Luźne dyskusje o męskich sprawach - kibel czy pisuar?
mati03 - Pią 26 Gru, 2008 Temat postu: kibel czy pisuar? Panowie piszcie tu do czeko sikacie bedac w szkole czy w pracy. tj. do pisuaru czy muszli? nie wstydzicie sie? i ile macie lat. ja mam 15 i do pisuaru.
angad - Pią 26 Gru, 2008
jak jestem sam w pomieszczeniu to do pisuaru
ukrryty - Pią 26 Gru, 2008
ja sie wstydzilem bardzo kiedys do pisuaru, a teraz ciagle ;P
raaphael - Pią 26 Gru, 2008
lol a czego tu sie wstydzic ??
ukrryty - Pią 26 Gru, 2008
bo tak jakby pisuary sa tuz obok siebie i ktos moze patrzyc, wiem, ze glupie, dlatego juz sie nie wstydze xd
matteusz - Pon 29 Gru, 2008
kibel
apollo88 - Pon 29 Gru, 2008
Tak, jak kolega wyżej. Przy pisuarze zawsze mi się włącza taka blokada, że choć by nie wiem jak cisnęło...
Wtajemniczony - Pon 29 Gru, 2008
Szczerze mówiąc... mi tam obojętnie
superciacho - Wto 30 Gru, 2008
zdecydowanie wole kibel chociaz przy pisuarze różne rzeczy moga sie dziac
marian966 - Pią 02 Sty, 2009
ja 15 lat i jak tylko mam okazje to do pisuaru. niestety u mnie w skole nie ma
niusia89 - Nie 04 Sty, 2009
raaphael napisał/a: | lol a czego tu sie wstydzic ?? |
Dokładnie... jak pisuary zajęte to trzeba sobie radzić przy muszli. Czego niby mam się wstydzić przy pisuarze ?? Jak jechałem do Finlandii to mieliśmy wycieczkę krajoznawczą i jechaliśmy cały czas autokarem... [bez promów] przez Estonię. Tam była piękna toaleta miejska... I tam nie było pisuarów nawet. Tylko na środku dziura o średnicy ok 1,5m i tyle. I kilku tubylców i połowa facetów z autokaru musiało na raz przecież nikt nie czekał aż drugi skończy. Wszyscy ustawili się dookoła i po prostu "olali" całą sprawę...
arthuro - Pon 05 Sty, 2009
Ja to leje w 90% razy do pisuaru - bo nie mam sie czego wstydzic........
kuba_racing - Wto 06 Sty, 2009
Oczywiście , że do pisuaru ; i wszystkim którzy się wstydzą radzę przełamać się , bo to o wiele łatwiejsza , a poza tym nie ma się czego wstydzić
vissour - Sro 07 Sty, 2009
niusia89 napisał/a: | Tylko na środku dziura o średnicy ok 1,5m i tyle. I kilku tubylców i połowa facetów z autokaru musiało na raz przecież nikt nie czekał aż drugi skończy. Wszyscy ustawili się dookoła i po prostu "olali" całą sprawę... |
To jakiś koszmar . W życiu nie potrafiłbym się załatwić przy czymś takim. I to nawet nie chodzi o wstyd, bo nie wstydzę się nagości, ale jakaś psychiczna blokada...
darayavahus - Sro 07 Sty, 2009
Nie mam problemu z odlaniem sie do pisuaru. No przecież po to są, nie ?! To, że ktoś stanie obok i będzie się patrzył niespecjalnie mnie obchodzi ..
Malvolio - Czw 08 Sty, 2009
vissour napisał/a: | niusia89 napisał/a: | Tylko na środku dziura o średnicy ok 1,5m i tyle. I kilku tubylców i połowa facetów z autokaru musiało na raz przecież nikt nie czekał aż drugi skończy. Wszyscy ustawili się dookoła i po prostu "olali" całą sprawę... |
To jakiś koszmar . W życiu nie potrafiłbym się załatwić przy czymś takim. I to nawet nie chodzi o wstyd, bo nie wstydzę się nagości, ale jakaś psychiczna blokada... |
Ja zdecydowanie wolę do pisuaru! W kiblu zdarza mi się nachlapać na deskę a przy pisuarze nie ma tego problemu
A co do tego to powyżej to przypomina mi się jak kiedyś na wycieczce szkolnej w liceum mieliśmy wieczorem ognisko. No i trzeba było je zgasić na koniec. Nie było czym (potoku w pobliżu nie było a do schroniska było z pół kilometra) więc ...ustawiliśmy się półkolem (tak żeby wiatr na nas nie wiał ) i ugasiliśmy własnym sprzętem! Serio! Może byliśmy "wyzwoleni" (już wtedy! ) ale jakoś nikt się specjalnie nie krępował i - o ile pamiętam - nikt się nie uchylał od bycia strażakiem A nauczycielka po prostu zabrała nasze koleżanki do schroniska ze słowami "no chodźcie już, chłopcy zostaną jeszcze i zgaszą ognisko"...
arthuro - Czw 08 Sty, 2009
To bardzo mozliwe, bo "siki" posiadaja jakas subtancje, ktora wrecz "dusi" ogien - czyli odcina doplyw tlenu do ognia.
teida - Pon 26 Sty, 2009
Zawsze jak tylko mogę to do pisuaru, jak ktoś jest ciekawski to będzie się lampić co tam mam, dość wielu facetów ma taki kompleks że jak leje do pisuaru to obcina sąsiadów co mają miedzy nogami i co im tam się dynda.
