Luźne dyskusje o męskich sprawach - >>>...jak Bierzecie przysznic...<<<
bambucza2208 - Nie 12 Lis, 2006 Temat postu: >>>...jak Bierzecie przysznic...<<< mam pytanie !! jak bierzecie prysznic to bez slipów czy w slipach ????
a ja sobie lubicie poleżec w wannie to bez slipów czy w slipach !!
bo ja osobiscie wole kąpać się bez slipów i dawać luzy jądrą i penisowi :: !!
czekam na wasze odpowiedzi !!
harold mckee - Pon 13 Lis, 2006
pytasz o dom ?? pewnie ze bez... w domu czuje sie na luzie, tym bardiej ze mam zamykana lazienke :p hehe .. to kiedy ty bys chcial byc bez bielizny ? dziwne pytanie ;p
bambucza2208 - Pon 13 Lis, 2006
| harold mckee napisał/a: | | tym bardiej ze mam zamykana lazienke :p hehe .. to kiedy ty bys chcial byc bez bielizny ? dziwne pytanie ;p |
a jak ktoś niee mam zamykanej ŁAzienki !! <hmm>
harold mckee - Pon 13 Lis, 2006
wywies kartke ze zajete, i prosisz o spokoj .. ;]
kocurek - Wto 14 Lis, 2006
a czy nikt w domu nie jest na tyle rozgraniety ze jak slyszy szum wody w lazience to sie nie domysli ze ktos z niej wlasnie kozysta??
ja_89 - Sro 15 Lis, 2006
Istnieje też takie coś jak zasłonka. Ja nie zamykam łazienki bo inni też potrzebują z niej korzystać czasami, ale kilka razy miałem taką sytuacje, że jak akurat wychodziłem spod prysznica to ktoś wbił. Raz siora, kilka razy brat... no ale nic złego się nie stało i żyję!
chlopak84 - Wto 21 Lis, 2006
Jasne, ze kapie sie nago. Nigdy nawet nie przyszloby mi do glowy zeby robic do w slipach. A nawet jesli ktos by wszedl, to co sie takiego stanie? Ojciec ma to samo, brat i tak i tak juz widzial mnie nago, ja jego zreszta tez, a gdyby mama mnie zobaczyla nago to tez by nie zrobila z tego sensacji. Wiec nie widze problemu
zola - Wto 21 Lis, 2006
To chyba normalne ze bierzesz prysznic nago, ja biore prysznic nago z moja dziewczyna, to jest zajebiste!!albo sie kochac pod prysznicem super
harold mckee - Sro 22 Lis, 2006
chyba wartoby sprobowac
Strikerx - Sro 22 Lis, 2006 Temat postu: odp Pewnie że nago a co do prysznica z laską extra sprawa
muchomorek - Sro 22 Lis, 2006
| chlopak84 napisał/a: | | Jasne, ze kapie sie nago. Nigdy nawet nie przyszloby mi do glowy zeby robic do w slipach. A nawet jesli ktos by wszedl, to co sie takiego stanie? Ojciec ma to samo, brat i tak i tak juz widzial mnie nago, ja jego zreszta tez, a gdyby mama mnie zobaczyla nago to tez by nie zrobila z tego sensacji. Wiec nie widze problemu |
Ja mam tak samo i jakoś mnie to nie przeszkadza. Przecież nie bede sie chowal jak glupi przed rodzina w slipach w wannie, normalka.
zola - Sro 22 Lis, 2006
Seks pod prysznicem super sprawa tylko trzeba uwazac aby sie nie wywrocic
harold mckee - Sro 22 Lis, 2006
hahahaha
zola - Czw 23 Lis, 2006
juz raz sie wyjebalismy, troche bolalo
tomek4545 - Czw 23 Lis, 2006
ja nie wiem jak mozna sie kapac w domu w prywatnej toalecie w bieliznie
na basenie to zrozumiem-kwestai gusu. ja to robie nagoi w domu i na basenie
harold mckee - Czw 23 Lis, 2006
i ja tez jakbym musial w domu z bielizna .. to ja pierdziele .. bym sie wykonczyl hehe
tomek4545 - Pią 24 Lis, 2006
| harold mckee napisał/a: | i ja tez jakbym musial w domu z bielizna .. to ja pierdziele .. bym sie wykonczyl hehe |
ja tam nie wiem jak to mozna sie kapac w bieliznie
harold mckee - Sob 25 Lis, 2006
to cos na pograniczu ... zjesc czekolade ze sledziem w jednym kesie
skywalker - Nie 03 Gru, 2006
Był taki kawał:
Dlaczego ksiądz kąpie sie w slipach?
