Luźne dyskusje o męskich sprawach - paker...
Strikerx - Pią 19 Maj, 2006 Temat postu: paker... Czy ktoś z was może mi polecić jakieś dobre odżywki?Ćwiczę już pór roku na siłowni "na sucho" i teraz bym chciał wziąć jakąś kreatyne albo coś podobnego.Czy ktoś może mi coś dobrego polecić?Ktoś kto się zna i ćwiczy jak ja bez sterów?
Strikerx - Pią 19 Maj, 2006 Temat postu: odp dodam jeszcze że chcę coś na siłe i rzeźbe może ktoś mi pomoże?
Ziuuuteek - Pią 19 Maj, 2006
Nie wiem co to ma wspólnego z penisem, ale cóż. Odżywki i inne suplementy powinno się dobierać wg odpowiedniej diety. Mój kolega bierze Magnum 5000 Treca i jeszcze jakąś kreatyne tejże firmy. Dodatkowo proteinę serwatkową i jakieś witaminy. To w jego przypadku jest dosyć dobre połączenie bo z tygodnia na tydzień jest coraz silniejszy, ale nie wiem czy coś takiego będzie dla Ciebie odpowiednie. [/b]
Tom-ash - Nie 28 Maj, 2006
Ja mam z tym styczność. Jeżeli chcesz porad to napisz na tom-ash@o2.pl Sam zazywam białko, kreatyne, gainery i dextroze i myśle że to udane połaczenie.
Strikerx - Sro 31 Maj, 2006 Temat postu: odp Pisałeś że możesz mi pomóc z siłownią.Cwiczę już z pór roku i kupiłem sobie kreatynke słabą na początek siteca i nawet poszlła siła przez 2 msce o 10 kg.Chce teraz coś lepszego na siłe i rzeźbę.Wiesz żeby spalić zbędny tłuszcz z brzucha. Możesz mi doradzić?Dodam jeszcze że nie biore sterów i mam swoją siłownie
uhnc - Wto 13 Cze, 2006
zarzyuc sobie theermo speed w jeden miescią a potem kreatyne+hmbo
Bruno Pelletier - Sob 17 Cze, 2006
a nie próbowaliście ćwiczyc bez tej całej chemii???
zastanówcie się nad tym... poważnie...
Strikerx - Sob 17 Cze, 2006 Temat postu: odp Ja ćwiczyłem bez tego cały rok i teraz już bardzo słabo idzie siła
Bruno Pelletier - Sob 17 Cze, 2006
chłopie!!!!!! ROK???
żeby były efekty to trzeba ćwiczyć 5, 7 lat!!!!!
PRZESTAŃCIE WIERZYĆ W CUDOWNE POWIEKSZENIA MASY MIĘŚNIOWEJ!!!!!!!
Strikerx - Sob 17 Cze, 2006 Temat postu: odp Wiem ale pisałem ile wiczyłem na sucho chłopie!!A teraz chce wziąć jakieś odżywki...
Bruno Pelletier - Wto 20 Cze, 2006
i myslisz, że po roku będą widoczne efekty???
poza tym, po co pytasz, jeśli i tak wszystko wiesz najlepiej...
Fantom17 - Sob 01 Lip, 2006
Stary,jezeli cwiczysz pol roku to pocwicz kolejne pol na sucho i zobaczysz ze bedziesz o niebo lepiej wygladal,potem nastepny rok i juz bedziesz wygladal super nie tylko w swoich oczach. Ja cwicze juz 11 miesiecy(na sucho,3 razy w tygodniu,przed i po treningu bardzo duzo jem oraz w czasie cwiczen pije srednio 1.5 litra wody) i przytylem 9kg(doszla mi sama masa miesniowa).Pozdrawiam
Gość - Pon 03 Lip, 2006
dokladnie Fantom17 ma racje te cale odzywki i sterydy niekturzy kolesie maja problemy ze wzwodem taki pudzian kocha sie raz na tydzien bo mu "odzywki "niepozwalaja heheh ja cwiczylem pare lat a moja rzezba byla ok sila tez ale sie ozenilem i zaprzestalem cwiczen owszem przytylem ale sila zostala niejeden mogl sie o tym przekonac kiedys szlem ulica i zaczepil mnie taki osilek po jednym ciosie poszedl na bruk i uciekl niepompuj sie na sile bo w rok bedziesz tego wygladal ale po zaprzestaniu cwiczen obwisniesz strasznie i stracisz cala sile pozdro
Strikerx - Pon 03 Lip, 2006 Temat postu: odp To co mam ćwiczyć na rzeźbę?
