Luźne dyskusje o męskich sprawach - golenie tyłka xD

kajakkamcia - Sob 24 Maj, 2008
Temat postu: golenie tyłka xD
co o tym myslicie? mam sporo owlosiany tylek i zastanawiam sie czy "golenie dupy" nie jest zbyt odpowiednie tylko dla homoseksualistów ;p ? Nie chce byc zbluzgany przez gejów xDD i nic do nich nie mam tylko che abyscie doradzili mi i powiedzieli jak wy sobie z tym radzicie ;] i jakie jest wasze zdanie na ten temat .
Julcio - Sob 24 Maj, 2008

Ja gole się od pasa w dół i gole również pupcie i mój otworek. To jest bardziej higieniczne i łatwiej jest się za przeproszeniem podetrzeć ;)
A z innego punktu widzenia, to moja żona nie lubi owłosionych tyłków i jak chce mnie popieścić po mojej pupci i pocałować tam gdzie uwielbiam , to nie wyobrażam sobie abym była zarośnięty. No i na koniec. Ogolona pupcia seksownie wygląda ;)
I to nie znaczy że jesteś gejem.
Pozdrawiam

Hubertttus - Nie 25 Maj, 2008

[quote="Julcio"]To jest bardziej higieniczne i łatwiej jest się za przeproszeniem podetrzeć ;)
I ztym sie zgadzam , o okolice ptaszka, jajek i otworka trzeba zadbac i nie tylko przez mycie .I też nie jestem gejem.

norbercik - Nie 25 Maj, 2008

ej, chłopy, a jak wy się tam deilujecie? czy golicie normalnie? nie wkurza was odrastanie? ;>
piter13 - Sob 21 Cze, 2008

mnie to denerwuje okropnie xD jak mam sobie tam głębiej golić to strasznie mi sie odechciewa :)
Dołohov - Pon 23 Cze, 2008

Ja ostatnio jak wygoliłem rowek to tyle czerwonych krost sie zrobiło że aż żal... Co zrobić żeby ich uniknąć?
M-H - Sob 28 Cze, 2008

Depilacja kremem lub woskiem?
Dołohov - Wto 01 Lip, 2008

A Ten krem to nie poparzy? Bo słyszałem że jak sie go za długo potrzyma to parzy...
dario.net - Czw 03 Lip, 2008

Też depiluje sobie i genitalia i tyłek. Co do pierwszego to tradycyjnie używam maszynki do golenia, kwestia przyzwyczajenia, natomiast do depilacji tz. rowka teraz wypróbowałem kremu do depilacji pod prysznicem, dla mnie rewelacja!
Nakładam krem między pośladki i za kilka minut wchodzę pod prysznic i dokładnie myję, naprawde polecam te kremy szybko, dokładnie i na dwa, trzy tygodnie wystarcza.
Polecam.

norbercik - Sob 05 Lip, 2008

a klatę czym depilujecie? Bo golić już mi się nie chce... za często...
Hariko - Sob 12 Lip, 2008

klate najlepiej golic...row depilowac dobrym kremem lub pianka de depilacji..natomiast jadra raczej golic...poniewaz skora jest na nich bardzo wrazliwa....
macromiz - Pon 21 Lip, 2008

Ale momencik :P bo nie czaję.. jak się posmaruje dupsko tym kremem to włosy same schodzą?
szuszu - Wto 22 Lip, 2008

dario.net podaj proszę nazwę kremu, bo nie chciałbym ryzykować z czymś niesprawdzonym... A skóra jest dość wrażliwa w tym miejscu...
spectec - Wto 22 Lip, 2008

Ja sobie nie gole bo nie robie w anal. :roll:
maniac - Wto 22 Lip, 2008

Spectec nie golisz zeby robic w anal, golisz bo jest bardziej higieniczne i kobiety nie lubia dotykac owlosionych spoconych dup... A czasami kobietka lubi pomacac nie prawad;)
macromiz - Sro 23 Lip, 2008

No prawda, prawda : ) moja dziewczyna lubi mój tyłek, ale nigdy macała go podczas seksu, dlatego podajcie nazwę tego kremu : )
norbercik - Sro 23 Lip, 2008

Możesz sprawdzić Tanita firmę albo Veet, Tanita tańsza :)
macromiz - Sro 23 Lip, 2008

Okej ! : ) znajdę je w Rossmanie albo innym sklepie kosmetycznym?
norbercik - Sro 23 Lip, 2008

tak, znajdziesz.
tanita ma żółty kartonik

Dołohov - Czw 24 Lip, 2008

xxx
macromiz - Czw 24 Lip, 2008

Aha.. i jeszcze jedno, będąc w rossmanie zauważyłem że są kremy do depilacji i po depilacji ( tej samej firmy ) stosujecie obydwa?
yetico - Sob 02 Sie, 2008

wosk wosk wosk, zdecydowanie :) tzn wypowiadam sie tutaj o rowku - higiena + komfort + many more :) a depilowany tylek u faceta moim zdaniem wyglada gejowsko.
adanos - Pon 04 Sie, 2008

A według mnie to nie wygląda gejowsko. Higiena to oczywistość. Jedynie na głowie dobrze włosy wyglądają.
morris - Wto 09 Wrz, 2008

Polecam krem "Nair" do miejsc wrażliwych-nic nie boli, nic nie piecze, tylko nie skracajcie wcześniej włosów, nakładajcie krem na długie włosy, to zejdzie na gładko, bo wtedy włosy są słabsze i specjalną szpatułką dołączoną do kremu zgarniamy dociskając z czuciem.
zizior - Pon 22 Wrz, 2008

Okej, tez myslalem o depilacji tzw rowka tylko zastanawia mnie czy sama jego depilacja nie bedzie wygladala glupio jezeli na pupie ma sie troszke wloskow? Jakie macie doswiadczenie w tej kwesti? Chce to zrobic bardziej ze wzgledow higienicznych, a moze tez poeksperymemtowac.. Bo w polowie ogolone duspko glupio bedzie wygladalo :-) Co ile potem będzie trzeba znowu depilowac i jakie potem odrastaja włosy? Fachowce w tej sprawie prosze pisac tu lub na PW :) Pozdrawiam.
kubahawaje - Nie 28 Wrz, 2008
Temat postu: Jaki krem ??
Najlepiej idź do ROSSMANA stań w kolejce ... albo nie... Zajmij kolejkę i z końca głośno zapytaj ... CZY JEST KREM DO GOLENIA ODBYTU !!! Napewno pani zpyta czy do odbytu twardego czy miękkiego. Aha dobrze też by było zapytać czy ten krem nie szkodzi hemorojdom i czy nie powoduje wysypki naczłonku jak "niechcący" oczywiście sie znajdzie na jego żołędziu u kolegi. POzdrawiam ...
zeberkaa007 - Nie 28 Wrz, 2008

no ja urzylem wedlug rad tanity, wszytko okej nie wyglada glupio bo calego tylko nie smarowalem;)
nowicjento - Wto 30 Wrz, 2008

a jestem ciekaw, czy włosy odrastają tak, jakby dalej rosły przed goleniem, czy jakoś szybciej i mocniej.

Jeśli tak samo, to czemu golimy się na twarzy maszynkami? :p Powinni specjalne kremy zrobić - przecież kobieta goli sobie "co nie co" całe życie kremami, to gdybyśmy zaczęli golić się od początku kremem na twarzy, to chyba by nie było takich problemów z zarostem - dobrze mówię, czy źle?