Luźne dyskusje o męskich sprawach - PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz !
kgdynia - Nie 14 Sty, 2007 Temat postu: PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz ! Witam ! Mam Takie pytanie jak to jest że jak dziewczyna z dziewczyna bierze prysznic w jedynej kabinie nago lub w stroju kąpielowym to jest ok a chłopak z chłopakiem bierze nago lub w slipkach w jednej kabinie to od razu są gejami
dla mnie to bzdura a dla was ?
sprawa 2.
jak to jest jak chłopka zagada na czacie do chłopka to od razu się go uważa za geja !!!czy to jest normalne !!! gdzie to jest męska solidarność ?
[/b]
kgdynia - Nie 14 Sty, 2007
| malapalka napisał/a: | chlopak z chlopakeim pod prysznicem = gejek
rozmowa na czacie chlopak z chlopakiem= gejek |
bzdura !!! np. jak sa zajęte kabiny to co on ma tez czlonka pomiedzy nogami !!! i co odraz ty myślisz ze ja z nim sex uprawiam ... albo konia wale ... bez przesady .... co w tym złego ?
zola - Nie 14 Sty, 2007
nie wiem co jes w tym zlego ale taki juz jest stereotyp
malapalka - Nie 14 Sty, 2007
no sory ja bym nie wszedl to typa do jednej kabiny z golym kutasem on sie tam pluska a ja do niego wchodze hehe to juz gejki tak wchodza tylko
kgdynia - Nie 14 Sty, 2007
| malapalka napisał/a: | | no sory ja bym nie wszedl to typa do jednej kabiny z golym kutasem on sie tam pluska a ja do niego wchodze hehe to juz gejki tak wchodza tylko |
sorry może nie dokończyłem oczywiście ze jak to był kolega z którym ide na basen ! ja bym tez wszedł do typa z gołym kutasem to juz by było podejrzane to fakt !
erazmaneki - Nie 14 Sty, 2007
Jesli chodzi o czat to zależy o czym sie gada. jesli bez zadnego podtekstu erotycznego to spoko, przeciez dwóch facetów moze gadac sobie o czym tylko chce, po to są czaty. jesli chodzi o prysznic, to troche inna sprawa. Dziwniwe mogłoby to wyglądac.
paulinka - Pon 15 Sty, 2007 Temat postu: Re: PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz !
| kgdynia napisał/a: | Witam ! Mam Takie pytanie jak to jest że jak dziewczyna z dziewczyna bierze prysznic w jedynej kabinie nago lub w stroju kąpielowym to jest ok a chłopak z chłopakiem bierze nago lub w slipkach w jednej kabinie to od razu są gejami
dla mnie to bzdura a dla was ? |
w stroju normalne i dla chłopaka i dla dziewczyny ale nago dla mnie nie odpowiednie można poczekac
| Cytat: | sprawa 2.
jak to jest jak chłopka zagada na czacie do chłopka to od razu się go uważa za geja !!!czy to jest normalne !!! gdzie to jest męska solidarność ? |
jeżeli szukasz samochodu i pytasz sie innego albo masz problem z dziwczyna i chcesz sie poradzic nie widze w tym nic złego i to moim zdaniem nie jest gejowsie!!!
zola - Pon 15 Sty, 2007
Zgadzam sie z toba Paulinaka w 100%
adadverts - Pon 15 Sty, 2007
A ja nie do końca rozumiem... Jak na niektórych basenach jest jedno wielkie pomieszczenie z prysznicami bez żadnych kabin i np. naraz się tam myje 20 facetów całkiem nago to mamy do czynienia ze zlotem gejów?
Osobiście nie widzę nic zdrożnego w myciu się pod prysznicem we dwójkę, jeśli żadna z osób nie ma obiekcji ku temu.
Ostatnio nawet przeczytałem, że już ręki nie wypada drugiemu facetowi podać, bo to takie ... (kontakt z ciałem drugiego faceta - a fe!).
