Luźne dyskusje o męskich sprawach - Zwolnienie lekarskie z wf-u
existenz - Wto 11 Kwi, 2006 Temat postu: Zwolnienie lekarskie z wf-u Mam następujące pytanko. Czy ktoś może mi powiedzieć jak dostać zwolnienie lekarskie z wf-u na cały rok?Mam dość tej lekcji, nie umiem grać w piłkę, siatkę ani w kosza przez co jestem klasowym pośmiewiskiem. Mam tego dość! i wiem że inni też mają ten problem, tylko boją się o tym mówić. Kolejna lekcja wf-u jest dla mnie katorgą. Proszę o pomoc. Nie piszcie odpowiedzi typu "ciesz się że możesz ćwiczyć". Proszę o pomoc.
MasterM - Wto 11 Kwi, 2006
cwicz bo bedziesz jescze wikekszym plackie, a ich miej w dupie, rob swoje, pzdro
Szymon7 - Wto 11 Kwi, 2006
hejo!!
ja tez nie cwicze, z jednego glownego powodu, ktorego nie da sie olac... nauczyciel od w-f to g... i oblech... blee... znalazlem u siebie kilka wad, a zwolniony jestem na astme (ktorej nie mam ), moja pani doktor jest suuuper sprobuj cos u siebie znalezc, moze sie uda, zycze powodzenia, narka!!
Szymon7 - Wto 11 Kwi, 2006
aha- moze po prostu powiedz lekarzowi o tym, co Cie trapi... moze okaze sie wyrozumialy, sprobuj, warto...
existenz - Wto 11 Kwi, 2006
dziex wam spróbuję coś zrobić
Gość - Wto 11 Kwi, 2006
Hmm idz do jakiegos nie bardzo znanego lekarza i powiedz ze potrzebujesz zwolnienie z WFu (za wizyte powinien wziasc nie wiecej jak 50 zł... )
existenz - Wto 11 Kwi, 2006
_Maciek_ Myślisz że takie coś może się udać? A jeśli lekarz odmówi i jeszcze mnie wyda o łapówkarstwo?
hipopotam - Wto 11 Kwi, 2006
i przez zwolnienie z w-f -u i nie uprawianiu sportów o hardkorowym sexie możecie sobie tylko pomażyć bo takie wymoczki gówno są w stanie zrobić.
to nie chłopak zazwyczaj leży i czeka na przyjemność.
weźcie to pod uwagę.
ps na w-f-y i tak nie chodze co nie znaczy ze nie ćwiczębo to robię ok 7 razy w tygodniu i moę sie tym szczycić że nei ja pikerwszy kończę rąbanko z wycieńczenia tylko ona
siedząc przed kompem trudno jest to osiągnąć.
Gość - Sro 12 Kwi, 2006
| existenz napisał/a: | | _Maciek_ Myślisz że takie coś może się udać? A jeśli lekarz odmówi i jeszcze mnie wyda o łapówkarstwo? |
Powiesz ze to za wizyte za 50 zł mysle ze nie bedzie problemu i Cie nie wyda...
addam - Sro 12 Kwi, 2006
ja przez 19 lat traktowałem wuef jak zło konieczne i teraz żałuję - zero kondycji, zero siły, niemal brak mięśni i oponka wokół pasa. dopiero teraz, na studiach, zrozumiałem, że źle robiłem obijając się na nielubianym wuefie. trochę poniewczasie existenz, nie popełniaj tego samego błędu. stawiam dolary przeciwko orzechom że kiedyś będziesz żałował.
Szymon7 - Sob 15 Kwi, 2006
ejze... czy to, ze ktos nie cwiczy na zajeciach w-f, to od razu calkowicie nic nie robi? ja na w-f nie cwicze, aczkolwiek sport uprawiam, kondycje mam, do tego nie potrzeba w-f... te same, a nawet lepsze cwiczenia, do ktorych nie jestem "zmuszany" moge wykonac w domu
paulinka - Czw 27 Gru, 2007
a potem się dziwią że mają wielkie brzuchy, grube dupy i zawał koło 40....
tomazzzo17 - Czw 27 Gru, 2007
ja tez nie nawidze cwiczyc, robie wszystko by unikac wfu, ni umiem grac w piłke i w ogole,m jakos tak i tez chce zalatwic takie zwolnienie
tomazzzo17 - Czw 27 Gru, 2007
a gdzie jest taki lekarz?
