Luźne dyskusje o męskich sprawach - Noszenie sprzętu w gaciach
książe289 - Sro 06 Lip, 2016 Temat postu: Noszenie sprzętu w gaciach Jak nosicie fiuty? Do góry czy na dół?
Rein15 - Sro 06 Lip, 2016
Na dół, przecież jak stanie w górze to będzie widać, plus jak ma się większego to może się na zewnątrz wydostać
Shnitzel - Sro 06 Lip, 2016
W górę.
Nie ma opcji by inaczej było wygodniej.
Per Rectum - Sro 06 Lip, 2016
Fiut tylko w dół.
Do góry dziwnie się czuję. I niewygodnie.
wojtekwojciech - Sro 06 Lip, 2016
do dołu
onesa - Sro 06 Lip, 2016
tylko w górę i w dół? bo widziałam co niektórzy na bok jeszcze układają ? heh
sikora92 - Sro 06 Lip, 2016
do dołu, chociaż kiedyś lekarz mi powiedział żebym nosił do góry ale ciągle się zsuwał
książe289 - Sro 06 Lip, 2016
onesa, no też ale bardziej mnie ciekawi góra i dół bo na boki to sam czasem leci xd
[ Dodano: Sro 06 Lip, 2016 ]
Ale jak macie do góry to mniej wydać jak wam stanie niż jak jest ułożony w dół
Shnitzel - Czw 07 Lip, 2016
widac tylko ja jestem do góry, nie moglbym nosic w doł bo i tak samoczynnie układa sie pionowo w gore nawet jakbym układał go w dół. taka cecha anatomiczna ze w dol nigdy mi nie zwisa jak kluska.
Per Rectum - Czw 07 Lip, 2016
Shnitzel napisał/a: | widac tylko ja jestem do góry, nie moglbym nosic w doł bo i tak samoczynnie układa sie pionowo w gore nawet jakbym układał go w dół. taka cecha anatomiczna ze w dol nigdy mi nie zwisa jak kluska. |
Ciekawa cecha anatomiczna. Można powiedzieć, że masz jakieś zabezbieczenia antygrawitacyjne
Shnitzel - Sob 09 Lip, 2016
Mówimy przecież o noszeniu w spodniach, prawda?
Jako że zwykle noszę dopasowane i spodnie i czasem bieliznę to nosząc go w dół by mnie uwieralo, jest odchylony w górę. Dlatego, układając w górę jest bardziej do ciała przylegający niż w dół.
Per Rectum - Sob 09 Lip, 2016
Shnitzel napisał/a: | Mówimy przecież o noszeniu w spodniach, prawda?
Jako że zwykle noszę dopasowane i spodnie i czasem bieliznę to nosząc go w dół by mnie uwieralo, jest odchylony w górę. Dlatego, układając w górę jest bardziej do ciała przylegający niż w dół. |
Żartowałem z tą grawitacją... Z tego co napisałeś poprzednio można wywnioskować, że nawet jak pena ułożysz w dół, to on i tak samoistnie, nie proszony, leci do góry.
Temat jest o noszeniu "w gaciach", czyli niekoniecznie w spodniach. Choć przeważnie, jeśli nie jest np. upalnie, to te spodnie jednak naciągamy.
karol00 - Nie 10 Lip, 2016
Ja zawsze do dołu lub w bok, w górę to raz, że jest mi niewygodnie, a dwa, i tak sam zjedzie do bardziej naturalnej pozycji, więc niejako nie mam wyboru
onesa - Nie 10 Lip, 2016
To może do tematu dołożyć ankietę co by każdy facet sobie zaznaczył?
legolas1 - Nie 10 Lip, 2016
taka ankieta już jest na forum, ewentualnie można ją rozbudować o dodatkowe odpowiedzi: http://www.penis.com.pl/f...pic.php?t=16748
onesa - Pon 11 Lip, 2016
legolas1, tylko tamten to stary temat.. jak chcecie.
bigay2016 - Wto 02 Sie, 2016
Ja noszę w dół.
onesa - Wto 02 Sie, 2016
bigay2016, w ten sposób? heh
bigay2016 - Wto 02 Sie, 2016
onesa napisał/a: | bigay2016, w ten sposób? heh
Obrazek |
Haha no ja normalnie go noszę.
onesa - Sro 03 Sie, 2016
bigay2016, spoko tak sobie zażartowałam
Ajay - Sob 07 Sty, 2017
Kiedyś do góry teraz normalnie w dół.