Goofy7 - Wto 16 Sty, 2007
To już chyba urosło do lekkiej paranoi. Ostatnio byłem z kumplem z pracy na basenie (mamy po 26 lat) basen posiada 4 kabiny kąpielowe było z 15 chłopa po wyjściu normalnie zdieliśmy kąpielówki i weszliśmy do 1 kabiny następnie na golasa poszliśmy do 1 boksu ( w innych też było po 2-3 facetów do tego weszli jeszcze ci co mieli pływać po nas). No i co, że 2 facetów w wieku 20 kilku lat stało obok siebie na golasa ? Jeden popatrzył na drugiego i rybka. Czy fakt, że kumpel stoi nago obok mnie to oznacza, że mam go łapać za jaka, robić loda? ba nawet jak to nie kumpel tylko obcy facet. Ludzie to jest basen, jakby to była nie wiem jakaś inna sytuacja że się nie chodzi nago a nagle 2 facetów się rozbiera to co innego. Ale jak to jest publiczna przebieralnia to co ? mam chować jajka bo w koło 20 pedałów (przepraszam za zwrot). Ja jakoś tak (jak i inni) tego nie odbieram to raczej nienormalne obierać to inaczej. Zaraz dojdziecie do tego, że jak sikam w TESCO a obok koleś sika i ma penisa na zewnątrz to też oznaka homoseksualizmu bo przecież 2 facetów z pałkami na zewnątrz obok siebie 20cm.
Pozdrawiam paranoików
zola - Wto 16 Sty, 2007
Tokładnie to jest paranoja. Ja chodze z moim przyjacielem na basen, rozbieramy sie koło siebie idziemy razem pod prysznic ( tam jest takie wielkie pomieszczenie z natryskami)nago ale to nie oznacza ze jestesmy p.... Ale taki juz jest stereotyp i nic raczej tego nie zmieni.
paulinka - Wto 16 Sty, 2007
mój facet śmieje sie że siedze na tej stronie ale to akceptuje i jak weszlam na ten temat przy nim to sie strasznie smiał bo powiedział że każdy facet co był w wojsku to h? bo tam sa przecież wspulne prysznice!!!
jeff400 - Wto 16 Sty, 2007
| zola napisał/a: | Tokładnie to jest paranoja. Ja chodze z moim przyjacielem na basen, rozbieramy sie koło siebie idziemy razem pod prysznic ( tam jest takie wielkie pomieszczenie z natryskami)nago ale to nie oznacza ze jestesmy homoseksualistaami. Ale taki juz jest stereotyp i nic raczej tego nie zmieni. |
popieram kazdy ma to samo . To wobec tego co powiedziec o plazy nudystów czy sportowcy np. druzyny w szatni
kgdynia - Sro 17 Sty, 2007
wypraszam sobie ! nie jestem idiotą !!!! po prostu spotkałem się z taką opinią i z takim tematem dla mnie też to jest głupota bo przeciecz nie jesteśmy wszyscy gejami !!!
bo to nie jest normalne ! jak sam stwierdziłeś i ja sie z tym zgadzam !!!
Ale od idiotów proszę mnie nie wyzywać !!!
jeff400 - Sro 17 Sty, 2007
wypraszam sobie ! nie jestem idiotą !!!! po prostu spotkałem się z taką opinią i z takim tematem dla mnie też to jest głupota bo przeciecz nie jesteśmy wszyscy gejami !!!
bo to nie jest normalne ! jak sam stwierdziłeś i ja sie z tym zgadzam !!!
Ale od idiotów proszę mnie nie wyzywać !!! [/quote]
bardzo przepraszam jeśli uraziłem nie było moja intencja cie obrażać
Gdzieś juz był ten temat tylko nagość na basenie chyba sie nazywał
Strikerx - Pią 19 Sty, 2007 Temat postu: odp Ja nie rozumiem po co robicie z tego taki problem...jeśli tak to was dołuje to kąpcie się w kąpielówkach albo pojedynczo...ja osobiście miałbym w d...e co inny facet obok mnie na basenie o mnie myśli ważne co ja myślę i jaką mam orientacje...
tomek4545 - Czw 25 Sty, 2007 Temat postu: Re: PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz !
| kgdynia napisał/a: | Witam ! Mam Takie pytanie jak to jest że jak dziewczyna z dziewczyna bierze prysznic w jedynej kabinie nago lub w stroju kąpielowym to jest ok a chłopak z chłopakiem bierze nago lub w slipkach w jednej kabinie to od razu są gejami
dla mnie to bzdura a dla was ?
