Ogólnie o powiększaniu - POSZEŻANIE PENISA
TRZYER - Czw 09 Lut, 2006 Temat postu: POSZEŻANIE PENISA CIĄGLE SIĘ MÓWI O POWIĘKSZANIU PENISA I ROZMAWIA NA TEMAT JEGO DlUGOŚCI. jednak nikt prawie nie zaważa że też poważnym problemem jest jego odpowiednia średnica .
z obserwacji forum i znajomości średnich wymiarów możma stwierdzić pewną zależność co do szerokości: otóż od dugości należy odiąć 1-2 cm. i otrzymujemy obwód, jednak u niektórych jest ta zależność lekko zachwiana i powoduje problemy podczas uprawiania sexu. chciabym żeby wpisywali się tu ludzie którzy mają ten sam problem a także ci którzy w jakiś sposób go rozwiązali i mogą się poszczycić jakimiś wynikami w tej sprawie.
z góry wielkie dzięki.
mar22 - Czw 09 Lut, 2006
dzięki za zaproszenie, chętnie podzielę się swoim doswiadczeniem w interesujących nas tematach
Napisz, jakie Ty masz doświadczenia na tym polu.
TRZYER - Pią 10 Lut, 2006
puki co zacząlem ostro kminić nad tym tematem i doszedem do wniosku że jakkolwiek wydużyć penisa można w sposób mechaniczny to z poszeżanem nie jest tak latwo. Dobre wyniki na tym polu podobno przynoszą pompki ale ze wzgędu na to że ciężko jest kontrolować ich silę a wywolane ciśnienie jest sztuczne (nie kontrolowane przez organizm) mogą być niebezpieczne) więc jedynym sposobem ma poszeżenie może być wywolanie wewętrznego ciśnienia.
dzisiaj próbowaem je uzyskać mocno ściśniętą( ale bez przesady)gumką recepturką ( nie polecam bo za bardzo się wżyna , jutro wezmę coś szerszego i miętszego np: skaję )
mimo wszystko pierwsze wrażenie byo dość pozytywne w skutkach . testuję dalej będę relacjonowal na bieżąco
mar22 - Pią 10 Lut, 2006
hej,
nie wiem, czy zakładanie gumki nie będzie trochę niebezpiecznie, zwłaszcz, gdy zostawi się ją na dłuższy czas. brak dopływu świeżej krwi może być chyba niebezpieczny. Ale może się mylę.
Ja od paru dni stosuję ćwiczenie "dojenia" i przyznam, że przez kilka godzin mój mały w spoczynku jest grubszy o jakieś 0,5 cm. Ale to chyba raczej opuchlizna po "wymęczeniu" go niż efekt zapowiadającej się trwałej zmiany.
Chciałbym jeszcze, żeby powiększyć swoją żołądź. Podobają mi się takie, które przypominają grzyba z dużym kapeluszem, a moja raczej do takich nie należy. Myślę, że wrażenia podczas stosunku z takim sprzętem dla obu stron są dużo mocniejsze
NIe chodzi mi o cakowite odcięcie krwi tylko o spowodowanie ciśnienia tak jak dziaa pompka tylko żę w moim przypadku odpyw jest możliwy.
ja też wykonuję ćwiczenia i zanotowalem już wzrost o 0,4 cm ale nic na szerokość.
mar22 - Pią 10 Lut, 2006
jeżeli tak, to ok. Myślałem, że odpływ jest całkowicie zablokowany.
Chociaż, wydaje mi się, że pompka próżniowa działa trochę inaczej. Podciśnienie daje jakby więcej miejsca na powiększenie tkanek na całej długości członka a tym samym wieksze wypełnienie krwią. A ściśnięcie i przytrzymanie? No, może...
