Luźne dyskusje o męskich sprawach - Facet a japonki
Gość - Nie 18 Cze, 2006 Temat postu: Facet a japonki Co myslicie o facecie w japonkach, jestecie za czym moze wrecz przeciwnie?
A moze preferujecie inne obuwie...
Wogule chcialbym abysmy w tym temacie wypowiedzieli sie ogolnie na temat letniej mody meskiej, zaczynajac od obowia poprez spodenki, bielizne i kapielowki, a skonczywszy na koszulkach...
Ciekaw jestem co mysla o tym kobiety obecne na tym forum....
skywalker - Nie 18 Cze, 2006
Facet w japonkach? Nie bardzo mi się podoba... troche zniewiaściale... A chodzi Ci o ciuchy markowe czy bez metki?
hildegrant - Nie 18 Cze, 2006
japonki niebardzo...przynajmniej ja tak uwazam
ubranie przede wszystkm wygodne i dobrej jakosci (co zazwyczaj oznacza markowe)
dario.net - Pon 19 Cze, 2006
dario.net - Pon 19 Cze, 2006
Chyba przesadzacie! Dlaczego japonki są zniewiesciałe? Ja mam 4 pary japonek i jedne sandały i nie wyobrażam sobie zeby latem chodzić w zakrytym obuwiu.
Albo japonki albo sandały i to bez skarpetek bo jak widze chlopaka w skarpetkach i sandałach to mi sie niedobrze robi.
Pzdr.
...........i więcej luzu, czasy tradycyjnych facetów mijają.
A co do kobiet , moja zona uwielbia jak sie ubieram zgodnie z panującymi trendami
jarhead - Pon 19 Cze, 2006
co do japonek to sa spoko sam w nich chodze sa bardzo wygodne i stopa sie nie poci w lecie podobnie jak w klapkach i sandalach, w ktorych tez czesto chodze, co do kobiet to mojej bardzo sie podobam w japonkach, mowi ze wygladam podniecajaco- tak twierdzi
co do ubran to lubie wygodne rzeczy, poczawszy od wszelkiego rodzaju bezrekawnikow, po koszulki na ramiaczkach i koszule, podobnie jak krotkie spodenki i szorty....
bielizna to przedewszystkim obcisle bokserki (w tym kroju takze kapielowki) i slipy
hildegrant - Pon 19 Cze, 2006
ja np. nie uwazam, ze japonki sa zniewiesciale, ale jak ktos kiedys zgrabnie powiedzial "gwalca palce", podobnie jak stringi gwalca inna czesc ciala...
mi sie zdarza chodzic w klapkach (takich na plaze i pod prysznic) jak jest bardzo goraco
natomiast sandaly, w szczegolnosci "jezuski" uwazam za badziew
a co sadzicie o facecie w chodakach..(czarnych of course)?
Bruno Pelletier - Wto 20 Cze, 2006
wszystko zależy od tego, czy facet ma zadbane stopy....
hildegrant - Wto 20 Cze, 2006
daj spokoj...jestem ostatnio zmuszony poruszac sie srodkami komunikacji miejskiej...gdyby nie silna wola zygalbym na kazdym przystanku...
ogolem stan stop mezczyzn w polsce, chodzacych w sandalach, jest ponizej krytyki...
Piotrek87 - Czw 22 Cze, 2006
japonki, obcisłe bluzki, landrynkowe kolorki, żel na wlosach, obcisłe/wycierane spodnie, dzwony to coś czego ja nie zakładam i mnie często drażni u innych (no może z wycieranymi spodniami to przesada bo 99% je nosi) ale raczej w takim sensie że mi to nie odpowiada i tyle, a nie żebym się do kogoś czepiał, wyśmiewal itp. sandały nosze przez całe lato, oczywiście bez skarpet hehe chyba że prowadze samochód (wtedy pelne buty) i raczej dbam o paznokcie hehe ale bez przesady
ogólnie moda mnie nie obchodzi, ubranie ma być luźne, wygodne i czyste. ja zostawiam modę kobietom, precz z zniewieszczeniem
dario.net - Czw 22 Cze, 2006
Piotrek87 napisał/a: | japonki, obcisłe bluzki, landrynkowe kolorki, żel na wlosach, obcisłe/wycierane spodnie, dzwony to coś czego ja nie zakładam i mnie często drażni u innych (no może z wycieranymi spodniami to przesada bo 99% je nosi) ale raczej w takim sensie że mi to nie odpowiada i tyle, a nie żebym się do kogoś czepiał, wyśmiewal itp. sandały nosze przez całe lato, oczywiście bez skarpet hehe chyba że prowadze samochód (wtedy pelne buty) i raczej dbam o paznokcie hehe ale bez przesady
ogólnie moda mnie nie obchodzi, ubranie ma być luźne, wygodne i czyste. ja zostawiam modę kobietom, precz z zniewieszczeniem |
Jezeli jesteś typem faceta za czasów kamienia łupanego, to zostaw tych, ktorzy lubią sie ubrać i dobrze wyglądąć.
Nie lubisz sie ubierać zgodnie z panującymi trendami.