[/b] |
ja sie z tym zgadzam
juz dawno to zauwazylem
nawet jak dziewczyny chodza z soba za reke
a chlopacy??
poruszylem juz ta sprawe z kolega-stalismy sie solidarni
zaczelismy chodzic za reke
no i sie skonczylo jak sie skonczylo-szybki numerek
pytania?-wiadomosci prywatne
kocurek - Sro 31 Sty, 2007 Temat postu: Re: PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz !
| tomek4545 napisał/a: |
ja sie z tym zgadzam
juz dawno to zauwazylem
nawet jak dziewczyny chodza z soba za reke
a chlopacy??
poruszylem juz ta sprawe z kolega-stalismy sie solidarni
zaczelismy chodzic za reke
no i sie skonczylo jak sie skonczylo-szybki numerek
pytania?-wiadomosci prywatne |
pytania?? przecież tu jest już wszystko napisane. szaleństwo młodości, umiesz cieszyć się życiem i nie skupiasz się jedynie na tym co "trzeba by" robić.
kamil22latt - Nie 04 Lut, 2007
nie moge tu wiele osób zrozumiec. Jak wz moyecie napisac ze jak ktos sie kapie razem to jest gejem. musicie isc chzba do wojska tam sie kapalismy wsyscy razem nie ma czegos takiego jak nie bede sie kapal y chlopakim bo cos tam a to ze sie kapie y chlopakiem nie oznacza ze jestem gejem . w wojsku co kapiel bylismy pod jednym boksem w pare osob popatrzylismy na siebie i tyle normalny odroch popatrzec jaki ma inna osoba,
harold mckee - Nie 04 Lut, 2007
| malapalka napisał/a: | chlopak z chlopakeim pod prysznicem = gejek
rozmowa na czacie chlopak z chlopakiem= gejek |
mentalnosc ludzka sie chyba nie zmieni... ech ..
wedlug twojej teori drogi kolego, faceci na basenie, obojetnie na kogo by patrzec do g.. tak ? czy nawet w szatni od wfu przebierajac sie .. czy nawet biorac razem po wfie prysznic - tez geye tak ? gratuluje podejscia .. naprawde..
a jesli chodzi o to drugie .. to poprostu brak mi jest slow ... ech .. nie skomentuje bo nie byloby to .. delikatnie mowiac kulturalna wypowiedz.
Bruno Pelletier - Pią 09 Lut, 2007
kąpiąc sie ostatnio pod prysznicem usłyszałem jakieś głosy. Okazało się, że weszło 2 młodych chłopaków - bez krępacji rozebrali się i weszli pod swoje prysznice nie zasłaniając zasłonek
Jeden z nich (ten ładniejszy) stał przodem więc każdy kto wszedłby do łazienki zobaczyłby go w pełnej krasie
k3 - Sob 10 Lut, 2007
nie no chyba mozna sie kapac pod prysznicem z innymi tej samej płci, ja tak mialem na woodstocku tam sa warunki skrajne kazdy sie odwrocil w inna strone i tylko plecy bylo widac troche alternatywnych rozwiazan i mozna zawsze sie dogadac a co do dziewczyn pod prysznicem tj tak dla nas mezczyzn jest spoko bo nam sie podobaja dziewczyny i na odwrót jak dziewczyna widzi faceta lub facetow pod prysznicem na dodatek ladnych to tez ja cieszy wszystko zalezy od mentalnosci i podejscia danej jednostki spolecznej a ze kazdy z nas jest inny zawsze bedzie wiele opinii na jeden temat
kgdynia - Sob 03 Mar, 2007
| Bruno Pelletier napisał/a: | kąpiąc sie ostatnio pod prysznicem usłyszałem jakieś głosy. Okazało się, że weszło 2 młodych chłopaków - bez krępacji rozebrali się i weszli pod swoje prysznice nie zasłaniając zasłonek
Jeden z nich (ten ładniejszy) stał przodem więc każdy kto wszedłby do łazienki zobaczyłby go w pełnej krasie |
Bo niema sie czego wstydzić ma penis tylko jedne mam dużego a drugi mam małego ...
z tego co wiem to sportowcy kąpia sie nago pod prysznicami...
chyba sa jakieś nawet zdjęcia z neta ...
