Luźne dyskusje o męskich sprawach - paker...:d

Strikerx - Sob 29 Kwi, 2006
Temat postu: paker...:d
Mam pytanko a mienowicie co myślicie o sterydach?Czy warto to brać?Czy ktos z was brał to kiedyś?Czy lepiej męczyć się kilka lat "na sucho"
pablos84 - Sob 29 Kwi, 2006

niekoniecznie musisz brac sterydy!teraz jest cala masa roznych stackow kreatynowych, gainerow itp. ktore naprawde daja dobre rezultaty!ale oczywiscie najwazniejszy jest trening i przede wszystkim DIETA!
Temat postu: odp
Możesz mi troche przybliżyć ten temat?Jaką diete stosować i jakie odżywki?Nie chce brać sterów bo wiem że niszcza itd ale wiem co robią jeśli chodzi o wygłąd.Bedę zobowiązany :wink:
hipopotam - Sob 29 Kwi, 2006

stary jak chcesz wyglądać jak jakaś pieprzona świnia która jest wybujana pod niebo i której wystarczy dwa razy zajebać żeby się nie podniosła to proszę ale jak chcesz naprawdę coś osiągnąć, mam na myśli rzeźbę i tp... to weź sie za coś konstruktywnego co rozwinie nie tylko mięśnie ale i ciebie
osobiście polecam sztuki walki taniec break albo akrobatykę(kułeczka lbo drążki)- osiągniesz w krótkim czasie wymażoną sylwetkę, to co masz za duże spadnie a to co jest za małe urośnie ale nawet tego nie załważysz bo będziesz chciał poprostu nauczyć się nowych rzeczy. uważaj, to wciąga.

Temat postu: odp
Ktoś tu mnie żle zrozumiał ja nie chce wyglądać jak "pieprzona świnia".Chce wyglądać ładnie mieć "kaloryfer" na brzuchu uwypuklone mieśnie nie chodzi o to żeby wyglądać jak 3-drzwiowa szafa to mnie nie kręci...
hipopotam - Sob 29 Kwi, 2006

ktoś cię dobrze zrozumiał tylko wyraził swoją dezaprobatę do tych kolesi co myślą że jak pójdą na łatwiznę i wezmą steryd to mogą sobą coś reprezentować.
pablos84 - Nie 30 Kwi, 2006

nikt tu nie mowi o sterydach, bo dla mnie to tez jest glupota.
Sa na rynku suplementy niesterydowe ktore pomagaja nabarc masy miesniowej.Wiadomo ze cwiczac na silowni regularnie "na sucho" po pewnym czasie dochodzi sie do takiego poziomu ze sila juz dalej nie wzrosnie.
Ciekawymi stackami kreatynowymi sa Cell Pump ( ok 60-80zl) i Xpand Energized (ok 130zl, bardzo dobry stack), sa to kreatyne i inne dodatki usprawniajace jej dzialanie np.tauryna.
Kreatyne daja moc i pompe przy wykonywanych cwiczeniach i powoduje wzrost sily i masy miesniowej.Do tego mozna dorzucic jakies gainery na przyrost masy i najlepiej bialko serwatkowe (0,5kg kosztuje ok 30zl).
Poza tym najwazniejszy jest dobry trening i oczywiscie DIETA, bez ktorej trudno osiagac jakies wyniki.
Nic co naprawde dobre nie moze powstac bez wkladu pracy i wyrzeczen

nysa191 - Nie 30 Kwi, 2006

a co powinno się jeść jeśli niejada się miesa a chce?bo z tego co wiem to kreatyna jest z mięsa.
pablos84 - Nie 30 Kwi, 2006

kreatyna wystepuje w czerwonym miesie!czlowiek dostarcza ja organizmowi glownie z miesa ale i tak sa to sladowe ilosci ok.1g.
jednorazowa dawka podczas suplementacji powinna wynosci 5g, dzienie ok 15g,najlpeiej rano nadczo, przed treningiem badz po!wiecej nie ma sensu, poniewaz nadmiar kreatyny zostanie usuniety z organizmu wraz z moczem.Najlpiej spozywac ja z dekstroza badz glukoza gdyz przyspiesza ona wchlanianie sie kreatyny, nalezy rowniez pic bardzo duzo wody i ograniczyc spozywanie tluszczu

