Napletek - Hej
Karol44 - Wto 23 Cze, 2009 Temat postu: Hej Mam 13 lat wiem jestem za młody ale chce się spytać o 1 żecz no bo są wakacje i nie mam się do kogo zwrócić z moim penisem jest wszystko ok ale mam złączony napaltek z penisem czy to normalne w moim wieku moge sciągnąc napletek do większej połowy żołędzia a dalej mam złączony napletek z żołędziem czy to zniknie wraz z upływem czasu
randy - Wto 23 Cze, 2009
Karol44 napisał/a: | mam złączony napletek z żołędziem |
Sprecyzuj o co Ci z tym chodzi: mówisz o wędzidełku ? Czy może masz napletek sklejony z żołędziem? Jak możesz to wstaw fotki.
Pozdrawiam!
[ Dodano: Wto 23 Cze, 2009 ]
Przeczytaj jeszcze ten temat . Może to jest rozwiązanie Twojego problemu.
gizmonts - Wto 23 Cze, 2009
...
randy - Wto 23 Cze, 2009
gizmonts, chłopak pisze, że napletek może zsunąć tylko lekko za połowę żołędzia. Jeżeli to wędzidełko nie pozwala na dalsze odprowadzenie napletka, to znaczy, że jest za krótkie. Wówczas konieczna będzie wizyta u lekarza i zabieg. Jeżeli natomiast ma sklejony napletek, to powinien delikatnie, stopniowo go odrywać.
Pozdrawiam!
gizmonts - Wto 23 Cze, 2009
...
randy - Sro 24 Cze, 2009
Karol44 napisał/a: | moge sciągnąc napletek do większej połowy żołędzia a dalej mam złączony napletek z żołędziem |
gizmonts napisał/a: | Jeśli to wędzidełko to nie masz czym się martwić, to naturalne.
Jeśli to drugie (...) to... hmm, to tez normalne. |
gizmonts, podkreśliłem Ci co źle napisałeś. Jeżeli nie jesteśmy w stanie odsłonić całej główki, to nie jest to normalne i trzeba ten stan rzeczy zmienić. Mam nadzieję, że teraz się rozumiemy.
Pozdrawiam!
gizmonts - Sro 24 Cze, 2009
...
3tom - Sro 24 Cze, 2009
gizmonts napisał/a: | jest to jak już wspomniałem naturalne. |
Ale do 4. roku życia.
Karol44 - Sro 24 Cze, 2009
A od ktorego wieku mogliście sciągnąć całkowicie napletek z żołędzia
[ Dodano: Sro 24 Cze, 2009 ]
a napletek z żąłedziem mam pobokach połączony więc to nie wędzidełko
3tom - Sro 24 Cze, 2009
Karol44, musisz ściągnąć sam cały napletek. Najlepiej w wodzie i gdy penis nie stoi.
Albo idź do urologa.
spróbuje coś do 2 dni przysłać zdjęcia
gizmonts - Sro 24 Cze, 2009
...
mój tata odszedł gdy miałem 5 lat
znalazlem w internecie zdjecie prawie jak moje tylko posiadacz penisa jest starszy o rok ja mam tak złączone z 2 stron z lewej malutko ale z prawej tak samo jak na zdjęciu
TO ono
[ Dodano: Czw 25 Cze, 2009 ]
http://img133.imageshack.us/i/dsc00074ch3.jpg/
randy - Pią 26 Cze, 2009
Napletek sklejony z żołędziem. Musisz to delikatnie, po trochę odrywać, aż będziesz mógł odsłonić całą żołądź.
Pozdrawiam!
Karol44 - Pią 26 Cze, 2009
a mial ktos z was tak
randy - Pią 26 Cze, 2009
Poszukaj, bo były już na tym forum takie przypadki. Do jednego podałem Ci nawet linka w drugim poście w tym temacie.
Agares - Sob 27 Cze, 2009
Z tego co pamiętam, ja miałem trochę sklejone.
I tak jak mówi randy, podczas kąpieli powolutku, stopniowo odrywałem.
Znachorek - Nie 28 Cze, 2009
Mialem to samo, bylem wtedy rok starszy od ciebie, goraca woda w wannie i powolutku odrywaj jednym palcem przytrzymujac zoledzia a 2 reka pomalutku odrywac.
Po oderwaniu zostana ci "rany" bo czesc "skory" z zoledzia ci odejdzie, pozniej sie to zagoi, ale lepiej przemyj woda utleniona, najlepiej codziennie na umytego zoledzia. Nie boj sie gdy po polaniu zacznie szczypac, to nawet dobrze to znak ze bakterie sa usuwane
gizmonts - Nie 28 Cze, 2009
...
Karol44 - Sro 08 Lip, 2009
tego nie da się podwadzić
3tom - Sro 08 Lip, 2009
Karol44 napisał/a: | podwadzić |
Co to znaczy?
Karol44 - Nie 12 Lip, 2009
NO ZŁAPAC
Znachorek - Pon 13 Lip, 2009
1 palcem przytrzumujesz zoladz, a druga reka pomalutku probujesz ciagnac w 2 strone
Karol44 - Pon 13 Lip, 2009
to boli
3tom - Pon 13 Lip, 2009
Rób to w ciepłej wodzie.
Jak nie można z jednej strony, to spróbuj z drugiej.
Za każdym razem rób tyle ile możesz.
Znachorek - Pon 13 Lip, 2009
Rob to stopniowa, tak jak wczesniej pisalem a wyzej 3tom rob to w cieplej wodzie, to wazne. Codziennie odrywaj stopniowo skoro nie mozesz calosci i pamietaj o zdezynfekowaniu woda utleniona
mmc - Wto 14 Lip, 2009
Ja miałem tak sklejone kiedy zaczołem się masturbować zrobiłem kilka szybszych ruchów i za którąs tam masturbacją odkleił się cały bolało ale teraz mam spokój. Po odklejeniu jest takie czerwone i trochę piecze ale nie leje się krew przynajmniej u mnie. Pomału moze jakoś to zrobisz
Znachorek - Wto 14 Lip, 2009
To czerwone to naderwany naskorek z zoladzia (jesli mozna to nazwac naskorkiem) Dlatego kolejny raz przypominam zeby to odkarzac! Zoladz to idealne miejsce to narodzin bakterii...
gizmonts - Wto 14 Lip, 2009
...
Znachorek - Sro 15 Lip, 2009
Szarego mydla lub mydla siarkowego, dziala anty lojowo i bakteryjnie
Karol44 - Czw 16 Lip, 2009
a skąd ja ci mydło siarkowe wezne
Znachorek - Czw 16 Lip, 2009
Apteka
Karol44 - Pon 17 Sie, 2009
a jak to oderwalem to sie nie masturbowac?
|
|