Luźne dyskusje o męskich sprawach - Majówka

Alex-sex - Czw 03 Maj, 2007
Temat postu: Majówka
jak spedzilisiecie majowke z kolegami z partnerka lub partnerem czy w ogole sie odbyla//ja jak widac z fotki w "galerii naszych zdjec" zabalowalem bylo super pwyjechalismy rano jak przyjechalismy odrazu pobieglismy nad jezioro i w ogole najwieksz jazda byla pod wieczor tzn: grill, piwa/wodka, niektorzy grali w rozbieranego pokera ja nie garlem bo nie umiem jeszcze bym zostal nago xD...pozniej wszyscy nachlani byly tez dziewczyny ale szkoda ze moja nie migla przyjechac :( ...w ogole bylo ekstra dobre bylo to ze bylo 8 chlopakow i kazdego widzialem penisa bo po alkoholu to lol xD dobra byla super zabawa i zdradzilem lekko moje lady :( bo calowalem sie z jej kolezanka mam nadzieje ze to nie wyjdzie na jaw bo bd mial przejebane ?:D za rok bedzie lepiej bo z partnerko zawsze cool :p
Vassil - Czw 03 Maj, 2007

Ja byłem na plaży nad Wisłą i trochę się opalałem. Niestety sam :|

dobra pobawie sie we wrozke aleksander XD" och Vassil moja krysztalowa kula mowi ze nastepna majowka bedzie przygoda twego zycia i bedziesz musial i na imprezie dziewczyny bd gnac do ciebie jak pszczoly do miodu i kazda zaliczysz...oooo...moje wewnetrzne oko..trace wizje..."

Następna majówka.... o to już za rok, a może coś wcześniej? Pokręć czy co ty tam robisz z tą swoją kryształową kulą i zobacz czy czegoś wcześniej nie będzie! :?:

"ooooo mam wizje juz w sylwestra zaliczysz 3 panienki i 2 chlopakow xD...i w caigu wakacji bedziesz szalal z wodka i kobietami...ooooo...moje wewnetrzene oko...aaa moja glowa...xD"

Dzięki za wizję, szczególnie na wakacje :lol: A co do tych facetów, mmm... to przynajmniej będą mieli co do zaprezentowania? hehehehe :lol:

jo to bd dwaj muzyni z wielimi 23 cm palami :shock: :shock: :shock: // ja tez tak chce :cry: :cry: xD
skywalker - Czw 03 Maj, 2007

Ja siedziałem w ogrodzie z rodziną :( A co widzisz w swojej wizji o mnie? :D

Zawsze to chciałem zrobić z murzynami. Dzięki ci o Wielki Mistrzu Przepowiedni.

skywalker napisał/a:
Ja siedziałem w ogrodzie z rodziną :( A co widzisz w swojej wizji o mnie? :D
hmm...3 azjatki piszczace twoje cialo...ten obraz nie jest daleki czyli stanie sie to w niedalekiej przyszlosci...uuuuu...."

Dzięki za taką wizję :P Nie przepadam za azjatkami :P ALe lubie latynoski :P

xD no wlsie chodzilo mi o latunoski byla tam JLo i cruz i jeszcze jakas xD
luter - Czw 03 Maj, 2007

Ja nie byłem na żadnej majówce...a normalnie w pracy. Dzisiejszy dzień przeznaczyłem na pobyt w górach i trochę ze znajomymi połaziliśmy po Taterkach. W sobotę natomiast wybieramy się w tej samej grupie do pubu na całonocne szaleństwo. A tak w ogóle to nie lubię żadnych majówek, bo wtedy wszędzie pełno ludzi w takich popularnych miejscowościach wypoczynkowych. Wolę inne terminy na wyjazdy, dlatego teraz normalnie pracuję, a w wolnym czasie imprezuję w swoim mieście. Gdy mam więcej wolnego wówczas zawsze wybieram się gdzieś dalej, najczęściaj w góry.
... a może dla mnie jakaś wróżba, bo oczekuję szybkich zmian?

