Luźne dyskusje o męskich sprawach - Sikanie do umywalki :)

adam230 - Pon 28 Wrz, 2009
Temat postu: Sikanie do umywalki :)
Podobno z rok temu było wielkie halo, jak jeden z prezenterów TV przyznał się, a właściwie wymsknęło mu się, że zdarza mu się sikać do umywalki. Przyznam się, że mi też się zdarza siknąć do umywalki, choć kibel jest obok. A wam?
Krążek - Pon 28 Wrz, 2009

Od kiedy sięgam do umywalki zawsze tam leje. Kupę już przestałem robic do niej bo nie chce mi sie wciskac jej palcem do sitka.
POLECAM WSZSTKIM SIKANIE DO UMYWALKI. TAK ROBIA NAWET I TU UWAGA TRUDNE SŁOWO CELEBRYCI!!

Barque - Pon 28 Wrz, 2009

Debilny temat. Mi się zdarzyło raz w życiu w klubie, była impreza i kible były w męskim zablokowane, kolejka była (bo to była większa impreza) więc cześć osób w tym ja podchodziła do umywalki traktując ją jako dodatkowy pisuar. Ale sytuacja była szczególna. W normalnych warunkach to trzeba mieć odjechane by tak robić.
xselix - Wto 29 Wrz, 2009

mi się nie zdaża ;) a prawdopodobnie jeszcze oliwer janiak i tomasz jacyków sikaja do umywalki! i powiedzieli o tym publicznie ;)
liszaj - Wto 29 Wrz, 2009

Cytat:
Od kiedy sięgam do umywalki zawsze tam leje. Kupę już przestałem robic do niej bo nie chce mi sie wciskac jej palcem do sitka.
POLECAM WSZSTKIM SIKANIE DO UMYWALKI. TAK ROBIA NAWET I TU UWAGA TRUDNE SŁOWO CELEBRYCI!!

Ty chyba naprawdę nie masz co robić? Może zamiast wciskania palcami KUPY, weź się za robotę :?

tragedia...

nonie - Sro 30 Wrz, 2009

Mnie się nie zdarzało u mnie w domu, ale kumpel wiecznie leje do umywalki (nie tylko u siebie w domu, ale i u każdego :) )

Pozdrawiam,
nonie

Krążek - Sro 30 Wrz, 2009

liszaj napisał/a:
Ty chyba naprawdę nie masz co robić? Może zamiast wciskania palcami KUPY, weź się za robotę

Robota jest dla biednych.

ultravoilet - Nie 04 Paź, 2009

liszaj napisał/a:
Cytat:

Ty chyba naprawdę nie masz co robić? Może zamiast wciskania palcami KUPY, weź się za robotę :?

tragedia...

ha ha. no racja debiliz i idiotyz się kłania :lol:

limako12 - Pią 09 Paź, 2009

Krążek, żal mi Cię trochę... :?
Kamillo20 - Sob 10 Paź, 2009

ja czesto sikam hehe:D i nie wstydze sie tego:D
nonek - Sob 10 Paź, 2009

dla mnie to dziwne. a potem buzie myc... chociaz nei widze przeciwwskazan aj mialbym opory chociaz tylko raz sikalem do zlewu w kuchni bo lazienka zajeta :D

nic zlego, ale lepiej do wc ;]

aaa68 - Sob 10 Paź, 2009

nonek napisał/a:
dla mnie to dziwne. a potem buzie myc... chociaz nei widze przeciwwskazan aj mialbym opory chociaz tylko raz sikalem do zlewu w kuchni bo lazienka zajeta :D

nic zlego, ale lepiej do wc ;]

no a wtedy nie kmiałes oporów żeby jeść z talerza?????

nonek - Nie 11 Paź, 2009

w sumie nie bo maly bylem. a poza tym tak cisnelo ze to naprawde.... a glupio mi bylo wyganiac z lazienki. coz... teraz jest inaczej :)
nonie - Pon 12 Paź, 2009

