Luźne dyskusje o męskich sprawach - bracia

golden22 - Sro 25 Lip, 2007
Temat postu: bracia
Jestem jedynakiem i zastanawia mnie czy bracia masturbuja sie razem, czy starszy brat uczy mlodszego, czy mierzyliscie sobie swoje penisy, itp??
Michał1234567890 - Sro 25 Lip, 2007

Masturbacja z bratem? To chyba musi być jakaś nie ciekawa rodzinka aby działy się takie rzeczy. A co do mierzenia to jak jesteście po browarku to możecie podać wymiary, w końcu to brat i jeżeli masz kompleksy to on cię na pewno nie wyśmieje i zostawi tą informacje tylko dla siebie. Ale przejdzie to również z jakimś kumplem. Sam gdy byłem po kilku heńkach to z kumplem zmierzyliśmy ale masturbacja już prędzej bym zwymiotował.
adadverts - Sro 25 Lip, 2007

Też mnie to zawsze zastanawiało, jak to jest między braćmi :)

Kiedyś na innym forum przeczytałem, iż często się zdarza, że bracia bądź kuzyni wspólnie się masturbują, zwłaszcza w młodszym wieku (<16 lat). Ktoś to z autopsji potwierdzi? :mrgreen:

Alex-sex - Pią 27 Lip, 2007

ja tu nawet czytalem ze z kuzynem ktos sie masturobowal czy cos, ale nie wime xD, ja zkuzyenm sobie pokazywalem ale to jak mialem 12/13 lat
carol222 - Sob 20 Paź, 2007

ja sie z moim bratem nie masturbuje ale porownujemy sobie penisy, gadamy o roznych meskich sprawach itp.
Juur - Sob 20 Paź, 2007

U mnie nigdy nawet o tym nie pomyslałem zeby z bratem sie masturbowac... gadamy o roznych rzeczach mowimy sobie ktora kolezanka jaka jest w łozku :mrgreen: Ale o wspolnej masturbacji chyba zadnemu z nas nie przyszło do głowy...
mateusssz - Nie 28 Paź, 2007

Z bratem sie wspolnie nie masturbowalem ale widzialem jego penisa i on mojego tez
Julcio - Pon 29 Paź, 2007

z powodu dużej różnicy wieku(8 lat) nic wspólnie nie robiliśmy. Kiedyś widziałem jego penisa jak się kompał, on mnie też na pewno widział. Ale nawet gdyby była mała różnica wieku to nie chciałbym z bratem lub przy bracie robić takich rzeczy. Było by to zbyt krępujące dla mnie.
Co prawda na temat seksu rozmawialiśmy wielokrotnie, ale nigdy nie porównywaliśmy sobie penisów ani nie masturbowaliśmy się jeden przy drugim.

rutland - Pon 05 Lis, 2007

Ja nie mam brata ale podobnie jak Alex-sex pokazywaliśmy sobie z kuzynem jak byliśmy młodsi... :)
plij - Pią 09 Lis, 2007

a ja ma 5 braci i nigdy nie masturbowaliśmy sie razem albo któryś ze mną czy coś takiego i chyba bym nie chciał tego z nimi robić
daniel - Czw 15 Lis, 2007

Me too xD
plij - Czw 15 Lis, 2007

hhhhhhhheee to fajnie a ktory jestes w koleji??? ja najmlodszy
azdroj - Czw 15 Lis, 2007

ja mam tylko 2 siostry :(
anakin_solo - Pią 16 Lis, 2007

ja mam tylko siostre, a z kuzynem jak byliśmy mali to widzieliśmy swoje peniesy, ale nigdy razem sie nie masturbowalismy ani nie porownywalismy
plij - Pon 19 Lis, 2007

ciekawe jak jest mieć :?: siostre????? :?: :?:
anakin_solo - Pon 19 Lis, 2007

plij napisał/a:

normalnie, czasmi wole mieć barata, a czasami ciesze sie ze mam siostre.

Tomek18 - Czw 22 Lis, 2007

plij napisał/a:

uwiez mi nie zaciekawie...
tymbardziej ajk jest 5 lat starsza od ciebie... i ciągle ci marudzi :/

rudicek - Wto 27 Lis, 2007

Noo... ja też mam niestety... choć czasem cieszę się z tego... :D
eeernest - Wto 27 Lis, 2007

Mój brat ma 13 lat i jakoś nie wyobrażam sobie rozmawiać z nim o 'meskich sprawach'.
tomaszq - Nie 16 Gru, 2007

ja tak samo...
nie mogłbym

kapcius - Czw 20 Gru, 2007

chroncie ich od zła seksu i masturbacji ;)
attyla51 - Pią 11 Kwi, 2008

rozmowa z bratem o sexie masturbacji normalka przeciez od tego jest starszy brat zeby z nim pogadac i wogóle
Ostatnio cioteczny brat sie mnie zapytal jak to sie robi a ze ma same siostry to napisal do mnie mysle ze to nie glupi pomysl rozmawiac z rodzenstwem przeciez nie bede gadal z rodzicami na te tematy

