...
paulinka - Czw 07 Gru, 2006
wyluzój chlopie nie ma sie czym stresować!!!!!!!!!!
im dłużej tym lepiej! wiec to tylko plusik!!!!!!!!!!
a sexik jest duzo lepszy od masturbacji wiec napewno dojdziesz:)!!!!!!!!!
BEDZIE DOBRZE :* MILEGO PIERWSZEGO:)
ps.chlopak którego rozprawiczylam byl dla mnie najlepszy w łóżku, a muwil że nie jest prawiczkiem że miał kika kobiet jak mu powiedzialam że był swietny dopiero sie przyznal- ostro mnie zatkalo!!!
harold mckee - Czw 07 Gru, 2006
ano :D:D
hahah dzięki paulinko za te ciepłe słowa, tego było mi trzeba Reaguję nerwicowo na rózne sprawy w życiu, więc ta nie jest wyjątkiem. W końcu do niczego jeszcze nie doszło (ani mi na ręcznym nie jeździła, ani stosunku nie miałem) więc boję się trochę na wyrost.
paulinka, nie chcesz kogos przetestowac?;> :D:D
myslisz ze dasz rade ?
Mysle, ze Bylbym gotów sprobowac ,
a robiles juz to kiedys ? czy chcesz byc tym z opowiesci ?
a ja myślę że by mi nie stanął...
hahahaha
cypher napisał/a: | a ja myślę że by mi nie stanął...
hahahaha |
a z kad takie czarne mysli ?
zola - Czw 07 Gru, 2006
Jak mozna miec 23 lata i nigdy nie uprawiac seksu, Ja mam 16 lat i wiele razy to robilem.
No w końcu nie które dziewczyny partrzyły na mój rozporek a ja nic! Totalny impotent
zola , kwestia osobowosci i Tyle,
zola napisał/a: | Jak mozna miec 23 lata i nigdy nie uprawiac seksu, Ja mam 16 lat i wiele razy to robilem. |
A wiesz, że jak tak wcześnie zacząłeś, to później będziesz miał problemy? Gwarantuje Ci, że po trzydziestce już nie dygnie...
cypher napisał/a: | zola napisał/a: | Jak mozna miec 23 lata i nigdy nie uprawiac seksu, Ja mam 16 lat i wiele razy to robilem. |
A wiesz, że jak tak wcześnie zacząłeś, to później będziesz miał problemy? Gwarantuje Ci, że po trzydziestce już nie dygnie... |
nie koniecznie hehe moze byc sprawny
tak macie racje to kwestia osobosici, temperamentu itp hehe
zola - Czw 07 Gru, 2006
spokojna Twoja rozczochrana,Ja zyje dniem obecnym, nie mysle co bedzie za 15 lat.
to JA mam racje P wkoncu bys mi ja przyznal Tyy Tyy...
xxxbamboxxx napisał/a: | to JA mam racje P wkoncu bys mi ja przyznal Tyy Tyy... |
do kogo pijesz ? cytuj w takich sytuacjach bo naprawde nie raz potrafie sie zaubic w twoich odpowiedziach
okej bede
bardzo dobrze
Paulinka to jak bedzie?:D nie chcesz mnie sprawdzic? wkoncu jest takie dobre przyslowie ''nie czym samemu , co mozna we dwoje'' jestem otwarty na propozycje :D:D:D
nie moge z goscia poprostu nie moge hehe
a moze ty specjalnie abstunujesz od masturbacji , bo przwidziales taka sytuacje i chcesz ja zaskoczyc tak duzym wytryskiem hehe
harold mckee napisał/a: | :lol: nie moge z goscia poprostu nie moge hehe
a moze ty specjalnie abstunujesz od masturbacji , bo przwidziales taka sytuacje i chcesz ja zaskoczyc tak duzym wytryskiem hehe |
Wiesz co nie bardzo, bo im dluzsza przerwe robisz od masturbacjii tym szybciej pozniej dochodzisz do wytrysku nasienia...co mi po tym ze wystrzele jak z armaty ''pol kilo spermy'' :D jak bede sie z nia kochal 2 miniuty ;p
xxxbamboxxx napisał/a: | harold mckee napisał/a: | :lol: nie moge z goscia poprostu nie moge hehe
a moze ty specjalnie abstunujesz od masturbacji , bo przwidziales taka sytuacje i chcesz ja zaskoczyc tak duzym wytryskiem hehe |
Wiesz co nie bardzo, bo im dluzsza przerwe robisz od masturbacjii tym szybciej pozniej dochodzisz do wytrysku nasienia...co mi po tym ze wystrzele jak z armaty ''pol kilo spermy'' :D jak bede sie z nia kochal 2 miniuty ;p |
no i po to robisz to czesciej bys byl dobrze zachartowany bys nie strzelal po kilku minutkach
cypher napisał/a: | hahah dzięki paulinko za te ciepłe słowa, tego było mi trzeba Reaguję nerwicowo na rózne sprawy w życiu, więc ta nie jest wyjątkiem. W końcu do niczego jeszcze nie doszło (ani mi na ręcznym nie jeździła, ani stosunku nie miałem) więc boję się trochę na wyrost. |
ile masz lat?