DTTPO - Pią 27 Sty, 2017
Ja nosze w dół, chyba, ze stoi, to wtedy w bok, bo się jako tako uklada i prawie nie widać. Jak luzniego wezmę do góry to i tak mi opadnie.
Oleg_1981 - Nie 01 Mar, 2020
Do gory w dol mi jakos niewygodnie ...
adrian2000 - Sro 04 Mar, 2020
Ja noszę go główką w dół. Najczęściej w lewej nogawce. W górę wystawałby z gatek... W obcisłych czasami układam go na bok, ale zawsze zsuwa się w dół.
betor - Pon 22 Mar, 2021
Do gory? Sam nigdy nie nosiłem do góry, mi o wiele wygodniej w dol, konkretnie w lewej nogawce.
Ancymon - Nie 11 Kwi, 2021
W dół, w lewej nogawce
toton - Pią 16 Kwi, 2021
Standardowo chyba Dół lewa nogawka.
lisku - Czw 28 Paź, 2021
Mój penis automatycznie układa się w prawej nogawce bokserek (boxershorts). Zdarza się, że przenosi się do lewej (np. podczas biegania). Nie przeszkadza mi to, ale z przyzwyczajenia przesuwam go do prawej.
gotb - Pią 29 Paź, 2021
W dół, w prawej nogawce.
Jakbym chciał w górę, to by go pasek od spodni dociskał
michalza - Czw 18 Lis, 2021
gotb napisał/a: | W dół, w prawej nogawce.
Jakbym chciał w górę, to by go pasek od spodni dociskał |
a jakiej długości masz?
gotb - Nie 05 Gru, 2021
michalza napisał/a: | gotb napisał/a: | W dół, w prawej nogawce.
a jakiej długości masz? |
W pelnym spoczynku bez dociskania linijki jakieś 11-12 cm, więc w spodniach z normalnym czy niskim stanem, to tylko do nogawki
michalza - Pon 06 Gru, 2021
gotb napisał/a: | michalza napisał/a: | gotb napisał/a: | W dół, w prawej nogawce.
a jakiej długości masz? |
W pelnym spoczynku bez dociskania linijki jakieś 11-12 cm, więc w spodniach z normalnym czy niskim stanem, to tylko do nogawki |
Jeśli w spoczynku to bardzo zacna długość!
Devasta - Czw 09 Gru, 2021
W lewej nogawce. Jak dam do prawej to później i tak jakoś sam się przemieszcza na lewą.
gotb - Czw 09 Gru, 2021
Devasta napisał/a: | W lewej nogawce. Jak dam do prawej to później i tak jakoś sam się przemieszcza na lewą. |
Mam podobnie, lecz odwrotnie: z lewej zawsze ucieka do prawej Symeterii ewidentnie nie ma.
Dekarion - Czw 16 Gru, 2021
gotb napisał/a: | Devasta napisał/a: | W lewej nogawce. Jak dam do prawej to później i tak jakoś sam się przemieszcza na lewą. |
Mam podobnie, lecz odwrotnie: z lewej zawsze ucieka do prawej Symeterii ewidentnie nie ma. |
Ponoć tylko 10% ma idealnie symetryczne ale i tak muszą raczej nosić w nogawce, raz jednej raz w drugiej.
