Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy masz włochaty tyłek?

zizior - Wto 14 Paź, 2008
Temat postu: Czy masz włochaty tyłek?
A teraz mam do Was pytanie czy macie wlochate tylki? Pochwalcie sie czy wysoko rosną Wam włoski w strone pleców oraz czy pobudza to jakoś Wasze partnerki/partnerów?
matteusz - Sro 15 Paź, 2008

ja lubie nie owłosione, troszeczke różowate
zarkavi - Pią 17 Paź, 2008

Mam bardzo włochaty i jest ok!
morg - Pią 17 Paź, 2008

ja mam trochę włosów,ale włochaty to on nie jest ;] mi się podoba i to jest najważniejsze x]
facet - Nie 19 Paź, 2008

średnio
zamaskowany - Sob 22 Lis, 2008

Mam 14lat, a moje włosy w tyłku mają 6 cm długości. Masakra i do tego przeszkadza w podcieraniu. ;p
zola - Pon 24 Lis, 2008

zamaskowany napisał/a:
Mam 14lat, a moje włosy w tyłku mają 6 cm długości. Masakra i do tego przeszkadza w podcieraniu. ;p

o lol, maszynka w dłoń chłopie :)

zamaskowany - Pon 24 Lis, 2008

zola napisał/a:
o lol, maszynka w dłoń chłopie :)

Nie wiem czy golić, bo by mi urosły jeszcze dłuższe. no dobra, może trochę przesadziłem, ale z 3-4cm na 100% mają ;/

zola - Wto 25 Lis, 2008

no to jak beda odrastac, a beda, bo taka jest natura, to bedziesz golil.
zamaskowany - Sro 26 Lis, 2008

Niewiem , czy golić. Jak zgole, to już będę musiał je strzyc regularnie.
zola - Sro 26 Lis, 2008

to normalne, większość facetów goli regularnie okolice intymne
zamaskowany - Sro 26 Lis, 2008

czyli powiadasz, zebym zgolil te 3-4 cm wloskow w tylku? Czym najlepiej golić włosy w tylku?
ukrryty - Sro 26 Lis, 2008

zamaskowany - ja właśnie też mam coś około tego... (3-4 cm)

ale jak sobie myśle że mam sobie co kilka dni golić tyłek ;/
i właśnie.. jak to robić?

zola - Czw 27 Lis, 2008

normalnie, tak jak bys golil sie na twarzy, głupie porównanie, ale tak samo to wyglada
:) albo kremy do depilacji, które po prostu potem spłuczesz woda.

apollo88 - Czw 27 Lis, 2008

Nie wiem, czy krem do depilacji pomoże przy tak bujnym owłosieniu... Ja preferuję elektryczną maszynke :wink:
ukrryty - Czw 27 Lis, 2008

no dobra ale jak ogole do zera wlosy lonowe to mnie potem swedzi bardzo mocno, jakby mnie d.... tak swedziala to bym nie wytrzymal xd
Wtajemniczony - Sob 29 Lis, 2008

Muhhaha leże
w.w.2008 - Wto 21 Kwi, 2009

Ja mam gładki, kto chce moge wysłac fotke:)
guciozal - Wto 21 Kwi, 2009

Ja nie polecam, bo z wrażenia przez 3 dni nie będziesz mógł na dupie usiąść, a jak usiądziesz, to się zesrasz z bólu ;D
Sinep91 - Czw 14 Maj, 2009

Tak. I mnie to wkurza :x
Masturbator19 - Pią 15 Maj, 2009

Ja też mam i mi to nie przeszkadza, no może czasem gdy pociągne za włoski, no wiecie podczas czego... TRON
lew966 - Sro 24 Cze, 2009

Mam włochaty i mi to wogóle nie przeszkadza
Kamillo20 - Sro 24 Cze, 2009

Ja mam, wkurza mnie to, ale golić nie zamierzam.
nonek - Czw 25 Cze, 2009

Ja mam średnio włochaty. Wolałbym nie mieć tam włosów, ale jak bym zgolił to by urosły jeszcze bardziej a poza tym nie mam ochoty regularnie się tam golić, więc zostawiam tak jak mam, mimo, że to i tak trochę przeszkadza, ale im dłuższe i gęstsze wokół rowka tym gorsze, szczególnie przy wypróżnianiu.
adamekk6 - Czw 25 Cze, 2009

ja mam niestety włochaty tyłek, nie podoba mi się to trochę a le co zrobisć ; /
galę ale nie regularnie ;]

dario.net - Pon 29 Cze, 2009

zola napisał/a:
normalnie, tak jak bys golil sie na twarzy, głupie porównanie, ale tak samo to wyglada
:) albo kremy do depilacji, które po prostu potem spłuczesz woda.

krem do depilacji jest super, szczególnie ten pod prysznic, smarujesz sobie odbyt i po 10 minutach idziesz pod prysznic, wszystko zejdzie przy użyciu szpatułki, która jest dodana do kremu, naprawdę polecam.