strach jest normalny ale niepotrzebny :*
Dlatego przed stosunkiem sie masturbujesz
Paulinka Cie od tego wyzwoli jest otwarta na wiele propozycji
xxxbamboxxx napisał/a: | paulinka, nie chcesz kogos przetestowac?;> :D:D |
to milutkie ale podziekuje :*
nie jestem zdesperowane żeby kogos prze neta szukac!!! ale masz plusa bo wywołałes usmiech na mojej bużce :*
cypher napisał/a: | a ja myślę że by mi nie stanął...
hahahaha |
czuje sie urażona
pewnie nie wie co mowi nie masz sie czym przejmowac ... 100 % by stanal ..
cypher napisał/a: | No w końcu nie które dziewczyny partrzyły na mój rozporek a ja nic! Totalny impotent |
szczerze nigdy nie prubowalam podrajcowac chlopaka patrzac na jego rosporek!!!!!!!!
harold mckee napisał/a: | :lol: nie moge z goscia poprostu nie moge hehe
dobry tekscik ))))
no a da sie w ogole tak kogos podniecic :> ja nie raz jak zaloze te bardziej obcisle spodnie ... to az mi sie jajka odciskaja .. i jak ide korytarzem to nie raz widze jak niektorym wzrok leci za mna i wiadomo gdzie sie patrza.. tylko sie smieje w duchu ,, nawet mi sie nie podnosi chyba ze patrzy ta jedyna
xxxbamboxxx napisał/a: |
Wiesz co nie bardzo, bo im dluzsza przerwe robisz od masturbacjii tym szybciej pozniej dochodzisz do wytrysku nasienia...co mi po tym ze wystrzele jak z armaty ''pol kilo spermy'' :D jak bede sie z nia kochal 2 miniuty ;p |
dobre stwierdzenie młodziutki ale oczytany hihih :*
paulinka napisał/a: | xxxbamboxxx napisał/a: |
dobre stwierdzenie młodziutki ale oczytany hihih :* |
prawda ? zaskakuje nie raz mimo ze sie z nim wiecej sprzeczam jak zgadzam, to go lubie hehe
harold mckee napisał/a: | pewnie nie wie co mowi nie masz sie czym przejmowac ... 100 % by stanal .. |
:*
paulinka napisał/a: | harold mckee napisał/a: | pewnie nie wie co mowi nie masz sie czym przejmowac ... 100 % by stanal .. |
:* |
nie masz za co dziekowac przeciez to normalne .. wiem o tym ze napewno moj przyjaciel tak samo by sie pobudzil potrafie sie do tego przyznac
harold mckee napisał/a: | nie masz za co dziekowac przeciez to normalne .. wiem o tym ze napewno moj przyjaciel tak samo by sie pobudzil potrafie sie do tego przyznac |
a ty ile masz lat tak swoja droga bo niby wydaje mi sie że gdfzies czytalam ale nie pamietam
paulinka napisał/a: | harold mckee napisał/a: | nie masz za co dziekowac przeciez to normalne .. wiem o tym ze napewno moj przyjaciel tak samo by sie pobudzil potrafie sie do tego przyznac |
a ty ile masz lat tak swoja droga bo niby wydaje mi sie że gdfzies czytalam ale nie pamietam |
pelnoletni
a co :> :D:D
wiedze, ze chwile mnie nie bylo a tu rewolucja w temacie:P Tyle postów, paulinka to byl oczywiscie zart, aczkolwiek podoba mi sie twoja mentalnosc, jestes otwarta, otwarcie rozmawiasz ze swoimi partnerami, wiesz czego chcesz. Perfecto