Gość - Wto 02 Maj, 2006

czyli co facet, ktory chce wyksztalcic sobie miesnie, przy pomocy suplemetnow, powinien brac i jak cwiczyc (jak czesto i z jakim obciazeniem)..... tak byscie mogil to opisac od podstaw....
belcr0x - Sro 03 Maj, 2006

jak chcesz miec 'kaloryfer' na brzuchu szybko, w 2 miesiace, jak masz powiedzmy nic, to polecam HMB (hydroxy-metylo-maślan), wzmacnia tkanke miesniowa i szybciej mozna pozbyc sie tluszczu i czujesz sie silniejszy, kupujesz paczke 400 kapsuł, bierzesz 6 dziennie (na czczo, po treningu, przed snem) i masz extra kaloryfer, wystaczy cwiczyc, jak najwiecej , ja cwicze 6 dni w tygodniu, albo 5, mialem ze tak powiem 'bandzioch' teraz juz sobie na prawie plaski wyrobilem brzuch, a za okolo 3 tygodnie, miesiac, bede mial juz kalafior. Tylko gdy sie skonczy to dawkowac (choc mozna brac stale) to trzeba nadal cwiczyc, bo w jednym momencie ci sie wszystko wroci.

Zas na szybszy przyrost masy miesniowej sa kreatyny, co opisal pare postow wyzej pablos84.

Co do tego, jak cwiczyc itp i jakie obciazenie, zalezy od ciebie samego. Cwiczysz np o godzinie 18, rozgrzewka X kg, powiedzmy 30 kg, kika serii po 10, nastepnie zwiekszasz obciazenie 50 kg itd. ile dasz rady, no, regularne cwiczenie + kreatyny, hmb, bialka itp, dadza ci duze efekty.
Oczywiscie, w sterydach by byly najszybze efekty (trenabol, deka) ale to ma zbyt duze skutki uboczne

existenz - Sob 06 Maj, 2006

Cytat:
stary jak chcesz wyglądać jak jakaś pieprzona świnia która jest wybujana pod niebo i której wystarczy dwa razy zajebać żeby się nie podniosła to proszę ale jak chcesz naprawdę coś osiągnąć, mam na myśli rzeźbę i tp... to weź sie za coś konstruktywnego co rozwinie nie tylko mięśnie ale i ciebie
osobiście polecam sztuki walki taniec break albo akrobatykę(kułeczka lbo drążki)- osiągniesz w krótkim czasie wymażoną sylwetkę, to co masz za duże spadnie a to co jest za małe urośnie ale nawet tego nie załważysz bo będziesz chciał poprostu nauczyć się nowych rzeczy. uważaj, to wciąga.

Podpisuję się pod odpowiedzią hipopotama

Gość - Sob 06 Maj, 2006

belcr0x napisał/a:
jak chcesz miec 'kaloryfer' na brzuchu szybko, w 2 miesiace, jak masz powiedzmy nic, to polecam HMB (hydroxy-metylo-maślan),

a gdzie mozna kupic to HMB i czy to na pewno nie sa sterydy ????
acha i mozecie mi popdac ceny tych suplementow(oraz HMB) np. kraetyny, itp.

belcr0x - Sob 06 Maj, 2006

allegro, tam najtaniej, im kupujesz wieksze paczki , tym sa tansze i jeszcze w wiekszosci jest przesylka gratis, tak samo z HMB, sami spojrzcie:

- Kreatyna
- HMB

Ceny sa niskie, za to w aptekach, za 200 caps. HMB zaplacicie 99 zl, na allegro jest 200 caps. za 50 zł, za 100 zł kupicie 440 caps.

Wiec wniosek wysuwa sie sam :)

pablos84 - Sob 06 Maj, 2006

jak juz wspominalem polecam stacki kreatynowe cell pump a w szczegolnosci expand energized!jak kolega wspomnial najtaniej mozna znalezc na allego ofkors!z tego co wiem to hmb nie daje najlepszych rezultatow i nie polecam,ale to tylko moje zdanie!
On21 - Nie 07 Maj, 2006

witaj.
Za sterydy mozesz sie wziasc po paru latach ćwiczenia na silowni..gdy juz zdobedziesz odpowiednia wiedze na temat wlasnego organizmu i wykorzystasz wszystkie naturalne możliwe środki na przyrosty masy...

Bruno Pelletier - Pon 08 Maj, 2006

On21 napisał/a:
witaj.
Za sterydy mozesz sie wziasc po paru latach ćwiczenia na silowni..gdy juz zdobedziesz odpowiednia wiedze na temat wlasnego organizmu i wykorzystasz wszystkie naturalne możliwe środki na przyrosty masy...

za te słowa powinieneś zostać ukamienowany....

con brio - Pon 08 Maj, 2006

Oto skutek zażywania sterydów.
http://www.gophi.rotfl.pl/i/rzyg/strazak.jpg