Luźne sprawy męsko-męskie. - Powiedzieć Niepowiedzieć oto jest pytanie ? :!:

Y-Berion - Pią 28 Mar, 2008
Temat postu: Powiedzieć Niepowiedzieć oto jest pytanie ? :!:
Mam problem od 3 lat jestem zakochany w pewnym facecie. od 2 klasy gimnazjum. Niemogę z nim być bo on jest sławny a ja mimo to go kocham tylko dlatego że jest ideałem piękna o jakim zawsze mażyłem. Teraz jestem w 1 klasie zawodówki i mnie i mojego dobrego kolegę z klasy rozdzielono znam go od zerówki. Przeszedł takie zmniany że zwariowałem na jego punkcie. Obydwóch kocham ale mogę być tylko z jednym co mam zrobić?proszę o pomoc ?
ame - Pią 28 Mar, 2008

kochasz?? myślę, że miłość to coś więcej niż latanie za kimś bo jest ideałem piękna, a tak poza tym to czy oni obydwaj wiedzą jaki masz do nich stosunek i czy oni są homo??
M-H - Sob 29 Mar, 2008

Sam to zalatw. Bez sensu jest takie doradzanie.
Penisbb - Sob 29 Mar, 2008

Powiedz mu to :o
Y-Berion - Sob 29 Mar, 2008

Coz niesą ale jestem gotów na wszystko byle by to zmienić.
ame - Pon 31 Mar, 2008

nie są gejami a Ty chcesz to zmienić? Wydaje mi się to to raczej trudne (niemożliwe) i bezsensowne, próbować zawsze można, po co pytanie którego wybrać? kochasz obydwu, żaden nie jest gejem, wiec sytuacja rozwiązana żeby chociaż jeden z nich wolał facetów......
M-H - Pon 31 Mar, 2008

Y-Berion: A ty bys chcial zmienic orientacje na Hetero?
Y-Berion - Wto 01 Kwi, 2008

Tak wiem ale rozmawiałem z nim, powiedziałem mu że mam kolegę ktury powiedział mi że jest gejem i że mnie kocha, Połknoł chaczyk traz chciałbym aby jakoś zainicjować rozmowę aby niewiem jak to określić ale zmienić go aby pszeszedł przemianę w geja błagam pomużcie mi wiem że głupio robiłem mówiąc że chcę być z tym pierwszym dlatego że jest ideałem piękna, zrobię wszystko aby być z moim kolegą z klasy pomużcie mi zrobię wszystko.
ame - Wto 01 Kwi, 2008

po 1 te błędy niespecjalnie czy masz jazdę wkręcając 4umowiczów, po 2 już sam nie wiem z kim chcesz być, po 3 powiedziałeś temu chłopakowi że twój kolega Tobie powiedział, że ten co sie w nim kochasz jest gejem?? po 4 masz 16 lat i jesteś pewien, że jesteś gejem? może to tylko fascynacja męskim ciałem, po 5 jak chcesz z hetero zrobić geja i na koniec po 6 M-H, zadał mądre pytanie: jeśli faktycznie jesteś gejem chciałbyś zmienić swoja orientację seksualna?
kocurek - Sro 02 Kwi, 2008

zgadzam sie z ame, a od siebie dodam, że nawet jeśli jesteś gejem, to nie pierwszym i nie ostatnim, który w swoim życiu zabujał się w heteryku [ nie oszukujmy się, też są przystojni]
akcent - Nie 06 Kwi, 2008

Heh na mój gust to możesz jeszcze dostać w pysk za zapytanie: "Jesteś gejem? bo ja tak i Cię kocham" takie jest moje zdanie

Możesz spróbować ale wątpię by ktoś zmienił sie tak drastycznie,

Krzysiek17 - Nie 06 Kwi, 2008

Lesby geje, cała Polska z was się śmieje!
bene - Nie 06 Kwi, 2008

Krzysiek17 napisał/a:
Lesby geje, cała Polska z was się śmieje!

bez komentarza człowieku, przyszedłeś tu tylko po to żeby to napisac? Jesli to tak cel osiagniety mozesz isc stad i dalej zajmowac sie wlasna "kozą"

zola - Pon 07 Kwi, 2008

Krzysiek17, miło było nam Cie poznać ale Żegnamy!!!
ame - Pon 07 Kwi, 2008

powiedział co wiedział ...... ale wróćmy do tematu może Y-Berion zabierze głos......
Y-Berion - Sob 12 Kwi, 2008

