Luźne sprawy męsko-męskie. - Czy komisja wojskowa bada odbyt?
Mlody19 - Nie 20 Maj, 2012 Temat postu: Czy komisja wojskowa bada odbyt? Prosze o odp.;)
ZmarszczonyFred - Nie 20 Maj, 2012
każą Ci zrobić skłon i rozchylic pośladki jak nie zobaczą nic złego to paluchów raczej nie będa wkładać
onesa - Pon 21 Maj, 2012
bardzo proszę o odpisywanie na pytania użytkowników poważnie bez sarkazmu i ironii. Pozdrawiam
ZmarszczonyFred - Pon 21 Maj, 2012
nie ma tutaj żadnego sarkazmu ani ironii byłes na komisji wojskowej???
[ Dodano: Pon 21 Maj, 2012 ]
oczywiście na lekarskiej bo komisja składa sie z lekarskiej i wojskowej. Wojskowa to taka oficjalna złozona z darmozjadów w mundurach
andrzejgadarr - Pon 21 Maj, 2012
Wszystko zależy od tego jaki lekarz jest w komisji, jeśli taki starszej daty to za zwyczaj przeprowadzane jest pełne badanie. Młodsi odpuszczają i ograniczają się do badania wzroku, stwierdzenia obecności jąder w ilości sztuk 2, osłuchania serca i płuc, zmierzenia ciśnienia tętniczego krwi, wzrostu i wagi.
onesa - Pon 21 Maj, 2012
Byłem, lekarz nawet na mnie nie spojrzał, zaczął zadawać pytania, później jego ''asystentka'' odsłuchała bicie serca i po wszystkim
ZmarszczonyFred - Pon 21 Maj, 2012
to tak jak andrzejgadarr powiedział zalezy od lekarza
ja miałem full service cisnienie wzrok słuch rozchylanie posladków trzech kolesi naraz i nawet wszyscy sie dowiedzieliśmy że jeden z nas miał hemoroidy jak asteroidy i został na dodatkowe badanie straszna obora bez prywatności ale to było 17 lat temu
Mlody19 - Pon 21 Maj, 2012
Dzięki za info;)
sayeds - Wto 22 Maj, 2012
Ja miałem takie badanie kilka razy ale na lotnisku. Nic przyjemnego
Luks - Pon 04 Cze, 2012
ja nie miałem takiej sytuacji aby ktoś mi na komisji lekarskiej w dupe zaglądał , a co do badania czy nie mam przepukliny to lekarz powiedział by tylko gatki odchylić a nie ściągać
jacierpiedole93 - Czw 14 Cze, 2012
Hej. jestem tu nowy więc pomyślałem że warto się jakoś przywitać.
a co do tematu. to u mnie na komisji jedyne co lekarz zrobił to kazał zsunąć majtki rzucił okiem od niechcenia po czym kazał iść się ubrać. Najdziwniejsze było i jest to, że do dziś jestem ciekawy jak mój sprzęt się wtedy eksponował bo byłem dość "onieśmielony"- w końcu po raz pierwszy pokazywałem się w ten spokój drugiemu facetowi. Ale cóż. Najważniejsze, że nie bolało i nie ma co się stresować
haster69 - Pon 23 Lip, 2012
Gacie w dół, jaja na stół!
A tak serio, to mi kazali tylko za parawanem (szkoda, że nie na środku ) opuścić majtki, pochylić się i rozchylić pośladki. Na penisa tylko zerknęli i po tym był koniec badań. Siedziały w komisji u mnie dwie panie i dwóch lekarzy, i myślałem, że to one będą badania przeprowadzać. Niestety się myliłem
dizzyhead - Pon 20 Sie, 2012
Nie, nie zaglądają w tyłek. Najpierw Cię pojedynczo wzywają do rejestracji, pytaja o rozne pierdoły, a potem po trzech już do lekarzy.
Tam się rozbieracie do majtek i pielegniarka Was po kolei waży, mierzy i sprawdza obwód klaty. Potem sie podchodzi razem do lekarzy przy stole, jeden osłuchuje i mierzy cisnienie, drugi kaze czytac literki z tablicy i jakies kolorowe cyferki, trzeci oglada Cie, kaze podniesc rece do gory, w bok itp, pyta czy miales jakies zlamania i operacje i z nim sie idzie juz pojedynczo za zaslonke. Tam Ci oglada kregoslup, każe pokazac stopy, zaglada w zeby, a potem kaze sciagnac boksy. Oglada "go", kaze zakasłać, sprawdza po jajkach i kaze zalozyc majtki, gora 15 sekund bez boksów. Tylkiem sie nie interesuje zupelnie, no ale na golasa sie musisz mu pokazac jezeli o to chodzi.
