Luźne dyskusje o męskich sprawach - Mam dość

Tom96 - Wto 21 Maj, 2024
Temat postu: Mam dość
Czy ktoś wie jak szybko bezboleśnie skutecznie skończyć z życiem?
Chomiczy - Wto 21 Maj, 2024

Zadzwoń pod ten numer telefonu: 800 70 2222
Ewentualnie wejdź na stronę:
https://centrumwsparcia.pl/

Tam Ci pomogą.

Tom96 - Wto 21 Maj, 2024

Czy tam pomogą mi się zabić?
czarn - Sro 22 Maj, 2024

Czy to przez penisa? Z tego co pisałeś to Twój penis jest raczej średniej wielkości czyli w normie. Nie rozumiem w czym masz problem, jak widzisz na forum różne penisy sie pojawiają. To nie jset tak, ze Twój jest jakiś mały czy coś. Jest po prostu standardowy jak inne.

[ Dodano: Sro 22 Maj, 2024 ]
Sam mam jakieś 14 cm i 12 w obwodzie i go w sumie lubię

Przeciętny 30 - Sro 22 Maj, 2024

Też mam małego i mam wspaniałą kobietę z którą jest mi dobrze i bardzo nas lubi 🙂
Jak chcesz pogadać na temat wielkości to napisz na priv

tom-sta664 - Sro 22 Maj, 2024

Przychodnia URODENT w Warszawie przy ul. Trakt lubelski 173. Przyjmuje tam prywatnie (codziennie od godz. 16.00) znakomity urolog prof. Tomasz Ząbkowski. Wyleczył wielu chłopaków, którzy mieli problemy z penisem. (Pracuje też w szpitalu MSW).
Telefon do przychodni: 791 533 555. Można się zapisać z dnia na dzień.
Wysiadasz z pociągu na Dworcu Wschodnim, wychodzisz na ul. Lubelską i wsiadasz do autobusu 147. Jedziesz ok. 40 min i wysiadasz na przystanku Zerzeń. Wizyta kosztowała w ubiegłym roku 200 zł.

Napisz do mnie, jeśli chcesz więcej szczegółów.

Tom96 - Sro 22 Maj, 2024

Ja nie chcę żyć nie tylko z powodu tego że mam wstrętnego penisa z jądrami cały jestem wstrętny w środku i na zewnątrz nie chcę już dłużej cierpieć
onesa - Czw 23 Maj, 2024

W wiely przypadkach takie poczucie jest jedynie chwilowe i wystarczyt pomoc drugiej osoby aby z tego wyjść:
https://zwjr.pl/bezplatne-numery-pomocowe

Więcej informacji na stronie.

Tom96 - Pią 24 Maj, 2024

Ja tak mam od ponad roku
dkbb - Pią 24 Maj, 2024

NO to najwyższy czas skontaktować się z kimś
Tom96 - Pią 24 Maj, 2024

Rozmowa nie da mi życia
penny7 - Pią 24 Maj, 2024

Życie masz, tylko nie jesteś z niego zadowolony. Rozmowa może zmienić Twoje spojrzenie na to co się w nim działo, dzieje i jeszcze może się wydarzyć.
Miałem taki okres w życiu, że chciałem zapaść na śmiertelną chorobę, bo wtedy natura załatwiłaby za mnie chęć zakończenia męczarni.
I w sumie tak się stało, ale przeżyłem cudem i dziś jestem szczęśliwym człowiekiem, bo tak wiele się zmieniło od tego czasu. Wiem, że dla człowieka w stresie lub depresji to tylko puste pierdolenie, ale im dłużej żyję tym bardziej widzę cykliczność "szczęścia" w życiu. To permanentna huśtawka pomiędzy radościami i chujniami ,więc... te słabe okresy trzeba po prostu jakoś przeczekać... W czy rozmowa potrafi pomóc.
Czego Tobie życzę.

Tom96 - Pią 24 Maj, 2024

Urodziłem się bez życia nie wiem czy pisać na forum lub w jakimś innym miejscu o sobie bo wszystko od urodzenia mnie dobija
Ancymon - Sob 25 Maj, 2024

Tom96 napisał/a:
Rozmowa nie da mi życia

Oj, nawet nie wiesz jak bardzo rozmowa potrafi pomóc. Czasem nawet przypadkowa.
Co Ci szkodzi spróbować zadzwonić pod jeden z podanych numerów? Niczego nie tracisz.

Tom96 - Sob 25 Maj, 2024

Od 18 lat chodzę do lekarzy zadzwonić na te numery nie mam możliwości a po za tym jestem bardzo załamany tym że urodziłem się bez możliwości normalnego życia
juansto - Sro 29 Maj, 2024

Ale czy tutaj naprawdę chodzi Ci o wielkosć penisa? Przecież wielkość jest zupełnie normalna.
Tom96 - Sro 29 Maj, 2024

Od urodzenia mam same problemy nie jestem fajnym chłopakiem mój penis może medycznie jest w normie ale mam małego brzydkiego takie sobie spusty
Przeciętny 30 - Sro 29 Maj, 2024

Myślę że twoje kompleksy i problemy są tylko w twojej głowie
Tom96 - Sro 29 Maj, 2024

Nie znasz mnie ja jestem do niczego urodziłem się bez możliwości żeby mieć normalne życie
onesa - Pią 31 Maj, 2024

Każdy ma taką możliwość.

czy chodzi tutaj o rodzinę w jakiej się urodziłeś?

