Luźne dyskusje o męskich sprawach - jak sprobować 1 raz..?
Wacek - Nie 13 Maj, 2007 Temat postu: jak sprobować 1 raz..? Mam dobrego kolege (homo) z którym jade niedulgo na wycieczke za granice. No wiecie, 2osobowe pokoje, kibelki itp. Tak sobie myśle czy by nie po.yy.rzymać ale chyba mam ochote napiszcie jak mozna zaczac.
Moim zdaniem położy sie obok i złapać go za byle co (chociażby udo ;]), ja chyba wiem jakbym zareagował jakby mnie on złapał za coś
albo zapytać czy ma ochote na... (oczywiście jak już zrobie to wyżej czyli będe leżał)
Jade 16MAJA czyli niedulgo.
zola - Nie 13 Maj, 2007 Temat postu: Re: początki...? jak...?
| Wacek napisał/a: | | poyrzymac |
Co to znaczy???
ankylosaurus - Nie 13 Maj, 2007 Temat postu: Re: początki...? jak...?
| Wacek napisał/a: | Mam dobrego kolege (homo) z którym jade niedulgo na wycieczke. Tak sobie myśle czy by nie poyrzymac napiszcie jak mozna zaczac. tylko nie jak w filmach, ze trzeba wpaść na kogoś. |
Chodzi o to, że chcesz dygnąć się z kumplem? xD
mlody1986 - Nie 13 Maj, 2007
dotykaj go co jakis czas niby przypadkiem, a jak bedziecie w pokoju to najwyzej sie usmiechnij i zapytaj czy by nie chcial
zola - Nie 13 Maj, 2007
Dygnąć czyli przespać??
A nie lepiej zrobić to tak ze będziesz z nim w pokoju, zdejmij koszulkę ze niby się przebierasz, usiądź na łóżku, niech ci stanie w spodniach i będzie to widać, jak on to zauważy to wsadz sobie rękę w spodnie i zapytaj się go czy ma ochotę powalić wspólnie konika, a po tym to jakoś już pójdzie Ja w ten sposób namówiłem już kilku kolegów na wspólną masturbacje
ankylosaurus - Nie 13 Maj, 2007
| zola napisał/a: | | Dygnąć czyli przespać?? |
Taaa... dygnąć, znaczy przespać xD
pablo115 - Nie 13 Maj, 2007
Ja bym na to poleciał ;]
Vassil - Nie 13 Maj, 2007
Albo poprostu jak będziesz się przebierał (nago) przy nim to powiedz, że masz ochotę się spuścić i czy on też jak powie tak, no to do dzieła, a jak nie to będziesz wiedział przynajmniej na czym stoisz
Później napisz koniecznie jak było
No i nie wstydź się go zapytać czy ma ochotę
adadverts - Pon 14 Maj, 2007
| malapalka napisał/a: | | Zmiencie nazwe tego forum na : ... FORUM |
Nie podoba się - nie czytaj.
zola - Pon 14 Maj, 2007
Albo zrób to po pijanemu, tak jak ja
mateusz_papuga - Pon 14 Maj, 2007
a mnie tam panowie którzy maja troszeczke inna orientację odemnie w niczym nie przeszkadzają:) Przynajmniej jestem dla nich zajęty
Wacek - Pon 14 Maj, 2007 Temat postu: po pijaku??
| zola napisał/a: | | Albo zrób to po pijanemu, tak jak ja |
Nie pije, więc nic z tego. nawet nie za baardzo mam zamiar prubować
a tak przy okazji. nie można tutaj żadnych ostrzeżeń dawać? bo o ile sie nie myle to jest PHP- Fusion, albo PHPBB awięc takim dawać ostrzeżenia za takie wychylanie sie. za 3 banicja albo co Nawet moderatorzy mogli by je dawać. (jade za 2 dni)
dar862 - Pon 14 Maj, 2007
Witam!