Goofy7 - Sob 03 Mar, 2007
No bo w tym niema nic dziwnego, ze się kąpią nago od tego są szatnie i dlatego są męskie i damskie aby można było bez skrępowania się przebierać. A że ktoś zerka to normalne ilu z nas porównywało z kolegami swoje penisy, ilu bierze udział w dyskusjach i ankietach nawet na tym forum o wielkości członka ile osób ogląda fotki w galerii na tej stronie gdzie oglądamy penisy innych a ilu z nich jest gejami ? Niema związku jedno z 2 i tyle. Biorę prysznic na basenie z kumplem ja patrzę jakiego ma on patrzy jakie ja mam sa to szybkie zerknięcia ale w łóżku z nim nie byłem i nie będe hehe.
Gość - Sob 03 Mar, 2007
Popieram GOOFY7 masz 100% rację to tylko szczenięce docinki wyrostków którzy krzyczą na dwóch facetów że to zaraz geje lub gdy chłopak chodzi w stringach czy podgala owłosienie łonowe to g... . Ale cóż polecam nie zwracać na to uwagi .
wstydniś - Sob 03 Mar, 2007
Trenuje kosza od 6lat i po treningu każdy ściąga baty i wbijamy pod prysznice, nikt się nie krępuje i nie śmieje bo każdy ma to samo! W niedziele z 9 znajomymi wynajmujemy sale w szkole są tam takie prysznice że lecą rułki przez całą długość i z nich wystaja tylko sikacze, każdy stoi koło siebie i się myje i co? Orgia geji? ja z kolegą jestem tam najmłodszy reszta to faceci po 20-30 lat. I nikt się nie przejmuję że wszyscy stoją nago koło siebie, bądź co bądź to prysznic a nie sex. Oceńcie się.
Alan* - Pią 16 Mar, 2007
Mój stary wraz ze swymi kolegami z pracy wynajmuje co piątek sale w szkole aby pograc sobie w noge czy w siatkę. Często zabiera mnie ze sobą i zawsze po 2 godzinach treningu idzie sie pod prysznic. Kiedy poszedłem pierwszy raz nie wiedziałem jak sie zachowac wszyscy byli nadzy a ja sie wstydzilem tak rozebrac przed ojcem, ale pogadaliśmy sobie na ten temat i od tamtego momentu zawsze kompie sie nago. Teraz nie wyobrazam sobie brac prysznic w majtkach. Przeciez kazdy z nas ma to samo więc dlaczego sie wstydzicie. Czy ktoś moze mi odpowiedzieć na to pytanie ????
taki on - Sob 17 Mar, 2007
moze dlatego ze twoj stary ma duzego, a ty masz małego......
Gość - Nie 18 Mar, 2007
Mam pytanie ,jak bierzecie prysznic to nie macje czasami ochoty odpryskać sie i co wtedy przerywacie prysznic ,wychodzicie do sedesu czy lejecie tak jak stojcie w wanie, w brodziku czy w kabinie np.basenowej.
kgdynia - Nie 18 Mar, 2007
| aleksander13 napisał/a: | | Mam pytanie ,jak bierzecie prysznic to nie macje czasami ochoty odpryskać sie i co wtedy przerywacie prysznic ,wychodzicie do sedesu czy lejecie tak jak stojcie w wanie, w brodziku czy w kabinie np.basenowej. |
do wanny to nie ale pod prysznic czemu nie... i tak zaraz zleci...
Gość - Nie 18 Mar, 2007
Oczywiście że nie myśle o wannie napęłnionej ciepłą wodą jak w niej leżysz.
adadverts - Pon 19 Mar, 2007
No pod prysznicem na basenie to raczej się odlewać nie wypada
kgdynia - Czw 22 Mar, 2007
| adadverts napisał/a: | No pod prysznicem na basenie to raczej się odlewać nie wypada |
Jak biorę prysznic i sikam to nie trzymam penisa to kto wie że ja sikam .... tylko ja-- przecież woda i tak i tak leci... zawsze sie stoij przodem do ściany.... tak czy nie ????????