Bo nie może patrzeć na bezrobotnego
Ja sie kąpie nago a nawet czasami śpie nago
harold mckee - Nie 03 Gru, 2006
spac nago .. kiedys spalem ..ale mialem zupelnie wolna chate .. czy ja wiem czy to takie fajne
xxxbamboxxx - Nie 03 Gru, 2006
Prosze Wasss nei zalamujcie mnie. Po pierwsze we wlasnym domu mozna nawet latac na golasa. Twoi rodzice i tak znaja twoje ciało...a Jesli chodzi o to jak kapiemy sie gdzies na obozie czy cos, to przeciez sie k... nie kapiemy w slipach, dajcie zycc...kazdy facet ma to samo ...poza tym wiekszy wstyd jest sie kapac w slipach niz bez nich, bezz kituu...
Tak właściwie to ja mieszkam sam bo jestem w 3 liceum i chodzę do szkoły troche oddalonej od mojej miejscowości więc starzy wynajeli mi mieszkanie... Więc nie ma problemu spać nago
ale masz fajnie ...
Heh nie narzekam
nie masz powodow
krisso - Pon 04 Gru, 2006
no nie jak można by się w slipach kąpać gdziekolwiek poza morzem jeziorem czy basenem. a jak prysznic bierzesz czy do wanny idziesz to chyba w domu albo w męskiej sztni.. mały potrzebuje czasami troche luzu co nie.
serge - Sob 09 Gru, 2006
| tomek4545 napisał/a: | ja nie wiem jak mozna sie kapac w domu w prywatnej toalecie w bieliznie
na basenie to zrozumiem-kwestai gusu. ja to robie nagoi w domu i na basenie |
No i jak najbardziej prawidłowo
JAK MOŻNA W DOMU KĄPAĆ SIĘ W BIELIŹNIE, CZYTAJ - W RZECZACH?
BEZ SESNU...! To kiedy w taki razie je zdjąć? hahahaha ale bezsens...
harold mckee - Sob 09 Gru, 2006
co niektorzy spia na golasa hehe ale wtdy to w ogole moze ktos wejsc
NOWAK - Sob 09 Gru, 2006
oczywiscie w domu pełen luz i swoboda ................................................................... chyba ze ktos ma 3 siostry to w tej sytuacji gorzej
harold mckee - Nie 10 Gru, 2006
ja robie tak nie raz jak jestem zupelnie sam
Strikerx - Nie 10 Gru, 2006 Temat postu: odp yeah... a najlepiej razem z dziewczyną....
xxxbamboxxx - Nie 10 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
| Strikerx napisał/a: | yeah... a najlepiej razem z dziewczyną.... |
SuRe,
harold mckee - Nie 10 Gru, 2006
no i co tu wiecej dodac ?
kocurek - Czw 14 Gru, 2006
| harold mckee napisał/a: | co niektorzy spia na golasa hehe ale wtdy to w ogole moze ktos wejsc |
i co z tego, zobaczy cos czego w zyciu nie widzial?
harold mckee - Czw 14 Gru, 2006
mnie np krepuje jakby miala zobaczayc moje penisa mama czy tata czy siostra... nie wydaje mi sie to jakies takie oczywiste ...
skywalker - Pią 15 Gru, 2006
[quote="harold mckee"]mnie np krepuje jakby miala zobaczayc moje penisa mama czy tata czy siostra... nie wydaje mi sie to jakies takie oczywiste ...[/quote]
Nie no wiadomo przed mamą czy siostrą to wiadomo ze chyba każdy by sie wstydził ale przed ojcem? Nie widziałeś nigdy penisa ojca?
harold mckee - Pią 15 Gru, 2006
widzialem .. ale i tak jest to dla mnie krepujace ..
Gość - Pią 15 Gru, 2006
:O:O ja nigdy nie widzialam penisa mojego taty
harold mckee - Sob 16 Gru, 2006
nie dziwie sie dlaczego
kocurek - Wto 19 Gru, 2006
wg mnie ogolnie w polsce nagosc jest tematem tabu nawet w najblizszej rodzinie, w skandynawii juz od malego dziecka jestes z tym oswajany co prawda jest to skutek saun ktore wieksozsc chyba ma w domu lub chodzi na takowe u nas jest jeszcze stary swiat i troche minie zanim sie to zmieni.