mirek18 - Czw 27 Gru, 2007
ja tez jestem zwolniony i mam do tego mocny powud poruszam si ena wozko inwalidzkim a moj glupi nauczyciel od wf przez trzy lata wstawial mi co lekcja po trzy jedynki i co pol rocz enie klasifikowanie i ladowalem u dyra i tak wkulko hehe glupi nie ?:D
bad ziom - Czw 27 Gru, 2007
| tomazzzo17 napisał/a: | | ja tez nie nawidze cwiczyc, robie wszystko by unikac wfu, ni umiem grac w piłke i w ogole,m jakos tak i tez chce zalatwic takie zwolnienie |
Sluchaj ja jestem totalny cienias z WFu, mam kilka problemow ze zdrowiem, ale mimo wszystko ja CHCE chodzic na WF bo wiem, ze to tylko i wylacznie dobro dla mojego organizmu, 3 godziny wfu w tygodniu da sie przezyc, ludzie nie popadajmy w jakas skrajnosc, ze jak nam cos nie wychodzi to mamy od tego uciekac, akurat sport powinien uprawiac kazdy odrobinke, biegac chociaz...
Mialem takie nastawienie do wfu kiedys, po co mi to, beznadzieja, itp, ale na szczescie dojrzalem i teraz wiem, ze nie ma co siedziec z tylkiem na lawce tylko do roboty sie brac
dzieki mojemu nastawieniu mam 5 z WFu, nie trzeba super umiejetnosci, ale checi
paulinka - Pią 28 Gru, 2007
ja od kilku lekarzy dostałam zwolnienie bo mam problemy ze zdrowiem ale nigdy nie doniosłam i ćwiczę jak wszyscy z bieganiem na długie dystanse mam problemy bo mam astmę i nieraz sie dusze
ja kocham sport wiem że to dobre dla mojego organizmu i sylwetki i sama lubię wysportowanych klesi bo potem w łóżku tez mają więcej siły i lepszą kondycje żeby pokochać sie cała noc.
współczuje głupich nauczycieli ja przez rok miałam walniętego faceta jeszcze w gim ale tak się zabrałam za ćwiczenie w domu zrobiłam stanie na rekach i z tego przewrót w przód, gwiazdę i szpagat a wystarczyło 2 rzeczy na 6 i nie miał wyjścia
kocham sport i namawiam do tego by ćwiczyć
tomazzzo17 - Pią 28 Gru, 2007
rozumiem, ale chodzi o to ze ja nie umiem, co kolwiek zrobie staje sie posmiewiskiem
[ Dodano: Pią 28 Gru, 2007 ]
chodzi o to ze sie ze mnie smieja cokolwiek nie zzrobie, nawet pilki dobrze nie umiem komnac, a juz nie mowiac co przezywam prze kazdym wfem
ja cche kupic
paulinka - Pią 28 Gru, 2007
ale dlaczego nie umiesz?? bo nie ćwiczysz moim zdaniem wszystkiego da sie nauczyć ale to nie jest tak samo z sibie tylko trzeba od małego dawać w to dużo wysiłku i serca ale chyba z tego co piszesz to chyba i tak nie masz motywacji więc zwolnienie spoko ale moim zdaniem w zamian zafunduj sobie siłownie tak 2-3 razy w tygodniu albo po prostu weź psa i idź pobiegać-ja pożyczałam psa od sąsiadki bo nie mam własnego albo w domu poćwicz sex też dobrze robi ale to raczej za mało
wlasnie tak planuje zrobic, sam na spokojnie na siłowni sie wycwiczyc, nawet teraz jezdze duzo rowerem
paulinka - Sob 29 Gru, 2007
hipolit_20, masz 17 lat ale chyba chcesz by Twoje życie nie trwało zbyt długo ale w końcu Twoja decyzja
bigfruit - Nie 30 Gru, 2007
Ehh ja miałem dobrze bo kuzynka jest chirurgiem:P
A tak pierwsze zwolnienie wziąłem od laryngologa a ostatnie od pediatry po prostu powiedziałem ze mam dużo nauki a w-f albo z samego rana albo 2 ostatnie godziny gdzie to jest już koło 17 a jestem przed maturą i muszę się uczyć i wysypiać. Ale przyważnie brałem od kuzynki co semestr i zawsze facetka w sekretariacie sie czepiała dlaczego nie mam rozpoznania choroby a ja się tłumaczyłem ze to jest tajemnica zawodowa lekarza i dlatego nie wypisał bo od chirurga w poradni dostaje sie pieczątkę gdzie tylko wpisują imię i nazwisko ucznia i od kiedy do kiedy jest zwolniony. Głupia baba!
