Luźne dyskusje o męskich sprawach - Bilans
20latek - Nie 08 Kwi, 2007 Temat postu: Bilans Mieliscie bilans gdzie musieliscie pokazywac swoje penisy bo ja tak ciekawe przezycie
love508 - Nie 08 Kwi, 2007 Temat postu: Re: Bilans
| 20latek napisał/a: | | Mieliscie bilans gdzie musieliscie pokazywac swoje penisy bo ja tak ciekawe przezycie |
co ? jaki bilans ?
dawideczek - Pon 09 Kwi, 2007
Ja pamiętam jak miałem bilans i poleciało polecenia "gacie w dół" to jak ujrzał światło dzienne odrazu stanął na baczność
hehe... loozik
lalala80 - Pon 09 Kwi, 2007
przy całym szacunku jak stanął tp znaczy że zdrowy........ mnie to toż krępuje
luter - Pon 09 Kwi, 2007
w zasadzie to tylko raz pokazywałem penisa i było to na WKU...i też mi stanął, ale wtopa
love508 - Pon 09 Kwi, 2007
| luter napisał/a: | w zasadzie to tylko raz pokazywałem penisa i było to na WKU...i też mi stanął, ale wtopa |
ja tez na wku ale mi nie stanol bo bylem przerazony
Bruno Pelletier - Pon 09 Kwi, 2007
mnie podczas "bilansu ósmoklasisty" pani dr sprawdziła penisa i jądra coś tam skrąbnęła o tym, że rozwój jest "ponadprzeciętny" i tyle....
co do WKU - penisa nie pokazywałem - temat ten przewijał się na Forum - podczas wojskowej komisji lekarskiej nikt nie ma prawa oglądać penisa !!! albo lekarz był starym i niedopchniętym lachociągiem albo coś zmyślacie - noooo.... albo chodzi Wam o jądra, a to już całkiem inna historia
kocurek - Pon 09 Kwi, 2007
mi nie sprawdzali ani na bilansie ani an wku. na bilansie bylo pytanie: dobrze sie rozwija, zauwazyles jakies problemy? nie? ok a na wku to mi kazali polozyc sie i troche bokserki opuscic bo sprawdzali czy nie mam przepukliny.
Gość - Sro 11 Kwi, 2007
Też tylko z pokazywaniem penisa lekarzowi miałem do czynienia w WKU. Ale moi kumple w liceum nawet mówili, że lekarz na komisji (w innym mieście) to nawet dotykał jąder oczywiście przez rękawiczki. Na mojej komisji tylko patrzyli, na szczęście
szuszu - Nie 15 Kwi, 2007
W bilansie robionym najczęściej na rozpoczęcie gimnazjum/lub zakończenie podstawówki jest taka rubryka jak "rozwój płciowy" i tylko od lekarza który robi bilans zależy jak potraktuje sprawdzenie tego rozwoju. Z reguły gacie w dół. A na wku to już normal...
Młody12 - Pon 16 Kwi, 2007
Bilans jest tez na koniec Liceum .Ale na tym bilansie tylko kazano mi koszulke zdjac, Natomiast co do komisji wojskowej to lekarz kazla zdjac majtki z aparawanem i dotykal jader reka. nie bylo to straszne.raz dwa i po krzyku.
harold mckee - Wto 17 Kwi, 2007
hahaha jest taki bilans chyba 16 latka :p a moze i 18 hmm sam nie wiem.. jest mozliwosc e Pani doktor tudzież Pan doktor moze poprosic o to zebys pokazal swoje klejnoty ale nie koniecznie...
u nas na WKU nie wszystkim sprawdzali mi akurat nie a balem sie ze mi stanie jak nie wiem co .. ale naszczescie sie udalo
grzesiek_19 - Czw 26 Kwi, 2007
na wku nie sprawdzali ale na koniec lo tak pani doktor sobie podotykała a mi stanął...powiedziała że ok i się uśmiechneła
pablo115 - Pią 27 Kwi, 2007
Mi na Bilansie jajek nikt nie psrawdzął tylko było pytaie czy z męskimi sprawami ok
Na WKU sprawdzali mi co mam w gaciach Na badaniach sportoych także ( każą zdjąc majtki do kolan odwrócić głowę w bok i kaszlnąć - tak się sprawdza czy jest przepuklina ) i jak byłem u Urologa to mnie badał ale ze stresu mi chyba nigdy nie stanął
arekarek - Pią 27 Kwi, 2007
Mi nic nigdy nie sprawdzali, przynajmniej nie pamietam.