piokra - Czw 17 Kwi, 2008

Ja rodzonego nei posiadam ...... ale z kuzynem 2 lata roznicy o seksie rozmawiam bez skrepowania, jezeli chodzi o nagosc to podobnie, rozmiary swoje znamy, ale masturbacja wspolna nigdy, chociaz filmiki sie zdazalo ze ogladalismy razem no i pozniej szlismy do kibla w wiadomym celu i pozniej zarty uzylo itps .....ale zawsze na osobnosci
adamekk6 - Pią 30 Sty, 2009

ja mam brata 15 lat a ja mam 20. gadam z nim o sexie masturbacji
walimy tez sobie razemniczego sie nie wstydzymy, jak nie raz z ojcem pojdziemy na basen to pod prysznicem sie kapiely bez gatek ;-)
kazdy facet ma to samo, nie ma sie czego wstydzic ;]

BASF - Pią 30 Sty, 2009

Pewnie, że każdy facet ma to samo ale dokonywanie aktów lubieżnych jakim jest onanizm i to jeszcze przy bracie to dla mnie już dewiacja.
nagolas - Sro 11 Lut, 2009
Temat postu: popieram adamekk6
i tak powinna wygladac rodzina xDDD w koncu mamy to samo... a lepioej aby porownywac masturbowac sie z bartem a nie kims opcym czy kolega...
adamekk6 - Pią 13 Lut, 2009

nagolas, no dzięki, dzięki :D
addam - Sob 14 Lut, 2009

czemu lepiej z bratem niż z kolegą?
adam230 - Nie 15 Lut, 2009

Ja zawsze chciałem mieć brata. Najlepiej starszego. Ale i młodszy byłby w sumie ok. A tu nic. Bracia to bracia. :(
arthuro - Nie 15 Lut, 2009

Ja z moim bratem ciotecznym sobie czasem walimy ..... hehe :lol: :mrgreen:
adamekk6 - Pon 16 Lut, 2009

addam, no... brat to brat. masz do niego większe zaufanie i tak dalej...a kolega to też ok ale wole z bratem ;-)
Seba081 - Pon 16 Lut, 2009

Mam młodszego brata ale nie przyszło mi do głowy walić z nim lub przy nim.
Jak braciszek ma chcice to idzie na kobiety :)

adamekk6 - Pią 06 Mar, 2009

Seba081 napisał/a:
Mam młodszego brata ale nie przyszło mi do głowy walić z nim lub przy nim.
Jak braciszek ma chcice to idzie na kobiety :)

a jak wakół nie ma kobitki <?>
xD

Seba081 - Pon 09 Mar, 2009

A to już nie wiem, nie szpieguje braciszka :)
mati0393 - Nie 19 Lip, 2009

ja mam brata ktory ma 12 lat i nic takie nie powstaje miedzy nami czasmi zobacze go nago. i to tylko tyle.
gulk - Pon 20 Lip, 2009

A ja niestety brata nie mam. A to moim zdaniem jednak strata, i nie myślę tu od razu o wspólnym zwaleniu.
vatirmas - Nie 02 Sie, 2009

mam młodszego o cztery lata brata i nigdy wspólnie nie waliliśmy konia. Jedyne nasze "macanie" polegało na tym, że kiedyś mój brat, chcąc się na mnie zemścić, chwycił mnie przez bokserki za jądra i ścisnął je tak, że padłem na kolana. Nie było to miłe macanie.
piotras23 - Czw 13 Sie, 2009

mojego siedem lat starszego brata widziałem wielokrotnie nago, czasem nawet jak miał poranny namiot. Nigdy nie mierzyliśmy sobie, a o waleniu konia nie było mowy. To nie wchodzi w grę!
lew966 - Czw 13 Sie, 2009

ja mojego brata o dwa lata młodszego nie widziałem nago i nigdy nie rozmawialiśmy o seksie. i raczej to się nie stanie
Oleg_1981 - Nie 06 Cze, 2021

Odświeżam temat bo ciekawy.
Brat - osoba zaufana więc o wszystko można zapytać, sprawdzić. Jednak, brat wg mnie może być max. 3 lata starszy/młodszy oraz relacje muszą być oparte o zaufanie i miłość a nie wieczną konkurencję i wieczne niesnaski/kłótnie.

Jeszcze jedno, ktoś opisał wspólną masturbację z bratem jako czyn lubieżny. Większej bredni nie słyszałem. Czyn lubieżny to dowolnego rodzaju wymuszona czynność seksualna bez penetracji. Tak wiec sami widzicie, ze kolega sam nie wiedział o czym pisze.

Ancymon - Sro 09 Cze, 2021

Ponieważ nie mam rodzeństwa, to się wypowiem ;)
Tak ogólnie, to jeśli macie rodzeństwo, to dbajcie o dobre relacje z nimi (bez podtekstów).
Jeśli zaś chodzi o meritum: mój przyjaciel g... ma młodszego o dwa lata brata - nigdy mu nie przyszło do głowy podglądać brata, a co dopiero z nim walić. O seksie w ogóle nie gadali, bo trochę trudno znaleźć płaszczyznę do rozmowy, jak samemu się jest gejem, a brat hetero.