Luźne dyskusje o męskich sprawach - Seks oralny: panowie, jak lubicie?
PinkRose - Pią 25 Sty, 2008 Temat postu: Seks oralny: panowie, jak lubicie? No, wreszcie się zdobyłam żeby zapytać
Jak lubicie, co całkowicie odpada, czego kobieta nie powinna robić podczas seksu oralnego?
Własnego faceta nie mogę zapytać, bo on na każde pytanie:"tak jest dobrze, bardzo dobrze" albo "ale mi się wszystko podoba!". No częściowa załamka po prostu..
Panowie, proszę o pomoc! =D
heroes84 - Czw 31 Sty, 2008
Nie ma rzeczy, której bym nie lubił w seksie oralnym i chyba nie ma faceta na Ziemii, który by nie lubił seksu oralnego !!!
M-H - Czw 31 Sty, 2008
Zgadza, sie kazdy facet lubi orala. A jesli jakis nie lubi to cos jest z nim nie tak..
A codo tematu.
Po pierwsze kobieta powinna umiec robic lodzika.
Ja uwielbiam jak moja partnerka bierze do buzi jakis goracy plyn np. wode, herbate i po kliku/kilkunastu sekundach przechodzi do orala.. oczywiscie czynnosc trzba powtarzac Nie nic lepszego jak goracy, wilgotny jezyczek na moim wacku . Rowniez podczas orala powinna zmieniac pozycje, nie tylko jedna i ta sama. Lubie patrzec jak dziewczyna to robi, wiec zgaszenie swiatla odpada. Fajne sa dlamnie rozne zabawy typu smarowanie ptaszyny bita smietana, czekolada, miodem itp.
A czego nie powinna robic kobieta? Hmm... nie wiem. Jeszcze nie bylo takiej rzeczy ktora by mi sie nie spodobala.
krysik - Czw 31 Sty, 2008
M-H napisał/a: | A czego nie powinna robic kobieta? |
może gryźć
heroes84 - Czw 31 Sty, 2008
Właściwie to bardzo trafna uwaga Aż mi się gorąco na samą myśl zrobiło
M-H - Czw 31 Sty, 2008
No pewnie tak, ale ja jeszcze nie zostalem ugryziony w wcaka. Ale na bank sa zwolennicy gryzienia... tak samo jak niektore kobiety lubia byc lekko podgryzane w sutki .
paulinka - Czw 31 Sty, 2008
gryzienie jest fajne ;P ale z wyczuciem mój partner to lubi i on tez lubi na zimno tak przez chwile np-zimne piwko ;P albo z tic tacami w buzi albo cukierkiem ice mentol pobudza i członek staje sie bardzo wrażliwy to ciekawa odskocznia od codzienności ;P
Pinoki0 - Wto 19 Maj, 2015
Niech nie gryzie. Zębów w ogóle nie chcę czuć w łóżku. Lekki gryzek w policzek czy bark to max.
Nie nudno w górę-dół, zmieniać coś trzeba...
Nie za krótko
onesa - Wto 16 Cze, 2015
Ale jak zmieniać? Mój facet kiedyś twierdził, że nie lubi, że go to tak nie podnieca jak stosunek. Więc coś z nim nie tak?
kcqBM - Wto 16 Cze, 2015
Polecam herbatke mietowa
Noo i nie wiem, w sumie nie kazdy to lubi - lizanie jajek
haster69 - Czw 18 Cze, 2015
Gdy laska liże i ssie jajka jest wspaniałe. Przed pierwszym razem nie sądziłem, że to aż takie przyjemne.
salvos - Sob 03 Paź, 2015
Jak uwielbiam szybko, bardzo głęboko . Uwielbiam odglosy gdy moja się krztusi moje podniecenie wtedy jeszcze bardziej wzrasta . A mega to jest dopiero gdy ma go w ustach głęboko i języczkiem po jajkach. Rozpływam się wtedy.
onesa - Pon 05 Paź, 2015
ciekawe, jak wtedy powstrzymać odruch wymiotny.
salvos - Wto 06 Paź, 2015
No przerwa chwilowa i na nowo. Onesa lubisz sex oralny? lubisz czuć go w ustach?
redman32 - Wto 06 Paź, 2015
onesa napisał/a: | ciekawe, jak wtedy powstrzymać odruch wymiotny. |
jakoś jest to możliwe
onesa - Sro 07 Paź, 2015
salvos, nie lubię
salvos - Sro 07 Paź, 2015
Jak dla mnie brak sexu oralnego to jak brak akceptacji partnera.
onesa - Czw 08 Paź, 2015
salvos, jak dla mnie to lekko niehigieniczne i jakby obrzydliwe. Podobnie jak wszelkie dzielenie się jedzeniem z ust do ust i inne tego typu rzeczy.
boy2010 - Czw 29 Paź, 2015
onesa
a co powiesz na taki numerek ?
http://ujarani.com/316485
[ Dodano: Czw 29 Paź, 2015 ]
albo taki
http://ujarani.com/313827
onesa - Pią 30 Paź, 2015
boy2010, dałeś dwa takie same obrazki. generalnie zastanawiam się, jak one to robią, że nie mają odruchu wymiotnego.
boy2010 - Pią 30 Paź, 2015
http://ujarani.com/66550
redman32 - Sob 31 Paź, 2015
Kiedyś moja była potrafiła zrobić głębokie gardło ale nie jest to żadna większa przyjemność. Tylko ciekawy efekt wizualny
Per Rectum - Sob 31 Paź, 2015
redman32 napisał/a: | Kiedyś moja była potrafiła zrobić głębokie gardło :) ale nie jest to żadna większa przyjemność. Tylko ciekawy efekt wizualny |
Potrafiła "połknąć" całą Twoją wielką pałę?!
