Wielkość Penisa - Różne części ciała a rozmiar penisa

Szejk - Sro 21 Maj, 2008
Temat postu: Różne części ciała a rozmiar penisa
Witam, temat już wiele zdradza ale go trochę rozwinę. Mówi się że duże stopy i nos świadczą o tym że dana osoba ma także dużego penisa. W moim przypadku niestety tak nie jest. Słyszałem też ostatnio że rozmiar dłoni może się przekładać na długość członka. Tu właśnie jeśli chodzi o mnie jest zgodność. Mam małe dłonie i dość przeciętnego penisa , ma 13 długości i 13 cm obwodu. Napiszcie czy wierzycie w podane wyżej prze ze mnie stereotypy i czy rzeczywiście się one sprawdzają u was czy osób które znacie.
w69 - Sro 21 Maj, 2008

ja mam 45 rozmiar giry i 19 cm w zwodzie. nosa duzego nie mam chyba ;P
wielkipenis - Sro 21 Maj, 2008

Mity. ;-)
sendor - Sro 21 Maj, 2008

mity i sciema :P
M-H - Sro 21 Maj, 2008

A kolega ile ma lat, ze wypytuje o takie glupoty? :)
Szejk - Sro 21 Maj, 2008

Oczywiście do końca nie wierze w te stereotypy ale chciałem poznać wasze zdanie i sprawdzić czy u was wielkość danej części ciała przekłada się na rozmiar penisa. Tak jak pisałem u mnie sie to po części sprawdza bo mam małe dłonie i dość małego penisa.
BASF - Czw 22 Maj, 2008

Szejk napisał/a:
Oczywiście do końca nie wierze w te stereotypy

To nie są stereotypy tylko mity jak już napisano. A to jest różnica.

Szejk napisał/a:
bo mam małe dłonie i dość małego penisa

Przypadek, którego się akurat dopatrzyłeś. Takich porównań możesz się u siebie doszukać wielu.

Trzynasty - Nie 10 Sie, 2008

Przychylam się do twierdzenia że to jak najbardziej mity. Z opowiadań moich bardzo dobry koleżanek wiem że wygląd zewnętrzny jest bardzo niewspółmierny z wyglądem penisa. Przykład? Moj kolega (na szczęście nie zbyt bliski :twisted: ) ok. 165 cm wzrostu może 60 kg masy ciała, normalny nos, niewielkie dłonie, numer buta najwyżej 40 a penisa ma ho ho - 23 cm... I na odwrót!
facet1989 - Wto 09 Wrz, 2008

Brałem udział w pewnym badaniu później miałem dostęp do wyników gdzie nie stwierdzono iż długośc stopy czy rozmiar nosa ma jakiś wpływ. Stwierdzono, że grubość uda ma wpływ na rozmiar co też mnie zaskoczyło ale ponad 60% badanych ( około 1000 facetów w całym badaniu ) z "grubymi" udami miała mniejszego penisa. Nie wiem czy takie badania coś dają nie liczy się ilość a jakość :D
anakin_solo - Sro 10 Wrz, 2008

to moze miec sens jezeli chodzi o ogolne uwarunkowaina genetyczne do wielkosci narzadow w calym organizmie. nie sadze jednak by mozna to bylo nazwac regula. zapewne jest cos po czym mozna okreslic jakiej dl ktos ma czlonka, ale na pewno to nie jest tak ogolna rzecz jak dlon czy stopa
Xardas - Wto 23 Wrz, 2008

Ja z własnego doświadczenia wiem bo wielu kumpli się o to pytałem. U mnie jest podobnie. Mam identyczną długość członka jak odległość między czubkami kciuka i palca wskazującego w maksymalnej rozwartości. Mam nadzieje że wszyscywiędzą o co mi chodzi. Moi koledzy też mają identyczną długość (około 10 pytałem i wszyscy są zgodni). Może to i przypadek, może zbieg okoliczności ale nie raz już się spotkałem z tym stereotypem/mitem.
pawelveb - Sro 24 Wrz, 2008