To chyba mój pierwszy post
do tej pory byłem biernym czytelnikiem, ale zauważyłem że czytanie tego forum zaczyna być bardzo wciągające przekonuję się, że nie jestem jedynym facetem, który odbiega w jakimś stopniu od społecznego wzorca mężczyzny(nie jestem homoseksualista, nie zrozumcie mnie źle) myślałem, że jestem inny bo mój sposób myślenia odbiega od społecznie utartych kanonów, a dzięki temu forum i Wam zaczynam akceptować swoją jakby to wielu powiedziało inność(w znaczeniu pejoratywnym) dochodze do wniosków, że "nic co ludzkie nie jest mi obce" i nie należy myśleć o o swoich upodobaniach, przekonaniach, podnietach w kategoriach zachowań dewiacyjnych...
Dzięki!!
Alex-sex - Pon 14 Maj, 2007
| dar862 napisał/a: | Witam!
To chyba mój pierwszy post
do tej pory byłem biernym czytelnikiem, ale zauważyłem że czytanie tego forum zaczyna być bardzo wciągające przekonuję się, że nie jestem jedynym facetem, który odbiega w jakimś stopniu od społecznego wzorca mężczyzny(nie jestem homoseksualista, nie zrozumcie mnie źle) myślałem, że jestem inny bo mój sposób myślenia odbiega od społecznie utartych kanonów, a dzięki temu forum i Wam zaczynam akceptować swoją jakby to wielu powiedziało inność(w znaczeniu pejoratywnym)...
Dzięki!! | innosc czyli ze jest bi czy co bo nie czaje // a co do teamtu jezeli on jest homo to sie raczej zgodzi ale pamietajcie o zabezpieczeniu nie chce pozniej miec tematu "Przesapelm sie z kolega - mam AIDS czy Kiłe xD"
dar862 - Pon 14 Maj, 2007
hehe nie wiem czy bi czy nie bi(mam dziewczynę) alternatywy dla kobiety nie sprawdzałem chodzi o całośc! o dylematy, rozterki, ciekawośc, etc. po prostu wszystko to co czytam uzmysławi mi, że moje zachowania, odczucia i obawy są normalne i nie wynikają z tego, że jestem odmieńcem, jakby to "normalni" ludzie stwierdzili tylko zwykłym człowiekiem, chłopakiem! wiem, że zawile tego i poprzedniego posta napisałem, ale mam nadzieję, że rozkminicie sens
Alex-sex - Pon 14 Maj, 2007
jo juz czaje jestes lesbijka?? taki grypsiol (zart) no rozumiem juz ja tez na poczatku bylem czytelnikiem ale pozniej wzialem sie i zakochalem sie w tym forum
dicembre1 - Pon 14 Maj, 2007
| Cytat: | | ale pamietajcie o zabezpieczeniu nie chce pozniej miec tematu "Przesapelm sie z kolega - mam AIDS czy Kiłe xD" |
lol
pablo115 - Sro 16 Maj, 2007
Niestety Alex-sex musze stwierdzić że wg statystyk Polskiego Zakładu Zdrowia Publicznego więcej Heterosexualistów ma HIV i choroby weneryczne niń homosexualistów gdyż heteryscy cześciej uprawiają sex bez zabezpieczeń itp Czysta statystyka Geje wiedzą jak się chronić przed takimi rzeczami a heteryk zobaczy cipke i się odrazu ślini
adadverts - Sro 16 Maj, 2007
Fakt - podejmowanie ryzykownych zachowań seksualnych przez heteryków często spowodowane jest przeświadczeniem, że tylko geje zakażają HIV-em. Tak samo przeświadczeni są geje i przez to właśnie uważają.
A tak na marginesie - Polska jest krajem z najmniejszym promilem osób zakażonych wirusem HIV w UE, co więcej 60% zakażonych to narkomani. (Tylko niech nikt tego nie odczyta jako zachęty do seksu bez zabezpieczeń!)
acheloos - Sro 16 Maj, 2007
jesteście idiotami! Dziś pedały jutro pedofile, i do tego doprowadzi tolerancja.
pablo115 - Sro 16 Maj, 2007
Kolega achelos wykazuje sie nie wiedżą i nie wie czym różni się pedła od pedofila pozostawie go w tej trwajacej nie wiedzy .... hahahaha po za tym psycholodzy uważają że osoby które są nietolerancyjne zęsto takie są gdyż boją się że sami mogą w sobie odkryć zachowania homosexualne ... Pozdrawiam !