Gość - Pon 03 Lip, 2006
raczej tak ale bez tych dodatkow naturalna sila zobaczysz ze to dziala twardym musisz byc nie nadmuchanym pozdro
Strikerx - Pon 03 Lip, 2006 Temat postu: odp czyli nie brać też odżywek?No i może napisz jakie Ty robiłeś ćwiczenia na rzeżbę?
noddy - Pią 07 Lip, 2006
sam chodze na silownie od bezmala kilku lat i ja polecilbym ci 1.codziennie makaron ryz i do tego produkty bialkowe w innym wypadku mieso z ryby lub kurczaka nie smazone. To wszystko na mase idzie bo duzo weglowodanow posiada
2. co do odzywek to (jak masz mase) to kreatyne z dekrozą oraz jakies weglowodany tez na mase. Kreta z dektrozą najtansza kupisz za 35zł ale to dziadostwo ze ch...j
3. Jak ci sie nie chce to Mega Mase i zastrzyk z mózgu szympansa za 10 tys. i bedziesz wygladal jak pudzianowski
4. zacznij brac odzywki bo nie maja skutkow ubocznych procz tych sterydow z 3 pkt. polecam ci kilka cwiczen:
a) 6 Weidera (42 dni jak masz plaski brzuch robisz kaloryfer (mi sie udalo))
b) klate na laweczce niskiej (prostej(boki cycków)) i na podwyrzszanej (gora dol cycka)
c)Modlitewnik dobry na biceps
d)no i Francuskie Wyciskanie na triceps
e) kaputry i motyle tez rob hantlami( motyle to na boki a kapturki robisz podnoszac ciezarki samymi tymi barkami)
TO WSIO
hildegrant - Sob 08 Lip, 2006
noddy napisał/a: | ja polecilbym ci codziennie makaron ryz i do tego produkty bialkowe w innym wypadku mieso z ryby lub kurczaka nie smazone. To wszystko na mase idzie bo duzo weglowodanow posiada |
przespales sporo lekcji biologii, jesli juz radzisz to zajrzyj najpierw do encyklopedii: masa miesniowa nie jest "budowana" u czlowieka z weglowodanow...te sa mozliwie jak najszybciej zuzywane na potrzeby energetyczne organizmu, a kiedy jest ich zbyt wiele, szybko zostaja przetworzone w lipidy...
noddy napisał/a: | co do odzywek to (jak masz mase) to kreatyne z dekrozą oraz jakies weglowodany tez na mase. |
i znow zle przeczytales na ulotce: ten monosacharyd nazywa sie dekstroza... i jednoczesnie na twoja zgube jest wlasnie weglowodanem...:P
a teraz maly wyklad: jesli nie macie zielonego pojecia o chemii organicznej i bezmyslnie cytujecie "madre" nazwy z ulotek informacyjnych, nie majac pojecia co one oznaczaja to poprostu darujcie sobie wypowiedzi...po 1. bo sa na tym 4um ludzie, ktorzy sie na tym znaja, po 2. swoimi radami mozecie komus wyrzadzic krzywde...
boka - Sob 08 Lip, 2006
Zgadzam sie z hildegrantem !! masy nie zbudujesz na weglowodanach jak cos to jakies polaczenie weglo+bialeczko jak przesadzisz z weglo to obrosniesz w tluszczyk a wtedy czekac cie bedzie dluga droga zeby sie go pozbyc ja cwicze juz ponad rok na poczatku bralem kreatyne Olimpa,przed zapisaniem sie na silke wazylem cos 68 kg przy wzroscie 182 ;/ po kreatynce troche mi poszla waga i sila naturalnie pozniej bralem gainera no i tez cos mi masa skoczyla,w styczniu bralem amionokwasy bialka serwatkowego i tz mi cos podskoczylo w marcu wazylem niecale 76 kg a teraz mi spadlo i waze niecale 71 ale to raczej wina stresu :/ a nie odzywek teraz zastanawiam sie na Kre-Alkalynem olimpa slyszalem ze podobno dobry specyfik chodze na silke 2 razy w tygodniu pozdro sorki mylnelo mi sie chodze 3 razy
Gość - Sob 08 Lip, 2006
Szybko zrobiona masa miesniowa, szybko wam zleci.. moze nie w calosci ale jednak spadniecie z wagi.. Taki miesnien zrobiony w optymalnych warunkach ( czyli z ciaglymi dostawami bialka ) szybko ulegnie rozpadowi, przyzwyczaicie miesnie do ciaglych dostaw tego syntetycznego syfu, a po jego ograniczeniu, miecho poleci w pissdu. To cos jak hmm, uzaleznienie.. rosnie puki go karmisz, przestajesz i wszystko sie cofa.
A miesko zrobione naturalnie, jest zahartowane, lepszej jakosci.. i wogole warto w nie zainwestowac.. Nawet kosztem czasu
|
|