Luźne dyskusje o męskich sprawach - mam pytanko????/
Karol270 - Sro 31 Sty, 2007 Temat postu: mam pytanko????/ czy nie wstydzicie kapac sie na prysznicu bez majtek?????????
Fantom17 - Sro 31 Sty, 2007
chodzi ci o prysznice publiczne?(typu basen,siłownia),na siłowni normalne ze kazdy nago a na basenie jak ktos jest nago to tez wyskakuje ze slipek(jak kazdy jest w slipkach to sie nie wychylam z szeregu)
Karol270 - Sro 31 Sty, 2007 Temat postu: ccccc a niw wstydzisz sie tak pokazac np. koledze ktory jest z toba????????
kocurek - Sro 31 Sty, 2007 Temat postu: Re: ccccc
| Karol270 napisał/a: | | a niw wstydzisz sie tak pokazac np. koledze ktory jest z toba???????? |
a czego sie wstydzic, masz cos czego on w zyciu nie widzial??
adadverts - Sro 31 Sty, 2007
Ja tak samo jak Fantom dostosowuję się do ludzi na basenie - jak się myją bez to ja też ściągam, a jak wszyscy w gaciach, to striptizu nie robię. Choć nie ukrywam, że zdecydowanie wolę brać prysznic bez
A kolegi nie ma się co wstydzić - ma to samo
Karol270 - Czw 01 Lut, 2007 Temat postu: a jak powiecmy, on ma wiekszego to nie głupio Ci???????/ a jak powiecmy, on ma wiekszego to nie głupio Ci???????/
adadverts - Czw 01 Lut, 2007
A czy głupio ci np. z tego powodu, że kolega jest wyższy albo że ma dłuższe nogi?
Czasem jakiś kumpel ma większego, czasem ja - różnie to bywa. Generalnie nie mam kompleksów na tym punkcie, więc nie mam oporów przed wyskoczeniem z kąpielówek przy innych facetach.
Aczkolwiek jak byłem młodszy to nie czułem się aż tak pewnie. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale jak ja byłem w gimnazjum to raczej się z nagością przed kolegami nie afiszowałem. W tym wieku ludzie bywają dość dokuczliwi i chętnie się z kogoś wyśmiewają z byle powodu. Ale z wiekiem to mija, ludzie stają się bardziej dojrzali także psychicznie. Raczej nie wyobrażam sobie, żeby ktoś powyżej powiedzmy 17 lat głupio komentował np czyjąś wielkość
Karol270 - Pią 02 Lut, 2007 Temat postu: a jak mi stanie na basenie to wstyd? a jak mi stanie na basenie to wstyd?
adadverts - Pią 02 Lut, 2007
Jak się boisz, że ci stanie (choć to niezwykle mało prawdopodobne), to przed pójściem na basen zwal konia
Karol270 - Sob 03 Lut, 2007 Temat postu: dzieki za rade dzieki za rade
Młody12 - Sro 14 Lut, 2007
ja to wogole sie wstydze choc nie wiem czemu nawet nie korzystam z pisuaru ttlko z kabin. wiem że to dziwne ale co kazdy z nas ma jakis feler.
adadverts - Czw 15 Lut, 2007
| Młody12 napisał/a: | | ja to wogole sie wstydze choc nie wiem czemu nawet nie korzystam z pisuaru ttlko z kabin. |
Ja też wolę korzystać z kabin, ale z innego powodu. Po prostu wolę sobie wytrzeć fiutka do sucha papierem toaletowym Przy pisuarze nie ma takiej możliwości, można co najwyżej "powytrząsać" kropelki, ale nie daje to tak dobrych efektów (i w dodatku śmiesznie wygląda jak ktoś przez pół minuty fiutem trzepie - jakby konia walił ), a ja lubię mieć w majtkach idealnie sucho
A co do wstydu - jeśli masz 12 lat, jak wnioskuję z nicka, to jescze ci przejdzie - tak za parę lat.
harold mckee - Wto 20 Lut, 2007 Temat postu: Re: mam pytanko????/
| Karol270 napisał/a: | | czy nie wstydzicie kapac sie na prysznicu bez majtek????????? |
nie, aczkolwiek jest to troszke krepujace.. no bo wiadomo obyc ludzi jacys .. w domu nie boje sie w ogole .. znaczy inaczej, nie wyobrazam sobie brac prysznic wraz z majtkami ... ! jezeli chodzi o kolegow, raczej takiego probemu nie mam ..
mysz15 - Wto 20 Lut, 2007
z tym pisuarem to ja tez mam taki problem.
