Luźne dyskusje o męskich sprawach - czy nosicie majtki?
pawel26w - Pon 18 Cze, 2007 Temat postu: czy nosicie majtki? mam pytanie czy nosicie majtki chodząc w krótkich spodenkach w których jest w srodku siatka . takie spodenki z majtkami? ja osobiście ie nosze
paulinka - Pon 18 Cze, 2007
mój chłopak chciała ale mu zabroniłam lepiej wygląda bez jest wygodniejsze i szybciej wysycha jak sie jest nad jeziorkiem
Julcio - Pon 18 Cze, 2007
Ja jak mam spodenki z siateczka w srodku, to juz nie nosze majtek, to tak jak by sie zakladalo 2 pary majtek na raz. A inna sprawa za ja takie spodenki z siatka to nosze zazwyczaj na silownie, ale jak jest bardzo cieplo to i na spacerki w takich chodze. Wiec definitywnie polecam chodzenie w takich spodenkach, ale bez majtek.
Pozdrawiam
malapalka - Pon 18 Cze, 2007
zajebisty temat powinien jeszcze powstac czy nosicie skarpetki albo cos
pawel26w - Pon 18 Cze, 2007 Temat postu: nie pasuje...
| malapalka napisał/a: | | zajebisty temat powinien jeszcze powstac czy nosicie skarpetki albo cos |
nie pasuje to nie czytaj , lepiej zobacz jakie ty zadajesz pytania geniuszu!!!!
Alex-sex - Pon 18 Cze, 2007
malapalka, szczerze to zalezy od pogody jak w lato to nie nosze teraz mysle by kupic sobie japonki...nie lubie sandałów // wracajac do tematu to nie nosze wtedy majtek ...ale ostatnio po graniu w pilke poszlismy zapalic iusiedlismy na schoadach ja siedzialem 2 schodki nizej niz kolega ktoremu bylo widac pałke
skywalker - Pon 18 Cze, 2007
Heh Alex i co nie mogłeś oderwać wzroku? :D
Alex-sex - Sro 20 Cze, 2007
hmm...szczerze? to nie moglem ^^ i sie musialem odwrocic od nich by poprawic penisa bo bylo widac ze mi stanal
lubom - Sro 20 Cze, 2007
zeby temat nie zszedł na off-topic
Ja noszę majtki zawsze... Ostatnio zdążyło mi się ze w pośpiechu nie włożyłem. Było przyjemnie w dżinsach
20latek - Pią 22 Cze, 2007
| malapalka napisał/a: | | zajebisty temat powinien jeszcze powstac czy nosicie skarpetki albo cos | Malapalka tobie d nigdy nic niepasuje jak ci sie tu niepodoba to wypier***aj
heroes84 - Nie 24 Cze, 2007
Ja zawsze noszę bieliznę, choć wiadomo, że czasami z przyjemnością się jej pozbywam
Shnitzel - Nie 26 Lip, 2009
Teraz latem w ogóle nie nosze bielizny. Ani pod krótkimi spodenkami ani pod kolarkami (co jest oczywiste) a nie w dżinsach. Jest gorąco, a ta warstewka bawełny nic nie pomaga wręcz dogrzewa. Spodnie i tak sa przepocone wiec jednorazowo i od razu do pralki.
Jednak brak bielizny mi się spodobał i chyba będę go uskuteczniał cały rok.
Kamillo20 - Nie 26 Lip, 2009
ja bez bileziny czulbym sie dziwnie, dlatego zawsze nosze;)
| Cytat: | | ja bez bileziny czulbym sie dziwnie, |
Testowałes :>?
Chyba raz...i czulem się niekomfortowo...
Początki też miałem trudne teraz to bez różnicy i fajnie jest jak wiatr zwieje silniejszy i przez szczeliny rozporka na penisa dostaje sie chłodne powietrze...
Hehe nie wiem, nie mialem takich odczuć:D
Shnitzel - Pon 27 Lip, 2009
| Cytat: | | nie mialem takich odczuć |
Nie wiesz co tracisz czujesz jakbyś był nagi ale w ubraniu...
