Luźne dyskusje o męskich sprawach - czy mozna gdzies sie kiedys spotkac?
tomek4545 - Pią 03 Lis, 2006 Temat postu: czy mozna gdzies sie kiedys spotkac? np na jakim basenie lub w calkiem przypadkowym miejscu?
aartii - Sob 04 Lis, 2006
Chyba nie rozumiem... Ale z kim się spotkać? Z dziewczyną, ze mną, z ciocią Zosią???
skywalker - Sob 04 Lis, 2006
Nierealne...
tomek4545 - Sob 04 Lis, 2006
spotkac sie
czyli my uzytkownicy tego forum
zaciekawiony - Sob 04 Lis, 2006
Napewno rozpoznamy się po ch.. hehe.
BojarAG - Sro 15 Lis, 2006
Zapewne chodzi mu o zorganizowane spotkania - takie jak ma np. JoeMonster a co do pytania - jak sie chce to wszystko można.. ;]
harold mckee - Czw 16 Lis, 2006
ja jestem za.. kiedys juz o tym myslelismy..
Fantom17 - Czw 16 Lis, 2006
hmmmm...........ja bym sie czul troche dziwnie gdybym przyjezdzajac zastal na miejscu zonatych facetow i mlodych typkow gadajacych o swoich penisach...przez internet krepacji nie ma ale na takim spotkaniu na zywca..hmmmm...sprawa do przemyslenia(oczywiscie nie jest powiedziane ze moja obecnosc tam bylaby niezbedna bo pewnie i tak na przyjazd nie pozwolila by mi bariera wstydu)
chlopak84 - Wto 21 Lis, 2006
Tez jestem za, ale jestem realista i jestem pewien, ze nic z tego nie bedzie
Iksiński - Wto 21 Lis, 2006
Ale czego tu się wstydzić? Czyżby coś, co ludzkie było Ci obce?
Poza tym rozmowa po pewnym czasie na pewno stałaby się politematyczna
A punktem kulminacyjnym programu pójście do sauny czy na basen - taki zlot to naprawdę świetny pomysł!
Fantom17 - Wto 21 Lis, 2006
robta co chceta....ja umywam rece
85_aga - Sro 22 Lis, 2006
w jakim miescie mozna sie spotkac, zeby wiekszosc przyjechala?
Iksiński - Sro 22 Lis, 2006
Teoretycznie Łódź albo Warszawa - czy pokrywa się to z praktyką?
harold mckee - Sro 22 Lis, 2006
proponuje torun
Iksiński - Sro 22 Lis, 2006
No to już wiemy, skąd jest Harold Mckee
tomek4545 - Czw 23 Lis, 2006
najlepszym terminem sa wakacje
harold mckee - Czw 23 Lis, 2006
| Iksiński napisał/a: | No to już wiemy, skąd jest Harold Mckee |
niestety moj drogi .. Twoja dedukcja jest bledna hehehe panie Iksiński
lusak - Sob 25 Lis, 2006
a co bedziemy robic?? ja chetnie:) wawka
harold mckee - Sob 25 Lis, 2006
jak to co ?? rozmawiac hehe a pozniej ... zalezy co wymyslimy
Gość - Sob 25 Lis, 2006
ja bym mogla hehe (ale nie wiem czy ejstem proszonym gosciem wkoncu nie mam penisa:P) ale proponuje WRoclaw kazdy bedzie mial inna propocyje w zaleznosci w ktorej czesci Polski mieszka. a jednak ta Polska wcale nie taka mala
lusak - Nie 26 Lis, 2006
hmm dziewczyna?? a co bys tam z nami robiła? a gdybysmy sobie chcieli porównać to co byś pokazała... chyba że moze ...no nie wiem
chlopak84 - Nie 26 Lis, 2006
No jasne, ze tez musialaby pokazac. Wszyscy jestesmy na tych samych prawach. Ja proponuje Warszawe, fakt, jestem Z tego miasta, ale mysle ze do Wawki jest najlepszy dojazd z kazdej czesci Polski.
Iksiński - Nie 26 Lis, 2006
Popieram, choć nie jestem z Warszawy (ani z województwa Mazowieckiego ).
Jakie macie pomysły na punkty naszego spotkania? Włączamy w nie basen albo saunę?
chlopak84 - Nie 26 Lis, 2006
Nie wiem ile osob z tych ktore chca sie spotkac jest gejami/bi a ile hetero. Jesli to nikomu by nie przeszkadzalo, to mozna sie wybrac do sauny gejowskiej. Tam bez skrepowania bedzie mozna porownywac i takie tam. Dziewczyny tez wpuszczaja.
harold mckee - Nie 26 Lis, 2006
ja jestem hetero .. hmmm a moze BI ? hehe nie no joke, i tez sie moge spotkac , nie przeszkadza mi to .. zaden g.. ani nic takiego .. jestem tolarancyjny, tylko nie zniese jak sie przy mnie przeliza
Gość - Pon 27 Lis, 2006
| chlopak84 napisał/a: | | No jasne, ze tez musialaby pokazac. Wszyscy jestesmy na tych samych prawach. Ja proponuje Warszawe, fakt, jestem Z tego miasta, ale mysle ze do Wawki jest najlepszy dojazd z kazdej czesci Polski. |
nie no ja nie mam penisa to nie pokazuje:P rzecz jasna:P ale i tak nie auktualne bo cos mi sie zdaje ze to spotkanie sie nigdy nieodbedzie.