Per Rectum napisał/a: | redman32 napisał/a: | Kiedyś moja była potrafiła zrobić głębokie gardło ale nie jest to żadna większa przyjemność. Tylko ciekawy efekt wizualny |
Potrafiła "połknąć" całą Twoją wielką pałę?! |
Tak wciągała go całego po same jaja za pierwszym razem nie mogłem uwierzyć w to co widzę
redman32 napisał/a: |
Tak :) wciągała go całego po same jaja :) za pierwszym razem nie mogłem uwierzyć w to co widzę |
No, to naprawdę rzadka umiejętność zmieścić coś takiego wielkiego bez uduszenia się! Ja bym się z Twoją lachą nie odważył tego numeru, choć sporo też potrafię w tej dziedzinie... ;-)
ćwiczenie czyni mistrza wcześniej ta laska ćwiczyła na bananie, a potem na moim kutasie. Jej obecny facet ma jeszczs większego ode mnie
redman32 napisał/a: | ćwiczenie czyni mistrza :) wcześniej ta laska ćwiczyła na bananie, a potem na moim kutasie. Jej obecny facet ma jeszczs większego ode mnie :) |
Ćwiczenie to jedno, ale jednak są pewne ograniczenia fizyczne. Twój kutas wypełnia po prostu całe gardło...
Aż do tchawicy chyba! :-)
A teraz dziewczyna "obsługuje" jeszcze większą kobyłę. Naprawdę czapki z głów!
onesa - Pon 02 Lis, 2015
najważniejsze to się nie porzygać
Kwiatol - Sro 18 Lis, 2015
Jak wyżej. Najważniejsze to się nie porzygać. Trzeba po prostu dużo ćwiczyć choć odradzam banana, może się złamać w trakcie
Per Rectum - Czw 19 Lis, 2015
Kwiatol napisał/a: | Jak wyżej. Najważniejsze to się nie porzygać. Trzeba po prostu dużo ćwiczyć :D choć odradzam banana, może się złamać w trakcie :) |
Banan ze skórą i w prezerwatywie raczej się nie złamie. :-) W przeciwnym razie na pewno się pokawałkuje.
onesa - Czw 19 Lis, 2015
Tylko jak takiego banana ze skórą włożyć do buzi? Chyba najpierw trzeba by go wyszorować, przecież na nim bakterie są.
Kwiatol - Czw 19 Lis, 2015
Per Rectum napisał/a: | Kwiatol napisał/a: | Jak wyżej. Najważniejsze to się nie porzygać. Trzeba po prostu dużo ćwiczyć choć odradzam banana, może się złamać w trakcie |
Banan ze skórą i w prezerwatywie raczej się nie złamie. W przeciwnym razie na pewno się pokawałkuje. |
Na to nie wpadłem. A całkiem sprytny ze mnie chłopak. Człowiek się uczy całe życie. Muszę spróbować z tą prezerwatywą
Per Rectum - Czw 19 Lis, 2015
Kwiatol napisał/a: | Na to nie wpadłem. A całkiem sprytny ze mnie chłopak. Człowiek się uczy całe życie. Muszę spróbować z tą prezerwatywą :D |
Oj, tak człek się uczy całe życie. :-) Najlepiej chyba zastosować tzw. smakową. "Surowa" guma nie jest zbyt apetyczna. Można też sobie ją posmarować cienko czymś dobrym - bitą śmietaną, "sosem" z konfitury itp.
Myślę też, że w wersji dla początkujących, można popryskać sobie gardło czymś miejscowo znieczulającym (np. preparatem z chlorowodorkiem benzydiaminy). Nie próbowałem tego nigdy, ale spodziewam się, że może to nieco zmniejszyć odruch wymiotny.
onesa - Pią 20 Lis, 2015
Mi się wydaje, że odruch wymiotny zanika w przypadku dużego podniecenia.
Heretyk - Sob 21 Lis, 2015
szczesciarze ci ktorych dziewczyny biora po same bile moja probuje ale jak jej sie odbije wiecie na takiego belta to juz wole jej odpuscic bo to juz takie łeee. Ja mam tak ze im bardziej sie zblizam do konca tym bardziej bym jej pchal az po bile . Ps odwzajemniacie sie kobietom ?
Kwiatol - Sob 21 Lis, 2015
@ Per Rectum - chłopie, masz naprawdę świetne rady! Dzięki (choć nie mam pojęcia co to chlorowodorek benzydiaminy )
@onesa - nie zawsze, niestety, nie zawsze
Per Rectum - Sob 21 Lis, 2015
Kwiatol napisał/a: | @ Per Rectum - chłopie, masz naprawdę świetne rady! Dzięki (choć nie mam pojęcia co to chlorowodorek benzydiaminy )
|
To składnik wielu sprejów na gardło np. tantum verde.
onesa - Pon 23 Lis, 2015
Heretyk, zdecydowanie powinniście się odwzajemniać.
Heretyk - Pon 23 Lis, 2015
Onesa wiadomo. Tylko czasami ciezko bo raz mialem taka partnerke co jak chcialem ja zadowolic oralnie to bylo tak slono ze az mi twarz krzywilo jak sie pytalem czy myla to mowila ze tak to nie wiem czemu tak, moze jakis zel intymny o smaku truskawki by dal rade zabic ten smak :l
onesa - Wto 24 Lis, 2015
no wy też truskawkami nie smakujecie
A żel zawsze działa.
|
|