Luźne dyskusje o męskich sprawach - Klatka piersiowa
mammeluk - Wto 18 Kwi, 2006 Temat postu: Klatka piersiowa Witam!
Były już tematy o owłosieniu łonowym, mnie natomiast interesuje, czy depilujecie klatkę piersiową. Mam 17 lat i jestem całkiem całkiem owłosiony, ale bez przesady. Z tego co widzę (lekcje wf-u), to raczej ponad przeciętność, ale kumple raczej zarostu nie mają .
Pozbyć się tego, czy nie... Zarosłem tak od ostatnich wakacji i zastanawiam się, jak panienki będą na to patrzeć na plarzy itp .
Mateusz Kluszyk - Wto 18 Kwi, 2006
Ja mam lat 16. Moja klatka piersiowa jest mało owłosiona, ale itak ją depiluję.
Radzę Ci pozbyć się owłosienia. Laski na to patrzą
mammeluk - Sro 19 Kwi, 2006
No właśnie... nie to żebym kreował się na macho , ale wydaje mi się, że jest to jakiś dowód męskości
addam - Sro 19 Kwi, 2006
Wiele kobiet lubi owłosionych facetów a chłop który się depiluje to dla nich ciotka a nie mężczyzna. Ja sam się nie depiluje.
VanCote - Sro 19 Kwi, 2006
addam napisał/a: | Wiele kobiet lubi owłosionych facetów a chłop który się depiluje to dla nich ciotka a nie mężczyzna. Ja sam się nie depiluje. |
Bzdura. Kobiety maja różne preferencje jak i my mężczyźni. Przykład: jedni wolą duże piersi inni małe.
pablos84 - Sro 19 Kwi, 2006
ale depilacja klatki piersiowej to juz przegiecie!w jakims stopniu musimy byz mezczyznami
Szymon7 - Sro 19 Kwi, 2006
ja na klacie owlosienia nie mam, a chcialbym miec, od jakis kilku miesiecy widze, cos zaczyna sie pojawiac wiecej owlosienia, moze cos z tego bedzie (?) , a mam 18 lat, pozdrawiam wszystkich!!
VanCote - Sro 19 Kwi, 2006
pablos84 napisał/a: | ale depilacja klatki piersiowej to juz przegiecie!w jakims stopniu musimy byz mezczyznami |
:D:D i włosy na klacie stanowią według ciebie o męskości? ile masz lat?!
addam - Czw 20 Kwi, 2006
VanCote napisał/a: | addam napisał/a: | Wiele kobiet lubi owłosionych facetów a chłop który się depiluje to dla nich ciotka a nie mężczyzna. Ja sam się nie depiluje. |
Bzdura. Kobiety maja różne preferencje jak i my mężczyźni. Przykład: jedni wolą duże piersi inni małe. |
Jesteś idiotą. Jeżeli ktoś pisze, że "wiele" kobiet coś lubi, to znaczy, że nie wszystkie. Więc skoro piszesz później że kobiety mają różne gusta, to nie przeczysz mi, ale piszesz dokładnie to samo, tyle że innymi słowami. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem się kłania.
VanCote - Czw 20 Kwi, 2006
addam... Po pierwsze jesteś wulgarny, więc dla mnie żaden partner do rozmowy. Doucz się, dorośnij... Nie wiem co ci dolega. Pewnie po prostu brak kultury. Epitety zachowaj do własnej wiadomości i nie rób siana na tym forum.
Tak na marginesie... Zawodowi pływacy to nie ciotki chociaż golą się cali.
Golenie należy również do zabiegów higienicznych. Jest sprawą indywidualną każdego człowieka. To również nie stanowi o tym, że ktoś jest ciotka.
Są ludzie, których podnieca naga skóra - to również nie muszą być ciotki.
Jeżeli istnieją ludzie, którzy na podstawie owłosienia określają preferencje seksualne innych - są niedouczeni.
A jeżeli ktoś jest gejem to jest gejem a nie ciotką. Bez względu na to czy preferuje partnerów włochatych czy... łysych
Mogę przyznać, że napisałem prawie to samo co addam. Przepraszam za "bzdurę" forumowiczów.
addam - Czw 20 Kwi, 2006
VanCote, to, że niektóre kobiety kobiety uważają golących się mężczyzn za zniewieściałych i określają ich takiem a nie innym słowem, to po prostu fakt, a z faktami się nie dyskutuje. Ty oceniasz ich tak, a ktoś inny inaczej. Tymczasem oceniasz golących się mężczyzn z taką pewnością, jakby w tej sprawie twoja subiektywna ocena miała być lepsza od czyjejś innej subiektywnej oceny.
A nazwanie idiotą kogoś kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem i logicznie myśleć nie jest szczególnie wulgarne.:)
VanCote - Czw 20 Kwi, 2006
Naucz sie rozumieć. Póki co czytasz literki. Nie należę do ludzi, którzy absolutnie wiedzą wszystko i są bezwzględnie pewni.
Nie dość, że źle zrozumiałeś to jeszcze bluzgasz. Mnie stać na przeprosiny.
To duma - nie ujma.
Ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Skończ. To forum nie służy do tego.
royscop - Pią 21 Kwi, 2006
Taka mała dygresja czy widzieliscie kiedyś kulturystę z zarośnietą klatą? Mi to jakos sie nie dzarzyło.
los amigos - Wto 25 Kwi, 2006
...
Piotrek87 - Wto 25 Kwi, 2006
jak dla mnie facet goli tylko twarz (no i szyje u fryzjera ale to oczywiste hehe)... reszta to juz wyzbywanie sie meskosci.
love508 - Wto 25 Kwi, 2006
Piotrek87 napisał/a: | jak dla mnie facet goli tylko twarz (no i szyje u fryzjera ale to oczywiste hehe)... reszta to juz wyzbywanie sie meskosci. |
zgadzam sie !!!!! ale i tak ja mam tylko owlosienie na głowie
Piotrek87 - Wto 25 Kwi, 2006
a na jajkach nogach itd to juz nie masz? a zdaje sie pisałeś że facet powinien jajka golić
|
|