Inne problemy - Kutos.

maniac - Pią 16 Maj, 2008
Temat postu: Kutos.
Kazdy wie ze kutas powinien krzywic sie w gore nie w dol jak banan,, Coraz czesciej dochodze do okazji sexu i bardzo panienke boli za kzdym razem z powodu krzywosci mojego penisa.

Spojrzcie sami

NA flopie
http://img177.imageshack....s4010001gh2.jpg

Stoji byq
http://img179.imageshack....s4010004vo3.jpg

Jak go prosto postawie ma okolo 17 cmdlugosci i 12 cm grubosci

Co o tym krzywusie myslicie?? x

kapcius - Pią 16 Maj, 2008

jak tym ruchać @_@ od dołu czy jaK?
maniac - Sob 17 Maj, 2008

Nawet mnie nie denerwuj, zastanow sie :P nikt chyba nie ma takiego problemu :d

[ Dodano: Sob 17 Maj, 2008 ]
Prosze komentowac bo sie zaraz powiesze :| ten problem jest w kur wiajacy i nie wiem co z tym mam zrobic... Depressed :|

BASF - Sob 17 Maj, 2008

maniac napisał/a:
ten problem jest w kur wiajacy

Podaruj sobie takie komentarze. To nie jest śmietnik by się tak wyrażać i są tu ludzie, którzy nie chcą tu takiego syfu.

wielkipenis - Sob 17 Maj, 2008

Psycholog - seksuolog - psychiatra w pierwszej kolejności. Potem ewentualnie urolog...

Skrzywienie nie jest jeszcze tragiczne. Bez problemu odbędziesz stosunek. Znajdź jedynie odpowiednią partnerkę.
Nie pamiętam statystyk, ale generalnie większość facetów ma skrzywienie penisa... Ja także.
Wiem od koleżanek i moich partnerek, że takie coś może dawać bardzo silne bodźce, których prosty penis nie zapewni.

Jedynym sposobem wyleczenia tego jest operacja, ale potem pojawią się większe problemy niż sądzisz. Poza tym penis się skróci. Wiem, że to krępujące, ale spróbuj się przełamać i zobaczyć jak się sprawdza w praktyce. Jeżeli będzie ok to nawet tego nie ruszaj. ;-)

Pozdrawiam.

kapcius - Sob 17 Maj, 2008

wielkipenis napisał/a:
Nawet mnie nie denerwuj, zastanow sie :P nikt chyba nie ma takiego problemu :d
ej, bez kitu, ale ja nie wiem jak tym można ruchać XD
maniac - Sob 17 Maj, 2008

BASF napisał/a:
maniac napisał/a:
ten problem jest w kur wiajacy

Podaruj sobie takie komentarze. To nie jest śmietnik by się tak wyrażać i są tu ludzie, którzy nie chcą tu takiego syfu.

No coz, zycie jest krotkie :| .

W ogole mysle ze sie udam do urologa chociarz pewnie powie to samo co wy, ze skrzywienie nie jest tragiczne moim zdaniem jest krytyczne, jak chcialem sexu z partnerka to mnie az zabolalo i poze musialem przybrac jak tarzan :| , OStatnio chcialem sexu, i nic nie wyszlo bo sie sam wycykalem z tego co powiedzial kapcius jak tym mozna (...) bo rzeczywiscie nie wiem jak ja to robilem. Lamie sie :|

szuszu - Sob 17 Maj, 2008

kapcius szkoda że ciebie to śmieszy...., a maniac tobie jedynie może podpowiedzieć konsultacja lekarza
Powodzenia

kapcius - Nie 18 Maj, 2008

ej mnie to nie smieszy, serio pytam, bo mnie to ciekawi, a nie znam sie na temacie . ech
wielkipenis - Nie 18 Maj, 2008

widać że "nie ruchasz"...
kapcius - Nie 18 Maj, 2008

Ano nie : D no bo chyba nie powiecie mi ze z tym czyms jedzie sie normalnie/ -.-

Wykrzyw sobie to zobaczysz...
maniac - Nie 18 Maj, 2008

Nie bez przesady, jeszcze sie da "ruchac" tylko sa problemy z nie ktorymi pozami co mnie bardzo denerwuje, ale laske nie boli tylko zadowala, mysle ze dam sobie spokoj i poprostu bede sie cieszyl ze go mam, a pozatym gadalem z kilkoma kolezankami i mowily ze najlepszy jest taki jak banan :D wiec troche mnie podniosly wtedy. Dzieki.

No i to jest najzdrowsze podejście. ;-)
Pozdrawiam.

maniac - Nie 01 Cze, 2008

Jednak porozmawialem z rodzicami na temat Stulejki i tego jakiegos wedzidelka, i umowilem sie z urologiem na wizyte, ide nastepnego tygodnia, bo cos mi nie pasuje to, ze jak spoczywa to skora jest na zoledziu a jak stoji to sciagne i spowrotem wraca... Sex z parnerka w wieku 16 lat kiedy mi ciagle na prezerwatywe skora wchodzi bo sie cofa na zoledzia jest nie samowicie denerwujacy... chociarz ona na tabletkach czasami jedzie, ale nadal nie czuje teog oc powinienem czuc bo skora jest na Zoledziu, to jednak oplaca sie isc do lekarza? W anglii w ogole jestem, i nie wiem zabardzo po angielsku jak stulejka, wedzidelko sie nazywa :S bo patrzalem w slowniczku, i nic nie znalazlem :|

[ Dodano: Nie 01 Cze, 2008 ]
pozatym pisze wiek ze mam 19 lat, tlyko wiek wybralem na random, naprawde mam 16 lat, moze nie powinienem byc na tym forum, ale mam kompleksy , i dzieki temu forum dowiedzialem sie kilku rzeczy, z ktorymi bym chodzil do konca zycia nie wiedzac co to jest.

kapcius - Nie 01 Cze, 2008

widze, ze sie ostro obniza wiek pierwszej inicjacji. Boż...
maniac - Nie 01 Cze, 2008

Myslisz ze do kiedy bede "Obciagac ??" Pozatym coraz wiecej angielek traci Virgininty w mlodym wieku, polki sie szanuja moze z tego co wiem, ale nie obchodzi mnie to, jezeli chce to jej dam :)
wielkipenis - Nie 01 Cze, 2008

Powodzenia więc. :-)