Sperma - Pomoczy !!!
cocacola295 - Czw 28 Maj, 2009 Temat postu: Pomoczy !!! jestem tu nowy i to mój pierwszy temat
. więc mam taki problem jak sie masturbuje to mi nie leci sperma tylko coś innego ale to mi nie wygląda na sperme jest takie przezroczyste i to jest w małych ilościach co to może być ??? jak mam 16 lat i mi sperma nie leci to znaczy ze jestem bez płodny ???:(
PROSZĘ o szybką Odpowiedź !!
z góry dzięki 
Mam 16 Lat
Znachorek - Czw 28 Maj, 2009
Sperma ze tak powiem musi sie wyrobic. To normalne ze nie masz spermy o kolorze niczym smietana, na to musisz poczekac, nie martw sie nic ci nie jest, wszyscy tak maja
cocacola295 - Czw 28 Maj, 2009
a jak usunąć post ?? . ale kumple juz mają spermę białą a ja nie czemu ?
[ Dodano: Czw 28 Maj, 2009 ]
a jeszcze dodam ze to jest taka mała kropla
3tom - Czw 28 Maj, 2009
T Cytat: | a jeszcze dodam ze to jest taka mała kropla |
To nie jest sperma.
A jak masz orgazm to cos Ci leci?
no tak ale bardzo mało tak jak by parę kropli i jest przezroczyste
mam pytanie czy każdemu leci sperma ???
3tom - Czw 28 Maj, 2009
Jak jest zdrowy, to każdemu.
Moze Twoje jądra jeszcze nie produkują spermy.
Miałeś kiedyś polucje?
Moze Twoje jądra jeszcze nie produkują spermy.
Miałeś kiedyś polucje?
co bo nie bardzo rozumiem ??
Agares - Czw 28 Maj, 2009
Skąd wiesz, że Twoi koledzy mają białą? Mogą sie chwalić, a sprawdzić nie masz jak, no chyba że Ci sperme pokazywali.
Tak jak mówią koledzy powyżej, każdy dorasta inwidualnie, jeden szybciej drugi wolniej, akurat Twoje jądra mogą spermy jeszcze nie produkować, a zacząć- napewno zaczną. Poczekaj trochę, a zobaczysz, że za pewien okres czasu, będzie inna \
Nie martw się.
Pozdrawiam
3tom - Czw 28 Maj, 2009
Polucja tzn. samoistny wypływ spermy w czasie snu.
dzięki za szybkie odpowiedzi ale ile mozna czekać ?? mam juz 16 lat a spermy dalej nie widać ale każdemu Leci sperma ???? wiem głupie pytanie ale nie wiem i pytam dlatego .
na-pewno mi będzie mi sperma lecieć ??
3tom czasami mam takie serek czy jak to sie tam nazywa pod żołędzią ? czy to jest to ? ODP
3tom - Czw 28 Maj, 2009
Tak. Jeszcze Ci poleci. Niektórzy dojrzewają później.
Ten serek to jest mastka. To należy myć.
Co do Twojego pytania.. według mnie każdemu leci sperma, oczywiście to zależy od wieku, wątpie aby 8 latek miał wytrysk.
Bądź dobrej myśli, nie martw się
Sperma lecieć Ci będzie, tylko odczekaj trochę.
Chyba , że zauważysz jakieś komplikacje etc, wtedy idź do lekarza.
Pozdrawiam.
wszystko mam włosy na nogach i pod pachami tez mam ale spermy nie mam jak czytam na tym forum to dzieci 13 letnie maja wytrysk a ja mam 16 i jakaś kropelka przezroczysta :/
cocacola295, nie zamartwiaj się tyleeee ;P
Powtórzę się, każdy dojrzewa inaczej, jeden szybciej drugi wolniej, Ty jesteś widocznie tą drugą osobą.
Twoje jądra widocznie "potrzebują czasu"
a może to ze pale od 2 lat ?? i dlatego nie leci mi ??:(
3tom - Czw 28 Maj, 2009
Palenie nie ma znaczenia.
To moze być uwarunkowane genetycznie lub przez choroby. Lub przyjmowanie leków.
Według mnie niepotrzebnie się tyle zamartwiasz.
Sam sobie szukasz wytłumaczeń
Wydaję mi się, że palenie nie ma tutaj nic do rzeczy, chociaż samo w sobie wyniszcza organizm, i to w tak młodym wieku.
Spróbuj przez jakiś czas nie palić.. w sumie jesteś uzależniony, to będzie ciężko, ale spróbuj się ograniczyć, i zdrowo odżywiać.
daniel95 - Pią 29 Maj, 2009
Czemu wszyscy mowia ze jest ok? Moze nie jest, sa ludzie ktorzy nie moga miec dzieci i koniec. Po prostu defekt genetyczny, lub jakas choroba w mlodszym wieku. 16 lat to chyba powinno wystarczyc zeby cos tam juz produkowac. Mysle ze u lekarza to mozna napewno ustalic czy wszystko jest w porzadku.
Tylko jest jeszcze jedno pytanie - czy cocacola uprawia masturbacje do ostatecznego wytrysku? Bo mam kolesia ktory myslal ze mu tylko kropelki leca bo nie tak calkiem do konca to robil, a jak w koncu zalapal o co chodzi to byla fontanna...
cocacola295 - Pią 29 Maj, 2009
wale do końca raczej bo dalej nie mogę bo jest za bardzo podniecony . a jak mam walić ?