Ale może nie mam racji. Jeśli mówisz, że to działa, to też spróbuję. Napisz, czy wypróbowałeś coś innego oprócz gumki.
gumki jak już mówilem nie polecam bo za bardzo się wżyna za to dzisiaj znalazen taki pasek na rzepa o szerokości 2 cm i musze powiedzieć że jest 100 razy lepiej. jeżeli chodzi o pompki to trochę masz rację ale zasada rozszeżania cial jamistych jest ta sama przy tym moja metoda pozwala na calodzienny trening pod gatkami (tylko trzeba wymyślić jak chować malego żeby nie byl widoczny jego bardzo częsty wywolany byle powodem wzwód, bo to jest minus tego pomyslu) po dluższym noszeniu trochę sinieje i leciutko wiotczeje ale non stop jest napelniony krwią trzeba tylko znaleść odpowiednio mocny zacisk żeby nienógl opaść ale żeby nie odciąć go cakowicie od krwioobiegu.
dzisiaj postaram się to nosić 2 godziny ( bo dziś piątek- wiadomo ) i srawdzę jakie efekty pozytywne lub negatywne przynosi dlugie trzynanie malego na smyczy
ps podczas tego można chyba dodatkowo stosować ćwiczenia.
mar22 - Pią 10 Lut, 2006
Założyłeś już? Daj znać, jaki efekt po 2 godz.
Czy główka też się powiększa? W sumie to od niej zależy, czy będzie przyjemnie (dla obu stron)
mar22 - Pią 10 Lut, 2006
Zobacz mój ostatni post na "ile masz cm".
TRZYER - Sob 11 Lut, 2006
mar22 napisał/a: | Założyłeś już? Daj znać, jaki efekt po 2 godz.
Czy główka też się powiększa? W sumie to od niej zależy, czy będzie przyjemnie (dla obu stron) | zalożylem ale jeszcze nie dopasowaem mocy uścisku. puki co jest extra bo nie ma się wzwodu non stop tylko taki pólwzwód. mlody często opada ale osiągnięcie stanu wiotkości zajmujemu dużo czasu. to nie jest problem bo wstaje na baczność przy byle powodzie.(glówka też się powiększa i jest taaaaaka twaaaarda i fajna, że nmiam nmiam....)teraz próbuje z więkrzym zaciskiem.
mar22 - Sob 11 Lut, 2006
chętnie bym ją spróbował
Jak czytam twój opis, mój mały podnosi się do akcji
Chyba pójdę sobie ulżyć...
no to ulżyj sobie zaciskając go czymś-jazda nieziemska
mar22 - Sob 11 Lut, 2006
na razie zwaliłem klasycznie, bo nie miałem nic pod ręką a dłużej bym nie wytrzymał
ale coś sobie poszukam.
A jak twoje wyniki?
ja waśnie trzymam go na smyczy już 90min i mi odstanol ale to dobrze bo nie chcę go przemęczać na chama
jeżeli chodzi o jakieś liczbowe wyniki to poczekam tydzień i napisze co wychodowalem ( puki co to jestem zadowolony i nie daje malemu spokoju )
mar22 - Sob 11 Lut, 2006
tak trzymaj i nie popuszczaj mu
czekam z niecierpliwością na wieści o wynikach.
Powoli zaczynam myśleć o zrobieniu sobie podobnego ćwiczenia
puki co to mogę powiedzieć że w trakcie ćwiczenie kiedy jest miękki ma o ponad 1cm więcej w obwodzie niż podczas zwyklej erekcji (mieżonej przed rozpoczęciem "kuracji" ) no ale nie mówmy chop...
mar22 - Sob 11 Lut, 2006
ale to może być raczej opuchlizna po ćwiczeniach. też to zaobserwowałem u siebie po bardziej intensywnym"dojeniu".
Po paru godzinach objaw znika
bardzo prawdopodobne ale wygląda bardzo obiecująco... a ten żolądz...
TRZYER - Pią 17 Lut, 2006
dobra mam pierwsze efekty. na razie w stanie wiotkim ale nie martwie się tym bo we wszystkich ćwiczeniach pierw zauważa sią zmiany na opadniętym. nie znam wartości liczbiwych bo cięzki powiedzieć jaki był przedtem ale jest szetszy i to widać.