Myjecie buzie/talerze wodą czy wyciągacie siki z rury? nie rozumiem... przecież na logikę - to się spłukuje wodą ;)
nonek - Wto 13 Paź, 2009

Owszem tak, ale wiesz taka podswiadomosc jakas tam sobie jest i rozny mozg roznie pracuje ;)
syzrk - Sro 28 Paź, 2009

Czuba być .... ( To tylko moje zdanie)
jeff400 - Czw 29 Paź, 2009

nie preferuje czegos takiego :x :x
Barque - Czw 29 Paź, 2009

może jeszcze do łóżka na materac sobie zróbcie kupę....
Krążek - Czw 29 Paź, 2009

Barque napisał/a:
może jeszcze do łóżka na materac sobie zróbcie kupę....

Widzę, że popadasz w skrajności :shock:

interela - Pią 30 Paź, 2009

Mnie się przytrafia sikać do umywalki bo mniej robi rozprysków. Siki odbijają się od dna muszli i robi się taki rozbryzg. Najczęściej wolę muszlę ale umywalka wydaje się wygodniejsza bo jest powieszona wyżej. Postanowiłem sobie zainstalować pisuar. Będzie czyściej w łazience no i higiena zostanie zachowana.
Barque - Pią 30 Paź, 2009

A to już nie łatwiej usiąść na sedesie w celu zapobiegania rozpryskom zamiast wieszać pisuar czy szczać do umywalki? Masakra z Wami ludzie. :/
roni8888 - Sob 05 Gru, 2009

Od takich spraw jest kibel,sikasz do umywalki to ci sie bakterje namnazaja. Po kazdym sikaniu musisz myc umywalke mi by sie nie chcialo. taki przykład sikałes do umywalki potem myjesz zeby szczoteczka ci wpadla do niej i bierzesz ja do ust OCHYDA
andrzejgadar - Nie 06 Gru, 2009

Z tym, że świeży mocz jest (jak ktoś nie jest chory) sterylny więc nie ma w nim bakterii dlatego kiedyś jak nie było substancji dezynfekujących typu woda utleniona oczyszczało się ranę moczem.
bartoloo158 - Nie 06 Gru, 2009

ale to trzeba mieć coś głową, żeby sikać do zlewu, a później myć w tym samym zlewie zęby, ręce, twarz......i później nie dziwne, że cała buźka wypryszczona, na rękach jakieś krosty itp....
Krążek - Nie 06 Gru, 2009

bartoloo158 napisał/a:
ale to trzeba mieć coś głową, żeby sikać do zlewu, a później myć w tym samym zlewie zęby, ręce, twarz......i później nie dziwne, że cała buźka wypryszczona, na rękach jakieś krosty itp....

Dziwne, bo ja się myję w umywalce. W zlewie to się gary myje.

Shnitzel - Nie 06 Gru, 2009

osobiście to nie korzystam z umywalki w celu napełniani jej woda i mycia. Nie mam takiej potrzeby.

Poza tym po siknięciu zawsze można opłukać umywalkę. Ta sama czystość co po umyciu rąk.

Krążek - Nie 06 Gru, 2009

Shnitzel napisał/a:
osobiście to nie korzystam z umywalki w celu napełniani jej woda i mycia. Nie mam takiej potrzeby.

Poza tym po siknięciu zawsze można opłukać umywalkę. Ta sama czystość co po umyciu rąk.

Oczywiście ale sam wiesz, że zdarzają się "francuskie pieski".

Shnitzel - Nie 06 Gru, 2009

Francuskie pieski muszą sikać w sterylną ligninę wymieniana co dziennie wraz z cała kuwetą :P
Ciamciak - Pon 14 Gru, 2009

andrzejgadar napisał/a:
Z tym, że świeży mocz jest (jak ktoś nie jest chory) sterylny więc nie ma w nim bakterii dlatego kiedyś jak nie było substancji dezynfekujących typu woda utleniona oczyszczało się ranę moczem.

prawda prawda.
Mi osobiście też się (często zdarza) :D