Sam noszę w lewej
Devasta - Pią 17 Gru, 2021
Dekarion napisał/a: | gotb napisał/a: | Devasta napisał/a: | W lewej nogawce. Jak dam do prawej to później i tak jakoś sam się przemieszcza na lewą. |
Mam podobnie, lecz odwrotnie: z lewej zawsze ucieka do prawej Symeterii ewidentnie nie ma. |
Ponoć tylko 10% ma idealnie symetryczne ale i tak muszą raczej nosić w nogawce, raz jednej raz w drugiej.
Sam noszę w lewej |
Ale co symetryczne?
Damian2006 - Sro 22 Gru, 2021
na codzień noszę w dół, lecz jeśli mam basen albo wf I sie przebieramy wiedząc że będę w slipach, to wtedy mam już ułożonego do góry bo tak lepiej wygląda
Anima2626 - Wto 28 Gru, 2021
Zawsze w lewej nogawce
Przeciętny 30 - Wto 28 Gru, 2021
Hehe...mój jest tak mały że nie mam tego problemu w której nogawce
Dekarion - Wto 04 Sty, 2022
Przeciętny 30 napisał/a: | Hehe...mój jest tak mały że nie mam tego problemu w której nogawce |
A tak z ciekawosci to ile cm?
Przeciętny 30 - Wto 04 Sty, 2022
No tak oficjalnie tej informacji nie podam
betor - Sro 05 Sty, 2022
A tak chociaż jakis zakres?
CEDRIK - Pon 10 Sty, 2022
Centralnie do góry. Chociaż słyszałem, że w modelingu aby wypuklić bardziej nosi się centralnie w dół. Raz dałem go w dół i przesłałem zdjęcie dziewczynie to zaraz pisała co zrobiłem że taki duży XD
Ahojprzygodo - Sro 12 Sty, 2022
Zazwyczaj w górę. Tak mi wygodniej
juansto - Czw 13 Sty, 2022
CEDRIK napisał/a: | Centralnie do góry. Chociaż słyszałem, że w modelingu aby wypuklić bardziej nosi się centralnie w dół. Raz dałem go w dół i przesłałem zdjęcie dziewczynie to zaraz pisała co zrobiłem że taki duży XD |
No ale w koncu i tak idzie w bok(przynajmniej mi), Centralnie nie jest wygodnie chociaż faktyczie efekt jest
gotb - Pon 07 Lut, 2022
Centralnie w moim przypadku się nie da
Jak do góry, to zaraz spadnie, a jak w dół w środek, to i tak zaraz wlezie w nogawkę
garczarni - Sro 01 Cze, 2022
U mnie to zależy od rodzaju bielizny jaką noszę
w luźnych bokserkach - prawa nogawka
w obcisłych bokserkach - na prawy bok mi się układa
w slipach - w górę
maks2007 - Pią 03 Cze, 2022
w luźnych szortach - zwisa w prawej nogawce
slipy - do góry
- bokserki zależy, jak są bardziej obcisle to do góry jak zwykle to prawa nogawka
- czasami się zdarza ze idę szybko wyskoczyć do sklepu to ubieram dresy na szybko bez bielizny ale wtedy to najczęściej jest w prawej nogawce
adriano19 - Wto 07 Cze, 2022
Mój zawsze jest w prawej nogawce.
mlody9972 - Wto 28 Cze, 2022
Ja to staram się do góry ale czasem wpadnie do lewej nogawki czasem mu ściągam napletek i na stojąco chodzi
gotb - Wto 12 Lip, 2022
W dopasowanych jeansach wyglądam tak w pełnym spoczynku:
https://www.fotosik.pl/zdjecie/d2ff994b06a9fd9e
juansto - Wto 12 Lip, 2022
Zauważasz te spojrzenia?