skywalker - Czw 21 Gru, 2006
Nie chciałbym wejść do sauny z moją matką i siostrą :/
harold mckee - Czw 21 Gru, 2006
| skywalker napisał/a: | | Nie chciałbym wejść do sauny z moją matką i siostrą :/ |
ale zkilkoma innymi dzieffczynami taaaak
skywalker - Czw 21 Gru, 2006
To to co innego Wystarczyły by mi 2 Jeśli byłoby więcej nie wiedziałbym gdzie patrzeć a tym bardziej do której wsadzać <lol2>
harold mckee - Czw 21 Gru, 2006
hehehehehe :D:D daj spokoj szalona glowa
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp Tak by Cie wyniańczyły że byś zgłupiał do cna tej wyliż tej wyliż
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006
by mi jezyka nie starczylo ... a zuchwa i te inne od buzi co sa wiesz .. to normalnie wysiadka hehe
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp No pewnie by Cie obległy to koniec
Bruno Pelletier - Nie 24 Gru, 2006
Primo - nie wiem dlaczego martwicie się o to, że ktoś z rodziny wejdzie Wam do łazienki... Przecież to są podstawy kultury i dobrego wychowania, że nawet jeśli jest koniecznośc wejścia komuś do łazienki podczas jego kąpieli, to się PUKA...
Secundo - ja kąpię się zazwyczaj na kolanach
harold mckee - Nie 24 Gru, 2006
mozesz rozwinac i wyjasnic ... secundo ? hehehehe
Bruno Pelletier - Nie 24 Gru, 2006
kiedy biorę prysznic z moim chłopakiem zawsze klękam przed nim - uwielbiam patrzeć jak woda spływa po Jego wspaniale wyrzexbionym ciele No i przy tym ssać go
harold mckee - Nie 24 Gru, 2006
yhymmmm
kocurek - Nie 24 Gru, 2006
| Bruno Pelletier napisał/a: | kiedy biorę prysznic z moim chłopakiem zawsze klękam przed nim - uwielbiam patrzeć jak woda spływa po Jego wspaniale wyrzexbionym ciele No i przy tym ssać go |
bruno nic dodac nic ujac jedynie siasc i zaczac marzyc ;]
Gość - Sob 31 Mar, 2007
ten temat brzmi tak jak czy wyhodzicie na dwor ubrani czy nadzy no oczywiscie ze ubrani a pod prysznic oczywiescie ze nago w ogole czesto chodze po domu nago jak nikogo nie ma jak pisze tego posta to wlasnie siedze nago przed kompem wiec nawet nie czaje czemu pod prysznicem mialbym byc ubrany
Shnitzel - Nie 26 Lip, 2009
NAGO, co to za pomysł by sie kapac w slipach albo kąpielówkach? Gdziekolwiek, ja rozumie kąpielówki w naturalnych zbiornikach wodnych by sobie delikatnego sprzetu łatwo nie uszkodzić ale w innych miejscach? to podstawy higieny dokładnie sie umyć.
Jak miałem remont w łazience że nie było w ogóle drzwi to wszyscy sie kapali i problemu niebyło. A jak komos przeszkadza czyjaś nagość? no cóz, to jego problem.
bjorkowa - Sro 09 Wrz, 2009
| chlopak84 napisał/a: | | Jasne, ze kapie sie nago. Nigdy nawet nie przyszloby mi do glowy zeby robic do w slipach. A nawet jesli ktos by wszedl, to co sie takiego stanie? Ojciec ma to samo, brat i tak i tak juz widzial mnie nago, ja jego zreszta tez, a gdyby mama mnie zobaczyla nago to tez by nie zrobila z tego sensacji. Wiec nie widze problemu |
no mam napewno by sesnacji nie zrobila, prawopodobnie jak i ojciec to oni pierwsi wiedzieli cie nago...i dluuugo dluuugo ogladali cie nago zmieniajac np pieluszki:P
Franki88 - Sro 09 Wrz, 2009
nawet nie podejżewałem że można wpaść na pomysł by brać prysznic w domu w slipach
Agares - Czw 10 Wrz, 2009
Prysznic w slipach?
A po co? W końcu to dom ; ).
Biorę ofc nago.
xselix - Czw 10 Wrz, 2009
jak można w bieliźnie się kąpać!!! czasem trzeba dać trochę ulgi ptaszkowi
Agares - Czw 10 Wrz, 2009
No dokładnie .
lew966 - Pią 11 Wrz, 2009
oczywiście że nago. jak przeczytałem temat, to myślałem że chodzi o sposób mycia, np: czy myje się gabka, ile razy myję głowe, rak czesto, czy sikam podczas prysznicu etc.
|
|