Wiem już czego chcę. Jestem pewien na sto procent tak. Chcę Łukasza ale ja mu oczywiscie dam czas. Nawet lata tylko żeby mnie pokochał kiedyś.
bene - Nie 13 Kwi, 2008

smiechowy troche problem... czlowieku jaka Ty radosc chcesz czerpac z zycia jak wsystko co bedziesz robil beda Ci doradzac ludzie z tego forum ? Nie lepiej samemu wybrac ? Potem moze sie okazac ze super wyboru dokonales i bedziesz super szczesliwy lub wybierzesz zle i bedzie lipa, ale przynajmniej bedziesz odpowiedzialny sam za wlasne czyny i to jest fajne w zyciu - samodzielnosc :) !
Y-Berion - Nie 13 Kwi, 2008

Ja chcę tylko rady jak to zrobić aby nieprzestał mnie lubić gdy mu to powiem bo są 4 opcje
1 - będzie zemną
2 - Nie ale będzie mnie lubić
3- nie i niebędzie mnie lubić
4 - nie niebędzie mnie lubić i będzie gorzej niż w piekle gdy znajomi się otym dowiedzą

bene - Pon 14 Kwi, 2008

Y-Berion napisał/a:
Ja chcę tylko rady jak to zrobić aby nieprzestał mnie lubić gdy mu to powiem bo są 4 opcje
1 - będzie zemną
2 - Nie ale będzie mnie lubić
3- nie i niebędzie mnie lubić
4 - nie niebędzie mnie lubić i będzie gorzej niż w piekle gdy znajomi się otym dowiedzą

to boisz sie ze znajomi sie o tym dowiedza tak?... a przeciez jak bedzie z Toba to tez sie o tym dowiedza i tez niby bedzie gorzej niz w piekle? hmm... to ja juz nie wiem czy Ty go kochasz czy nie? Bo przeciez jak kochasz to nic nie powinno stac na przeszkodzie Twojej milosci , takze opinia innych... sry ale juz Cie nie rozumiem . Takie problemy to powinienes zalatwic sam, wprost pojechac... Tak samo jak sie kobiete zdobywa, w ktorej sie zakochujesz - idziesz na calosc, dajesz z siebie wszystko, stawiasz na jedna karte, starasz sie do poki Ci wyjdzie ;]

Y-Berion - Sro 16 Kwi, 2008

Dzięki wam wszystkim za pomoc. Już niemusicie wiecej mi tu doradzać. Szczerze dziękuję.
bene - Czw 17 Kwi, 2008

Y-Berion napisał/a:
Dzięki wam wszystkim za pomoc. Już niemusicie wiecej mi tu doradzać. Szczerze dziękuję.

nie musicie oddzielnie :P , taka tylko poprawka ;) . Wiesz, zdaje mature niedlugo i jestem czuly na takie cos - joke

adadverts - Pon 05 Maj, 2008

Wprawdzie Y-Berion tak jakby zamknał temat, ale ja i tak dorzucę pewien cytat, który bardzo pasuje do opisanej wyżej sytuacji:

"Pewnej cząstce nas wydaje się, że nie zasługujemy na miłość. Zakochujemy się więc w kimś, kogo mieć nie możemy i kto nigdy naszego uczucia nie odwzajemni. A potem marzymy o dniu, gdy ten ktoś nagle uświadomi sobie co traci i wszystkie nasze marzenia się urzeczywistnią. Tylko że ten dzień nigdy nie nadchodzi i zanim zdasz sobie z tego sprawę, mijają twoje czterdzieste urodziny, mijają pięćdziesiąte, a ty ciągle jesteś sam. Nie pozwól by cię to spotkało. Kochaj kogoś realnego."

:wink:

zola - Wto 06 Maj, 2008

adadverts napisał/a:
"Pewnej cząstce nas wydaje się, że nie zasługujemy na miłość. Zakochujemy się więc w kimś, kogo mieć nie możemy i kto nigdy naszego uczucia nie odwzajemni. A potem marzymy o dniu, gdy ten ktoś nagle uświadomi sobie co traci i wszystkie nasze marzenia się urzeczywistnią. Tylko że ten dzień nigdy nie nadchodzi i zanim zdasz sobie z tego sprawę, mijają twoje czterdzieste urodziny, mijają pięćdziesiąte, a ty ciągle jesteś sam. Nie pozwól by cię to spotkało. Kochaj kogoś realnego."

bardzo piękny i pouczający cytat

Ken1985 - Nie 11 Maj, 2008

adadverts napisał/a:
Wprawdzie Y-Berion tak jakby zamknał temat, ale ja i tak dorzucę pewien cytat, który bardzo pasuje do opisanej wyżej sytuacji:

no zgadzam sie z tym coś w tym jest ... można powiedzieć zawsze marzymy o tym czego nie możemy mieć ! prawda ???

Y-Berion - Czw 15 Maj, 2008

dzięki za rade. masz racje tylko że byłem od ciebie szybszy więc gdy zamknołem temat miałem namyśli też że daję sobie z nim spokuj.