Luźne dyskusje o męskich sprawach - plemnik...
Strikerx - Sro 15 Lis, 2006 Temat postu: plemnik... Jak długo żyję plemnik po wytrysku?Chodzi mi o sytłację w ktorej plemnik nie trafia do pochwy tylko normalnie gdzieś tam na kołdrę.Ile czasu wtedy żyje?W jakich okolicznościach kobieta zachodzi w ciążę. Proszę o bardzo szybką odp pilne!!
aartii - Sro 15 Lis, 2006
Zależy, w sprzyjających warunkach nawet może żyć 24 godziny. Napisz może po prostu dokładnie co się stało, bo widzę, że coś zaszło...
Strikerx - Czw 16 Lis, 2006 Temat postu: odp No jest tak sytłacja że byłem z kobietą nie kochaliśmy się tylko najpierw ona zrobila mi dobrze miałem wytrysk poszedłem umyć pobieżnie penisa i ręce. Poszliśmy na spacer. Pożniej po 3h znów zaczeliśmy się bawić i znów to samo tylko że tym razem ja robiłem jej minetke i boję się że coś mogło zostać na palcu i pożniej dostać się do pochwy. Pożniej ona znów zrobiła mi dobrze i miałem wytrysk w okolice pochwy troche wyżej na pęcherz. No i boję się też że dotykając penisa (nie miałem jeszcze wytrysku) i potem pieszcząc jej myszkę mogłem doprowadzić do tego że plemniki dostały się do pochwy ;/;/. Co robić?
aartii - Czw 16 Lis, 2006
Szanse są bardzo małe, poniżej 1%, moim zdaniem. A czy miała okres płodny? Zawsze można iść do apteki po test ciążowy. Ale spokojnie, szansa zapłodnienia w tym przypadku jest prawie zerowa i musiałoby zajść równocześnie kilka sprzyjających okoliczności. Pozdrawiam
paulinka - Czw 16 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | No jest tak sytłacja że byłem z kobietą nie kochaliśmy się tylko najpierw ona zrobila mi dobrze miałem wytrysk poszedłem umyć pobieżnie penisa i ręce. Poszliśmy na spacer. Pożniej po 3h znów zaczeliśmy się bawić i znów to samo tylko że tym razem ja robiłem jej minetke i boję się że coś mogło zostać na palcu i pożniej dostać się do pochwy. Pożniej ona znów zrobiła mi dobrze i miałem wytrysk w okolice pochwy troche wyżej na pęcherz. No i boję się też że dotykając penisa (nie miałem jeszcze wytrysku) i potem pieszcząc jej myszkę mogłem doprowadzić do tego że plemniki dostały się do pochwy ;/;/. Co robić? |
oj współczuje ale wydaje mi sie żę bedzie dobrze:) ja kiedys też strasznie przeżytwalam non stop że jestem w ciaży i schizowalam i siebie i chlopaka(zreszta jeszcze nadal tak mam:)) ryzyko jest ale bardzo niewielkie mi sie wydaje że takie jak trafienie 6 w lotto niby możliwe ale prawie nie realne:) kochalam sie 2 lata bez zabazpieczenia po każdym wytrysku tylko myjac członka i nie jestem w ciaży wiec mysle że przez takie zabawy nie powinna zajsc:) ale jak macie stresa to do apteki po test i bedzie bezstresowo:) buzka:*
Strikerx - Czw 16 Lis, 2006 Temat postu: odp Mam iść po test?To było wczoraj więc chyba nie będzie tak szybko wiadomo??Wg jej obliczeń miała 2 dzień płodny ;/;/;/
aartii - Czw 16 Lis, 2006
Szczerze mówiąc nie znam się dokładnie na testach i antykoncepcji, ponieważ nie dotyczy mnie to. Jednakże, jeśli masz wątpliwości, nie zaszkodzi udać się do lekarza, który może przepisać (do 72h) środki wczesnoporonne (to się tak upiornie nazywa, ale polega po prostu na rozwaleniu ewentualnej zygoty). Jednakowoż poskreślam, że szanse zapłodnienia w Twoim przypadku są bliskie zera.
Strikerx - Czw 16 Lis, 2006 Temat postu: odp Dzięki wszystkim za odp jestem dobrej myśli i mniej się boję
BojarAG - Pią 17 Lis, 2006
No ale to że było zapłodnienie po takim czasie to tak jak wszyscy mówili.. raczej nie możliwe..
Strikerx - Pią 17 Lis, 2006 Temat postu: odp Ej jak ktoś kupuje pomorską z piątku to niech zobaczy horoskop dla koziorożca ;/;/;/;/
Gość - Czw 30 Lis, 2006
Miałem podobną sytuacje a teraz jestem ojcem:D
Gość - Czw 30 Lis, 2006
oczywiscie zartuje nie masz sie co martwic. Porozmawiaj z kims doswiadczonym bardziej od Ciebie zebys nie mosiał sie tak martwic podczas kazdej zabawy.
harold mckee - Czw 30 Lis, 2006
moim zdaniem nie ma szans ...