[ Dodano: Sob 30 Maj, 2009 ]
da mi ktoś konkretną odpowiedź bo nic z tego nie rozumiem :/. to tak jak dziś waliłem to dużo mi wypłynęło takiego przezroczystego czegoś przed tę tak samo ale nie jak dziś było tego bardzo dużo co to jest ??? o iii kiedy mi sperma poleci ja chce już
Seba081 - Pon 01 Cze, 2009
cocacola295, właściwie to pierwsza polucja sygnalizuje ze jadra zaczęły pracować.
Bezpłodna osoba też ma spermę tyle że bez plemników wiec nie przejmuj się na zapas.
Jedni dojrzewają wcześniej a inni później...
aaa68 - Wto 02 Cze, 2009
najlepeiej to skończyc z tym nałogiem
Boss - Wto 02 Cze, 2009
Probem już rozwiązany. xD
aaa68 - Sob 06 Cze, 2009
onanizmu czy spermy?
Boss - Sob 06 Cze, 2009
kurde koleś... Opanuj sie... Jeśli chcesz kogoś przekonać, że masturbacja to coś złego, coś czego nie powinniśmy robić albo grzech( bo już i takie wersje były) to podaj jakies sensowne argumenty. Całe czas masz coś do ludzi którzy mają problem z masturbacja....
aaa68 - Sob 06 Cze, 2009
to zajrzyj na www.onanizm.pl
BASF - Sob 06 Cze, 2009
Przyszedłeś "nawracać" ??
P.S. Link nie działa.
aaa68 - Sob 06 Cze, 2009
nawracac nie zamierzam bo to chyba indywidualna sprawa każdego jest co robi, ale tj chyba troche szkodliwe. Więc sorry jak kogos uraziłem. A link nie działa nie wiem czego dzis nie można wejść na strone tego forum.ale jest tam wiele ciekawych rzeczy na tene temat
BASF - Sob 06 Cze, 2009
aaa68 napisał/a: | ale tj chyba troche szkodliwe |
Nie stwierdzono nigdzie ze strony medycznej aby onanizm był szkodliwy.
aaa68 - Sob 06 Cze, 2009
a skutki uboczne ?
BASF - Sob 06 Cze, 2009
aaa68 napisał/a: | a skutki uboczne ? |
Jakie skutki uboczne? Przecież napisałem powyżej, że z medycznego punktu nie jest szkodliwy to znaczy, że nie ma skutków ubocznych . Poza psychiką nie może niczemu zaszkodzić ale to już indywidualna sprawa każdego człowieka. Wiadomo, że nie ma na świecie rzeczy, z której byłyby same plusy. Choćby nawet to, że częstotliwość orgazmów wpływa na zmniejszenie ryzyka zachorowania na raka prostaty.
aaa68 - Sob 06 Cze, 2009
no niewiem czy to robisz, ale czy po nie jest się roztargnionym rozkajorzonym i tp
[ Dodano: Sob 06 Cze, 2009 ]
bo ja tak miałem do czasu kiedy nie rzuciłem tego nałogu ( tak mi się wydaje)
BASF - Sob 06 Cze, 2009
aaa68 napisał/a: | no niewiem czy to robisz, ale czy po nie jest się roztargnionym rozkajorzonym i tp |
Teraz robię to bardzo żadko ale przez wiele lat robiłem to praktycznie dziennie. I po tych kilkunastu latach nie mam z niczym problemu. Ani z sexem ani z emocjami. Jestem zadowolonym z życia głową rodziny.
aaa68 - Sob 06 Cze, 2009
wydaje mi się że od masturbacji można się uzależnić jeżeli onanizujesz się zbyt często. Jeżeli zbyt mocno się ściska swojego penisa podczas masturbacji to może się twoje unerwienie do tego przyzwyczajić i można mieć problemy z wytryskiem podczas stosunku z kobietą.
BASF - Sob 06 Cze, 2009
OK każdy ma swoją rację a i tak zostanie tak się chce.
Koniec offtopu.
morgomir - Sob 13 Cze, 2009
To całkiem możliwe, ale nie wiem czy aż w takim stopniu.
Natomiast palenie obniża "jakość" spermy.
cocacola295 - Sob 20 Cze, 2009
to znowu ja z swoim głupim tematem więc staram sie nie przejmować ale nie mogę bo dalej mi sperma nie leci co jest nie tak mam w listopadzie bęnde miał 16 lat a spermy nie mam :/. czy moje jądra nie produkują spermy ???. a w tym wieku powinę mieć zmazy nocne chyba tak ??proszę o odpowiedz
[ Dodano: Sob 20 Cze, 2009 ]
zmazów nocnych jeszcze nie miałem w jakim wieku pojawiają się ???
Boss - Sob 20 Cze, 2009
Pisałeś że uż Ci się udało... ;p Pogubiłem się. ;]
Cez91 - Pią 14 Sie, 2009
To co ci leci z członka to wydzielina z gruczołu pompego
hearnoyaoi - Pon 26 Paź, 2009
Radziłbym, przejść się do lekarza. Może powie Ci na czym to polega, i czy masz jakiekolwiek problemy. I lepiej się nie wstydź wybrać się do doktora, bo będziesz potem bardzo żałował.
|
|