TRZYER - Nie 19 Lut, 2006
niestety muszę przerwać kurację na tydzień bo mam wyjazd służbowy ale obiecuję że tuż po nim powracam ze zdwojoną motywacją.
ps pod całość sprzętu podkładam kondoma co chroni przed obtarciami a podczas "ćwiczeń" poprawiam jakość mięśmi pc co pozwalna na dłuższe ćwiczenia
tadzius - Nie 19 Lut, 2006
No ja mam ten problem.... Długosc jest nawet nawet bo 17 cm ale szerokosc to tylko 10 cm i nie wiem co mam na to poradzic ... Czy jakes pigułki brac czy pompki ... Niewiem ...
mar22 - Pon 20 Lut, 2006
TRZYER, nie przestawaj w ćwiczeniach nawet na wyjeździe
Ćwicz tylko na inne sposoby
pozdrawiam
TRZYER - Nie 26 Lut, 2006
ok dopracowałwm technikę
ćwiczę raz dziennie po 1 godz
pierw biorę kondoma ( albo jego kawałek) i nasówam, potem biorę pasek na rzepa i mocno obwijam w okół,
ważne jest rzeby być ciągle podnieconym ( na początku możę boleć więc trzeba zacząć od lżejszego uścisku) tak żeby wypełniająca krew wacka go non stop rozszeżała ( ja bawie sie nim i ćwiczę na raz mięśnie pc)
po 1,5 tygodnia efekty widać gołym okiem ( oczywiście pierw w zwisie)
jeżeli ktoś jest zainteresowany niech tęż sprawdzi ten sposób ( dobrze by było żeby potem się na ten temat wypowiedział)
życzę sukcesów.
hipopotam - Sob 18 Mar, 2006
mam podobny problem - mój mały ma 16-17 cm i tylko 13 cm szerokośi - jak widać nie skaczę z tego powodu ze szczęścia bo podczas stosunku(tego normalnego ) neiwiele czuję i mam wrażenie że nie do końca dogadzam partnerce, słyszałem o czymś w tym stylu o czym pisze trzyer tylko że to było z jakimiś metalowymi obrączkami - czy ktoś już próbowa to czy nie- niech się wypowie. a puki co to już zaczynam się rozglądac za rzeczami do realizacji tego pomysłu trzyera.
hildegrant - Nie 26 Mar, 2006
metalowe obrecze sa uzywane do maksymalnego podtrzymania wzwodu...
a co do zwiekszania obwodu...jesli zmienicie wlasciwosci fizyczne cial jamistych to osobiscie zaproponuje was jako kandydatow do nagrody nobla w dziedzinie medycyny...
hipopotam - Pon 27 Mar, 2006
jeżeli da się wydłużyć to chyba poszeżyć też się da. chyba że się mylę. puki co ćwiczę tym sposobem opracowanym wyżej ( trochę to nie tak wygląda ale i tak jest dobrze) jak minie miesiąc to zobaczymy..... zawsze warto spróbować.
hildegrant - Wto 28 Mar, 2006
psychologia to matka wszystkich nauk
plazman - Wto 28 Mar, 2006
Witam wszystkich! Co do sposobu poszerzania znam jeden w 100% skuteczny - operacja ;D A dokladniej jest to tylko zabieg!
Zabieg taki mozna wykonac w Polsce, w wielu gabinetach medycznych. Jest to wstrzykniecie specjalna strzykawka pod skore penisa preparatu o nazwie Bio-Alcamid. Mozna tez wstrzykiwac wlasny tluszcz ale wystepuje duze ryzyko powikłan.
Operacja kosztuje juz od 2000zl co jest naprawde tanio. Bio-Alcamid mozna kupic jezeli ma sie uprawnienia lekarskie lub z innych zrodel mniej legalych za 1000zl -10ml. Preparat ten stosuje sie takze a nawet przede wszystkim do wypełnien ubytkow, blizn, korekcji etc.
I tu chcialem dodac jeszcze ze czytalem o ludziach, ktorzy na własna reke pogrubiali penisa ta metoda i tym srodkiem ale to juz inna historia...