Vassil - Czw 05 Kwi, 2007
1. To, że któś kąpie się na basenie pod prysznicem nago wśród innych mężczyzn jest przecież całkiem normalne. I ja mam pałe i on ją ma. A to, że jest inna - większa, grubsza, jaśniejsza, ciemniejsza, z wielkim żołędziem itp. to normalne. Każdy na inną twarz i nikt się nie śmieje, że jest innej karnacji czy się ma inny nos. Ja tam zawsze się kąpie nago pod prysznicem i się nie wstydzę, bo nie ma czego. I wcale nie stoję twarzą (i penisem) do ściany. Niech inni też sobie na mojego wacka popatrzą
2. Na basenie to trochę głupi nasikać pod prysznic, więc na golasa chodzę się do kibla odlać. A w domu to kąpię się w wannie tyle , że pod prysznicem (tzn. nie nalewam do niej wody) i sikam do niej. Lubię sikami polewać całe ciało, a nawet nalać sobie do buzi i połknąć - podobno zdrowe
20latek - Czw 05 Kwi, 2007
ja mam wanne obok kibla wiec wstaje i sikam
kgdynia - Sob 01 Gru, 2007 Temat postu: :D
| 20latek napisał/a: | | ja mam wanne obok kibla wiec wstaje i sikam |
eeernest - Sob 01 Gru, 2007
Kąpać się można, sam wielokrotnie na obozach/wycieczkach/basenach itd kąpałem się nago pod prysznicem z innym fiutem, mimo że jestem całkowicie hetero.
Natomiast nie rozumiem wypowiedzi kogoś wyżej, dot. chodzenia za rękę, które skończyło się stosunkiem... To jednak coś z Tobą jest nie tak - albo jesteś niezdecydowany albo wręcz bardzo zdecydowany co do swojej orientacji. Nawet nie chcę myśleć nad jakimkolwiek kontaktem z innym mężczyzną. Rozumiem przytulić przyjaciela, pocieszyć go... no ale bez przesady!! Natomiast gdyby mi wszedł pod prysznic nieznany mężczyzna/chłopak... sorka - albo wychodzę ja, albo wychodzi on - nie mówię tutaj o jednej łazience z x prysznicami... mówię o małej kabinie prysznicowej..
Pozdrawiam normalnych facetów bez dziwnych skłonności.
harold mckee - Sob 01 Gru, 2007
| Goofy7 napisał/a: | To już chyba urosło do lekkiej paranoi. Ostatnio byłem z kumplem z pracy na basenie (mamy po 26 lat) basen posiada 4 kabiny kąpielowe było z 15 chłopa po wyjściu normalnie zdieliśmy kąpielówki i weszliśmy do 1 kabiny następnie na golasa poszliśmy do 1 boksu ( w innych też było po 2-3 facetów do tego weszli jeszcze ci co mieli pływać po nas). No i co, że 2 facetów w wieku 20 kilku lat stało obok siebie na golasa ? Jeden popatrzył na drugiego i rybka. Czy fakt, że kumpel stoi nago obok mnie to oznacza, że mam go łapać za jaka, robić loda? ba nawet jak to nie kumpel tylko obcy facet. Ludzie to jest basen, jakby to była nie wiem jakaś inna sytuacja że się nie chodzi nago a nagle 2 facetów się rozbiera to co innego. Ale jak to jest publiczna przebieralnia to co ? mam chować jajka bo w koło 20 pedałów (przepraszam za zwrot). Ja jakoś tak (jak i inni) tego nie odbieram to raczej nienormalne obierać to inaczej. Zaraz dojdziecie do tego, że jak sikam w TESCO a obok koleś sika i ma penisa na zewnątrz to też oznaka homoseksualizmu bo przecież 2 facetów z pałkami na zewnątrz obok siebie 20cm.
Pozdrawiam paranoików |
madry chlopak z Ciebie...
snapee - Wto 04 Gru, 2007
ale macie problemy...
roojek - Sob 15 Gru, 2007
Tydzień na kopalni i zrozumiesz, że wspólny prysznic to okazja do odprężenia(ciepła woda na zmęczone mięso to balsam), poopowiadania głupich dowcipów i bardzo męskie miejsce do pagaduszek A to, że każdy ma grzyba na wierschu, po prostu przestaje być dziwne.
A lać najlepiej do umywalki, gdziekolwiek jesteś Brat wymyślił kiedyś, że umywalka powinna mieć w brzegu wycięcie, jak w popielniczce, żeby rano wygodnie faję położyć i nie męczyć się z celowaniem jak człek zaspany
|
|