ooooooo tak Penelope ;P ( oyo ) :P To mi się podoba :)

hmm ta sobota bedzie dla ciebie super przezyciem chociaz w tym roku przezyjesz wiecej takich sobot i niektore bd lepsze...podoba mi sie ta blondynka obok ciebie
luter - Czw 03 Maj, 2007

mnie też sie podoba ta blondynka. ma ładny biust strasznie delikatną skórę..tylko mi nie mów, ze bawimy sie w tych samych knajpach!? albo Ty naprawdę czarujesz zaczynam się bać!

xD no wiesz mam wewnetrzene oko xD
luter - Czw 03 Maj, 2007

..ale to nie jest oko jednookiego węża?

nie tym razem to oko cyklopa xD
luter - Czw 03 Maj, 2007

to OK, uspokoiłem się!
bad ziom - Pią 04 Maj, 2007

Dobra, to może powiesz mi, kiedy spotkam swoja 2 polówkę i co będę z nią robił? :D
Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007

hmmm...bedzie to sredniego wzroku brunetka bedzie z toba w przeciegu kilku msc bedziecie mistrzami gry wstepnej dalej na razie nic nie widze
Wiktor222 - Pią 04 Maj, 2007

Alex zażywasz cos :D :D

nie xD czasami jaram ziolo raz w miesiacu xD
Gość - Pią 04 Maj, 2007

ja majówkę spędziłem razem z dziewczyną. Troche pracowalismy a dla relaksu jeździliśmy samochodem na różne łąki i bzykaliśmy sie na tylnim siedzeniu.
i mimo iż spędziliśmy majówkę na znanym nam terenie to i tak było super :)

paulinka - Pią 04 Maj, 2007

poszlam do chłopaka na noc w piatek wruciłam dziesiaj :P :P:P
można powiedziec że troche sie zasiedziałam :)
we wtorek o 7 rano do jego brata wpadli znajomi 4 kumpli jego braciak poszedł do pracy a oni zostali z dziewczyna jego brata juz najebani nie dali spac jakos wstałam po 2 godzinach wkurwiona bo nie wyspana i zacelam z nimi pic ogólnie był ostry brecht wpadła pużniej starsza dziewczyny brata mojego chlopaka i zaczeła z nami jarac zielsko ogólnie sprzet był ostry wszyscy najebani i najarani z 10 osób przewineło sie w trakccie bo ktos przychodził ktos wychodził i tak ciagle ok 1 w nocy juz zostało mało osób ale był problem ze spaniem a mi sie faza sprzatania właczyła najpierw zaczełam sprzatac pokuj a potem przeniosłam kolesia nie wiem skad miałam tyle siły bo jestem raczej drobna a koles był ostro najebany i nawet jego 2 kumpli -co prawda tez nie trzezwych -nie moglo go podniesc przeniosłam ale bark mnie do tej pory bolina 2 dzien pobudka o 7 i dalej chlansko dzis wruciłam do domu nawet postanowiła tu nocowac a jutro o 13 wyjeżdzam do kumpla na wioske na majówke :P :P:P bedzie ostro juz czuje po kosciach :P :P:P

ja tez tak chce xD tzn chec jechac sie uchlac :P
paulinka - Pią 04 Maj, 2007

pisz na pw jakie wojewudztwo jak kumpelk sie zgodzi to może Cie zabiore :P :P:P
Bruno Pelletier - Sob 05 Maj, 2007

Alex-sex, poproszę o przepowiednię na przyszłoroczna majówkę :)
Alex-sex - Sob 05 Maj, 2007

luhuhu niezla jazda niestety zdradzisz chlopaka i przespisz sie z wysokim brunetem o oiwnych oczach...duzo picia i fisty xD

Alex-sex, przykro mi to mówić, ale Twoja przepowiednia nie jest realna....

ja nie zdradzam :)

postaraj się o coś bardziej realnego :P

p.s. poza tym - lubię blondynów :)

ale ja tak widzialem w moim krysztalowym wibratorze :D coz nie moge wrozyc innaczej taki widzialem obraz

obraz niewątpliwie był zamazany.... - zaschnięta sperma go tak zniekształciła....

byc mzoe tak kto wie xD