Bruno Pelletier - Sro 16 Maj, 2007
acheloos, niedorozwój umysłowy to kalectwo - wystąp o rentę.....
acheloos - Sro 23 Maj, 2007
1. Naucz się pisać.
2. Nie napisałem, że h=pedofil (to chyba twoja nie wiedza)
3. Psycholodzy są p... albo z USA.
4. Nie mam zachowań homoseksualnych.
5. Kaleki umysł jest peadłów ( noi twój)
6. Skoro ich tak akceptujesz to może ty masz zachowania homoseksualne?
pablo115 - Sro 23 Maj, 2007
Mam zachowania homo i co ale nie jestem takim niedorozwojem jak ty, to, co piszesz jest prostackie i nie będę się zniżał do twojego poziomu, który jest znikomy. Zapisz się do Młodzieży wszechpolskiej to Ci wyjdzie najlepiej a jak nie akceptujesz osób, które wchodzą na to forum to sobie stwórz inne i po problemie. Nikt Cię tutaj nie trzyma na siła a homo tu jest wielu a ty jeden.
acheloos - Czw 24 Maj, 2007
no to waszystko jasne, pedzio przed komputerem, wyjdź na miasto i zacznij głosić swoje ... badania, ciekawe czy będą Ci klaskać...
pablo115 - Czw 24 Maj, 2007
Napewno Tobie nie będą - nieprzejmuj się zacofanie psychiczne jest normą w społeczeństwie jesteś jednym z wielu klinicznych przypadków, jak chcesz mozemy o tym porozmawiać w Gabinecie.
acheloos - Sob 26 Maj, 2007
nie mam zacofanie psychicznego doktorku, raczej ty powinieneś wyleczyć homo...
pablo115 - Sob 26 Maj, 2007
Po każdym Twojim poście jestem coraz bardziej pewny twoich dwubiegunowych zaburzeń psychotycznych może jednak przyjdziesz do mnie na małą rozmowę, jeszcze mozna Ci pomuc.
kgdynia - Sob 26 Maj, 2007
z psychologicznego punktu można sie pobawić z kolega swoimi penisami (tzn.powlić konia, tylko trzeba odpowiednio dobrać sobie kolegę wyjaśnić co i jak i spoko, jezeli będziecie sami w pokoju to możesz z pod prysznica wyjść nago i to juz bedzie zanczyło ze sie nie wstydzisz swojej nagości przed nim ....)bo przez to odkrywamy swoja seksualność
skywalker - Sob 26 Maj, 2007
No byłeś w końcu na tej wycieczce?
lalala80 - Nie 27 Maj, 2007
| acheloos napisał/a: | | jesteście idiotami! Dziś pedały jutro pedofile, i do tego doprowadzi tolerancja. |
Czy czegoś takiego nie można zablokować..................
MATOŁ, PO PROSTU MATOŁ
Alex-sex - Pon 28 Maj, 2007
| pablo115 napisał/a: | | Po każdym Twojim poście jestem coraz bardziej pewny twoich dwubiegunowych zaburzeń psychotycznych może jednak przyjdziesz do mnie na małą rozmowę, jeszcze mozna Ci pomuc. | nie proponuj mu nic bo on to potraktuje dwuznacznie tzn ze bedziesz go chcial ekhmm.. xD
acheloos - Wto 29 Maj, 2007
spedalone forum
Bruno Pelletier - Sro 30 Maj, 2007
acheloos, wyśpij się dzieciaku i zacznij się uczyć - a potem sie mądruj....
Vassil - Sro 30 Maj, 2007
| Bruno Pelletier napisał/a: | | acheloos, wyśpij się dzieciaku i zacznij się uczyć - a potem sie mądruj.... |
Popieram
luter - Czw 31 Maj, 2007
późno się zrobiło, już po bajce paciorek siusiu i spać!!!
bigfruit - Nie 10 Cze, 2007
No i jak zakończyła się ta historia co?? Bo jakoś taki ciekawy jestem:)
|
|