Szymon7 - Nie 30 Gru, 2007
LO już skończyłem, ale moje zwolnienie z wf-u zawsze lądowało u nauczyciela. Mając zwolnienie na wf w ogóle nie chodziłem, chociaż byłem niejako zobowiązany do przebywania na lekcji w czasie lekcji Mimo to, nigdy się nie pokazywałem- taki idnywidualista ze mnie
paulinka - Nie 30 Gru, 2007
| hipolit_20 napisał/a: | | No wiesz kazdy jest kowalem wlasnego losu, a tak moje jak i twoje zycie nie bedzie trwalo wiecznie i kiedys wkoncu umrzesz... |
nie bądź taki brutalny chce jeszcze trochę pożyć.... i nie myśleć o śmierci mam 19 lat i mam nadziej że wiele życia przed sobą bo jeszcze chce zmienić coś na tym świecie
Szymon7 - Nie 30 Gru, 2007
Nie raz słyszłem teksty pod moim adresem, że będę krócej żył, ponieważ nie uprawiam sportu zawsze odpowiadałem: "pożyjemy, zobaczymy"
hipolit_20, daj mi wierzyć że to szybko mnie nie trafi... ja chce w życiu jeszcze wiele zrobić
Narobisz...
chyba w gacie
takie żarty mnie nie bawią...
nie chodźi o śmierć!!!
a że narobi ktoś w gacie pisz do swoich kolegów bo mi rozmowa na takim poziomie nie odpowiada!!!
więcej kultury dzieciaku!!!
nie wiek świadczy o tym na ile jest sie dorosłym, nie uważam sie za nie wiadomo jak dorosła ale ja zachowuje się kulturalnie w stosunku do innych a Ty nie a sranie w gacie bawi mojego 10 letniego braciszka a Ty widać nieraz czujesz sie na jego poziomie, nie mam ochoty sie kłócić bo to nie ta to miejsce i myślę że dalsza rozmowa nie ma sensu , miłego dnia
ja tłusta nie będę bo ćwiczę a na żartach się znam ,ale Twoje nie są śmieszne i mi nie odpowiadają
bad ziom - Pon 31 Gru, 2007
uuu bluzgi
mHok.
sorka, musiałem wtrącić ^^
| hipolit_20 napisał/a: | nie znasz sie na zartach a zycie nie opiera sie tylko na powadze...
dziwne sa twoje poglady... |
Zalezy jak patrzec na slowo "dziwne" - gdyby wiekszosc takie miala, to Twoje by sie wydawaly dla nich dziwne ;]
| paulinka napisał/a: | | nie wiek świadczy o tym na ile jest sie dorosłym | Swiete slowa
bigfruit - Wto 01 Sty, 2008
| hipolit_20 napisał/a: | to u was sie w sekretariacie daje??
ja prosto do faceta od wf |
Tak u nas do sekretariatu sie dawało razem z podaniem o zwolnienie i tydzień czasu czekało się na odpowiedź pisenmą dyrektorki! GŁUPOTA!!
mirek18 - Pon 14 Sty, 2008
paulinka, ja jestem nieplenosprawny i jakos daje rady cala noc a co do cwiczen to jest taka prwda ze kazdy cos powinien uprawiac mozna tez sex jak by nie patrzec kalorie leca ja np msuze dziennie na moim wozko przejechac jakies 25 km tak dla zdrowia (wielkei utrudnienie jest zima ale latem sobie odbijam zawsze) nie jestem nie wiadomo jaki muskularny ale sowje troche mam a w domu codzieniie wale jakies tam sklony i cwiczenia bicepsa tricepsa na hantelkach ostatnio prubowalem 6 weidera no ale niestety
paulinka - Pon 14 Sty, 2008
mirek18, wiesz skoro jesteś niepełnosprawny to na w-f ćwiczyć zbytnio nie możesz ale dbasz o ciało starasz sie robić coś z nim a nie jak niektórzy olewają sobie
|
|