Potem sie ubierasz i czekasz na kategorie i ksiazeczke, to chyba wszystko. Przynajmniej tak mialem w tym roku.
men1995 - Sob 11 Paź, 2014
ja miałem w lutym i nic strasznego, po 3 do gabinetu, waży, mierzy wzrost, obwód klaty, slipy za parawanem w dół, lekarz sprawdza czy są jajca i ptasior i tyle
Mieliśmy o tyle dobrze, że byli sami faceci
1killr - Sob 11 Paź, 2014
Pic na wodę u mnie nawet jaj nie sprawdzali nikomu. Już nie wspominam o odbycie
men1995 - Sob 11 Paź, 2014
1killr napisał/a: | Pic na wodę u mnie nawet jaj nie sprawdzali nikomu. Już nie wspominam o odbycie |
To miałeś szczęście, bo ja musiałem stać przed lekarzem z pół uniesionym zaganiaczem a lekarz macał mi jajca
maciejko82 - Pon 13 Paź, 2014
Tak bada. By sprawdzic, jak gleboko w dupie, masz sluzbe wojskowa....
kutas1995 - Pią 31 Paź, 2014
men1995 napisał/a: | 1killr napisał/a: | Pic na wodę u mnie nawet jaj nie sprawdzali nikomu. Już nie wspominam o odbycie |
To miałeś szczęście, bo ja musiałem stać przed lekarzem z pół uniesionym zaganiaczem a lekarz macał mi jajca |
co wariat mi kazal sie tylko wypiac by sprawdzic czy nikt mnie nie ruchal no i na jajka tylko popatrzyl widzial ze sa niezle i po klopocie :d
sikor17 - Sob 08 Lis, 2014
kutas1995 napisał/a: | men1995 napisał/a: | 1killr napisał/a: | Pic na wodę u mnie nawet jaj nie sprawdzali nikomu. Już nie wspominam o odbycie |
To miałeś szczęście, bo ja musiałem stać przed lekarzem z pół uniesionym zaganiaczem a lekarz macał mi jajca |
co wariat mi kazal sie tylko wypiac by sprawdzic czy nikt mnie nie ruchal no i na jajka tylko popatrzyl widzial ze sa niezle i po klopocie :d |
U mnie na komisji miałem tak samo XD
arkan - Pon 10 Lis, 2014
A widać to po odbycie jak był penetrowany?
xxxy - Pon 10 Lis, 2014
to pytanie na serio czy żartujesz sobie hahahaha ? ;D
redman32 - Pon 10 Lis, 2014
Gówno prawda! U mnie najbardziej "zaawansowane" badanie to było badanie wzroku. Zaglądali w gardło, osłuchiwali płuca, zmierzyli wzrost, wagę, jakieś testy neurologiczne na odruchy, parę innych rzeczy, ale nikt nie mierzył kutasa i nie zaglądał w dupe. I tak kategorię A dostałem
haster69 - Pon 10 Lis, 2014
Widocznie niektórzy lekarze mają już dość oglądania męskich tyłków i zwisających fiutów.
nikosex - Pon 01 Gru, 2014
U mnie lekarka kazala za parawanik i majty w dol tylko spojrzala a ze byla niezla, to reszte badan trzeba bylo robić z twardym gnatem... Ale z tylu nie zagladala
lubelsky - Pią 02 Sty, 2015
ja musialem sie pochylić za parawanem w przod, ale nic wiecej. podniesc czlonka do gory, zeby sprawdzil czy mam jajka nikt mnie nie dotykal.
Oleg_1981 - Nie 26 Kwi, 2020
U mnie nic nie sprawdzali. Bardziej byli zainteresowani czy czegoś nie zażywam niż stanem mojego nabiału
Anima2626 - Nie 26 Kwi, 2020
Ja na komisji też musiałem pokazać penisa, ale bardziej chodziło o to jak wyglądają jądra niż samego zaganiacza. Trwało to może 2 sekundy. Ale i tak go pobudziło, bo przeważnie nikomu obcemu się nie pokazuje
onesa - Pon 27 Kwi, 2020
Właśnie zapytałam sie faceta, który siedzi obok mnie i twierdził, ze niczego mu na komisji wojskowej nie sprawdzali. Po prostu sprawdzali penisa, czy nie ma żadnej przepukliny ( kazali odkaszlnąć).
Jeśli chodzi o komisję wojskowa dziewczyn, to niczego nie sprawdzają. Trzeba się rozebrać do biustonosza i z daleka patrza czy nie ma widocznych zmian na kręgosłupie.
fenis - Wto 28 Kwi, 2020
U mnie również niczego nie sprawdzali. Pamiętam że jedynie odpowiedziałem na ileś tam pytań, już nie pamiętam ile. No i sprawdzali jajka i penisa i tyle. Ogolnie wszytko było szybkie bo sporo nas tam było i chcieli to szybko ogarnąć
Kumpel z kolei mówił, że na innej komisji sprawdzali odbyt. I w sumie nie wiem czy mówił prawdę czy bujał.
dziuniox - Nie 31 Lip, 2022
U mnie sprawdzali jajka, chyba też kazali kaszlnąć ze ściągniętymi majtkami a poza tym standardowe badanie - wzrost, waga, obwód klatki piersiowej na wdechu i wydechu, chyba odruch - stukanie w kolano... podobne do bilansu 18-latka
toton - Pon 01 Sie, 2022
U mnie po prostu sprawdzanie jajek i penisa. Kazali kaszlnąć (czy nie ma wspomnianej przepukliny). Nie było żadnego badania odbutu. To mit przekazywany sobie przez róznych ludzi
|
|