Luźne dyskusje o męskich sprawach - biaława plamka na żołędzi...HELP!
nobody87 - Nie 28 Maj, 2006 Temat postu: biaława plamka na żołędzi...HELP! Witam. Mam taki problem... po lewej stronie na żołędzi mam białawą plamkę. co to jest ??ma ok. 2 mm średnicy... nigdzie na forach nie moge znaleźć kogos z podobnym problemem... prośba o pomoc....
lupin - Nie 28 Maj, 2006
wyluzuj to pewnie te mieszki łojowe to sie jakos nazywało albo poprostu syfek Ci sie zrobił
nobody87 - Nie 28 Maj, 2006
hmmm... to nie są te meszki ... a na żołędzi moze sie syfek zrobic ? :/ wlasnie cos tez tak myslalem ale nie wiem :/ jak sobie z tym poradzic ? bo napewno nie bede tego przekluwal...hehehe.. a to nie bardzo wygląda.
lupin - Nie 28 Maj, 2006
kilka dni jesli to syfek i problem znika a jesli to ten meszek czy jak to sie tam zowie to sie nie przejmuj bo to tez mam na zoledzi tam gdzie wedzidelko laczy sie z zoledzia
nobody87 - Nie 28 Maj, 2006
no to ja wiem o co chodzi z tym meszkiem ... to jest spoko z tym, ale tą plamke mam juz przez dłuższy czas .. juz nawet nie pamietam kiedy sie mi ona pojawila :/ co Ty na to ?
Piotrek87 - Nie 28 Maj, 2006
a ja na to: dermalotolog
nobody87 - Pon 29 Maj, 2006
a dlaczego dermatolog a nie urolog ??
Piotrek87 - Pon 29 Maj, 2006
a dlatego że urolog prawdopodobnie odesłałby cie do dermatologa
hildegrant - Czw 01 Cze, 2006
czy to cialo cystoidalne?
nobody87 - Czw 01 Cze, 2006
nie wiem co to znaczy ciało cystoidalne ????
Ziuuuteek - Czw 01 Cze, 2006
Idź do dermatologa. Miałem coś takiego i niestety, ale samo Ci nie przejdzie.
spoko... ale nie umre od tego co nie ? hehe .. wiem ze samo nie przejdzie bo juz troche to mam :/
jesli jest odbarwione i plaskie to nie mecz lekarzy...(maja sporo pracy i jeszcze strajk na glowie), jesli wypukle to idz do dermatologa...
jak jest w stanie spoczynku to troche jest wypukłe... a w innej sytuacji płaskie
a dokladniej jakbys to opisal...?
biała plamka ok. 2 mm średnicy po lewej stronie żołędzi. Jest troche ponad krawędzią. Jak jest w stanie spoczynku to jest jasniejsze i troszke wystaje niż jak w zwodzie. Nie powieksza sie ani nie zmniejsza, nie boli, nie piecze.. nie wyczuwam nic pod tym, ani nic z tych rzeczy. Nie mam pojecia co to moze byc :/ :/, a mam juz to od dluzszego czasu...
wisla - Sro 07 Cze, 2006
http://www.penis.com.pl/f...=316&highlight=
mam to samo obok kreski i jakos z tym zyje:(
nobody87 - Sro 07 Cze, 2006
a co powie panienka jak jej wymje wacka.. jeszcze mi przybije ze jakiegos syfa mam .. hehhe... chociaz w wzwodzie nie jest takie widoczne .. no ale jednak jest :/
|
|