Galeria zdjęć - Męskie nogi !!!
adonius - Czw 13 Mar, 2008
pipipi napisał/a: | Takich zgrabnych , szczupłych i gładkich oraz takich z posągowymi udami |
No niestety się nie mieszczę w tych wymaganiach ale może ktoś inny by się odważył?
mmc - Pią 14 Mar, 2008
L]
wydaje mi sie że jestem chudy no ale nie wiem czy spełniam wymagania
trochę krzywe
mmc - Pią 14 Mar, 2008
wiesz było widać ale wykadrowałem tak że qidać tylko nogi jak chcesz to mogę ci wysłać na pw jakieś lepsze to napisz maila na którego mam wysłać
kapcius - Pią 14 Mar, 2008
depilujesz nogi> hm. Ja mialem zamiar maszynka je potraktowac, ale pwnie by odrosly gestsze i ciemniejsze;/
mmc - Sob 15 Mar, 2008
nie nie depiluje a widać blizny przyjrzyj sie
Radek24 - Pią 21 Mar, 2008
Co powiecie o moich sa do odmiany owłosione
adonius - Sob 22 Mar, 2008
Eeee... nogi jak nogi Nic nadzwyczajnego.
Alex-sex - Pon 24 Mar, 2008
Hubertttus - Pon 24 Mar, 2008
Alex-sex super pomysł
adonius - Wto 25 Mar, 2008
pipipi napisał/a: | takich z posągowymi udami |
Nie wiem co to dokładnie znaczy ale jak by ktoś posiadał to może by zaprezentował? Brzmi obiecująco
zola - Wto 25 Mar, 2008
niewiem jak dla was ale dlamnie ten koles ma poprostu boskie ciało, jest idealnie zbudowany, wiem ze dlaminie jest ideałem i zrobie wiele zeby wygladac tak jak on http://www.ralphwoodsblog.com/blog/
Alex-sex - Wto 25 Mar, 2008
:]
Julcio - Wto 25 Mar, 2008
Alex-sex, bardzo fajne fotki, gratuluje
Napalony92 - Wto 25 Mar, 2008
Alex-sex ile ty masz lat??
fajne foty xD
Alex-sex - Wto 25 Mar, 2008
Napalony92, przeciez mam w profilu napisane ze 18, nie? o_O
Czlowieku zdumiewasz mnie
paulinka - Sro 26 Mar, 2008
Alex-sex, wszystko byłoby git, tyle że masz chyba strasznie długie kłaki pod pachami tak wydaje sie na 1 fotce, ja tego nienawidzę...
Alex-sex - Sro 26 Mar, 2008
paulinka, tak, tak wiem troche zaniedbalem ostatnio to miejsce :], ale teraz na weekend kroi sie wieksza imprezka, wiec sie tego pozbede na 100%
|
|