Ćwiczenia - Ćwiczenia na zaginanie penisa?
anonim45 - Pon 24 Maj, 2010 Temat postu: Ćwiczenia na zaginanie penisa? Witam,
może to dziwny problem, ale podobają mi się penisy skrzywione do góry. Mój jest w miarę prosty. I mam pytanie czy są jakieś ćwiczenia umożliwiające zagięcie penisa do góry?
Pozdrawiam.
andrzejgadarr - Pon 24 Maj, 2010
wy to macie problemy, jeden płacze że ma zgiętego w prawo a wolał by w lewo, albo ma zakrzywionego w lewo a wolał by mieć prostego a inny wolał my mieć u podstawy w dół potem w gorę i w lewo....
anonim45 - Pią 16 Lip, 2010
Nie wiem po co ten komentarz...
andrzejgadarr - Pią 16 Lip, 2010
Żeby powiedzieć że Wam nie da się dogodzić.
aaa68 - Pią 16 Lip, 2010
niektórzy nie doceniaja poprostu tego co mają
anonim45 - Pon 26 Lip, 2010
Podobają mi się takie penisy i dla tego się pytam o ćwiczenia. To wszystko.
jasnek69 - Nie 01 Sie, 2010
Także podobają mi się strasznie takie penisy. Mój jest zakrzywiony w dół.. Także w miarę możliwości jesli ktos wie to moglby napisac jak przeciągnąć penisa do góry na stałe
ahhh - Pią 13 Sie, 2010
Po 1. musisz nosić penisa cały czas do góry w boxerkach, wiesz chyba o co mi chodzi.
2. Podczas erekcji, wyginaj główkę do góry, trzymając drugą rękę trzon penisa drugą ręką.
3. Oprzyj główkę o coś stabilnego i trzymająć jedną ręką główkę przy przedmiocie, drugą ręką (podczas wzwodu) przyciskaj i przytrzymuj na około 3 sekundy trzon penisa w dół.
Miesiąć ćwiczeń, codziennie po około 10 min i masz co chcesz
anonim45 - Nie 15 Sie, 2010
Ad. 1 - Opada mi na bok w stanie spoczynku, a po za tym często mam wtedy erekcję.
alan - Pią 03 Wrz, 2010
Musisz go dobrze rozgrzać termoforem a potem wyklepać młotem na kowadle tak aby nabrał żądanego kształtu, potem do zimnej wody w celu utrwalenia. Powinno pomóc
Rufus1 - Pon 06 Wrz, 2010
anonim45, noś obcisle bokseki i ukladaj go do góry
andrzejgadarr - Pon 06 Wrz, 2010
Może też nosić zwykłe bokserki albo nawet nie nosić nic a przykleić penisa do brzucha taśmą klejącą. Można sobie zrobić taki test jaki wpływ na kształt- skrzywienie penisa. Do wykonania przy gotowaniu spaghetti. Weź jedną ugotowaną nitkę makaronu typu spaghetti. Połóż ją na blacie stołu w kształt litery S i zostaw tak leżeć na 5 minut. Po 5 minutach złap makaron za jeden z końców i sprawdź unosząc go w powietrze czy zachował kształt litery S.
Boss - Pon 06 Wrz, 2010
Glupoty z tymi bokserkami na serio piszecie... Jakoś nie przemawia to do mnie xD
anonim45 - Pon 06 Wrz, 2010
Ja chyba powinienem nosić XS, bo przy S czasem w stanie spoczynku opada. andrzejgadarr, na co ten test?
andrzejgadarr - Pon 06 Wrz, 2010
Na pokazanie jaki wpływ na zwiotczałą rzecz ma ułożenie jej w jakieś pozycji.
anonim45 - Pon 06 Wrz, 2010
coś w tym jest
[ Dodano: Nie 09 Sty, 2011 ]
Znalazłem bardoz fajne gacie: http://www.mensunderwearb...ctor-brief.html Ciekawe czy można je kupić gdzieś w Polsce?
brands - Sro 02 Mar, 2011
hehe ja z kolei mam zakrzywionego do góry a wolałbym mieć idealnie prostego.
z tego co słyszałem to nie ma znaczenia jak się układa go w bieliżnie.
powinno pomóc odginanie go w danym kierunku w czasie energii, ale to chyba troche się trzeba namęczyć.
powiedzmy te 10 minut dziennie przez x dni/tygodni/miesiecy
anonim45 - Czw 03 Mar, 2011
Pomyślałem, że może podczas masturbacji jakoś go wykrzywiać do góry. Ale z reguły tak robię i nic. Może jakieś naginanie?
|
|