lusak - Czw 30 Lis, 2006
moze byc w wawce ale moze spotkamy sie nad morzem w wakacje:) albo na weekend
Fantom17 - Czw 30 Lis, 2006
a te łaźnie w WWA?..ktos tam kiedys pisal ze tam trzeba chodzic nago...wiec moze to by bylo dobre miejsce
jestem z podkarpacia dlatego nie dziwcie sie ze malo wiem o stolicy.
lusak - Czw 30 Lis, 2006
jakie łaźnie wwa?? czy takie jeszcze istnieją?
chlopak84 - Pią 01 Gru, 2006
Ja kiedys napisalem o saunie gejowskiej w Warszawie, ale z tego co wiem, to sa takie sauny tez w innych miastach. A chodzic tam nago nie trzeba, a nawet nie w kazdym miejscu jest to mile widziane. Po calym pomieszczeniu chodzi sie w reczniku, pozbywasz sie go tylko wtedy jak idziesz sie grzac, pod prysznicem lub w dark roomie
harold mckee - Pią 01 Gru, 2006
baaaardzo interesujace
skywalker - Pon 04 Gru, 2006
Heh tego typu tematy zawsze cichną
harold mckee - Pon 04 Gru, 2006
fakt faktem jest ...
lusak - Sro 03 Sty, 2007
wszystkiego najlepszego na Nowy 2007 ron. Żeby każdy był zadowolony ze swojego penisa i nie miał z powodu niego kompleksów
lusaczek
xxlagentxxl - Pią 02 Lut, 2007
poprostu sie poryczalem lepszego tematu nie widzialem. do cczego doszlo zeby grupa geji z forum umawialo sie w wawie na grupowe zbicie konia.Powiem tylko jedno ROFTL
Fantom17 - Sob 03 Lut, 2007
xxlagentxxl za madry to ty nie jestes...
cobi79 - Sob 03 Lut, 2007
JA PROPONUJE bYDGSOZCZ BLISKO TORUNIA :p
ruchaczows - Czw 15 Lut, 2007
Dziwny pomysł ,ja bym się bał gejowskiego zabarwienia tego spotkania.
Iksiński - Czw 15 Lut, 2007
Ale czemu gejowskiego? Podążając Twoim tokiem myślenia, każdego uczestnika tego forum powinienem brać za geja! Ciebie też, a co!
Apeluję o trzeźwość myślenia!
ruchaczows - Czw 15 Lut, 2007
Nie biorę każdego za geja ale jak można inaczej interpretować spotkanie którego celem jest pokazywanie sobie pyt.Puki temat penisa jest poruszany na forum ma to dyskusyjne znaczenie.Rozmawiać jest lepiej tu niż na żywo moim zdaniem.
harold mckee - Sro 21 Lut, 2007
| ruchaczows napisał/a: | | ale jak można inaczej interpretować spotkanie którego celem jest pokazywanie sobie pyt |
pyt - czy tu chodzi o penisa ? :O zaskoczyles mnie ... bo ja nie widzialem by ktokolwiek mowil o pokazywaniu sobie penisow hehehe .. nie no ogolnie widze ze jest dobrze ...
cobi79 - Sob 03 Mar, 2007
no właśnie nikt nie mówił a co bedie to bedzie, ale uważam ze GŁODNEMU CHELB NA MYSLI.
Fajnie sie spotakc na piwku, poagdac ebz skrepoania o sowich dośeidczneiahc sexie, pensiach co kto lubi co kto jak robi, jak sie goli, jak sie zaspokoaja sam lubz partnerką lub partnerem, tak bez wstydu pogadać, napewno to trudne, no ale sie nie znamy łatwiej sie gada przed nienzajomymi niz z kolegami hehe. Moze bcy ciekawei a wiem ze takie otwarcie sie, jest miłe człowiek sie cuzje taki WOLNY, ja np sie tak czuje zawsze jak ajde na plaże naturystyczną, wolny , szczęsliwy, czuję ze ejstem częście tego świata takim mnie stworzyła natura i nie mam żadnych komplesków nate tego ze mam lekki brzuszek:p
love508 - Sob 07 Kwi, 2007
ja proponuje góry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jestem z gór swierze powietrze itp hehehhehehhehe
VonKriehmmer - Nie 08 Kwi, 2007
Jak mamy sie licytowac to ja proponuje Poznan. Ale moze byc inne miasto. Wazne zeby dojazd byl w miare ladny.
love508 - Nie 08 Kwi, 2007
w góry tez jest super dojazd, ja niestety nie moge nifdzie wyjechac spoza mojego obrebu bo opiekuje sie babcia:( wiec... ale jesli ktos odwarzy sie na spotkanie w moich okolicach - bede na pewno
luter - Wto 10 Kwi, 2007
uwielbiam góry i czesto w nich odpoczywam, wiec mysle ze to extra miejsce na spotkanie w szerszym gronie
love508 - Sro 11 Kwi, 2007
| luter napisał/a: | | uwielbiam góry i czesto w nich odpoczywam, wiec mysle ze to extra miejsce na spotkanie w szerszym gronie |
bardzo dobre podejscie !
|
|