Po operacji penis zyskuje od 1-3 cm realnej gruboscia efekt utrzymuje sie od kilku do kilkunastu lat, gdyz Bio-Alcamid zbudowany jest w 97% z wody Mysle jednak ze jest to dobry sposob, za kilkanascie lat moze beda inne magiczne powiekszacze :p
Bruno Pelletier - Wto 28 Mar, 2006
plazman napisał/a: | efekt utrzymuje sie od kilku do kilkunastu lat, gdyz Bio-Alcamid zbudowany jest w 97% z wody |
no to powienien się właśnie szybko wchłaniać...
To nie chodzi o wchlanianie. Zreszta organizm człowieka sklada sie w 70% z wody i sie nie wchlania ;p
hildegrant - Wto 28 Mar, 2006
plazman napisał/a: | Zreszta organizm człowieka sklada sie w 70% z wody i sie nie wchlania ;p |
przeczytaj jeszcze raz co napisales...
moim zdaniem Bio-Alcamid jest endoproteza nadajaca sie wylacznie do wypelnien w obrebie twarzy, w przypadku czlonka nie jest to najlepsze rozwiazanie...
wiem co napisalem hehe to wlasnie tak mialo byc. A co do tego preparatu to mylisz sie. Sa jego trzy odmiany: face, jakas tam i body. Pierwsza sie nie nadaje bo to jest do ust, policzkow itp., zas ostatnia jest wrecz idealna
hipopotam - Wto 28 Mar, 2006
Bruno Pelletier napisał/a: | plazman napisał/a: | efekt utrzymuje sie od kilku do kilkunastu lat, gdyz Bio-Alcamid zbudowany jest w 97% z wody |
no to powienien się właśnie szybko wchłaniać... | bruno, masz wykrztacenie medyczne, a ja dopiero nad nim pracuję i jeszcze dużo mi brakuje nawet do ukończenia studiów, więc jeżeli możesz to pomóż młodszemu koledze po fachu i powiedz co o tym temacie myślisz i jak według ciebie można uzyskać wymarzony efekt < tylko proszę bez wymijających odpowiedzi jakich masz więkrzość, tylko konkrety.
w końcu jesteś chyba tutaj najbardziej wykrztałcony w tych sprawach więc prosze pomóż zamiast się wyśmiewać naprawę bardzo mi na tym zależy, pozdrawiam.
GLghgvp@neostrada.pl - Nie 31 Gru, 2006 Temat postu: pogrubienie
TRZYER napisał/a: | puki co zacząlem ostro kminić nad tym tematem i doszedem do wniosku że jakkolwiek wydużyć penisa można w sposób mechaniczny to z poszeżanem nie jest tak latwo. Dobre wyniki na tym polu podobno przynoszą pompki ale ze wzgędu na to że ciężko jest kontrolować ich silę a wywolane ciśnienie jest sztuczne (nie kontrolowane przez organizm) mogą być niebezpieczne) więc jedynym sposobem ma poszeżenie może być wywolanie wewętrznego ciśnienia.
dzisiaj próbowaem je uzyskać mocno ściśniętą( ale bez przesady)gumką recepturką ( nie polecam bo za bardzo się wżyna , jutro wezmę coś szerszego i miętszego np: skaję )
mimo wszystko pierwsze wrażenie byo dość pozytywne w skutkach . te stuję dalej będę relacjonowal na bieżąco | wiesz pogrubic penisa jest o wiele latwiejsze niz myslisz gdyz taka operacja trwa do niespelan godz. i zaraz po niej mozesz isc do domu w wykonuja ja w klinice w katowicach zelem Bio-Alcamid koszt ok.3000zl
marcin060685 - Czw 18 Sty, 2007
TRZYER napisał/a: | ja waśnie trzymam go na smyczy już 90min i mi odstanol ale to dobrze bo nie chcę go przemęczać na chama
jeżeli chodzi o jakieś liczbowe wyniki to poczekam tydzień i napisze co wychodowalem ( puki co to jestem zadowolony i nie daje malemu spokoju ) |
w ktorym miejscu na penisie zaciskasz gumke czy ten pasek?? zaciskasz samego penisa czy razem z jajkami??