Strikerx - Czw 30 Lis, 2006 Temat postu: odp
magmat napisał/a: | Miałem podobną sytuacje a teraz jestem ojcem:D |
A jednak na jakieś 99% zostane ojcem. Zawsze od ok poł roku miała okres co 25 dni powinna dostać we wtorek. Mówi mi że jest senna i rano wymiotuje. Tylko czekać na wyrok
Gość - Czw 30 Lis, 2006
o cholera.!!! to moze nie dostala okresu bo sie bardzo denerwuje. ja tez tak kiedys mialam sie stresowalam ze w ciazy i mi sie tydzien okres spoznil...kurcze a jak test wyszedl?
harold mckee - Czw 30 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | magmat napisał/a: | Miałem podobną sytuacje a teraz jestem ojcem:D |
A jednak na jakieś 99% zostane ojcem. Zawsze od ok poł roku miała okres co 25 dni powinna dostać we wtorek. Mówi mi że jest senna i rano wymiotuje. Tylko czekać na wyrok |
no wlasnie .. podstawa to test .. :> nie panikuj od razu...
Strikerx - Czw 30 Lis, 2006 Temat postu: odp Jeszcze nie robiła testu bo nie wiem czy gdyby coś było to już by to wykryło. Boi się tego testu. Zaczyna mieć wszystkie objawy początkowej ciąży. A co jeśli faktycznie jest to niedopuszczalne . Jeśli faktycznie będzie w ciąży to już chyba nie zobaczycie żadnego mojego postu
harold mckee - Czw 30 Lis, 2006
podstawa to test, woli nie robic i siedziec cala roztrzesiona ;> zamiast miec pewnmosc ? a Ty razem z nia.. nie no musisz napisac co i jak .. nie zostawiaj nas tak ;>
Gość - Czw 30 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Jeszcze nie robiła testu bo nie wiem czy gdyby coś było to już by to wykryło. Boi się tego testu. Zaczyna mieć wszystkie objawy początkowej ciąży. A co jeśli faktycznie jest to niedopuszczalne . Jeśli faktycznie będzie w ciąży to już chyba nie zobaczycie żadnego mojego postu |
pytalam kuzynki ktora calkiem niedawno byla w ciazu i ona mi powiedziala ze wymiotowala dopiero po miesiacu i dopiero po miesiacu miala takie typowe objawy ,..takze moze na twoja dziewczyne dziala tak stres..no ale neiwiem moze kazda kobieta to inaczej ma z tymi wymiotami etc.
Strikerx - Pią 01 Gru, 2006 Temat postu: odp Powiem jej o tym teście ale wątpie żeby chciała. Gdy przychodziła do mnie smutna pytała czy może być w ciąży mówiłem że nie że jest ok że to wynik stresu. Gdy nagle wyjade z testem zacznie mi mówić że też myślę że jest w ciąży. Oczywiście powiem gdy tylko przyjdzie ale będzie ciężko.
http://www.puellanova.pl/index.php?showart=15
"Pierwsze objawy ciąży u niektórych kobiet występują już w drugim tygodniu od zapłodnienia!"
harold mckee - Pią 01 Gru, 2006
nie koniecznie... powiesz tylko ze chcesz miec pewnosc, zeby skonczyly sie te stresy itp ..
Gość - Pią 01 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Powiem jej o tym teście ale wątpie żeby chciała. Gdy przychodziła do mnie smutna pytała czy może być w ciąży mówiłem że nie że jest ok że to wynik stresu. Gdy nagle wyjade z testem zacznie mi mówić że też myślę że jest w ciąży. Oczywiście powiem gdy tylko przyjdzie ale będzie ciężko.
http://www.puellanova.pl/index.php?showart=15
"Pierwsze objawy ciąży u niektórych kobiet występują już w drugim tygodniu od zapłodnienia!"
|
ojej.... no kazdy kobieta ma inaczej..cholera . no ale szczerze mam nadzieje ze nie bedzie w ciazy... a ile ty masz lat a ile ona? jesli mozna...
Strikerx - Pią 01 Gru, 2006 Temat postu: odp Nie pytaj nawet ;/ ja mam 19 ona 17 ale lada moment będzie miała 18. Ładny prezent jej dam niechcianą ciąże
Gość - Pią 01 Gru, 2006
To wez sie w garsc i daj jej wsparcie. To najwazniejsza rzecz dla mlodej dziewczyny, skad te zwiazki ze starszymi . Z takich potrzeb.