Pierniczenie, powinienem miec w takim razie penisa 21.5 cm, a mam 13.4 :?
jollo - Pon 03 Lis, 2008

Wiadomo ze to nie idzie ze soba w parze ja mam nr buta 48 2/3, wzrostu 182 ale jestem bardzo chudy 65 kg i mam dlugosc 13 a obwod 14,5. jakby numer buta czy wielkosc dloni miala wplyw na penisy to juz dawno by ludzie pili masowo hormon wzrostu po to zeby im wszystko roslo w tym penis ale nie tedy droga ;)
matteusz - Pon 03 Lis, 2008

U dużej liczby osób się to sprawdza, tzn. wielkość warg. Jak ktoś ma duże wypukłe wargi to ma dużego kutasa a jak ktoś małe i wąskie to ma małego. Chyba te części ciała są z tej samej tkanki. :P
BASF - Pon 03 Lis, 2008

matteusz napisał/a:
U dużej liczby osób się to sprawdza, tzn. wielkość warg. Jak ktoś ma duże wypukłe wargi to ma dużego kutasa a jak ktoś małe i wąskie to ma małego. Chyba te części ciała są z tej samej tkanki. :P

OMG :shock: :shock: :shock: :shock:
Nie wierzę, że to co piszesz jest prawdą i co najgorsze jeszcze w to wierzysz.

matteusz napisał/a:
Chyba te części ciała są z tej samej tkanki. :P

:roll: :roll: :roll:

xyan - Wto 04 Lis, 2008

Xardas napisał/a:
Ja z własnego doświadczenia wiem bo wielu kumpli się o to pytałem. U mnie jest podobnie. Mam identyczną długość członka jak odległość między czubkami kciuka i palca wskazującego w maksymalnej rozwartości. Mam nadzieje że wszyscywiędzą o co mi chodzi. Moi koledzy też mają identyczną długość (około 10 pytałem i wszyscy są zgodni). Może to i przypadek, może zbieg okoliczności ale nie raz już się spotkałem z tym stereotypem/mitem.

ja też gadałem z kumplami na ten temat, jeden nawet mówił, że czytał o tym w gazecie. Tylko żeby uobiektywnić porównania - chodzi o kąt prosty, bo maksymalne rozwarcie między palcami u różnych osób może być różne... No w każdym razie u mnie i paru moich znajomych to się zgadza :-]

matteusz - Sro 05 Lis, 2008

hehe zgadza się
coco0n_16 - Pon 17 Lis, 2008

U mnie rozwartosc palcow to jakies 19 cm (mam dosyc dlugie), a penis ma jakies 15 cm :P Wiec cos nie bardzo :) Ale mam dopiero 16 lat, pewnie jeszcze urosnie ^^
Bruno Pelletier - Wto 25 Lis, 2008

matteusz,
patrząc na moje wargi to powinienem mieć chyba z 25 cm :)

adonius - Czw 27 Lis, 2008

Hihi... z tymi wargami to się u murzynów sprawdza :P Ja sam mam duże wargi a penis przeciętny. A z tymi palcami to też mam większą odległość chyba o centymetr czy dwa od penisa.
kapcius - Sro 03 Gru, 2008

helloł, człowiek powinien byc proporcjonalny a nie zeby np penis byl wiekszy niz stopy. to wszystko jest wymyslone porzaadnie%%
krakowiaczek,ja - Wto 13 Sty, 2009

eeee heheheheeee stopki mam 44,5
w rozstawie palców miedzy kciukiem a palcem wskazującym mam odległość 22cm. jestem wysoki , atletyczna budowa ciala i korzonek do 18cm. wiec bzdury jak zwykle z takimi mitami.

guciozal - Pią 06 Mar, 2009

Ja mam b. duży nos, b. duże stopy a penis średni/średnio większy
facet1989 - Sob 25 Kwi, 2009

wczoraj widziałem w TV, że żadne badania nie wykazały jakoby budowa ciała wskazywała na wielkość ...
Wtajemniczony - Nie 03 Maj, 2009

Głupie stereotypy, nic więcej :)