Adek20 - Czw 15 Lut, 2007
Witam jak tam z rezultatami :>??? bo od dawna się nie oddzywacie pozdro
rzemoj - Sro 21 Lut, 2007
GDZIE TO DOSTANE BO MAM POWAżNE PROBLEMY CO DO MOJEGO PENISA POMURZ CIE MI
[ Dodano: Sro 21 Lut, 2007 ]
czy to moZna kupić przez neta i wysłać pocztom odpiszcie mi szybko i czy to jest dyskretne
arturinho1989 - Czw 08 Mar, 2007
Kto zna jakiś patent na powiększenie penisa
tofff - Sro 28 Mar, 2007
Elo.
Mr " TRZYER " jak twoje rezultaty??
Jesli mozesz to zrob chlopakom w paincie rysunki gdzie dokladnie zakladasz pasek...
jak go sciskasz ... i cos wiecej o swojej metodzie, bo jest prosta i chyba skuteczna:)
A co do reszty, postow nie na temat... czytajcie strone penis.com.pl
wypowiadajcie sie w TEMACIE!!
sa odpowiednie dzialy i tego sie trzymamy:)
[ Dodano: Sro 28 Mar, 2007 ]
pojawil sie nowy ebok o pompkach.
Pompki sa idealne jesli chodzi o zdobywanie cm w szerokosci. trzeba tylko z rozwaga to robic i byc cierpliwym a cm przyjda
markczar - Nie 13 Maj, 2007
Do wszystkich któży sobie powiekszają małego, zacznijcie od powiekszania mózgu bo tego wam brakuje napewno,dziewczyny,kobiety nie potrzebują jełopa z dużym prąciem
tylko rozumnego faceta który ich kręci swoją osobowością.
PunX - Pon 14 Maj, 2007
z kolega wyzej sie zgodze w pewnym % ale podobno 80% dobrych zwiazkow to sprawa dobrego sexu wiec dlugosc i skill ma tez duze znaczenie
ankylosaurus - Nie 20 Maj, 2007
markczar napisał/a: | Do wszystkich któży sobie powiekszają małego, zacznijcie od powiekszania mózgu bo tego wam brakuje napewno,dziewczyny,kobiety nie potrzebują jełopa z dużym prąciem
tylko rozumnego faceta który ich kręci swoją osobowością. |
Zbyt piękne.
markczar - Wto 22 Maj, 2007
Brakuje wam jakiej kolwiek lektury na ten temat,wielkość penisa statystycznie kobiety stawiają dopiero na 5-tym miejscu u męzczyzny.
Strefa najbardziej erogenna znajduje się u wejścia do pochwy,a nie gdzieś głęboko ukryta i trzeba ją dosięgnąć długim członkiem.
Panowie do lektury.
register7 - Czw 31 Maj, 2007
markczar napisał/a: | zacznijcie od powiekszania mózgu bo tego wam brakuje napewno,dziewczyny,kobiety nie potrzebują jełopa z dużym prąciem
tylko rozumnego faceta który ich kręci swoją osobowością. |
Korekta: kobiety lubią rozumnych facetów, którzy ich kręcą swoją osobowością i mają duże prącie
Btw: markczar, ty jesteś kobietą, że to wiesz? Bo nie wydaje mi się
ja76 - Czw 31 Maj, 2007
A ja tam mam kutaska o wimiarach 21 cm na 17-18 obw. I jest mi z tym dobrze :] Kiedys mialem ok 19 moze 19,5 ale robilrem przez miesiac zsuwanie pierscienia i teraz efekty są odrazu tylko cała magia polega w dobrej goooorącej rozgrzewce
kaka890 - Sro 19 Wrz, 2007
ma 14 lat i 12.5 cm to malo
??????
[ Dodano: Sro 19 Wrz, 2007 ]
mam 14 lat i 12.5 cm podczas wzwodu to malo???
freelanc3r - Sob 22 Wrz, 2007
w normie jest ok
krzychu123456 - Sob 06 Paź, 2007
ja mam 15 lat i 10 cm więc...
ruski - Sob 13 Paź, 2007
mało jak na wasz wiek...
azdroj - Sob 13 Paź, 2007
spokojnie, czasem po okresie dojrzewania ma się 10 cm, a przed wami jeszcze 5-7 lat tego okresu
|
|