Luxor - Sob 04 Lip, 2009

Ja średnio ale nie wyobrażam sobie mieć zarośniętego tyłka ;/
Shnitzel - Nie 26 Lip, 2009

Włochaty - niestety tak, ale niema na to rady, po zgoleniu pewnie bym nie mógł usiedzieć no i głupio by wyglądał wycinek świecącej i gładkiej pupy na tle owłosionych nóg i kawałka pleców..
maaaks - Wto 02 Sie, 2011

ja mam włochaty tyłek, pogodziłem się z tym :)
nie ma problemu kąpać się nago przed innymi facetami. tak już mam

legolas1 - Wto 02 Sie, 2011

ja mam lekko owłosiony ale ponieważ mam jasne włosy to aż tak bardzo tego nie widać :) nigdy też nie stanowiło to bariery przed rozebraniem się przed innymi.
preston-17 - Pią 19 Sie, 2011

Kiedy pojawiły mi się jakieś włoski w tych okolicach to trochę zacząłem panikować, ale z czasem zacząłem się przyzwyczajać i już się coraz mniej tym przejmuję. Próbowałem je golić z dwa czy trzy razy, ale do tego lepiej mieć krem do depilacji chyba.
sikora92 - Wto 01 Lis, 2011

Ja staram się nie przejmować jest ich troche ale nie jest źle nie jestem jedyny.
fasiek - Czw 05 Sty, 2012

Ja mam bardzo owłosioną tylną część ud i średnio pośladki. Ale najgorsza jest szpara i okolice odbytu. Jest bardzo silnie owłosiona od jąder aż do jej końca.
Mam grube i ciemne włosy, więc panuje tam straszny busz. Dlatego muszę co jakiś czas golić te okolice maszynką. Jest to strasznie niewygodne, ale normalnie to nie moge z tym wytrzymać. Są strasznie długie i gęste więc przeszkadzają w podcieraniu. Masakra ;-/

Valeriano - Czw 05 Sty, 2012

Ja mam owłosiony, w ogole tyłek to moj fetysz (uwielbiam i meskie i kobiece). Mam takie cos dziwne, ze u kobitek wiadomo lubie gladziutkie (zreszta nie spotkalem sie z zarośniętą kobietą:D) ale jak widze męski tyłek, to mnie podnieca owłosiony :twisted: :twisted: :twisted:
potacie - Pon 24 Gru, 2012

Mam wlochate pośladki i bardzo je lubię :)
Gorryl - Wto 23 Kwi, 2013

prawda jest taka, że 90% facetów ma włochaty tyłek
beklenmedik - Czw 16 Maj, 2013

Ja bardzo lubię owłosione pośladki, szczególnie mojego partnera - i wślizgywać się między nie :)
Swoje włoski też lubię i za nic bym ich nie zgolił :roll:

potacie - Wto 30 Cze, 2015

ja mam dość obficie owłosiony tyłek i okolice ud, ale bardzo to lubię :)
thomj - Wto 30 Cze, 2015

ja mam też mocno owłosiony tyłek. Strasznie przeszkadza mi to w utrzymaniu higieny, szczególnie latem, dlatego od jakiegoś czasu depiluje włosy na tyłku. Najgorszy był pierwszy raz, najpierw maszynką a potem kremem, a teraz juz samym kremem. I żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej. Teraz jest o niebo lepiej :D
patrycjusz23 - Pon 06 Lip, 2015

ja mam mocno owłosiony tyłek ale nie zamierzam go depilować bo nie przeszkadza mi to w niczym, nawet to lubię, codziennie się myję i mimo owłosienia nie mam problemów z higieną w tym miejscu :lol:
boy2010 - Wto 14 Lip, 2015

jak dla mnie to trochę mam zarośnięty
men1995 - Pon 20 Lip, 2015

jak dla mnie to facet powinien mieć owłosienie po męsku :) kiedyś fiuta i jaja ogoliłem po czym żałowałem.
Brzuch, nogi, jaja, fiut, krocze, d...., pachy, uda powinny być u faceta zarośnięte :P jedynie przystrzyc lekko i tyle :)

onesa - Wto 21 Lip, 2015

men1995, akurat z pachami się nie zgodzę, tam krzaczory są nieapetyczne i po prostu trudniej zachować higienę, łatwiej się człowiek poci i antyperspirant nie działa zbyt dobrze. A reszta, to już jak kto sobie uważa.
normalnyxyz - Wto 21 Lip, 2015

Coś tam mam, ale nie jest aż tak źle ;) od czasu do czasu jednak pozbywam się owłosienia.
Shnitzel - Czw 23 Lip, 2015