Tom96 - Pią 31 Maj, 2024

Ja niestety nie mam i nie tylko chodzi o rodzinę nie jestem fajnym normalnym chłopakiem
toton - Pon 03 Cze, 2024

Ale kontaktowałes się do tej pory z psychologiem? Co mówił? Byłeś na psychoterapii?
Tom96 - Pon 03 Cze, 2024

Chodzę tylko do psychiatry
juansto - Wto 04 Cze, 2024

No to proponuje powiedzieć mu po prostu co Ci siedzi na duszy. W większości przypadków da się to leczyć.
Tom96 - Wto 04 Cze, 2024

Ja od 18 lat chodzę do lekarzy byłem 3 razy w szpitalu cały czas nie mogę fajnie normalnie żyć jestem okropny w środku i na zewnątrz mam już naprawdę tego dość
krisu2908 - Czw 06 Cze, 2024

Moim zdaniem trochę sobie wmówiłeś ,że jesteś okropny .
Patrzysz na świat tylko w negatywnym świetle , nie zwracając uwagi na pozytywy.

Miałem kiedyś podobnie, ale od jakiegoś czasu biorę udział w sesjach z kodu emocji .
I naprawdę też miewałem ciężkie momenty w moim życiu , ale na tych sesjach nauczyłem się patrzeć na pozytywne momenty i pozytywne myślenie przede wszystkim o sobie . I pierwszy raz w życiu mogę powiedzieć , że jestem szczęsliwy i zadowolony z tego jakie jest moje życie.
Wiem , że ten kod emocji może być postrzegany jako "szamaństwo" , ale na mnie działa .
Chociaż na początku nie chciało nic ruszyć , to po jakichś 2-3 miesiacach zauważyłem dużą różnicę na plus.

https://www.atmaia.pl/ ja korzystam z usług Martyny , bardzo pozytywna osoba , już przebywanie w jej towarzystwie bardzo poprawia nastrój.
Sesje odbywają się stacjonarnie w Warszawie lub przez whatsapp.

Spróbuj , może się uda

[ Dodano: Czw 06 Cze, 2024 ]
w razie jakichś pytań , możesz do mnie napisać , to opowiem Ci wiecej

Tom96 - Czw 06 Cze, 2024

Nie znasz mnie nie jesteś mną Ja urodziłem się bez możliwości żeby fajnie normalnie żyć nie mam pracy przyjaciół wykształcenia nic nie robię poza leżeniem w łóżku codziennie źle się czuję mam już naprawdę dość
krisu2908 - Czw 06 Cze, 2024

to prawda , nie jestem Tobą , ale nikt Ci na siłę nie pomoże , jeśli Ty nie będzisz chciał sobie pomóc
Tom96 - Czw 06 Cze, 2024

18lat chodzę do lekarzy byłem 3 razy w szpitalu i nikt mnie nie wyleczył w dalszym ciągu nie mogę fajnie normalnie żyć

Mnie się pomóc nie da nie mogę nic robić dostałem bardzo złe geny jestem cały wstrętny mam uszkodzony organizm jestem okropny z charakteru i jestem cały wstrętny na zewnątrz

onesa - Sob 08 Cze, 2024

Tom96 napisał/a:
18lat chodzę do lekarzy byłem 3 razy w szpitalu i nikt mnie nie wyleczył w dalszym ciągu nie mogę fajnie normalnie żyć

Mnie się pomóc nie da nie mogę nic robić dostałem bardzo złe geny jestem cały wstrętny mam uszkodzony organizm jestem okropny z charakteru i jestem cały wstrętny na zewnątrz

Z tego co czytam, odpowiadasz dość elokwentnie i jesteś kulturalną osobą. Tak więc myślę, ze nie powinieneś pisać, ze jesteś okropny z charakteru

Tom96 - Sob 08 Cze, 2024

Niestety jestem

[ Dodano: Nie 09 Cze, 2024 ]
Jeśli chcecie więcej informacji o mnie to mogę napisać więcej o sobie dlaczego nie chcę żyć

Dekarion - Wto 25 Cze, 2024

Napisz, bo moim zdaniem wcale nie jest tak źle
Tom96 - Wto 25 Cze, 2024

Nie mam pracy przyjaciół nie mogę wychodzić z domu jeździć samochodem uprawiać sex jestem niepełnosprawny w stopniu znacznym zdiagnozowano zaburzenia schizotypowe a od tego roku jestem badany na autyzm głównie całymi dniami siedzę zamknięty w celi nocami męczę się z wypróżnieniami nie mam matury już bym był po studiach mieszkam sam z matką ona też nie może pracować przez ze mnie bo musi się mną opiekować jestem też wstrętny z wyglądu mam do kitu twarz wystający brzuch piersi krzywą klatkę piersiową okropnego penisa z jądrami codziennie źle się czuję fizycznie i psychicznie wszystko mnie dobija 28lat poszło się walić nie chcę już dłużej cierpieć jestem chory brzydki głupi

[ Dodano: Wto 25 Cze, 2024 ]
kolejne lato i jak każdą porę roku będę się kisił w celi teraz jeszcze bardziej bo będzie gorąco i duszno a możliwości na klimatyzację nie mamy okien też nie otwieram ponieważ nie chcę żeby do celi weszły robale owady i źle się czuję jak słyszę ludzi

juansto - Sro 26 Cze, 2024

Ale jesteś niepełnosprawny w sensie fizycznym? Nie mozesz wychodzić z domu?
Tom96 - Sro 26 Cze, 2024

Niepełnosprawność mam z powodu zaburzeń schizotypowych Mogę chodzić ale Wychodzę z matką do sklepu lekarza sam z domu nie wychodzę nawet jak z nią jestem na zewnątrz to źle się czuję

[ Dodano: Wto 09 Lip, 2024 ]
Przykro że nikt nie chce mi pomóc :cry: :cry: :cry: