Luźne dyskusje o męskich sprawach - odlotowy moment
love508 - Pią 03 Sie, 2007 Temat postu: odlotowy moment w jakich momentach niespodziewanie dostajcie erekcji ? i w ktorych jest wam az glupio ?
bo ja ostatnio jechalem autobusem, ktoreym nie jezdziulem juz z 10 lat i podczas jazdy stanol mi, bo byly wibracje, lub na basenie, siedze sobie w jakuzzy i wystarczy ze ktos na mnie spojrzy głebiej to odrazu mi staje a potem glpio wyjsc ze sterczacym
Julcio - Pią 03 Sie, 2007
mi czesto sie tak dzieje w jakuzzy jak zamiast siedziec grzecznie na pupie to odwroce sie i leze brzuchem w wodzie to bombelki mnie tak masuja ze mi staje i musze troche odczekac az mi opadnie. Albo jak z zona jestesmy na basenie i wyglupiamy sie wspolnie (bardzo blisko) to tez mi sie zdaza miec erekcje i wtedy znowu czeka mnie dluzsze plywanie
love508 - Pią 03 Sie, 2007
| Vezyrek napisał/a: | mi czesto sie tak dzieje w jakuzzy jak zamiast siedziec grzecznie na pupie to odwroce sie i leze brzuchem w wodzie to bombelki mnie tak masuja ze mi staje i musze troche odczekac az mi opadnie. Albo jak z zona jestesmy na basenie i wyglupiamy sie wspolnie (bardzo blisko) to tez mi sie zdaza miec erekcje i wtedy znowu czeka mnie dluzsze plywanie |
hihihihihi fajnie
BASF - Pią 03 Sie, 2007
Tak jak Vezyrek na basenie. Na ulicy już żadziej się zdarza ale jak zobaczę rzeczywiście jakiś wyjątkowy obiekt to wtedy bywa różnie
Hubertttus - Pią 03 Sie, 2007
Wiem czy to takie niespodziewane? oczywiście w autobusie nie raz,tak jak wspomniał love
pod wpływem drgan siedze rozluźniony i już gotowe,Na basenie raczej świadomie korzystam z gejzerów, dżakuzi czy pod wodnych biczy,i nie powiem jest przyjemnie co nie znaczy że nie kontroluje zachowań małego.
qtasek - Pią 03 Sie, 2007
Tak jak poprzednicy basen, autobus. Chociaż zdarza sie też erekcja w miejscach najmniej odpowiednich w kolejce w sklepie albo w szkole na lekcji .
love508 - Pią 03 Sie, 2007
ja lubie widok np jak facet wychodzi z basenu a maly stoi mu na bacznosc, a jeszcze jak sie go dotyka lub poprawia, kurdde zaraz mi stoi
Fantom17 - Pią 03 Sie, 2007
mi stanal ostatnio w nieodpowiednim momencie i to chyba byla ta poranna erekcja poniewaz wtedy bylem w drodze do lekarza(okolo 7 rano) i stal mi tak przez 15min,nie dalo sie nic z nim zrobic wiec wzialem go do gory i przycisnalem paskiem od spodni
skywalker - Pią 03 Sie, 2007
Mi raz stanął w kościele
adadverts - Pią 03 Sie, 2007
Ja jakoś nie zwracam uwagi na to czy mi stoi czy nie, bo w miejscu publicznym mam zawsze na sobie jeansy i t-shirta/bluzę na nich, więc żadnej erekcji nie widać
love508 - Sob 04 Sie, 2007
| adadverts napisał/a: | Ja jakoś nie zwracam uwagi na to czy mi stoi czy nie, bo w miejscu publicznym mam zawsze na sobie jeansy i t-shirta/bluzę na nich, więc żadnej erekcji nie widać |
a jak jestes w kapielowkach i gdzies na basenie lub w saunie ?
mi w saunie tez bardzo czesto
adadverts - Sob 04 Sie, 2007
Na basenie mi się nie zdarzyło jeszcze Ale nawet gdyby, to i tam mam na sobie dość luźne szorty i aż tak bardzo widać by nie było
| adadverts napisał/a: | Na basenie mi się nie zdarzyło jeszcze Ale nawet gdyby, to i tam mam na sobie dość luźne szorty i aż tak bardzo widać by nie było |
ja ostatnio zaczelem chodzic w obcislych kapielowkach aby bylo mi znac, wtedy gdy jestem podniecony, faceci zerkaja, smieszno-fajne uczucie
dzis wziolem na basenie zbyt krutkie kapielowki i gdzy sie dzialem w saunie zauwazylem ze z nich wysunelo sie jedno j..o, troszke sie speszylem ale poprawilem sie i mam nadzieje ze nikt nie widzial
luter - Sob 04 Sie, 2007
mnie tez czesto staje na basenie a prawie zawsze w jakuzzi i saunie Ale prawdziwy odlot to mialem ale toj uz pare lat temu jak w pociagu jadac do katowic i bylo bardzo ciasno na korytarzu poza przedzialem i niby to przypadkiem ocierala sie o mnie taka zadbana 40-ka a konkretnie to o mojego fiuta, ze az mi stanol potem sie do mnie usmiechala...