W szkole staram sie nie chodzic do wc bo tam tak jedzie ze łoł
ale jak musz to ide do kaabiny bo sie do pisuaru wstydze chodzic
daniel - Pią 23 Lut, 2007
Szczerze mówiąc to ja się troszeczkę wstydzę
| Młody12 napisał/a: | | ja to wogole sie wstydze choc nie wiem czemu nawet nie korzystam z pisuaru ttlko z kabin. wiem że to dziwne ale co kazdy z nas ma jakis feler. |
Mam to samo...
A powód???????
Bo wydaje mi się że mam za małego.......
Gość - Sob 31 Mar, 2007
ale czego przeciez jak ktos ma mniejszego od kogos to nie jego wina ze tak rosnie a tak w ogole to jak sie wstydzisz ze masz malego mozna powiedziec "jaki glupi prysznic leci z niego tylko zimna woda xD"
Vassil - Czw 05 Kwi, 2007
Ja nie rozumiem facetów co to na basenie pod prysznicem gaci zdjąć, a jeszcze bardziej tych co je mają i żeby umyć sobie penisa to odwracają się i zasłaniają żeby przypadkiem nie zobaczyć ich sprzętu. Ja tam zawsze jak na basenie jestem pod prysznicem to ściągam gatki. A kolegów też się nie wstydzę, tym bardziej innych mężczyzn. Każdy ma co ma i jak ktoś tu już powiedział raz ja mam większego raz ktoś inny. A jeśli chodzi o zwody pod prysznicem to ja już widziałem takie akcje jak gością kutasy stawały. Ale nikogo to raczej nie powinno dziwić, bo to normalne, że pała stoi a i oni tego jakoś specjalnie nie zakrywali.
Tylko dziwi mnie, że młodzi mężczyżni czyli tak 16-25 lat wstydzą się zdjąć gacie pod prysznicem. Ja tam takich kompleksów nie mam
20latek - Czw 05 Kwi, 2007
kiedys pojechalem do czeh do aqaparku wchodze pod prysznbice wszyacy na golasa wiec tez sciagnelem majty i od tego czasu zawsze latam z golym pyndlem pod prysznicami na basenie nieraz sie wszyscy na mnie patrza ale looz
Alex-sex - Sob 07 Kwi, 2007
ja bylem z klasa w aqua parku w lesznie to tez wszyscy nago wiec co ja bd sie wyroznial
Vassil - Sob 07 Kwi, 2007
I tak powinno być!
pamietam jak w 6 klasie chodzilismy na basen to tylko 2 kolesi chodzilo nago z mojej klasy bo to byli tacy wiesz ze moglo sie oberwac za ich ponizenie xD
Ja tam zawsze nago pod prysznic na basenie chodziłem i tak mi już zostało. Wstydzić się nie mam czego, bo wstydzą się ci co w gaciach pod natrysk wchodzą!
ja chodzilem z takim kolem co bylo widac przez slipy ze ma sieczym pochwalic ale i tak w gaciach pod natrysk a jak ubieral suche gacie to do lazienki lub owiniety recznikiem
To dziwnie wygląda jak facet w męskiej szatni zakrywa się ręcznikem, albo ozgrozo ! do kibla chodzi lub do przebieralni.
tak to juz bywa a ci co powinni sie wstydzic biegaja i sa z siebie dumni, ale dobija mnie jak sie porownuje ze "ty masz malego, a ja duzego" a przeciez to nie zalezy calkowiecie od nas jak nam urosnie
[ Dodano: Sob 07 Kwi, 2007 ]
ja akurat mam w normie nawet powyzej lekko
Ja też nie narzekam, ale tak bywa raz ja mam większego raz ktoś inny. Tak już jest.
nom tak tak samo jak w strasznym filmie 1 to zdjecie kolesia jak wyszedl spod prysznica <lol2>
Zresztą nikt z mojich znajomych jeszcze nigdy (przy mnie) się nie śmiał z mojego penisa i ja też z nikogo się nie śmieję.
no ze mnie tez ale juz dostalem kilka razy kopniaka miedzy nogi od dziewczyny xD i troche bolalo xD
Kopniaka między nogami od dziewczyny (i chłopaka ) to ja jeszcze nie dostałem, ale współczuje
xD bylem za chamski xD ale to bylo w jeden dzien 2 razy i jakos tak wyszlo ze od dwoch dziewczyn i jedna w jedno jadra druga w drugie jakos tak sie zlozylo :/
To się nazywa pech
to malo powiedziane - moje malenstwa, prawie by tatus je stracil xD
Trzeba ich strzec jak oczu w głowie
jo masz racje bez nich bym sie powiesil xD
Ale nie za jaja hehehe...
xDD no raczej nie bo bym ich nie mial xD