Masturbacja - KTO CHCE TO ZROBIĆ?
Maks93 - Pon 27 Paź, 2008 Temat postu: KTO CHCE TO ZROBIĆ? Chciałby ktoś wspólnie masturbować się ze mną w realu lub przez Skype'a? Szukam dziewczyny lub chłopaka do 15 lat. Jestem z Poznania. Ewentualnie mogę wymienić się fotkami lub filmikami. Mój mail- chetny@poczta.onet.eu
dReAk - Pon 27 Paź, 2008
nie uważasz że 15 lat to trochę za mało na przebywanie na tym forum?
BASF - Pon 27 Paź, 2008 Temat postu: Re: KTO CHCE TO ZROBIĆ?
Maks93 napisał/a: | Chciałby ktoś wspólnie masturbować się ze mną w realu lub przez Skype'a? Szukam dziewczyny lub chłopaka do 15 lat. Jestem z Poznania. Ewentualnie mogę wymienić się fotkami lub filmikami. Mój mail- chetny@poczta.onet.eu |
Ty lepiej spotkaj się z psychiatrą albo opowiedz o dwoim problemie rodzicom.
skutin - Sro 05 Lis, 2008
pedofilia się szerzy.
Bruno Pelletier - Sro 05 Lis, 2008
po ukończeniu 15 roku życia można w naszym kraju, bez żadnych konsekwencji, kochać się z kim się chce
nonie - Sro 05 Lis, 2008
A nie 16?
Co jak co, ale masturbacja jest legalna, więc niech robią co chcą
BASF - Czw 06 Lis, 2008
nonie napisał/a: | A nie 16? |
Bruno Pelletier ma rację. W świetle polskiego prawa można kochać się z osobą, która ukończyła 15 lat. Zaniżyli bo do 2001 było 16 lat.
mati18cm - Nie 16 Lis, 2008
ja jestem chetny mam skypa kamerke i mikrofon. Jutro rano, kto chetny pisać na pw. Czekam jestem mlody i napalony
TombRaider - Pon 17 Lis, 2008
mati18cm napisał/a: | ja jestem chetny mam skypa kamerke i mikrofon. Jutro rano, kto chetny pisać na pw. Czekam jestem mlody i napalony |
no comment...
Maksik xD - Nie 04 Sty, 2009
Dokładnie, też mam 15 lat i chciałbym to z kimś zrobić.
PS- W grę wchodzi piętnastolatek lub ktoś młodszy.
pawelioo - Wto 27 Sty, 2009
Ja też się dołączam. jestem chętny na coś takiego. mam kamerke , kilka zabawek erotycznych i jestem wydepilowany.
Zapraszam wszystkich wiekowo z przewagą na nastolatków.
NastolatekPL - Wto 05 Maj, 2009
Maksik xD napisał/a: | Dokładnie, też mam 15 lat i chciałbym to z kimś zrobić.
PS- W grę wchodzi piętnastolatek lub ktoś młodszy. |
Nie wiem czy to normalne ale czytalem gdzies tu na forum ze zapendy chlopak-chlopak przy dorastaniu sa powszechne.
/PW
Maks93 - Wto 12 Maj, 2009
WOW, na to forum nie wchodziłem przez parę miesięcy a ten temat ma ponad 3 tysiące wyświetleń...
Jakby co, temat jest nadal aktualny- jestem biseksualistą i się tego nie wstydzę. Zapraszam na priv lub maila: chetny@poczta.onet.eu
Banderas - Czw 14 Maj, 2009
Ciekawa opcja, pomysł.... tyko czemu tylko poniżej 20 lat i jaki to ma sens? Sam bym to z ciekawości zrobił, ale widzę, że jestem za stary... hehe
Maks93 - Pią 15 Maj, 2009
No przykro mi ale odczuwam jakiś wstręt do starszych ode mnie osób. Nie mógłbym po prostu tego z nimi zrobić...
Może w przyszłości to się zmieni..??
pawelioo - Czw 28 Maj, 2009
Jednym sie podobra drugim nie
Zapraszam jak ktos ma chęć gg 3105206
|
|