Niech nacieszą się chłopaki.
Kibel to rzadkość jak jest pisuar.
adamekk6 - Sob 31 Sty, 2009
ja to bardzo rzadko korzystam z kibla a prawie wcale(tylko co w domu) a gdziec w sklepie, w galerii czy w pracy to do pisuaru
qwerty150 - Pią 13 Lut, 2009
Mi to obojente, ale slyszalem juz wiele razy ze przy pisuarze mozna sie zarazic jakas grzybica...
andrzejgadar - Pią 13 Lut, 2009
A dotykasz pisuaru pisiorem?
BASF - Pią 13 Lut, 2009
andrzejgadar napisał/a: | A dotykasz pisuaru pisiorem? |
qwerty150 ma po częsci rację. Z każdej toalety można się zarazić czy to z muszli czy pisuaru i wcale nie trzeba dotykać penisem ceramiki. Przy oddawaniu moczu nie ma co ukrywać ale "pryskamy" i nie chodzi mi tu o widoczne krople lecz o prawie nie zauważalną mgiełkę. Dalej chyba już nie muszę tłumaczyć jak może dojść do zarażenia.
xselix - Sro 28 Kwi, 2010
Pisuar - podnieca mnie jak ktoś patrzy na mojego penisa. Nie wiem dlaczego Zawsze wystawiam całego penisa i jądra (nie schowam go).
Spoko - Sob 07 Maj, 2011
Pisuar wygodniejszy. A WC to chyba odpowiednie miejsce, więc czego się wstydzić? Problem z głowy
adam18 - Nie 07 Sie, 2011
hej. masz ochote razem zwalić do pisuaru?:D marian966,
tomek15 - Wto 11 Paź, 2011
pisuar oczywiście...
marcin23poznan - Pią 14 Paź, 2011
pisuar
sikora92 - Wto 01 Lis, 2011
lubię pisuary chociaż czasami korzystam z kabin
chico22 - Czw 10 Kwi, 2014
pisuar
legolas1 - Wto 15 Kwi, 2014
również pisuar
loram15 - Sob 19 Kwi, 2014
Też miałem kiedyś taką blokadę, ale powoli się przełamuje...
Gorzej jak wchodzę razem z kumplem w jednym czasie.. on na luzaku leje...a ja nie mogę i trzymam tak tego penisa w ręku...Problem w tym, żeby go pobudzić do sikania to ja ruszam trochę skórką i niestety on twardnieje...trochę głupio
chico22 - Pon 05 Maj, 2014
też tak czasami mam, ale wydaje mi się, że to akurat normalne... kiedyś poszedłem do kibla z kumplem, staliśmy przy sąsiednich pisuarach i przez dłuższy moment żaden z nas nie mógł zacząć... było raczej śmiesznie niż jakoś niezręcznie czy coś, więc nie ma się czym przejmować
nogitsune - Sob 17 Maj, 2014
Hehe, ja dzisiaj miałem ciut zabawną sytuację, bo stałem z jakimś kolesiem przy pisuarze i ani jemu ani mnie nie chciało lecieć xd po minucie zrobiło mi się głupio i odszedłem nieodlawszy się
sikora92 - Nie 25 Maj, 2014
Czasami też mam taką dziwna blokadę że jako ktoś stoi obok przy pisuarze to nie mogę się odlać nie wiem od czego to zależy
Plitek - Nie 28 Wrz, 2014
...też tak mam jak jest facet obok...nie mogę zacząć a jak poruszam skórą to robi się twardy i jest głupio
obrzezany1 - Pon 05 Paź, 2015
Pisuar, szybko i wygodnie
onesa - Pon 05 Paź, 2015
W sumie dziwne zjawisko, ciekawe z czym się wiąże. U dziewczyn niczego takiego nie zauważyłam.
PPP13 - Pon 05 Paź, 2015
To kobiety mają pisuary?
onesa - Wto 06 Paź, 2015
PPP13, no nie mają. Ale czy to raz się w krzaczkach sikało grupką?
al17 - Wto 06 Paź, 2015
obrzezany1 napisał/a: | Pisuar, szybko i wygodnie |
dokładnie
dd58 - Sob 10 Paź, 2015
ja mam tak samo że mam czasami blokadę... jak już zacznę sikać jak jestem sam i ktoś wejdzie to nie ma problemu ale jak ktoś jest to wybieram muszlę bo się nie skupię przy pisuarze...
boy2010 - Pon 26 Paź, 2015
https://ujarani.com/58045
onesa - Wto 27 Paź, 2015
jackass rządzi
krystek_walikon - Czw 03 Gru, 2015
http://41.media.tumblr.co...jn8yao1_500.jpg
boy2010 - Czw 03 Gru, 2015
niezły akrobata
/ciekawe czy za nogi go ktoś trzymał ? /
onesa - Pią 04 Gru, 2015
jak się o ścianę zaparł, to chyba niekoniecznie. Ale aż dziwne, że sobie twarzy nie obszczał.
boy2010 - Pią 04 Gru, 2015
https://ujarani.com/430
krystek_walikon - Sob 05 Gru, 2015
Już takie rzeczy jak wyżej to naprawdę możesz sobie darować.
haster69 - Nie 06 Gru, 2015
Porażka
onesa - Pon 07 Gru, 2015
boy2010, o borze liściasty !
Pemm - Wto 28 Cze, 2016
Pisuary są po to żeby było szybko i wygodnie.
onesa - Wto 28 Cze, 2016
Pemm, niezły odkop kolego:P
|
|