harold mckee napisał/a: | no a da sie w ogole tak kogos podniecic :> ja nie raz jak zaloze te bardziej obcisle spodnie ... to az mi sie jajka odciskaja .. i jak ide korytarzem to nie raz widze jak niektorym wzrok leci za mna i wiadomo gdzie sie patrza.. tylko sie smieje w duchu ,, nawet mi sie nie podnosi chyba ze patrzy ta jedyna |
Mysle, ze najbardziej podniecajace dla dziewczyny, jest samo zachowanie, a nie to czy odciskuja nam sie jajka czy nie;p
hehehe :D:D no widzisz nie warto opuszczac forum
xxxbamboxxx napisał/a: | harold mckee napisał/a: | no a da sie w ogole tak kogos podniecic :> ja nie raz jak zaloze te bardziej obcisle spodnie ... to az mi sie jajka odciskaja .. i jak ide korytarzem to nie raz widze jak niektorym wzrok leci za mna i wiadomo gdzie sie patrza.. tylko sie smieje w duchu ,, nawet mi sie nie podnosi chyba ze patrzy ta jedyna |
Mysle, ze najbardziej podniecajace dla dziewczyny, jest samo zachowanie, a nie to czy odciskuja nam sie jajka czy nie;p |
samo zachowanie ? nie za bardzo wiem co masz na mysli
zaqqaz - Czw 28 Gru, 2006
ja tez mam taki problem tylko podczas stosunku po paru minutach opada mi i potem nie chce stanac. Moze jak sie masturbuje to to robie to za szybko (6-8 na sekunde) (bo jak to robie wolniej to tez robi sie wiotki i za cholere nie moge dojsc) pomozcie mi bo jak na razie moja dziewczyna to znosi ale boje sie ze przez to zraże sie do seksu no i jeszcze strace dziewczyne
paulinka - Czw 28 Gru, 2006
zaqqaz napisał/a: | ja tez mam taki problem tylko podczas stosunku po paru minutach opada mi i potem nie chce stanac. Moze jak sie masturbuje to to robie to za szybko (6-8 na sekunde) (bo jak to robie wolniej to tez robi sie wiotki i za cholere nie moge dojsc) pomozcie mi bo jak na razie moja dziewczyna to znosi ale boje sie ze przez to zraże sie do seksu no i jeszcze strace dziewczyne |
a co ona nie lubi sie szybko kochac?
troszke zamotałes ten post albo ja dzis jestem nie kumata!!!!
zaqqaz - Czw 28 Gru, 2006
chodzi mi o to ze nie moge dojsc jesli sobie nie pomoge szybciej ręką. Jak sie onanizuje to musze szybko "machac" reka iaczej nie dojde a podczas stosunku zwykle po paru minutach mi opada nawet jak staram sie to robic szybko ... poradzicie cos ??
paulinka - Pią 29 Gru, 2006
bede szczera wiec bez urazy!!!!!
czy dupcia z ktura jestes napewno Cie podnieca?bo jesli tak to nie wiem jak w trakcie może opasc!!!
może jest że tak powiem za bardzo doswiadczona-ma zbyt szeroka szparke??
na pieska da sie to robic naprawde bardzo szybko to koncz na pieska:)
jeżeli nie ma oporów niech podrajcuje Cie ustami -podobno-wtedy zawsze stoi bez problemów
|
|