Luźne dyskusje o męskich sprawach - Depilacja
jołajoł - Pon 06 Lut, 2006 Temat postu: Depilacja Jaka jest różnica w efektach przy goleniu się maszynką a używaniu kremu do depilacji? Czy do depilowania np. klatki, jajek można używać kremów dla kobiet np: Veet
Bruno Pelletier - Pon 06 Lut, 2006
Do depilacji miejsc intymnych powinno się stosować bardzo delikatnych środków.
mar22 - Pon 06 Lut, 2006
Jaja i okolice ogolone na zero wyglądają trochę dziwnie. ale przystrzyżone na 1-1,5 cm bardzo seksownie. Sam tak robię.
Niby dlaczego jądra ogolone na "zero" mają wyglądać dziwnie?
To jest wręcz przecudowna sprawa, tym bardziej jeśli chce się być tam lizanym
mar22 - Pon 06 Lut, 2006
jesli tak, to masz rację. Ale i dziurkę też trzeba ogolić do lizanka
mar22 - Pon 06 Lut, 2006
żartowałem
Nie ma co żartować - mówisz 100% prawdę
mar22 - Pon 06 Lut, 2006
wiem, wiem... Zastanawiam sie tylko, jak wielu facetów gotowych jest na takie pieszczoty. Sam bym nigdy pierwszy tego nie zaproponował, więc kiedy miałem ten pierwszy raz, po prostu spuściłem się bez dotykania małego. I to jak Naprawdę polecam.
Bziambzium - Nie 19 Lut, 2006 Temat postu: swędzenie jajek po ogoleniu Czy i jak długo po ogoleniu sobie jajek swędzą was te okolice??Mnie to tak wkur***, łaskocze, że nie moge spokojnie chodzic...
viktoro - Pon 20 Lut, 2006
Co prawda nie gole czesto jaj ale pare razy sie zdażyło!!!No jasne ze swądza po ogoleniu na zero przez jakies 2 dni a pozniej juz sama przyjemnosc
Ale ostatnio nie goliłem sie jednorazówka tylko maszynka do golenia wtedy odrastajace włosy nie są takie ostre i nie swędzi!
A kontynłujac ten temat co sadzicie wogole na temat golnia sobie jaj przez facetów!Jestem ciekaw czy duzo z was to robi i co na to wasze dziewczyny!Pozdrowienia
Men84 - Pon 20 Lut, 2006
Ja bym sobie nie ogolił jaj. Po to mamy owłosienie łonowe zeby bylo. Jak bym ogolił to bym bys sie troche niezręcznie później czół na basenie pod prysznicem. Rozumiem tez jak ktos ma bardzo duze owłosienie i chce je troche zmniejszyć przycinając.
jołajoł - Pon 20 Lut, 2006
Mnie od razu po goleniu nie swędzi, jest fajnie. zaczyna swędzieć tak dwa dni po. Poswędzi 2 dni i przestanie. Też kiedyś mówiłem, że sobie jaj nie ogolę ale gdy zrobiłem to po raz pierwszy to mi się spodobało
mar22 - Sro 22 Lut, 2006
ja zacząłem sobie golić jaja regularnie odkąd moja partnerka powiedziała, że uwielbia je pieścić, bo są wtedy takie delikatne i miłe w dotyku. Resztę zarostu przycinam na 0,5-1 cm.
Przy okazji golę też i dziurkę. Z dwóch powodów: pierwszy jak powyżej, drugi ze względów higenicznych - nic się nie czepia do włosków w toalecie, a prysznic nie zawsze jest możliwy.
belcr0x - Sro 22 Lut, 2006
i o to chodzi chlopaki, laska sie to podoba, ja mimo iz mam nieskonczone 17 lat juz dawno zaczalem po kryjomu wspolzyc z moja laska, jej to samo sie podoba, caly penis wygolony, jaja i nad penisem
Cobra06 - Sro 22 Lut, 2006
Proste golenie jaj to dobra rzecz
belcr0x - Sro 22 Lut, 2006
dobre to malo powiedziane, to swietna rzecz, moja laska to samo, depiluje sie na gladziutko, tylko ze ona chodzi na laserowe i ona ten swietny efekt ma przez 30x wiecej niz ja
lolek2 - Pon 18 Wrz, 2006
ile kosztuje golenie laserowe? tak mniej więcej i wogóle i na czym to polega...? plisko niech ktoś odpisze !
filip fp - Nie 24 Wrz, 2006
Muj kumpel podczas golenia jajek zgolił sobie fajke czy to normalne ?
noid2600 - Nie 24 Wrz, 2006
yhh a mi dziewczyna nie pozwala golić wacka :/
wczesniej to robilem.. super efekt i uczucie ;p
Biller - Pon 15 Sty, 2007
widzę, że wątek dość stary ale po co zaśmiecac forum nowymi wątkami jak można zapytać o to w starym, mam nadzieję, że ktoś odpowie a więc jeżeli chodzi o depilację to od około roku depiluję się w miejscu intymnym. najpierw na krótko a później dokańczam na 0. gdy mam dziewczynę depilecję robię dość regularnie co 4 dni około bo poprostu jest mi z tym wygodnie i higienicznie. mam natomiast pytanie: gdy ogolę się na zero maszynką w pierwszy dzień jest git natomiast po 2 dniach wychodzą maleńkie tryszczyki ze ściętych włosów... nie będę się rozwijał odnośnie tego ze poprostu gdy włos jest krótko ścięty to gruczoły łojowe wydzielają pod skóra ble ble ble. dokładnie chodzi mi o to czy idzie jakoś temu zapobiedz ? Czy znacie jakieś kremy albo balsamy do miejsc intymnych po depilacji ?
czekam na odpowiedź ;]
|
|