Ja dzis przystrzyłem tyłęk, i jest dużo lepiej, wygodniej, czysciej.
polish - Sro 07 Paź, 2015

cześć wszystkim!
piszę, aby zachęcić tych z was, którzy mają owłosiony tyłek (szczególnie w okolicy szpary) do przystrzygania/golenia okolic intymnych.
nadmierne owłosienie wokół odbytu i siedzący tryb życia doprowadziły do tego, że pojawiła się u mnie torbiel włosowa na jednym z pośladków - będzie konieczny zabieg proktologiczny, którego się boję.
grupą, której dotyczy ten problem stanowią głównie młodzi mężczyźni.
jak to wygląda? torbiel włosowa wygląda u mnie jak "duży pryszcz", który ropnieje i krwawi.

moje sexy owłosione nogi pozostawiam w spokoju, ale owłosiony tyłek potrafi jak widać doprowadzić do chorób i to już nie jest takie fajne :cry:

http://www.poradnikzdrowi...enie_40736.html

Per Rectum - Sro 07 Paź, 2015

polish napisał/a:
cześć wszystkim!
piszę, aby zachęcić tych z was, którzy mają owłosiony tyłek (szczególnie w okolicy szpary) do przystrzygania/golenia okolic intymnych.
nadmierne owłosienie wokół odbytu i siedzący tryb życia doprowadziły do tego, że pojawiła się u mnie torbiel włosowa na jednym z pośladków - będzie konieczny zabieg proktologiczny, którego się boję.
grupą, której dotyczy ten problem stanowią głównie młodzi mężczyźni.
jak to wygląda? torbiel włosowa wygląda u mnie jak "duży pryszcz", który ropnieje i krwawi.

moje sexy owłosione nogi pozostawiam w spokoju, ale owłosiony tyłek potrafi jak widać doprowadzić do chorób i to już nie jest takie fajne :cry:

http://www.poradnikzdrowi...enie_40736.html

No tak, ale czy na pewno golenie tych miejsc zapobiegnie ewentualnemu wytworzeniu się takiej torbieli? Przecież rzecz dotyczy mieszka włosowego, a więc części podskórnej włosa. Owszem brak higieny może przyczynić się do powstania takiego problemu, ale moim zdaniem, nie ma to znaczenia czy jest się w szparze wygolonym, czy nie. Brak higieny to brak higieny, i nie zmieni tego wystrzyżenie okolic odbytu.
Studiowałeś już pewnie mocno ten temat, to może rozjaśnisz nieco tę kwestię.
Pozdrawiam

onesa - Czw 08 Paź, 2015

liczyłam na zdjęcia w linku :(
To musi być dość zaawansowane stadium, skoro trzeba usuwać chirurgicznie i nie wystarczy wycisnąć.

Deeejwid99 - Nie 29 Lis, 2015

Zawsze jak golę jaka ahah to golę i tyłek, dla mnie to naturalne
onesa - Pon 30 Lis, 2015

Deeejwid99, a nie swędzi, jak potem włoski na tyłku odrastają?
Deeejwid99 - Pon 15 Lut, 2016

onesa napisał/a:
Deeejwid99, a nie swędzi, jak potem włoski na tyłku odrastają?
trochę :/
Lowicz - Pon 15 Lut, 2016

Czasem nie warto golic mozna zadać SB trochę bólu :(
onesa - Sro 24 Lut, 2016

Lowicz, trzeba być ostrożnym, a z drugiej strony - co jakiś czas trzeba zadbać o higienę w tych trudniej dostępnych miejscach.
bigay2016 - Sro 24 Lut, 2016

Przypomnieliście mi, że też muszę ogolić sb tyłek, bo dawno tego nie robiłem. :P Chociaż szczerze nie lubię tego robić, bo niestety ciężko się to robi, nawet w lustrze. ;)
Per Rectum - Czw 25 Lut, 2016

bigay2016 napisał/a:
Przypomnieliście mi, że też muszę ogolić sb tyłek, bo dawno tego nie robiłem. :P Chociaż szczerze nie lubię tego robić, bo niestety ciężko się to robi, nawet w lustrze. ;)

Czyli, odpowiadając na pytanie w ankiecie, masz bardzo włochaty tyłek, skoro nawet co jakiś czas go golisz. Tak? A golisz cały tyłek - oba pośladki, szparę i okolice dziurki, czy jedynie jakieś wyselekcjonowane fragmenty?

zbychwawawa - Pon 29 Lut, 2016

Per Rectum, Aleś ty dokładny:D
Ja golę tam wszystko co wyrasta:)

maxxyz19 - Wto 24 Maj, 2016

Ja mam lekko owłosiony, ale nie zamierzam golić. Lubię takie :P
onesa - Sro 25 Maj, 2016

maxxyz19, ale lubisz swój czy czyjś bo to jest różnica:D
xawiere - Nie 19 Cze, 2016

Mam 15 lat i owłosiony tylek, a nawet na brzuchu mam już czarne włosy.