Barret - Pon 30 Kwi, 2007
U mnie kazdy ściągał gacie, ale to nie było jakieś "sprawdzanie". Nie wiem czemu to niby służylo, ale wymóg to wymóg...
grzesiek_19 - Pon 30 Kwi, 2007
ściągnać to ok ale jak ci lekarka "bawi się twoim sprzętem to co innego" ale nie powiem nawet przyjemne to było
Alex-sex - Czw 03 Maj, 2007
ja pamietam jak mailem bilans do gimnazjum 5 lat temu to musialem pokazac penisa bo mailem w dziecinstwie stulejke i mailem jakis tam zabieg nawet nie pamietam ale pamietam ze jak po zabiegu wrcocielm do domu to jak szczalem to tak mnie bolalo ze nie wiem co a wracajac do tematu to pokazalem i ona tylko spojarzala i looz xD...jeszcze troche do WKU :/ to bedzie smiesznie
Vassil - Czw 03 Maj, 2007
Jak ja byłem na WKU no to wchodziło się do przebieralni i rozbierało do majtek. A jeden gościu zdjął też majtki i wyszedł z szatni razem z nami (5 osób) i paradował tak nago przy wszystkich w poczekalni (głównie faceci, ale były też panie w rejestracji). A nakońcu u lekarza mu stanął, a lekarz na to "ooo..., widać, że zdrowy". A nam tylko kazał z gatki lekko spóścić (staliśmy w rzędzie), spojrzał i powiedział "OK". No i tyle.
Kiedyś tylko jak miałem 16 lat to mi pani doktur kazała zdjąć gacie i pomacała sobie To była jakaś lekarka od rozwoju cy coś takiego
paulinka - Pią 04 Maj, 2007
pytałam sie chłopaka to muwił że na komisji kazali sciagnac gadki i smyrneli po jajku i tyle
a bilansu nie pamieta
budnis - Pią 04 Maj, 2007
Przypomniało mi się jak ja byłem na WKU. Akurat tak się złożyło że na jedną godzinę ja dostałem wezwanie i jeszcze trzech kumpli z klasy. Weszliśmy razem jeden do okulisty, drugi neurolog, ja gadałem z psychologiem. Ostatni z naszej czwórki był za parawanem a tam: "Proszę ściągnąć slipki do kostek i zakasłać" koleś kaszlną, na to pielęgniarka na cały głos "Ma Pan tylko jedno jajko?" Myślałem że spadnę z krzesła, tak śmiech nas opanował że aż łzy mi poleciały. Jak nam trochę przeszło to on dopiero odpowiedział cichym piskliwym głosem:"Nie tu jest drugie" . I to był gwoźdź - wyprosili nas wszystkich. Nie wiem co nas tak bawiło. może to że wszyscy się znaliśmy.
Vassil - Pią 04 Maj, 2007
Ja bym chyba nie wyrobił ze śmiechu i by mnie musieli wynościć, tym bardziej jak by to był mój kolega. HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
skywalker - Pią 04 Maj, 2007
o kur...a Jak to czytam to leje pod siebie ze śmiechu a co dopiero jakbym tam był
Alex-sex - Pią 04 Maj, 2007
wlasnie przeczytalem ja bym wyskoczyl przez okno
Bruno Pelletier - Sob 05 Maj, 2007
bo jesteście niedojrzali....
a taka pielęgniarkę momentalnie wywaliłbym z pracy!!
skywalker - Sob 05 Maj, 2007
Bruno ile masz lat?
Poza tym o co Ci chodzi? Co jakiś czas masz jakieś "ale" do wszystkich...
1) jestem już zramolałym dziadem....
2) "ale" mam czasem do wszystkich bo - patrz pkt1
a tak na poważnie - nie mam "ale" tylko irytuje mnie to, że :
primo - niektóre posty są chyba nieprzemyślane, a jeśli się mylę, to znaczy, żę jednak jesteście niedojrzali
secundo - off topy są tutaj na porządku dziennym (vide - brak moda)
a tak ogólnie to jesteście super
p.s. wracając do tematu - mam znajomego - posiadacza jednego jądra - i nie uważam, żey to było powodem do smiechu.....
A jeżeli tak to przepraszam Nie wiedziałem że znasz kogoś takiego i teraz wiem skąd ta irytacja
po pierwsze - skąd mogłeś wiedzieć
po drugie - nie o to chodzi - poprostu naśmiewanie się z jakiejkolwiek dolegliwości lub ułomności jest domeną ludzi niedojrzałych lub źle wychowanych
amen
Nie chodziło mi o dolegliwość tylko o reakcję pielęgniarki
lalala80 - Pon 07 Maj, 2007
Najbardziej niewporządku to było zachowanie pielęgniarki......
Morena - Wto 08 Maj, 2007
no mi na bilansie doktorka stwierdzila zgrubienia powroska tzw zylak jadra mialem operacje.. po niej mialem operacje na wodniaka jadra ktora byla następstwem a teraz mam kontrole co dwa lata u urologa ale luzik weteran jestem
mirek18 - Czw 27 Gru, 2007
ja mialem tez bilans pod koniec LO ( LP - liceum profilowane) i nikt mi nei kazal sie rozbierac ani jajek pokazywac poprostu nic sprawdizli gardlo wzrok nos oddech bicie sreca a jaja zostawili w spokoju
Krzysiek17 - Nie 30 Gru, 2007
Mi na bilansie pani spytała się czy wszystko ok. I nic więcej.
tauzer - Pią 04 Sty, 2008
Mi na WKU kazal pokazac jadra to mu pokazalem ale zeby tego bylo malo to "Prosze pokazac rowek za zoledny" hehe u kazdego u nas sprawdzali i trzebylo naciagac. Kolesiowi jednemu jak stanol to kazal mu isc pod kran do WC wtedy byla rama
|
|