Inne problemy - 2 jądra+ 1..coś
Raygleih - Sob 31 Lip, 2010 Temat postu: 2 jądra+ 1..coś Mam problem.Mam 14 lat i właśnie podczas kąpieli dotykając swoich jąder poczułem jakby..małe(dużo mniejsze) jąderko obok prawego jądra..
Bardzo się boję,że to rak czy coś..Prosze o odpowiedź..
aaa68 - Sob 31 Lip, 2010
to masz 13 czy 14 ? a nie za młody to jestes na to forum co? gdzie sa moderatorzy albo admin
Hubertttus - Nie 01 Sie, 2010
Jeśli masz ojca to nie wstydź się i zwróc się do ojca napewno nie będzie się z ciebie śmiał,jeśli się zna to Cię zbada a jeśli nie to pódzie do lekarza i też się nie masz co wstydźić to narmalna rzecz że sie martwisz.Wiek w tym przypadku nie ma tu znaczenia
randy - Pon 02 Sie, 2010
Raygleih, tego problemu raczej nikt przez internet nie rozwiąże. Twoje jądra powinien obejrzeć lekarz. Musisz się przełamać i pogadać o tym z rodzicami. Wiem, że może być ciężko. W Twoim wieku raczej niechętnie się o takich sprawach rozmawia. Zwłaszcza z rodzicami. Ale nie zwlekaj za długo. Jeżeli jest to coś poważnego, to wczesne wykrycie daje większe możliwości skutecznego leczenia. A jeżeli to błahostka, to chyba lepiej mieć pewność i się nie stresować. Plus dla Ciebie za czujność.
A Ty aaa68, jeżeli nie masz nic wartościowego do napisania, to nie pisz wcale. Chłopak może i jest młody. Ale zadał bardzo dojrzałe pytanie i wypadało by mu pomóc.
aaa68 - Pon 02 Sie, 2010
ale jest przeciez regulamin forum który mówi o osobach pow 15 roku życia, a jesli chodzi o jego problem to powinien z tym udac sie do rodziców a nie tutaj na forum, ja z zona ze swoimi dzieciakami gadam o wszytskim - przynajmniej sie staram rozmawiac
randy - Sro 04 Sie, 2010
Wiesz ile takie regulaminy są warte? Chłopak mógł równie dobrze napisać, że ma 25 lat. Zweryfikowałbyś to? Chyba lepiej że napisał prawdę, bo chociaż wiadomo jak z nim rozmawiać i gdzie wysyłać. Jak byłeś pierwszą osobą odpisującą w jego temacie, to go trzeba było odesłać do rodziców, a nie się wymądrzać. Nie byłoby niepotrzebnej dyskusji.
A co do Twoich dzieci to pogratulować i trzymaj tak dalej. Miejmy nadzieję, że kiedyś we wszystkich domach tak będzie. Bo jestem ciekaw, czy Twój ojciec też tak o wszystkim z Tobą gadał. I czy z problemami/wątpliwościami odnośnie penisa/seksu szedłeś zawsze ochoczo po poradę do ojca.
aaa68 - Sro 04 Sie, 2010
własnie nie , w moich czasach i tak było gorzej bo nie było internetu i róznych czasopism tj teraz dlatego ja nie popełniam tego błędu, sorki moze za bardzo najechałem
randy - Sro 04 Sie, 2010
aaa68 napisał/a: | własnie nie |
Możesz sprecyzować, czy odniosłeś się do weryfikacji wieku, czy do stosunków z ojcem?
aaa68 - Sro 04 Sie, 2010
stosunków z ojcem
randy - Czw 05 Sie, 2010
No to chyba się już w tej sprawie rozumiemy. Dalszy komentarz uważam za zbędny. EOT.
aaa68 - Czw 05 Sie, 2010
ok
adi142 - Pią 06 Sie, 2010
ja ma m12 lat i pisze na tym forum bo mam problem z przyklejonym(już odklejonym) napletkiem ludzie tu są wspaniali wszystkim pomogą i poradzą i za to lubie to forum czy ta strona wyświetla komunikat <OD 18 LAT> czy cos podobnego zwarcam sie tu do aaa68
Idź do urologa lub lekarza rodzinnego Nie wstydź się! ja musiałem powiedzieć mamie o napletku bo sie pod nim bakterie mnożyły a ojciec muj jest za granicą
aaa68 - Pią 06 Sie, 2010
ale po co mam isc do urologa? chyba cos nie zrozumiales
adi142 - Sro 11 Sie, 2010
bardzo przepraszam ale zapomniałem postawic kropki
"ja ma m12 lat i pisze na tym forum bo mam problem z przyklejonym(już odklejonym) napletkiem ludzie tu są wspaniali wszystkim pomogą i poradzą i za to lubie to forum czy ta strona wyświetla komunikat <OD 18 LAT> czy cos podobnego zwarcam sie tu do aaa68.
Idź do urologa lub lekarza rodzinnego Nie wstydź się! ja musiałem powiedzieć mamie o napletku bo sie pod nim bakterie mnożyły a ojciec muj jest za granicą"
aaa68 - Sro 11 Sie, 2010
nie rozumiem po co mnie wysyłasz do lekarza , ja nie mam zniczym problemu, o co ci chodzi?
bo to chyba kogos innego powinienies wysłac do lekarza a nie mnie
andrzejgadarr - Sro 11 Sie, 2010
On chciał powiedzieć, że ta część jego posta już nie była do Ciebie.
aaa68 - Sro 11 Sie, 2010
ale on w dwóchpostach mnie wysyła do lekarza chyba ze to ja cos nie kumam?
andrzejgadarr - Sro 11 Sie, 2010
Wydaje mi się, że to zdanie skierowane do Ciebie:
Cytat: | czy ta strona wyświetla komunikat <OD 18 LAT> czy cos podobnego zwarcam sie tu do aaa68. |
A to już jakaś kolejna myśl.
Cytat: | Idź do urologa lub lekarza rodzinnego Nie wstydź się! ja musiałem powiedzieć mamie o napletku bo sie pod nim bakterie mnożyły a ojciec muj jest za granicą"
|
aaa68 - Sro 11 Sie, 2010
mozliwe juz sie nie spieram
SmarujRogala - Nie 03 Paź, 2010
Do lekarza!!!! Do lekarza!!!! Ten problem sie przez neta nie rozwiąże!!!!
Patryks83 - Nie 09 Sty, 2011
Myślę koledzy że nie należy negować młodzieży dorastającej która tu opisuje swoje problemy, ponieważ często łatwiej jest im opisać swój problem na forum niż porozmawiać z rodzicami....
|
|