gotb - Sro 13 Lip, 2022
juansto napisał/a: |
Zauważasz te spojrzenia? |
95% pewnie nie zauważam, ale czasami widzę, że ktoś rzuca okiem. Parę razy nawet jakieś komentarze podsłuchałem 🙂
mlody9972 - Sob 23 Lip, 2022
To ciekaw jestem jak wyglada podczas erekcji
toton - Pon 25 Lip, 2022
mlody9972 napisał/a: |
To ciekaw jestem jak wyglada podczas erekcji |
Na forum jest cała jego galeria ze zdjęciami:
http://www.penis.com.pl/f...p=116001#116001
Odpowiem jak to wygląda: bardzo okazale, jeszcze bardziej niż w spodniach.
mac19 - Pon 25 Lip, 2022
Mój penis od zawsze zwisa w prawej nogawce bokserek. Kiedyś próbowałem wrzucać go do lewej, ale i tak się przenosił.
gotb - Pon 17 Paź, 2022
mlody9972 napisał/a: |
To ciekaw jestem jak wyglada podczas erekcji |
Wzwód w spodniach to nieczęsto, ale jak już to tak:
https://www.fotosik.pl/zdjecie/70901b35e772726a
michalza - Czw 20 Paź, 2022
gotb podejrzewam że widzisz te spojrzenia
Kto bardziej się patrzy? Kobiety czy mężczyźni?
gotb - Pią 21 Paź, 2022
michalza napisał/a: | gotb podejrzewam że widzisz te spojrzenia
Kto bardziej się patrzy? Kobiety czy mężczyźni? |
Czasami zauważam Częściej chyba dziewczyny/kobiety...
juansto - Pon 24 Paź, 2022
Nic dziwnego, zdecydowanie jest na co patrzeć. Zwykle w jeansach tak bardzo nie widać bo gruby materiał ale tutaj naprawdę mocno się odznacza
alex2003 - Pon 24 Paź, 2022
Mój zwisa w nogawce - najczęściej w prawej, ale zdarza się, że przesuwa się do lewej.
gotb - Pon 31 Paź, 2022
juansto napisał/a: | Nic dziwnego, zdecydowanie jest na co patrzeć. Zwykle w jeansach tak bardzo nie widać bo gruby materiał ale tutaj naprawdę mocno się odznacza |
Mam kilka par jeansów, które są z dość cienkiego materiału. Kombinacja nie-czarnego, cienkiego materiału i dopasowanego fasonu nie pozwala nic ukryć
toton - Wto 08 Lis, 2022
gotb napisał/a: | juansto napisał/a: | Nic dziwnego, zdecydowanie jest na co patrzeć. Zwykle w jeansach tak bardzo nie widać bo gruby materiał ale tutaj naprawdę mocno się odznacza |
Mam kilka par jeansów, które są z dość cienkiego materiału. Kombinacja nie-czarnego, cienkiego materiału i dopasowanego fasonu nie pozwala nic ukryć |
Szczególnie, ze masz się czym chwalić
Łili - Pią 16 Gru, 2022
Czekam na taką bieliznę i jestem ciekaw jaki będzie komfort noszenia. W linku jest filmik 😉
https://shopee.pl/product/626385514/12861828982?smtt=0.812626405-1671184106.9
gotb - Sro 21 Gru, 2022
Zaczynam się przyzwyczajać od kilku miesięcy do chodzenia bez bielizny. Jest to fajne. Wymaga dokładniejszego dbania o higienę, ale wrażenia są fajne.
DTTPO - Pon 09 Sty, 2023
Ja ostatnio dostałem takie gatki, slipy, że mimo woli uprawiam free balling i free cocking 😉 po prostu nie mają kieszeni na sprzęt i są dość luźne w "nogawkach" że ciągle mi coś wypada 🤣 nieraz to denerwuje, bo się skóra worka do nogi klei, ale nieraz jest fajnie.
dkbb - Czw 19 Sty, 2023
A tak z ciekawości to czy jajka i penis sie nie przegrzewają w tym? Bo sam wolę luźne bokserki bo tak jest mi najlepiej. Slipów nie nosze bo mam wrażenie, ze mnie sciska i mi sie jaja grzeja
|
|