Strikerx - Pią 01 Gru, 2006 Temat postu: odp 1.12.06 godz 21.50 przychodzi sms od ukochanej dostałam okres <jupi>
jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość - Pią 01 Gru, 2006
Gratuluje . Pamietaj jednak ze kobieta moze dostawac okresu az do trzeciego miesiaca . Badzmy jednak dobrej mysli. Pozdrawiam
Strikerx - Sob 02 Gru, 2006 Temat postu: odp
roboMOD napisał/a: | Gratuluje . Pamietaj jednak ze kobieta moze dostawac okresu az do trzeciego miesiaca . Badzmy jednak dobrej mysli. Pozdrawiam |
Dlaczego mi to zrobiłeś?
Gość - Sob 02 Gru, 2006
Zebyscie w tym czasie zrobili test .
Strikerx - Sob 02 Gru, 2006 Temat postu: odp
((
Gość - Sob 02 Gru, 2006
Nie martw sie takie dosiadczenie wymusi na Tobie odpowiedzialne podejscie do seksu. Naprawde to pozniej procentuje i pomaga. Jestesmy z Toba.
Strikerx - Sob 02 Gru, 2006 Temat postu: odp To ja już happy że jest ok a tu znów lipa
Gość - Sob 02 Gru, 2006
Zrobcie test a pozniej upijcie sie ze szczescia .Pozdrawiam
Strikerx - Sob 02 Gru, 2006 Temat postu: odp No właśnie tu problem jest . Ona już jest tak happy że dostała okres że szkoda gadać. I ja teraz mam powiedzieć "kotku zrób test ciążowy tak dla pewności" znów zacznie się martwić
Gość - Sob 02 Gru, 2006
To zaczekaj. Tak naprawde nie jest to mozliwe , ale sie zdarza .Badzmy dobrej mysli i nie stresuj jej i siebie. Na pewno wszystko bedzie dobrze . Jak cos wysle Wam duzo paczke gumek.
harold mckee - Nie 03 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | No właśnie tu problem jest . Ona już jest tak happy że dostała okres że szkoda gadać. I ja teraz mam powiedzieć "kotku zrób test ciążowy tak dla pewności" znów zacznie się martwić |
uwazam ze mimo wszystko powinniscie to zrobic .. naprawde.. dla swietego spokoju .. to nie boli ..
biggi82 - Nie 03 Gru, 2006
3 dni w pochwie... A ile poza nią? Nie wiem.
harold mckee - Nie 03 Gru, 2006
biggi82 napisał/a: | 3 dni w pochwie... A ile poza nią? Nie wiem. |
w odpowiednich dla niego warunkach - do 24 godzin ...
biggi82 - Nie 03 Gru, 2006
harold mckee napisał/a: | biggi82 napisał/a: | 3 dni w pochwie... A ile poza nią? Nie wiem. |
w odpowiednich dla niego warunkach - do 24 godzin ... |
Co innego słyszałem..
A słyszałem, że do zapłodnienia może dojść nawet 5 dni po wytrysku do środka.
Jeśli jesteś przekonany o tym co mówisz, a ja o swoim jestem - to chyba kwestia źródła.. by to rozstrzygnąć.
Jeśli to Ja się mylę to z góry sory.
xxxbamboxxx - Pon 04 Gru, 2006
znikome, prawie zerowe szanse na zajscie w ciaze...Ale dla spokojnosci sumienia zrob test i bedziecie oboje wiedzieli na 100 %. Bo tak to mozesz nawet miesiac albo wiecej czasu chodzic i nie byc pewnym...Przeciez napewno jestes z twoja partnerką na takim etapie, ze mozecie sobie powiedziec wszystko, ufacie sobie i ona zrozumie to, ze po prostu chcesz byc pewny. Zreszta powiedz jej, ze ona tez bedzie sie czula duzo pewniej, yo
harold mckee - Pon 04 Gru, 2006
biggi82 napisał/a: | harold mckee napisał/a: | biggi82 napisał/a: | 3 dni w pochwie... A ile poza nią? Nie wiem. |
w odpowiednich dla niego warunkach - do 24 godzin ... |
Co innego słyszałem..
A słyszałem, że do zapłodnienia może dojść nawet 5 dni po wytrysku do środka.
Jeśli jesteś przekonany o tym co mówisz, a ja o swoim jestem - to chyba kwestia źródła.. by to rozstrzygnąć.
Jeśli to Ja się mylę to z góry sory. |
ale ja mowilem ze 24 h na zewnatrz pipeczki nie w jej wnestrzu, czyli jaki reczik, koc czy wiesz...
Gość - Wto 05 Gru, 2006
e no takie przypadki ze dziewczyna ma okres a jest w ciazy to zadko sa...takze glowa do gory..ja i tak bym test zrobila:) na wszelki wypadek .....tak dla pewnosci:)
Strikerx - Wto 05 Gru, 2006 Temat postu: odp nieeeeeeee:(
xxxbamboxxx - Wto 05 Gru, 2006
ej co Ci szkodzi test zrobic, przeciez to nic strasznego i masz pewnosc przynajmniej. Chlopie,
harold mckee - Wto 05 Gru, 2006
no i tego ro ja naprawde nie moge srozumiec moj strogi STRI ~~
|
|