Masturbator19 - Pon 27 Lip, 2009
Ludzie jak w lato to tylko bez bielizny niech sobie "ptaszek" pooddycha świeżym powietrzem:)
Kamillo20 - Pon 27 Lip, 2009
Może się kiedyś skusze, who knows??:DD
Lepiej latem, bo zima większy szok może być :d
Hehe no jasne, że latem:DD Jeszcze mnie nie powaliło do końca by w zimę paradować bez majtek:DD
Barque - Pon 27 Lip, 2009
I radzę uważać przy chodzeniu bez bielizny w np. jeansach z suwakiem, przy ich zapinaniu, bo może być naprawdę nieciekawie
Nie no ja bardziej myslalem, o krotkich spodenkach, luznych:D
Z tym suwakiem to raz mi się akcja niefajna zdarzyłam, od tamtej pory sprawdzam czy sie nie przytnę a i tak wole spodnie na guziki.
DamienO - Pon 27 Lip, 2009
Chodzenie bez bielizny jest dosyć problematyczne jak dostanie się erekcje. Wszyscy zauważą, że stanął. Majtki jednak ograniczają znacznie wzwód i nie jest on, aż tak widoczny.
3tom - Pon 27 Lip, 2009
Ja chodze bez majtek w krótkich spodenkach, które mają wszyte majtki z siateczki.
Erekcje staram się opanować, chociaż czasami jest trudno.
Shnitzel - Wto 28 Lip, 2009
| Cytat: | | Chodzenie bez bielizny jest dosyć problematyczne jak dostanie się erekcje |
Y.. jak dla mnie to kompletnie bez różnicy, podczas erekcji i tak jest napięty i tak ze dotyka mi spodni tak samo jakby tej bielizny nie było.
| Cytat: | | które mają wszyte majtki z siateczki |
Ja chodzę w zwykłych siateczka czy be - nie ma różnicy.
Dziubas8 - Wto 28 Lip, 2009
Na codzień noszę, jednak podczas zajęć domowych preferuję poruszać się bez. Ostatnio nawet do sklepu poszedłem w samych gatkach bez majciorków
syzrk - Czw 29 Paź, 2009
ja zawsze nosze majtki
interela - Pią 30 Paź, 2009
Noszenie majtek bywa higieniczniejsze. Można je zmieniać jeśli nie kilka razy dziennie to przynajmniej raz na dobę. Nie trzeba wtedy zmieniać często spodni. Ale latem w upały nie noszę slipek. Gdy byłem w wojsku, też nigdy nie nosiłem majtek. Dzisiaj tylko latem to praktykuję. A przytrafia mi się chodzić w samej koszulce, na tyle długiej aby przykrywała wszystko.
zwirek0074 - Sob 31 Paź, 2009
"Czy nosicie majtki"
No genialne pytanie. Oczywiście że nie noszę. Nawet w zimie biegam po ulicach nago
Krążek - Sob 31 Paź, 2009
| zwirek0074 napisał/a: | "Czy nosicie majtki"
No genialne pytanie. Oczywiście że nie noszę. Nawet w zimie biegam po ulicach nago |
Oto przykład jak odpowiada się na pytanie, którego się nie rozumie
zwirek0074 - Nie 01 Lis, 2009
| Krążek napisał/a: | | zwirek0074 napisał/a: | "Czy nosicie majtki"
No genialne pytanie. Oczywiście że nie noszę. Nawet w zimie biegam po ulicach nago |
Oto przykład jak odpowiada się na pytanie, którego się nie rozumie |
Pytanie kretyńskie odpowiedź kretyńska.
PS. Podobnie jak pytanie jakie kwiatki masz na parapecie jakie nosisz skarpetki lub czy sikasz do umywalki itp... itd...
Krążek - Nie 01 Lis, 2009
| zwirek0074 napisał/a: |
Pytanie kretyńskie odpowiedź kretyńska |
I kolejny przykład jak odpowiada się na pytanie, którego się nie rozumie.
Również przeczytaj jeszcze raz temat z kwatkiami na parapecie i postaraj się go zrozumieć.
caparollek - Pon 02 Lis, 2009
Ja nie lubię majtek wole bokserki
noemalny09 - Pon 02 Lis, 2009
ja też wolę bokserki ale nie te luxne bo jajka latają gdzie chcą
|
|