| luter napisał/a: | mnie tez czesto staje na basenie a prawie zawsze w jakuzzi i saunie Ale prawdziwy odlot to mialem ale toj uz pare lat temu jak w pociagu jadac do katowic i bylo bardzo ciasno na korytarzu poza przedzialem i niby to przypadkiem ocierala sie o mnie taka zadbana 40-ka a konkretnie to o mojego fiuta, ze az mi stanol potem sie do mnie usmiechala... |
mmm az sie podjaralem teraz
Julcio - Nie 05 Sie, 2007
aaa i ja zapomnialem napisac ze na plazy tez mi sie zdazalo, ze palka mi stawala a ja w samych majtkach, albo jak sobie plywalem w morzu
buble-buble - Nie 05 Sie, 2007
HEhehehehehehe, ja na szczęście nie miałem jeszcze czegoś takiego
najgorzej jest na wf'ie jak się przebierają to oczu nie mam gdzie podziać LOL
ale i tak mi sie nie zdarzyło podniecić
love508 - Nie 05 Sie, 2007
| buble-buble napisał/a: | HEhehehehehehe, ja na szczęście nie miałem jeszcze czegoś takiego
najgorzej jest na wf'ie jak się przebierają to oczu nie mam gdzie podziać LOL
ale i tak mi sie nie zdarzyło podniecić |
lol
rudzielec - Wto 07 Sie, 2007
Mi to zawsze stoi jak sie budzę - zasada nie do zlamania, na ulicy juz rzadziej niz kiedys, na basenie to mnie to wkurw*a bo zawsze, i najgorzej ze czasami jak latam po domu w bokserkach
tomek333 - Wto 07 Sie, 2007
ja kiedys nie zalozylem majtek bo bylo goraco a na mojej uczelni jest goraco i weszla jedna profesorka strasznie seksowna a moj kutas jak sie poderwal kolega co siedzial obok zauwazyl i zaczal sie smiac ;D a normalnie tez staje mi w jacuzii i w saunie nieraz jak jest duzo pary to sobie nawet nieraz zwale...a sytuacje jescze kiedy jakas dziewczyna mi usiadzie na kolanach od razu usmiech jej pojawia sie na twarzy hmmm i przy tancu z dziewczyna
buble-buble - Wto 07 Sie, 2007
phi jak to dobrze że ja nie chodzę na basen, ani na saune (czy do sauny, nie wiem jak się mówi ;P), ani nie byłem nigdy w jacuzi czy jak to się tam pisze, ani nie usiadła mi zadna dziewczyna na kolanach ani z żadną jeszcze nie tańczyłem ja to mam szczęście w życiu, nieprawdaż?
love508 - Sro 08 Sie, 2007
| buble-buble napisał/a: | phi jak to dobrze że ja nie chodzę na basen, ani na saune (czy do sauny, nie wiem jak się mówi ;P), ani nie byłem nigdy w jacuzi czy jak to się tam pisze, ani nie usiadła mi zadna dziewczyna na kolanach ani z żadną jeszcze nie tańczyłem ja to mam szczęście w życiu, nieprawdaż? |
to masz naprawde dar od Boga
buble-buble - Sro 08 Sie, 2007
raczej nie od boga ;p tylko w poprzednim wcieleniu się dobrze sprawowałem i teraz mam taką nagrodę
| buble-buble napisał/a: | raczej nie od boga ;p tylko w poprzednim wcieleniu się dobrze sprawowałem i teraz mam taką nagrodę |
hehe dobre !
buble-buble - Sro 08 Sie, 2007
czy ja wiem czy takie dobre ;p takie moje zdanie i tyle
| buble-buble napisał/a: | | czy ja wiem czy takie dobre ;p takie moje zdanie i tyle | \
no to złe !
buble-buble - Czw 09 Sie, 2007
dla mnie ani dobre ani złe, neutralne
Szymon- - Pią 10 Sie, 2007
Czytalem ostatnio madra ksiazke... i tam bylo napisane, ze np. jak czlowiek chce podniesc reke, to najpierw umysl kaze to zrobic i reka sie podnosi
tak samo jest ponoc z erekcja - umysl rozkazuje...
love508 - Pią 10 Sie, 2007
| Szymon- napisał/a: | Czytalem ostatnio madra ksiazke... i tam bylo napisane, ze np. jak czlowiek chce podniesc reke, to najpierw umysl kaze to zrobic i reka sie podnosi
tak samo jest ponoc z erekcja - umysl rozkazuje... |
zgadzam sie, tylko musisz zaznaczyc ze twoj jak i moj i nasze umysły sa do konca nie opanowane, i nad niektorymi ruchami masz kontrole nad innymi nie dokonca
mateusssz - Pon 13 Sie, 2007
szkola basen ulica plaza tyle tam lasek i kreca dupciami niemozna sie opanowac
love508 - Sro 15 Sie, 2007
| mateusssz napisał/a: | | szkola basen ulica plaza tyle tam lasek i kreca dupciami niemozna sie opanowac |
[ Dodano: Sro 21 Lip, 2010 ]
musze sprobowac poppers
|
|