NIE KRYTYKUJ INNYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dario.net - Czw 22 Cze, 2006
Piotrek87 napisał/a: | japonki, obcisłe bluzki, landrynkowe kolorki, żel na wlosach, obcisłe/wycierane spodnie, dzwony to coś czego ja nie zakładam i mnie często drażni u innych (no może z wycieranymi spodniami to przesada bo 99% je nosi) ale raczej w takim sensie że mi to nie odpowiada i tyle, a nie żebym się do kogoś czepiał, wyśmiewal itp. sandały nosze przez całe lato, oczywiście bez skarpet hehe chyba że prowadze samochód (wtedy pelne buty) i raczej dbam o paznokcie hehe ale bez przesady
ogólnie moda mnie nie obchodzi, ubranie ma być luźne, wygodne i czyste. ja zostawiam modę kobietom, precz z zniewieszczeniem |
Jezeli jesteś typem faceta za czasów kamienia łupanego, to zostaw tych, ktorzy lubią sie ubrać i dobrze wyglądąć.
Nie lubisz sie ubierać zgodnie z panującymi trendami.
NIE KRYTYKUJ INNYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piotrek87 - Pią 23 Cze, 2006
nie krytykuje, odpowiadam na pytanie zadane przez autora tematu, mam takie samo prawo do wyrażenia opinii jak i ty. aha do listy tego co mnie drażni dodam różowe krawaty/koszul;e tak ostatnio popularne np. w tv i używanie np. szminek lub kremów do rąk w miejscach publicznych np. na korytarzu hehe (bo ja rozumiemem że komus np. skora pierzchnie itd ale )
skywalker - Pią 23 Cze, 2006
Zmieniłem zdanie bo ostatnio kupiłem sobie jedne całkeim wygodne ale nie znosze sandałów... Za trendami trzeba nadążać... Ostatnio zauważyłęm że chodząc w japonkach po wśi ludzie dziwnie na to patrzą (wiadomo na wsi nie nadąża sie zwykle za modą ) ale w mieście nikt nie zwraca uwagi... Dużo facetów chodzi w japonkach. Tak samo było z torbami. Teraz co 5 facet nosi torbe zamiast plecaka i nic w tym dziwnego ale jeszcze 2 lata temu torba na ramieniu faceta to była oznaka zniewieścienia albo homosexualzmu...
Bruno Pelletier - Nie 25 Cze, 2006
skywalker napisał/a: | Za trendami trzeba nadążać... |
nie zgadzam się ABSOLUTNIE!!! Ci, którzy dają się wciągać w ten bezsensown wyścig za modą są słabi... Ja ubieram się w to w czm poprostu czuję sie najlepiej.
skywalker napisał/a: | Ostatnio zauważyłęm że chodząc w japonkach po wśi ludzie dziwnie na to patrzą |
wieś to wieś...
noid2600 - Pon 26 Cze, 2006
ja chodze w japonkach ^^
Bruno Pelletier - Czw 29 Cze, 2006
najgorszy obciach to:
1) jazda rowerem górskim po krakowskim Rynku
2) brzydki facet u boku ;)
3) facet w sandałach i skarpetkach
Gość - Czw 29 Cze, 2006
4) facet który pierdoli 3 po 3 na tym forum
5) facet który chuja wie o życiu
6) zły stan rynkowy i gospodarczy w polsce lol
7) niewyjście polski z fazy grupowej MŚ
walenie konia w miejscach publicznych
a tak między nami to by mnie chyba musialo popierdolić żeby chodzić w japonkach...
skywalker - Czw 29 Cze, 2006
[quote="erektor"]4) facet który pierdoli 3 po 3 na tym forum
5) facet który chuja wie o życiu
6) zły stan rynkowy i gospodarczy w polsce lol
7) niewyjście polski z fazy grupowej MŚ
walenie konia w miejscach publicznych
a tak między nami to by mnie chyba musialo popierdolić żeby chodzić w japonkach...[/quote]
W takim razie wiele ci nie brakóje a właściwie to nic!!! Już jesteś popierdolony sądzać z innych twoich postów
Gość - Czw 29 Cze, 2006
twoje są wcale nie lepsze ale jak patrze na tą bande debili to niemoge postepować inaczej xD
Gość - Czw 29 Cze, 2006
Aj erektor jaki Ty męski! Japonki?! Ahahaha?! Chyba pedałki tylko w nich chodzą! Jak je widze to adrazu rzucam w nie kamieniami! Raz nie trafiłem i koleś został wezpłodny
platfusek - Czw 29 Cze, 2006
wezpłodny hahahahha
Gość - Czw 29 Cze, 2006
nie czepiaj się przjęzyczyłem się! Teraz będę głupszy niż jestem ale serio został bezpłodny i musiałem mandat płacić :/ a potem gościowi najebałem
Gość - Czw 29 Cze, 2006
ile zapłaciłeś ?? ^^
Gość - Czw 29 Cze, 2006
100 zł ale potem 500 zł mu ukradłem btw. ence pence w której ręce?!
kocurek - Sob 01 Lip, 2006
Misiu Pysiu napisał/a: | Aj erektor jaki Ty męski! Japonki?! Ahahaha?! Chyba pedałki tylko w nich chodzą! Jak je widze to adrazu rzucam w nie kamieniami! Raz nie trafiłem i koleś został wezpłodny |
sugerujac sie twoim sposobem wypowiedzi i ogolnie znajomoscia prawa polskeigo mozna wyciagnac tylko jeden wniosek - pieprzysz chcac komus zaimponowac, ale powiem ci brutalna prawde, nie wychodzi ci to.
