Stulejka - Problem mały

ololnap - Czw 15 Maj, 2008
Temat postu: Problem mały
Witam czy jest to normalne że w stanie erekcji nie schodzi napletek i nie widać całego żołędzia??
Stulejkę miałem już operowaną 2 lata temu.

M-H - Czw 15 Maj, 2008

Nic cie nie boli jak zsuwasz napletek do samego konca podczas wzwodu? Moze byc, ze masz za krotkie wedzidelko.
ololnap - Pią 16 Maj, 2008

W czasie erekcji nie do końca (da rade ale boli) a jak jest "sflaczały" to bez problemu.
M-H - Pią 16 Maj, 2008

Sflaczalym panny nie bedziesz przeciez zadowalal. Mi wyglada to na wedzidelko. Polecam odwiedzic urologa.
galgann - Pią 23 Maj, 2008
Temat postu: stulejka
jakieś 5 lat temu miałem operację na stulejkę. ale teraz i tak nie mogę ściągnąć napletka. jest zbyt ciasny. gdy próbowałem to bolało. co mam zrobić??? pomóżcie
M-H - Pią 23 Maj, 2008

Skoro za ciasny to masz dalej stulejke. A wtedy mailes zabieg na stulejke czy wedzidelko?
Idz do urologa. Prawdopodobnie bedziesz mial kolejny zbaieg.

galgann - Pią 23 Maj, 2008

miałem zabieg na stulejkę. a czy konieczna jest operacja nie można jakos tego wyleczyć czy pozostawić samemu sobie. może samo dojdzie do normy

[ Dodano: Pią 23 Maj, 2008 ]
tzn. nie mogę ściągnąć z żołędzi ściągne do połowy i dalej nie

M-H - Sob 24 Maj, 2008

A zawija ci sie przy tym sciaganiu zoladz w dol ? Jezeli tak, to masz za krotkie wdzidelko.
galgann - Sob 24 Maj, 2008

co to jest wdzidełko. nie jestem pewien ale raczej tak żoładź ściąga sie w doł. co to oznacza??
M-H - Nie 25 Maj, 2008

http://pl.wikipedia.org/w...82ko_napletkowe

Jak masz za krotkie to bedzie musowy zabieg. W innym przypadku moze zle sie to skonczyc.

galgann - Nie 25 Maj, 2008

jak to moze sie skończyć?? na czym będzie polegał zabieg. a moge urwać to wdzidełko??
M-H - Pon 26 Maj, 2008

Podczas sexu moze ci sie te wedzidelko zerwac. Wtedy jest bol i dlugo bedzie sie goic. Zabeig polega na "wydluzeniu" tego wedzidelka czyli calkowitym usunieciu jego. Caly zabieg trwa okolo 15-20minut i jest bez bolesny. Dostajesz miejscowe znieczulenie i lekarz dziala.
Samemu nic nie zrobisz. Nie da sie go "urwac" poniewaz wedzidelko jest przyrosniete do penisa. Jak sam bedziesz cos to kombinowal to na 100% skonczy sie to szpitalem.

Idz do urologa tam wszystkiego sie dowiesz.

galgann - Pon 02 Cze, 2008

sprawdzałem w papierach. zabieg polegał na odklejeniu napletka
M-H - Wto 03 Cze, 2008

Szczerze mowiac nie szlyszalem jeszcze o zabiegu polegajacym na odklejaniu napletka.
Jest duze prawdopodobienstwo, ze masz za krtkie te wedzidelko... a moze i nawet stulejke masz. Lec do urologa na wizyte.

reserved1 - Wto 22 Lip, 2008

Ja mam problem , jak patrze od góry na mojego penisa to idzie do żołędzia jakaś żyła,

A jak obciagnę to mam połączoną trochce skure z zołedziem
Pomocy Prosze o odpowiedz.!

spectec - Wto 22 Lip, 2008

Właśnie dowiedziałem się co to jest, można się tego pozbyć, tzn zerwać, albo co?. Acha, u mnie nie widać bo się z suwa xd.
Hubertttus - Sro 23 Lip, 2008

Zadne zrywanie nic z tych żeczy ,poczytaj o stulejce na porządnych stronach w necie,i jeśli uznasz że ją masz idź do lekarza.