Gość - Pon 03 Lip, 2006
moda moda jakby to wygladalo zeby np: 150 kg facet wyszedl w stingach na basenie ? niekrytykuje nikogo za ubiur ,przekonania itp jestem otwartym czlowiekiem na wszystko ale najwazniejsza jest samokrytyka ja ubierm sie w to w czym sie czuje ok markowa koszulke ubieram do starszych ale wygodnych szortow i jest ok jak dlamnie opinia innych mnie nieinteresuje bo przeciez moglbym temu komus tez cos wytknac ale po co
ja_ - Czw 20 Lip, 2006
Buty:
Klapki, sandały (bez skarpet naturalnie), adidasy
Koszule:
Długi, krótki rękaw, oczywiście na ramiączkach
Spodnie:
Długie (głownie dżinsy) , krótkie
Bielizna:
Preferuje luźne bokserki
Kompielówki:
Slipy
Wszystko musi być czyste i schludne, oraz musze się czuć w tym dobrze.
A co do stroju innych nie krytykuje nikogo
Oleg_1981 - Nie 06 Cze, 2021
Odświeżam w związku z nadchodzącym "japonkowym" sezonem.
Jakie maciw zdanie?
Facet w japonkach to pomyłka czy może but to but, każdy nosi co lubi?
MałyPotworek - Pon 07 Cze, 2021
Najlepsze obuwie na lato. Ale jedynie do chodzenia po ogrodzie, do sklepu, po osiedlu.
fenis - Pon 07 Cze, 2021
Ewentualnie na wakacjach. Tak normalnie po mieście nie chodzę ale jak lecę sobie do Grecji czy do Hiszpanii to lubie jednak mieć je w plecaku.
Ancymon - Sro 09 Cze, 2021
Chyba bym nawet nie umiał w czymś takim chodzić xD
dkbb - Czw 10 Cze, 2021
Ancymon napisał/a: | Chyba bym nawet nie umiał w czymś takim chodzić xD |
e tam , kwestia przyzwyczajenia. MI jest wygodnie, noszę na wakacjach i na basenie Kup sobie takie tanie gumowe i zobaczysz czy Ci pasuja
Oleg_1981 - Czw 10 Cze, 2021
Korzysci z japonek:
- oddychajaca skora stopy,
- brak przepacania stóp (co za tym idzie ingekcji bakteryjnych, grzybiczych)
- wygodne (nie czuje sie noszenia)
- cena
onesa - Pią 11 Cze, 2021
Sama miałam problem z nowymi zawsze bo ten paseczek pomiedzy palcami musiał się wyrobić. Aczkolwiek jeśli się wyrobi to buty są bardzo wygodne. Raczej nie do chodzenie po mieście czy na jakieś eleganckie okazje ale na luzie po domu czy na wakacjach super.
juansto - Wto 22 Cze, 2021
Lubię. Noszę na basenie i na wakacjach
dkbb - Sro 23 Cze, 2021
Aktualnie w domu chodzę w takich
one_hour - Sro 30 Cze, 2021
Noszę i japonki i klapki. Chętniej klapki, bo są dużo wygodniejsze, ale japonki też są spoko.
Czerwikss - Pią 02 Lip, 2021
No wlasnie sam zastanawiam sie nad kupieniem sobie klapek na to lato. Sa jednak jakieś mniej obciachowe?
Oleg_1981 - Pią 02 Lip, 2021
Czerwikss napisał/a: | No wlasnie sam zastanawiam sie nad kupieniem sobie klapek na to lato. Sa jednak jakieś mniej obciachowe? |
Co masz na mysli mowiac mniej obciachowe?
Dalbym glowe uciac, ze zawsze chodzilo o to, zeby chodziec w czyms co mi sie podoba a nie a cos komus podoba.
Ancymon - Sob 03 Lip, 2021
Oleg_1981 napisał/a: | Dalbym glowe uciac, ze zawsze chodzilo o to, zeby chodziec w czyms co mi sie podoba a nie a cos komus podoba. |
Powiedz to mojej mamie: zawsze mnie męczy pytaniami, co sobie kupiłem a potem często marudzi, że mi to nie pasuje
Oleg_1981 - Pon 05 Lip, 2021
Ancymon napisał/a: | Oleg_1981 napisał/a: | Dalbym glowe uciac, ze zawsze chodzilo o to, zeby chodziec w czyms co mi sie podoba a nie a cos komus podoba. |
Powiedz to mojej mamie: zawsze mnie męczy pytaniami, co sobie kupiłem a potem często marudzi, że mi to nie pasuje |
no nie wiem co Ci napisać
betor - Wto 06 Lip, 2021
Może te?
|
|